Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 24 mai 2012

Calea Lucratorilor de Lumina


Trezirea puterii noastre spirituale pentru punerea in aplicare a cunoasterii spirituale si vindecarea planetei

In Viata Infinita, pe scena existentei noastre, totul este perfect, intreg si complect. Asa este reala natura a fiintei noastre sufletesti . La nastere inca stiam acest adevar.
De atunci, sub influenta corpului fizic si a mediului social , multi am uitat. Posibil sa te fi crescut parinti care au invatat sa se uite la viata cu teama si groaza. Frica e trasabila pe mai multe generatii. Parintii, bunicii, strabunicii nostrii au pierdut acest adevar divin, etern. Traind printre oameni plini de frici , si noi ne putem rupe cu usurinta relatia cu acea fiinta spirituala, care suntem cu adevarat. De fapt suntem Manifestarile Minunate a Vietii Ceresti, si chiar daca suntem nascuti intr-un corp fizic, avem posibilitati imense. Nu ne dam seama ce abilitati si potential se afla in noi.
Abilitatea de a vindeca este mostenirea noastra, a tuturor. Este un proces natural. Unii oameni vorbesc de « punerea mainilor » ca de ceva ciudat si neobisnuit. Cu toate ca daca ne ranim in oricare parte a corpului nostru, imediat ne punem mana pentru a atenua  durerea. Toti fac acest lucru, pentru ca este ceva firesc, o avem in noi. Asa ar trebui sa ne uitam la toate formele de vindecare. Daca careva simte o indemnare, o chemare sa aiba orice activitate terapeutica, preluare de mesaje, atunci trebuie sa stie, ca are in el capacitatile de baza necesare. Dorim sa incurajam toti viitori vindecatori si pe cei care au iesit din coconul limitat si care permit ca abilitatile lor naturale sa se dezvolte (am scris despre cele 12 abilitati naturale in http://spirituminfinitum.blogspot.com/2012/05/sunt-o-entitate-cosmica-omul-nou-pe.html
Urmati-va visurile, dezvoltati-le, monitarizati cu atentie intuitiile meditative si invatati totul despre metodele de vindecare, despre stiinta interactiunii dintre trup si suflet.
 Omul este o fiinta magica, gandurile noastre au puterea enorma de a crea conditiile noastre de viata. Gandirea despre noi insine, despre altii si despre viata in general, influenteaza intr-o imensa masura viata noastra. Ceea ce revarsam din noi, sa fie un gand, un cuvant sau o actiune, se va intoarce intotdeuna la noi.
Conditiile de viata armonioase, senine se realizeaza cand le cultivam in mod constant in mintile noastre, dezvoltand si protejand armonia.
Trebuie sa cream arii de ganduri iubitoare in interiorul nostru, si un mediu cu vibratii armonioase in jurul nostru.
Asa se manifesta caracterul natural al lucratorului de lumina. Este suficient sa devii un om armonios spiritual, nu exista un cadou mai mare pentru umanitatea suferinda, ca lucratorul de lumina radiind puteri vindecatoare : armonie, lumina, pace, iubire, compasiune,empatie ,unitate ! Niciodata nu vom fi in stare sa vindecam aceasta planeta minunata,plina de viata, daca incontinuu criticam, judecam oameni, situatii, evenimente. Pentru a fi un vindecator adevarat, ne concentram energia mentala ca sa vedem pozitivul in tot, orice imagine ne-ar
arata realitatea.

Uneori omul poate simti ca este atat de nesemnificativ pentru un proces de vindecare globala, dar tineti minte, ca Sinele Etern si Creatorul cel Atotputernic este sursa de vindecare. Increderea pusa in sinele nostru fizic, material , nu are nimic de a face cu vindecarea. Noi toti ne sprijinim pe o forta mult mai puternica. Cand ne conectam cu acea putere, atunci umblam pe calea eterna a Lucratorilor de Lumina si nestingherit se pot intampla minuni.
 Rezumand, Lucratorii de Lumina sunt cei care inainte de nasterea lor pe acest pamant, s-au oferit voluntari sa ajute planeta si locuitorii ei sa se vindece de teama si consecinte.
Fiecare lucrator de lumina a venit cu o sarcina sacra. Se intampla des ca pur si simplu sa se sufoce si sa cada in mocirla fara suflet , supertehnologizat a civilizatiei la a carei curatare au venit (cititi mai multe aici : http://spirituminfinitum.blogspot.com/2011/06/ingeri-deghizati.html)
Uita de identitatea lor perfecta, divina si uita de capacitatile (abilitatile) lor, ca pot ajuta in mod miraculos Pamantul si toate fiintele de pe ea. Atunci cand uita de adevarata lor natura si de misiunea (telul) lor, se simt pierduti si se tem.

Si tu esti un lucrator de lumina daca : simti o chemare de a vindeca si ocroti fiintele pamantului, doresti sa gasesti solutii la problemele sociale si de mediu, crezi ca intr-un mod spiritual , orice situatie se poate rezolva.
Ai avut experiente mistice, de pilda ai avut o perceptie super senzoriala, o previziune, sau te-ai intalnit cu fiinte angelice. Ai avut experiente grele de viata care au sfaramat, au zdrobit credinta in perfectiunea ta divina. Primul pas catre vindecarea lumii este ca doresti sa-ti vindeci propria ta viata…Simti ca doresti sa scrii, sa vorbesti si sa inveti si pe altii despre experientele tale de vindecare. Stii, esti constient ca esti aici pentru un scop superior, chiar daca nu stii precis ce este, sau cum ai putea realiza. Lucratorii de Lumina aud o chemare interioara pe care nu-l mai pot ignora. Aceasta chemare este un memento ca a sosit timpul de a opri jocul viselor materiale, si sa ne apucam de lucru.




Niciun comentariu: