Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 31 iulie 2012

Cercul Vietii


Cercul Vietii

Am venit de atat de departe pentru a ajunge la acest loc de pace. Aceasta este ce experimentez eu acuma in interior – un sentiment de pace. Lumea noastra functioneaza in noroi ,conform unor institutii de stiri, una dintre ele, care se infiltreaza in fiecare zi in mintea noastra, fiind stirea despre banci si guverne implicate in scandaluri.

Totusi, peste toate acestea ramane un sentiment de calm. Este o zi frumoasa. Un cuib plin de pui este hranit de catre parinti, Soarele straluceste, briza sufla , miscand usor florile. Viata este abundenta. Sunt fericita pe plan intern, fara un motiv anume in termeni practici, 3D.

Aceasta este urmatoarea dimensiune, urmatorul nivel spiritual. Pe masura ce mergi in puterile tale de creatie intentionata, vei experimenta fericire si implinire personala. Nu este necesar sa clasifici progresul sau sa determini succesul tau. Toata viata ta este determinare de sine. Esti cine intentionezi sa fi, ai ceea ce intentionezi sa te bucure si faci ce planuiesti tu sa faci. Sunt suprize, asa cum lumea ta este plina cu mixturi minunate ale altor suflete care iau parte la spectacolul in care te-ai angajat si in care au efect. Toate aceste lucruri prin propriul tau desen.

Nu faci nici o greseala. ; acest proces de ascensiune este numai a ta – in concert cu a mea si a altora. Unitatea pe care o vom intelege si experimenta inseamna ca suntem facuti din acelasi material – ca degetele de la o mana – dar fiecare cu o perspective unica si un cadru pentru a juca.

Ia puii de pasari. In gradina mea este un cuib plin , pregatit sa zboare in orice zi acum. In curtea din fata mea era o vrabie tanara care nu a reusit si a fost mancata de o pisica. Cercul Vietii se invarte. Unii aleg sa plece, altii sa inceapa si iarasi altii sa continue. Nu exista drept sau gresit , desi este mult mai distractiv sa ma uit la puii de pasari cum zboara decat sa-i vad mancati.

Acest sentiment de calm este o sustinere pentru scenariile viitoare. Astfel cum se joaca diferite scene in jurul tau, aminteste-ti intodeuna ca aceasta schimbare este in tine si locuiesti in propria realitate. Oriunde te duci – D4 , D5, D6 -  te iei pe tine insuti acolo.

In toata aceasta discutie despre Ascensiune (Inaltare) si mari schimbari, exista  o multime de promisiuni pentru « bine «  si « uimitor » - fara prea multe vorbe despre tine, asa cum esti acum. Tu nu te « comercializezi » in ; pur si simplu treci la un nou punct de vedere.  Daca lasi cateva bagaje in urma ta, atunci este in regula, va fi o excursie usoara. Nu exista cerinte desi, este o alegere -  a ta.  Noi toti alegem , toti contribuim, si noi toti suntem acelasi material.

Deci, asa cum am gasit pace si calm azi, poate tu nu vei gasi si este in regula. Ieri am fost acolo cu tine. Stiind, constietizand – am ales si  aceasta a facut toata diferenta.

Aminteste-ti esti o picatura divina de iubire trezindu-se la adevar. Realitatea e ca esti iubire. Creatorul nostru, in intelepciunea infinita, a dorit o cale de a demonstra in termeni clari ce poate iubirea sa faca. Pentru asta ne-am nascut.

Nu este nimic ce iubirea nu poate face. Esti acum aici pentru a iubi fiecare persoana si situatie si conditie si forma de viata in Ascensiune. Nu este nimeni altcineva care sa vina sa faca acest lucru, doar noi.


Noi suntem aceia pe care ii asteptam.

Niciun comentariu: