Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 12 februarie 2012

2012 ~Ce inseamna ca a 3-a dimensiune va disparea ?

tradus de Molnar Gy.
Cum suntem deja in anul 2012 e important ca mesajul sa fie transmis urgent, pentru ca suntem toti, literalmente, in criza de timp pentru a ne mai  juca in a treia dimensiune.

In termeni simpli, obiceiul de a gandi si a simti , precum si comportamentele pe care le cunoastem din a treia dimensiune , nu  vor mai exista. Toata lumea se schimba intr-o constiinta de- a patra dimensiune si experienta, apoi intr-o constiinta de-a cincea dimensiune si de experienta.

Cu toate acestea, majoritatea oamenilor de pe planeta nu sunt pregatite pentru aceasta schimbare. Pentru cei care nu sunt constienti de ceea ce se intampla ,  nu va fi o experienta usoara sau confortabila.

Totusi, acest lucru poate fi un eveniment placut.
Cu cateva informatii de baza despre ce este aceasta Schimbare si ce sunt"dimensiunile", si cu instrumentele simple pentru a ajuta la gestionarea gandurilor si sentimentelor noastre, toata lumea are capacitatea de a-si evolua constiinta si pentru a se muta cu gratie si cu bucurie in aceste taramuri mai inalte,vibrationale.

Daca nu stiti ce sunt dimensiunile, nu sunteţi singurii.
Cei mai multi oameni se joaca de-a viata in a treia dimensiune  fara o "carte de regula", care ar putea explica ce este jocul adevarat si cum se poate juca cu succes.

Acest articol va ofera bazele si regulile  lipsa. Explica ce sunt dimensiunile a treia, a patra si a cincea , şi de ce acestea sunt cele mai importante din viata ta chiar acum.

Intelegand structura, puteti sa va jucati prin aceste dimensiuni, incepand sa miscati fluidul prin schimbari fara precedent ale acestei Schimbari, fara teama, fara efort, fara tensiune si de anxietate, care este, pentru cea mai mare parte a omenirii obiceiul de zi cu zi a vietii.

Deci, in primul rand, permiteti-mi sa defineasc ceea ce dimensiunile nu sunt.

 Dimensiunile nu sunt locuri sau locatii, şi ele nu sunt o progresie liniara - 3, 4, 5, 6 - aranjate ca niste clatite. Si 3-a dimensiune, sau a 4-a dimensiune, nu este casa in care va aflaţi , sau peretii care va inconjoara, sau chiar Pamantul insusi. Aceasta este forma, care exista in principal in dimensiunile 3 si 4-lea, si care va fi in continuare o mare parte a jocului in dimensiunea a 4-a.

In general, dimensiunile sunt stari de constiinta disponibile pentru cineva care vibreaza in rezonanta cu frecvente specifice si oportunitatile disponibile in fiecare dimensiune.

Intr-un fel, ati putea gandi fiecare dimensiune ca pe un joc diferit, cu un set diferit de reguli cu privire la ceea ce este posibil şi nu este posibil pentru fiintele care aleg pentru se  a juca şi de a crea acolo.
Deci, ce este 3-a dimensiune? 

A treia dimensiune (3D) este un nivel de credinte rigide, mai mult sau mai putin, cu un relativ inflexibil set de reguli si limitari.
Cei mai multi dintre noi au jucat acest joc de vieti intregi, asa ca tindem sa credem ca este singurul joc disponibil pentru noi. Dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevar.Una dintre convingerile rigide 3D ​​care structureaza vieţile noastre - gandurile ,sentimentele si actiunile
-este timpul liniar-.

Timpul liniar este o credinta optionala si o structura care ne lasa sa «traim «  o experienta a trecutului si a viitorului ... si apoi murim.
Deoarece aceasta credinta este presupunerea implicita a constiintei de masa 3D, si evenimentele par sa valideze credinta, mai multi dintre noi gandim si actionam ca asta este realitatea.

Dar acum suntem mai toti treziti din iluzia acestori convingeri omniprezente. Si pe masura ce devinim mai constienti, ne dam seama ca timpul in 3D este de fapt o bucla de timp. Ce ai in "trecut" este destul de mult cu ceea ce ai pus atentia pe acum, si tu iti proiectezi realitatea in "viitor, cu alte cuvinte totul se repeta.

Astfel, structura de timp este destul de specifica (si limitarea), in 3-a dimensiune, dar experienta dumneavoastra de timp este destul de diferita (si imputernicirea), cum va mutati in dimensiuni mai inalte. 

Vedeti, in experienta pamant acum, avem acces la dimensiunile 3 si 4, dar cei mai multi dintre noi nu pot iesi asa usor din obiceiurile gandurilor si simturilor 3D.

A 3-a dimensiune nu ne ofera nici o posibilitate de alegere. Nu ne alegem gandurile, sentimentele, si actiunile noastre in fiecare moment (care este o abilitate de 4D şi 5D), reactionam la credintelor inconstiente si de formare a persoanelor si situatiilor care apar in spatiul nostru.

Dualitatea prevede o alta structura rigida pentru o experienta 3D.
Sus / jos. Stanga / dreapta. N-ar trebui sa / ar trebui sa ".
De la caderea Atlantidei cu  12.500 de ani in urma, am devenit foarte fricosi ca mod de viata, si in care teama ne-a invatat sa definim strict binele si raul,ce este corect si gresit,etc.Ratiunea inconstienta patrunde in gandirea 3D.

Mai mult decat atat, percepem experienta noastra 3D in principal cu emisfera stanga a creierului, casa mintii rationale, si asa am folosit doar aproximativ 5 -10% din capacitatea creierului de a juca acest joc 3D. Cei mai multi dintre noi suspectau ca trebuie sa facem ceva cu  restul de creier, dar nu au nici o idee despre ceea ce este de fapt, ce face si cum functioneaza. 

In fapt, ceea ce restul creierului ne permite sa facem - este sa functioneze extins –in dimensiunile 4 şi 5,  si dincolo de. 

Avem deja potentialul, toate echipamentele necesare si cablajul, chiar acum, sa fim pe deplin constienti in toate aceste dimensiuni. Dar obiceiurile noastre de a gandi si simti, de uluc pe durata multor vieti, ne trag in jos si ne limitam la o experienta 3D.
Emisfera stanga a creierului, mintea rationala doar stie ce stie, si nu stie ce nu stie, si lucreaza neobosit pentru a ne mentine intr-un interval subtire de gandire si posibilitati 3D.

Frecventele si energiile de lumina care cresc la Marea Schimbare reconecteaza  creierele noastre pentru a ne permite accesul la o gama mult mai larga de informatii si posibilitati mult peste ceea ce este disponibil in 3-a dimensiune. Aceste energii de lumina ne pregatesc pentru experienta 4D si 5D , chiar si asa cu « regulile »rigide 3D din constiinta noastra. Deci, ce este Dimensiunea a 4-a?

4D ofera un sentiment sporit de usurinta, posibilitati si capacitati multiple. Timpul in 4D, de exemplu, este intotdeauna in prezent.
Concentrarea este in ACUM.
Corpurile noastre stiu deja acest lucru, de a trai numai in timpul prezent, ei nu stiu de "ieri" sau "maine", si ca fiinte constiente in alinierea noastra naturala in dimensiunea mai mare, al 4-lea, va functiona absolut in acest "acum", a gradului de constientizare si atentie in prezent.
Atunci cand punctul nostru de atentie devine constientizarea timpului prezent, alegerea devine din nou posibila.
Putem observa orice eveniment cu un sentiment de detasare, informaţiile se iau in considerare, si numai apoi, libertatea de a alege raspunsul nostru. In a 4D devenim mai Responsabili.

Un concept si posibilitatea stiuta ca fiind un paradox deasemenea devine prezenta si in timpul constiintei 4D. Paradox pur şi simplu, inseamna ca ceea ce era adevarat doar cu o clipa in urma, nu mai poate fi adevarat chiar acum. Si ceea ce a fost fals – cu o clipa in urma - nu mai poate fi fals. In loc de a aplica definitii rigide, pre-existente la orice experienta, vom alege varianta noastra preferata si de vibratii in fiecare moment.

Pe masura ce ne mutam in constiinta 4D, a timpului prezent, cu puterea de alegere si raspundere, si flexibilitatea paradoxului , capacitatea de a modifica jocul pentru a spori fericirea si bunastarea noastra devine disponibila.

Interesant,constiinta 4D nu va fi o optiune pe termen lung, dupa Schimbare se curata, se inlatura structurile rigide ale constiintei 3D. 

Dimensiunea a 4-a serveste ca un element esential, dar de scurta durata, piatra de hotar sau de platforma de vibratie de la care ne vom muta in constiinta data de dimensiunea a 5-a.
D5 este tinta pentru Pamant si toti locuitorii ei. Arhanghelii au spus ca, constiinta Pamantului va fi o constiinta a dimensiunii a cincea din anul 2015. 

Dar, desi dimensiunea a 5-a este tinta, experienta dimensiunii a 4-a este esentiala.Noi nu putem intra in D5 direct de la 4D.
Toate bagajele mentale si emotionale de la 3-a dimensiune trebuie sa fie lasate la usa D4-lea, si putem intra in D5-a doar dupa ce am reusit sa ne controlam gandurile si sentimentele in dimensiunea a 4-a.

Unele asamblari sunt necesare .Deci, ce este dimensiunea a 5-a?

Dimensiunea a 5-a functioneaza, intr-un mod complet diferit de dimensiunile 3 si 4. Timpul, in D5 este instantanee, ceea ce inseamna ca « cererea si oferta » se intampla in acelasi moment. In D5, iti concentrezi atentia si raspunsul sau experienta este data exact atunci cand si unde va concentrati.

Cere si ti se va da. 

In D5, nu trebuie sa va miscati sau sa mergeti peste tot pentru a cauta  raspunsuri sau a experimenta; totul vine cu usurinta si fara efort ,bazat pe punctul de atentie si vibratii ce alegeti in orice moment. Cand vibreaza constiinta in D5, nu creati cu forma ca si in dimensiunile 3 si 4-lea, creati cu lumina si modele de lumina si frecvente de lumina. Puteti aplica  sunete si culori si forme geometrice. Sunteti constient ca interactionati cu Creatorul si cu toate fiintele de Lumina. 

In acesta constiinta sporita,inaltata,mintea rationala joaca un rol foarte minim. Se intoarce la o focalizare minimala, specifica la care acesta a fost destinata sa fie, si anume bunastarea corpului fizic.

Dar inainte de a ne putea muta in casa noastra de vibratie, care este constiinta D5, noi trebuie sa devenim primi maistri a vibratiilor si a posibilitatilor de constiinta in D4.
Acesta este punctul central al Schimbarii pentru majoritatea oamenilor catre care ne indrepta evenimentele din ce in ce mai accelerate din 2012.

Deci, cum devii maestru in constiinta D4?
Instrumentul de timp D4 –Prezentul- 

Aşa cum am menţionat, D 4este "acum", "momentul de fata." Dar timpul prezent are de fapt patru niveluri diferite. 

In 2010, am intrat toti in al treilea nivel. Acum ca ne-am mutat in 2012, vom pasi in al patrulea, si ultimul nivel. In acest nivel, atunci cand gandesti "As dori un mar," marul iti apare in mana. De obicei, cand spun acest lucru,oamenii devin foarte entuziasmati. Si este interesant. Cu toate acestea ... exista un dar... 

Marea majoritate a oamenilor de pe aceasta planeta nu sunt pregatiti pentru a fi stapanii lor in fiecare gand, sentiment si de actiune in fiecare moment. Dar nu exista nici o optiune. Este o cerinta,  a constiintei 4D si 5D.

 Unul dintre motivele pentru care a fost creat a 3-a dimensiune a fost de a oferi un "loc de joaca", in care fiecare dintre noi sa poate practica si rafina vibratia de gandurile si sentimentele noastre. Pentru a realiza acest lucru, locul de joaca D3 are un tampon de timp. "Manifestare instantanee" - este un decalaj de timp intre gandire si manifestare, sau intre experienta si timp. Cea mai mare parte a omenirii este foarte neglijenta cu acest tampon. 

In loc de a ne concentra pe ceea ce vrem, si care sa permita acest lucru sa se desfasoare in timp, ne aruncam in furie, frustrare, plictiseala, griji, anxietate, vina, frica - toate tipurile de vibratii joase, ganduri si sentimente dizarmonice. Ne comportam, de parca  am putea simti si gandi orice cu impunere pentru ca nu putem vedea rezultatele instantanee ale gandurilor noastre. 

Dar nu pentru mult timp. In D3, timpul liniar se prabuseste intr-un singur punct de timp prezent, tamponul de timp se prabuseste de asemenea. Avem posibilitatea de a mai practica fiind constienti de obiceiurile noastre mentale si emotionale inainte de a ne gandi ca este ceea ce primim. Aceasta este o treaba foarte mare. 

Din fericire, unele instrumente simple de energie poate ajuta sa va gestionati gandurile si emotiile, in fiecare moment, astfel incat sa fiti pregatiti pentru provocarea si oportunitatea fara precedent de a trai si de a crea, in timpul prezent, in dimensiunile inalte.

Aceste instrumente de baza energetice sunt disponibile gratuit pe site-ul Mastering Alchemy . Dar permiteti-mi sa explic cateva dintre ele aici, cu titlu de exemplu. Permite Schimbarea pentru a sterge gandurile inconstiente si sentimentele.

 In termeni simpli, Schimbarea utilizeaza un val de frecvente de lumina pentru a sterge adanc ce nu suntem, si un alt val de a ne reaminti cine suntem. Schimbarea stie unde ne-am stocat obiceiurile nedorite, reactiile inconştiente de gandire si de emotie , lumina curatand toate acestea din vibratia noastra. 

Cu toate acestea, chiar daca aceste ganduri si sentimente mai mici sunt curatate, ele vor intra in constiinta noastra,si magnetizeaza oamenii si circumstantele in care ne oglindesc aceste energii haotice. Depinde cum gestionam aceste energii puternice cand apar.
Tu le permiti. Le poti observa pur si simplu cu un sentiment de detasare cum vin - stiind ca acestea vin doar pentru a fi curatate – ele se vor curata rapid, si nu va veti mai aminti despre ce a fost vorba. 

Dar daca te acapareaza si intretii aceste ganduri si sentimente haotice, daca insistati pe sentimentul vinovatiei sau a grijii, daca veti continua sa sustineti ca "eu nu sunt OK" sau "acestea nu sunt OK," aceste energii, nu vor fi sterse din spatiul dvs. - si Schimbarea, care se accelereaza, va deveni un foarte accidentat drum pentru tine.

Amintiti-va ca de cele mai multe ori ceea ce vine nu este a dvs, nu va apartine. Constientizati si stiti  ca vin pentru a fi curatate ... pentru totdeauna. Respira adanc de mai multe ori, plimba-te in natura, asculta muzica - dar transforma-ti punctul de atentie in ceva cu o vibratie mai inalta.

Intelegerea inferioara si superioara a Dimensiunii a 4-a

Pentru a simplifica un alt aspect important al Schimbarii, sa ne imaginam ca dimensiunea a 4-a are doar doua nivele in ea - o dimensiune mai mica si o dimensiune mai mare. (Acest lucru nu este adevarat din punct de vedere tehnic, dar este o distinctie utila.) 



Dupa cum am mentionat, sub aceasta forma va ramane atunci cand D3 dispare. Vom avea in continuare case , masini ,copaci. Dar frica, prejudecatile, vina si vinovatia, binele si raul vor disparea. Toate aceste energii emotionale dense, care este singurul lucru care ne impiedica de la joaca in dimensiunile mai mari acum, vor fi pur si simplu eliminate din spatiul nostru.

Cu toate acestea, in functie de vibratia gandurilor, cand D3 dispare, veti gasi o dimensiune 4 mai mica sau mai mare.

Dimensiunea 4 mai mica ,care este numit si ca plan astral sau spatiu de vis, sunt stocate toate gandurile care au fost gandite de oricine in D3.

Dupa cum vedeti gandurile nu dispar imediat dupa ce le gandim.
Ei traiesc in dimensinea a 4-a mai mica, cu greutatea specifica, textura, densitatea si incarcatura emotionala. Si au o legatura si de grup cu toate celelalte ganduri cu caracter similar.

 Unele ganduri - cum ar fi violul, dominatie, sclavie, razboi, ura - se simt grele, dense si intunecate. Dimpotriva, gandurile, cum ar fi de » fluturi « ," copiii care se joaca in parc " sau " flori inflorite pe o zi de primavara calda ", simti lumina si au o vibratie simpla, aerisita.
Gandurile mai usoare, cum ar fi acestea, persista rareori intr-o conştiinta D3. Deoarece, in scopul de a alinia si simti vibratia, de exemplu "frumuseţea", trebuie sa iasa din constiinta D3, in momentul de faţa, spre un spatiu mai inalt, D4.

« Asteapta, ce spui tu ,eu ştiu "de frumusete!" Sigur ca stiti… pentru ca ne traim viata, atat  in a 3-a dimensiune cat si in a 4-a dimensiune simultan… dar cat de des te aliniezi si cat de mult persista sentimentul de frumusete?

Este un D4, timpul prezent, abilitatea de a prelua gandurile si a le transmite catre inima, cum ar fi "lumina "," aerisit "si" frumusete. Dar aceste vibratii nu persista in D3, unde suntem grabiti, mai mult preocupati de trecut/viitor, fiind foarte greu sa iei o pauza in timpul prezent si sa mirosi o floare.

Dar, pe de alta parte, ati observat ca gandurile grele, incomode, cum ar fi "Eu nu sunt destul de bun" sau "Nu-mi place" sau "Nu voi reusi" au tendinta de a persista mai mult in constiinta D3?
Acest lucru se datoreaza faptului ca gandurile sunt electrice si emotiile sunt magnetice. O asezare luminoasa, vibratii aerisite, ca frumusetea sau gratitudinea are o incarcatura joasa, ambientala, electrica care este fluida si extinsa. Gandurile urate, au vibratii grele , vin extrem de incarcate si infasurate in emotii extrem de magnetice. Aceste ganduri nu sunt doar mai greu de curatat cu ganduri de iubire,binevoitoare, amabile ; au de asemenea legaturi magnetice la toate celelalte ganduri din dimensiunea 4-a mai mica.

Astfel, in marea parte a campului magnetic umbland in jurul valorii de – « eu nu sunt OK, Tu " nu esti OK « - are foarte putin de a face cu cine suntem noi cu adevarat. Sunt magnetisme grele, inconstient gandite, care se ataseaza la magnetisme similare ,de ganduri grele, inconstiente.

Incepi sa vezi de ce este vital sa devii constient de gandurile pe care le gandesti si emotiile pe care le arunci in amestecul vibrational.

Din fericire, al doilea val de Schimbare face aceste lucruri din ce in ce mai usoare. Pe masura ce ne debarasam de energiile mai grele al Cine nu suntem noi, lumina ne reconecteaza, trecandu-ne la o  vibratie mai inalta din D4 unde gandurile si emotiile sunt mai putine si nu este asa o distragere in experienta noastra .

Vom incepe sa traim in alinierea cu inima, si sa experimentam vibratiile si consecintele conceptelor, cum ar fi "I-mi place", "Sunt fericit", "Sunt multumit cu mine." 

Alinierea cu inima devine o obisnuinta, pentru ca noi suntem deja in alinierea naturala spre inalta dimensiune a patra, a cincea si a sasea.

Cu toate acestea, unele asamblari sunt necesare.

Orice limitari, judecari, negari, vina, sau resentimente pe care fiecare dintre noi le sustinem in continuare, intr-un fel sau altul, devin greutati , exact ca la balonul cu aer cald. Ne limiteaza la cat de mult ne-am putem ridica la vibratiile celei de a 4 dimensiuni.

 Fiecare dintre noi este 100% responsabil de acest proces.
Cu cat stergem  mai multe din cuvintele, gandurile ,emotiile cu vibratii joase, cu atat ne ridicam mai mult in experienta expansiva a dimensiunii a 4-a. Aici, in D4 este ca si cum, uitand limitele si limitarile trecutului raman doar niste obiceiuri de observare in D3.
Este o viziune mai larga, o vedere mai calma si mai linistita.
In dimensiunea de sus al 4-lea, aveti posibilitatea sa alegeti frica sau griji, si sa pici imediat in dimensiunea mai mica al 4-lea ...
dar nu va fi asa.

Pe masura ce incepe sa se ​​alinieze cu inima, foarte natural - "Imi place de mine" – vei vedea ca nu exista nici un motiv sau constrangere pentru a alege un punct de atentie inconfortabil in dimensiunea mai mica al 4-lea. Ea vine in mod natural si pregatit pentru ca vorbesti si vibrezi numai bunatate.

Este o alegere.

Pe masura ce Schimbarea se accelereaza si timpul se prabuseste si totul este ACUM, inca poti alege gandurile si sentimentele inconstiente in afara D3 si vei avea oportunitatea sa traiesti acel disconfort imediat si sa traiesti la maxim  experienta accea.
Sau poti alege ganduri si emotii in fiecare moment  cu concentrare si constientizare pe care le poti trai la maxim.

Cu alte cuvinte, este in avantajul tau pentru a practica si de a integra capacitatea de a alege continutul de constiinta chiar acum, inainte de a fi prea tarziu – si acel moment nu este foarte departe.

Totul depinde de tine.

Pana acum  , centrul gandirii, locul de unde puteti alege gandurile si punctul de atentie, a fost preocupat de gandurile altora.
Mama, tata,profesorul, ministrul te- au iubit si au avut o opinie despre cel mai bun mod de ati trai viaţa si pe masura gandurilor lor au vrut sa faci asa cum cred ei ca e cel mai bine pentru tine.

Acum e momentul sa-ti preiei conducerea propriei tale vieti.
Pe masura ce recunosti si lasi in urma gandurile societatii, a educatiei care spun, "Oh, eu nu pot face acest lucru" sau "trebuie să fac acest lucru", vei descoperi ca toate aceste ganduri, cu conexiunile lor blocate in dimensiunea mai mica a 4-a, dispar.

Concentrandu-te ACUM  pe "frumusete" ,"bunastare", sau doar a fi "fericit", intr-o stare de "usurare", elimini vibratiile joase stocate in campurile astrale joase ale dimensiunii a 4-a.

Incepe prin a te juca cu vibratii, ceea ce eu numesc cuvinte de Viata.
Arhanghelii au selectat aceste cuvinte foarte precis si in mod deliberat - cuvinte, cum ar fi Iubire, Lumina, Pace, Bunatate, Fericire, Minunat,Superb , Siguranta, Capabil, Gratitudine, Multumesc- astfel incat sa poate fi mai usor de sters toate vibratiile inconstiente din spatiul tau.

Alege un cuvant in fiecare zi si traieste cu ea toata ziua, gandeste-o si simte-o de multe ori.

Daca practici  gandind si simtind aceste vibratii acum, chiar cand nu conteaza deloc, ele vor deveni un obicei atunci cand vor conta.

Puteti incepe sa va realiniati elegant cu Sinele,"EU-l , "si starea ta naturala de bine te ridica in dimensiunea mai mare al 4-lea.

Usor? Asa si Asa

Simplu? Da.

Ai nevoie de constientizare si de alegere din spatiul timpului prezent?
Absolut.

Poti sa stai pe margine si sa speri ca totul se dovedeste?
Si apoi sa poti alege ?! NU

Au crescut nivelurile de lumina electromagnetice din dimensiunile inalte si acum curg in fiecare dintre noi.

Mulţi oameni in D3-a nu poate rezolva aceasta crestere, si aleg sa iasa din corpurile lor.

Cand Schimbarea se va accelera - multi, multi ii vor urma.

 Sti, fiecare se duce acasa in  D4-lea si apoi in D5 ,dar nu in acelasi timp si cu aceeasi usurinta si gratie.

Cum alegi?

Binecuvantari Jim Self

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/2012-what-do-you-mean-3rd-dimension-going-away-jim-self-%E2%80%93-9-dec-2011



7 comentarii:

B.M. spunea...

Multumesc Gy...am avut o revelatie...nu stiam de ce vad "niste puncte luminoase" la inceput, iar acum "forme luminoase"...acum stiu ce sunt..energiile din D4 superior.

Anonim spunea...

Multumiri si Lumina pentru ca ai adus aceasta informatie divina in sfera mea constienta... Am ajuns la o stare de Usurare si Pace launtrice pe care uitasem ca le am si mai mult de asta am reusit sa le mentin mult mai mult ca inainte... sper toata viata :D
Pace si Lumina!

Molnar Gy spunea...

Prezentul este un dar minunat, nu-i asa?

Victor Catalin spunea...

Ooo da. Multumesc sis.. :) Pace si Armonie ! <3

Cristina Luntrașu spunea...

Minunat,superb,multumesc.

Anonim spunea...

a treia dimensiune santem noi oamenii,sau rasa adamica ca si fiinta multidimensionala de lumina....

Anonim spunea...

suntire de tot in forma si continut .