Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 17 noiembrie 2011

Apa vie si apa moarta exista?


De cate ori nu ati auzit in povesti vorbindu-se despre apa vie si apa moarta? Dar daca v-as spune ca apa vie si apa moarta exista?
Devierea planului luminii polarizate spre stânga duce la apariţia speciei de apă biologic-activă, apă care a reuşit sa fie produsă la noi în ţară de către grupul de cercetători Lucaci, Abrudan si Mânzatu. Ei au reuşit prin incrucişarea unor câmpuri fizice (electromagnetic, magnelohidro-in.unic, sonor şi gravitaţional) să separe din apa obişnuită trei componente: apă neurală (99,8 %) cu structură monomeră, apă biologică (0,1%.) şi apă antagonică (0,1%). In limbajul popular, apa biologica se numese apă vie şi apa antagonica se numeste apa moartă. Apa biologică sau apa vie are un comportament straniu. Ea pulsează cu o frecvenţă de 70-72 oscilaţii/minut, putând alimenta o baterie electrică, fierbe la 105 grade C şi îngheaţă la temperaturi mai mici de O grade C. Surse de apă biologică active (APA VIE) există în sucurile din fiime şi plante, deci în fructe şi legume, în seva copacilor, în apa de roua, în apa dezgheţată şi în apa ţinută în piramidă la înălţimea de o cincime de la baza acesteia.

EXPERIMENT: Celula vie lucrează cu cele doua tipuri de apă şi nu cu apa neurală care are doar funcţia de cărăuş al celor două. Ilustrez un experiment facut de cercetătorii mai sus amintiţi, pentru a ne lămuri care este efectul produs asupra proceselor vitale. „In patru vase cu apă: obisnuita (proba martor), apă neutrală, apă biologică (apa vie) şi apă antagonică (apa moarta) s-au introdus peşti vii, după care vasele au fost sigilate. Peştii din vasul cu apa antagonică (apa moarta) au murit în câteva ore, cei din vasul cu apă obişnuită şi neutrala în câteva zile, în timp ce peştii din vasul cu apă biologică (apa vie) au trait 62 de zile fără hrană, după care experienţa a fost întreruptă.” Este clar că existenţa noastra, viaţa celulei, depinde de capacitatea organismului de a separa apa biologică (apa vie) din apa obişnuită, îmbătrânirea se produce deoarece organismul nu mai poate separa apa biologică (apa vie)şi de aceea procesele vitale pierd din calitate şi se dereglează uşor, iar în cele din urmă, organismul devine incapabil de a mai obţine această apă biologică şi moare. Dacă celula vie ar fi alimentată numai cu apă biologică (apa vie), ea ar supravieţui poate la nesfârşit, la fel ca întregul organism, neintervenind acea apă antagonica (apa moarta), inhibatoare a procesului vital.



Clinici din intreaga lume isi trateaza pacientii cu aceasta apa cu proprietati terapeutice produsa in Romania, la un Institut din Ramnicu Valcea. Potrivit condu-cerii institutului, apa saracita in deuteriu ar avea proprietati curative in bolile de piele, ale stomacului, asigura o protectie contra virusi-lor de orice fel, scade nivelul colesterolului, ajuta la vindecarea unor forme de cancer si are un efect benefic asupra duratei de viata.
Apa cu un continut scazut in deuteriu sau “Apa vie”, cum i se mai spune, e un adevarat leac natural si la indemana oricui. Nu, nu e vorba despre vreo licoare obtinuta cu incantatii rituale la miezul noptii, ci despre rezultatul muncii de aproape doua decenii a unor fizicieni romani care au descoperit noi proprietati vindecatoare ale unei substante atat de banale precum apa. La Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Criogenice din Ramnicu Valcea aceasta apa miraculoasa se produce inca din anul 1986. Initial aici s-a produs “apa grea”, adica apa cu un continut ridicat de deuteriu pentru Combinatul de Apa Grea Halanga-Turnu Severin. 

Cum apa grea are efecte distructive asupra materiei vii, ducand chiar la suprimarea vietii, a aparut ipoteza ca opusul ei, apa saraca in deuteriu, ar putea avea efecte benefice. Atunci, producerea apei saracita in deuteriu reprezenta doar un proces stiintific, nestiindu-se nimic despre proprietatile terapeutice ale acesteia. Mai tarziu, in anul 1992, un biolog maghiar, Gabor Somlyai, a aratat ca reducerea continutului de deuteriu din apa duce la obtinerea unei ape “mai curate, mai pure” ce poate influenta metabolismul si regimul de functionare a celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii si chiar disparitia celulei tumorale.
Denumita “apa saracita in deuteriu”, descoperirea a adus cercetatorilor romani 5 medalii de aur si 3 de argint la saloanele de inventica de la Bruxelles, Geneva, Londra si Budapesta. In prezent, e folosita la tratarea pacienti-lor in clinici din Ungaria, Japonia, SUA, Germania si in Romania.


Ce este apa saracita in deuteriu?
Deuteriul este un izotop natural si stabil al hidrogenului. Concentratia naturala in deuteriu a apei de pe scoarta pamantului este situata intre 144-150 ppm, adica la un milion de parti de hidrogen coexista 144-150 de parti deuteriu. Mai simplu spus, apa de la robinet are 144-150 ppm deuteriu. Cercetatorii de la Rm. Valcea iau aceasta apa, o trec prin anumite filtre si o aduc la o concentratie de 25 ppm deuteriu, rezultand “apa usoara” sau apa saracita in deuteriu.

Niciun comentariu: