Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 20 februarie 2012

Atentia si energia

Majoritatea oamenilor au uitat un principiu foarte important: acolo unde-ti pui atentia se duce si energia -> iar acel ceva(tot energie) pe care-ti pui atentia CRESTE !!!
Aminteste-ti cand stai fata in fata cu cineva, nu vorbiti, doar se uita la tine, ce simti ?! Percepi ca vine ceva spre tine sau nu ? desigur fara o intentie ci doar ca isi pune ATENTIA!
Exemplu practic a ceea ce se intampla in momentul de fata...pe intreaga planeta....cu majoritatea oamenilor:
Gandeste-te ca te duci la un magazin unde poti cumpara TOT
 ce doresti si zici vreau o bluza. Vanzatorul zice "-ah uite tocmai a venit masina cu bluze albastre dar....groaznic... de la transport s-au patat". Tu in loc sa zici:
"hmmm ce optiuni avem? Ce imi doresc in cazul acesta? Mai aveti si alte bluze ?! Mai vine alt stoc?!
Incepi sa scrii pe blog, sa dai emailuri, sa faci grupuri de discutii, intalniri si sa suni toti prietenii spunand "uite ce nasol ... am intrat in magazin si au ajuns toate bluzele patate!!! Trebuie sa stie toata lumea! Suna si tu mai departe, spune tuturor sa dea mai departe!
Bun dar informarea este un lucru bun ! Da este insa .... 99% din emailuri vibreaza cam asa:
- "uite frate ce nasol ! vai vai vai" ( asa si... ?! tu care dai mai departe... ce propui ?! )
- "uite ce idioti sunt aia de la putere" ( Yahoooo...tocmai ai iesit din fluxul Iubirii Universale! ... calmeaza-te ca sunt doar o oglinda a constiintei colective )
- "ah uite ce vor sa faca "aia" sau popular spus, nemernicii !! Hai oameni la luptaaa, hai sa ne strangem sa ne luptam cu ...sistemu, guvernu" ( hai mah ?! cand a functionat chestia asta ?! un popor treaz, un colectiv de oameni care individual traiesc in interiorul lor 90% din zi, Pace si Iubire este IMPOSIBIL sa aiba conducatori "nemernici" !!!
Ah pai uite cum este, ah pai uite ce fac "aia aia aia" ! Cum pot sa traiesc in iubire ?!
Ah pai nu vezi ca e un cerc vicios ?! Nu iti schimbi acum vibratia, gandurile acelea care-ti produc emotiile negative atunci vei avea intotdeauna acelasi rezultat !!
Te duci la un lac te uiti in apa si-ti vezi oglinda si incepi sa dai cu ganduri distructive, injuraturi, cu bata, pietre, etc. "uite ala ce zice, ce face...ala ala ala...din afara mea....dai si dai si dai apoi cand apa s-a linistit ...... ghici ce?! E tot acolo :)"
Ah pai eu traiesc in iubire deja ... atunci excelent !!! Continua ! Nu-i asa ca-i bine ?! Vorbeste despre asta cu toata lumea... Parca nu-ti mai vine sa te iei de nimeni... cum o faci zici ca te-a lovit trenu...

CUM SCHIMBAM acest sistem Patriarhal a carui intentie pe de-o parte a fost sa fim roboti, sclavi a unei rotite neplacute fara sfarsit....iar pe de alta parte a fost sa intelegem puterea si abuzul puterii ca sa putem inainta in .. inima, in iubire. Din punct de vedere spiritual nimic nu este "negativ" ... cum poti sa sti ce-ti place fara experiente...fara sa te intalnesti cu ceva ce nu-ti place ? Fiecare din noi a ajuns la preferinte proprii prin experiente de viata... ah asta imi place, eh asta nu... 

1. Opreste-ti orice initiativa de a mai arata cu degetul unde nu te face sa te simti bine !
Stai linistit, daca nu-i da nimeni energie nu creste !!! degeaba propune unu ceva daca 95% nu isi doresc asa ceva

2. Fa orice sa iesi cat mai repede din starea de frica, panica, suparare. Ai comedii, filme haioase cu pisici si caini, natura din jurul tau, infinite ganduri care te pot face sa te simti bine.

3. Pleaca de la premisa ca n-ai cu cine sa te lupti !! Nu e un camp de lupta ! ( de asta a si functionat acest sistem pentru ca oameni s-au gandit ca sunt pe camp de lupta, competitie, concurenta; E necesar doar o schimbare de perspectiva...hei suntem un colectiv, vrem sa ne fie bine tuturor, noi astia multi avem putearea, colaborare, iubire, idei nelimitate, resurse nelimitate (vezi 
www.thrivemovement.com energie gratuita)

4. Pleaca de la premisa ca nu esti o victima !!! Te simti nasol din cauza gandurilor tale nu din cauza "ceva exterior"... nu te opreste nimeni acum sa te uiti la o comedie, sa te amuzi de un bebe, de niste animalute haioase, sa spui niste bancuri ... brusc intri in alta stare ... poti sa o faci si constient. Zambeste si esti deja in concediu! Cu cat o fac mai multi cu atat situatia planetara se imbunatateste mai repede.

5. Accepta asa cum e, gandeste-te la solutii, la ceea ce iti doresti de fapt in orice moment cand te intalnesti cu o situatie nedorita dar fara a vrea sa-i schimbi, sa-i manipulezi pe altii doar ca asa consideri tu ca e corect. E doar preferinta ta! E destul pentru toti...ai incredere ca exista un Manager Universal de care TOTI depindem !! Si cand tu te aliniezi incat simti in tot corpul ceea ce doresti atunci nimic nu sta in calea manifestarii !! E din ce in ce mai usor practicand! 

In istoria umana n-au fost atat de multe cursuri si initieri si conferinte si produse si initiative care amintesc OMului ca el este creatorul realitatii sale, ca noi prin ATENTIE SI INTENTIE putem crea ORICE !
Dar ce faci cand aceasta putere nelimitata este folosita sa dea energie intr-una la ceea ce exista deja, ce este creat deja (uite pe aia uite ce se intampla) .... atunci nu poate veni ce ar putea exista, ce s-ar putea manifesta mutandu-ti suficient de mult ATENTIA SI INTENTIA 
Bucura-te de tot ceea ce poti in fiecare moment, fa haz de necaz...distrage-te de la orice gand care nu-ti da o emotie(indicatorii nostri) buna !
Oricat te-ai vaita pe planeta tot cresc in continuu copaci, animalele nasc, albinele fac miere, floriile parfumeaza atmosfera, copacii dau oxigen totul intr-o perfecta armonie a ecosistemului, pamantul se invarte in orbita sau, la fel si restul planetelor, galaxiei.... Bunastarea este vibratia predominanta a zilei !!! Crezi ca Dumnezeu a creat toate aceste minunatii ca "unii de la gurvern sau de la NASA" sa le distruga ?! Ahahaha
La cate idei tampite au lansat unii pe planeta si cat armament si bombe au facut eram distrusi de mult daca nu era valid ce scrie mai sus..... TOTUL E BINE !!! ESTI
 IUBIT(A) ! SUNTEM IUBITI !!!

Niciun comentariu: