Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 26 noiembrie 2012

Vizualizarea aurei


Vizualizarea aurei este mai curand o stare fizica decat una metafizica. Oricine poate invata sa vada aura. Mai greu este sa interpretezi ceea ce vezi, iar asta implica mai mult aspectul intuitiv si cel metafizic.
Exista doua moduri de a vedea aura: intuitiv si obiectiv. Nu se poate spune ca unul este mai bun decat celalalt, atat timp cat interpretezi corect ceea ce vezi. Ambele modalitati pot fi eficiente, desi perceperea fizica a aurei te ajuta sa tii in frau latura „Toma necredinciosul" a constiintei tale.
Prin metoda  intuitiva,  aura este  vazuta mai curand  cu ochiul  mintii decat cu ochii fizici. Pentru asta trebuie sa inveti cum sa te relaxezi si  sa  vizualizezi  o  persoana  in  minte. Dupa aceea intreaba-ti intuitia despre energia aurica a persoanei respective. Care este culoarea esentiala a acestei persoane? Ce alte culori mai exista si cum sunt ele distribuite? Ce indicatii dau aceste culori despre energia persoanei respective la nivel fizic, emoţional, mental si spiritual ?
Cel mai adesea, aceste perceptii intuitive ale aurei sunt la fel de corecte si precise ca si cele fizice, daca sunt bine interpretate. Caci, dupa cum am spus, un mod de a percepe nu este mai bun sau mai eficient decat celalalt. Totusi, perceptia fizica iti ofera mai multe elemente „palpabile" despre campurile de energie subtila.
Perceptiile intuitive ale aurei sunt mai uşor de preluat de la altcineva decat de la tine insuti. E foarte usor sa te amagesti si sa-ti imaginezi ceea ce ai vrea sa vezi in aura ta, mai degraba decat ceea ce exista intr-adevar. De aceea, este intotdeauna bine sa ai un fel de confirmare a intuitiei tale. Folosirea  pendulului si a baghetelor ofera o modalitate simpla de verificare obiectiva a perceptiilor tale intuitive.
Oricine poate  invata la fel de bine sa-si vada aura in mod obiectiv. Este o capacitate naturala, proprie fiecaruia dintre noi. Majoritatea copiilor vad aure, dar nu sunt invatati sa le recunoasca. Nu de putine ori parintii comenteaza despre imaginatia colorata a unui copil atunci cand acesta se refera la senzatii si impresii subtile,fie ele legate de campuri  aurice  sau  de  duhuri indrumatoare. De cele mai multe ori, copilul este educat de catre parinti si societate sa creada ca astfel de perceptii sunt imaginare si ireale. Drept urmare,  copilul  isi  pierde  acea  deschidere,  iar  capacitatea  innascuta  de percepere se atrofiaza. Totusi, ea poate fi dezvoltata din nou, indiferent cat de mult a ramas in stare latenta. 



Iti poti antrena ochii sa primeasca si sa interpreteze o cantitate mai  mare  din  spectrul  luminii.  Pentru  a  intelege  cum,trebuie sa stii modul de functionare  al  sistemului  ocular,in  special al  pupilei, irisului si retinei.
Dr. Arthur Guyton, profesor de fiziologie, afirma: „intre limita maxima de adaptare la intuneric si limita maxima de adaptare la lumina, retina ochiului isi poate modifica sensibilitatea la lumina de 500 000-1 000 000 de ori, adaptandu-se automat la schimbarile gradului de iluminare" (Guyton, 1971, p.427). Ceea ce inseamna pur si simplu  ca ai capacitatea de a percepe din spectrul luminos mult mai mult decat ţi-ai imaginat vreodata.

Cele mai bune conditii pentru a vedea aura
Oricate dovezi stiintifice s-ar aduce, vor exista mereu oameni care sa nu creada in capacitatea lor de a vedea aura. Acestor persoane le recomand adeseori un exercitiu care dovedeste existenta aurei si posibilitatea de a o vedea. Intr-o zi calda, senina, in aer liber, intinde-te pe spate, pe iarba. Si, stand asa, uita-te spre copacii  din  departare.  Lasa-ti  privirea sa alerge de la radacina copacilor catre varful lor. Priveste cu atentie linia pe care o formeaza varfurile copacilor pe fundalul cerului. Nu-ti forta ochii - relaxeaza-te. Incearca sa cuprinzi cat mai mult cer dintr-o privire. Lasa-te cuprins de o stare de concentrare relaxata, ca si atunci cand visezi cu ochii deschisi, privind in gol.
In acest timp, vei deveni constient de o ceata usoara care urmareste linia varfurilor  copacilor,  pe fundalul  orizontului  albastru al cerului.
Observa fenomenul in mod  pasiv. Vei  vedea  o  culoare  subtila, diafana, mai deschisa decat albastrul cerului. Fenomenul este si mai vizibil primavara, cand seva si forta vitala a copacilor sunt active si o noua energie se dezvolta  dinspre  radacini catre  varfurile  crengilor. Este o parte din aura copacilor!

Dar care sunt cele mai bune conditii pentru a vedea aura ?
Este un domeniu in care opiniile sunt foarte impartite. Unii sustin ca este mai usor pe intuneric, deoarece astfel luminile subtile sunt mai evidente. Din pacate, energia luminoasa emanata de corp (radiatie fotonica) este absorbita de intuneric. Pe de alta parte, intunericul forteaza „bastonasele"sa lucreze si mai intens, pentru a-ti asigura „vederea pe timp de noapte". Altii spun ca este mai usor in locuri extrem de luminoase, deoarece spectrul luminii e mai liber si mai activ; intr-un mediu puternic luminat „conurile" sunt stimulate, astfel incat lumina de intensitate mare si culorile subtile sunt mai usor detectabile.
Personal,  am  ajuns  la  concluzia  ca o  situaţie de mijloc in privinta conditiilor ar fi mai  potrivita pentru o mai mare usurinta in perceperea aurei. La inceput este mai eficient sa folosesti o lumina difuza,  deoarece in primul rand vrei sa incepi sa vezi aura. Iar pe masura ce-ti dezvolti capacitatea dea o percepe,te vei adapta mai usor la vibratiile ei pentru a distinge culorile. Aşadar, incepatorilor le recomand sa foloseasca un mediu scaldat intr-o lumina difuza. De exemplu, o camera luminata natural la apusul soarelui constituie un loc si un timp excelent pentru aceasta experienta.Lumina palida te forteaza sa actionezi vederea pe timp de noapte,determinand „bastonasele" sa absoarba si  sa inregistreze o mai mare cantitate din spectrul  luminos, indeosebi la niveluri care nu  sunt  vizibile  in mod obisnuit.
1. Vei avea nevoie de lumina difuza, un perete alb si o bucata de carton alb (destul de  mare pentru  a-ti  putea  vedea  mana conturandu-se in centrul lui).
2. Relaxeaza-te inainte de a incepe  exercitiul. Daca ai folosit exercitiile cu diagrame  optice, poti face o scurta trecere in revista a lor, pentru incalzire.
3. Incepe cu mainile. Intinde o mana in fata,la aproximativ 30-45cm. Cu cealalta mana, tine bucata de carton alb in spatele ei. In felul acesta, mana ta se va contura pe o suprafata alba.Tinand mana intinsa pe cartonul alb,emanatiile luminoase vor fi mai usor perceptibile cand o privesti folosind concentrarea relaxata. La inceput apare ca un fel de  ceata diafana. Daca ai mai exersat, ceaţa va rasfrange si culori. Apropie mainile in fata la aproximativ 7cm una de cealalta si incepe sa-ti  concentrezi privirea  asupra  lor:  mai  intai asupra marginilor superioare si apoi,folosind concentrarea  relaxata, asupra intregii  zone din jurul mainilor - cuprinde toata zona dintre ele si din jurul lor. Concentreaza-te.  Apoi  foloseste concentrarea relaxata. Aura mainilor tale va incepe sa se contureze.
4. Intinde palma pe cartonul alb si concentreaza-ti atentia asupra varfurilor degetelor, timp de aproximativ 30 de secunde.
5. Apoi muta-ti privirea de la varfurile degetelor pentru a cuprinde intreaga mana si  suprafaţa cartonului. Foloseste concentrarea relaxata. Pe masura ce deplasezi privirea de la un punct anume catre  suprafata din jurul sau,vei  incepe sa percepi o ceata diafana care da contur mainii tale pe fundalul cartonului.
6. Daca intampini  dificultati in acest  punct, fa cateva dintre exercitiile pentru ochi folosindu-ti propria mana avand ca fundal bucata de carton alb. Concentreaza-te spre  interiorul si  apoi spre exteriorul imaginii. Plimba-ti ochii pe conturul Treci de la privirea concentrata la concentrarea relaxata asupra zonei din jur. Daca ai mai exersat, ceata diafana va aparea.
7. Fii atent la orice fel de culori pe care ai  putea să le observi,chiar daca sunt fugitive. S-ar putea sa vezi fragmente colorate sau scantei, pe care de multe ori ai tendinta sa nu le  bagi in seama. Pe masura ce-ti dezvolti aceasta capacitate si inveti sa o controlezi, vei descoperi ca, din ce in ce mai mult, iti vei dezvolta si abilitatea de a mentine aceste culori in campul vizual un timp mai indelungat.
8. Urmatorul pas: foloseste ambele maini.Intinde-le in fata ta,cu palmele indreptate spre tine.Tine-le la nivelul ochilor,cam la 7-10cm una de cealalta. In spatele lor trebuie sa fie un perete alb.
9. Ca si mai inainte, urmareste contururile degetelor sau  spatiile dintre ele, timp de cel putin 30 de secunde. Apoi treci in starea de concentrare  relaxata, cuprinzand  ambele  maini si zona din jurul lor. Observa - in mod pasiv - cum se contureaza mainile pe suprafata alba a peretelui.
10. Ceea ce vezi poate avea diverse infatisari. Poate fi o ceata diafana care inconjoara  mainile; pot fi sclipiri colorate sau o culoare stabila. Poate fi ceva asemenea  valului  de  caldura ce se ridica de pe sosea intr-o zi torida de vara. La inceput,aproape intotdeauna  este de un alb sau un albastru pal, aproape lipsit de culoare. Pe masura ce-ti dezvolti capacitatea, culoarea, limpezimea culorii si vibratia aurei vor deveni mai usor vizibile cu ochiul liber.

Cum putem vedea aura celorlalti
 
Urmatorul pas este sa exersezi pentru a vedea aura celor din jur.
Daca ai perseverat in practicarea  exercitiilor, ar  trebui sa constati primele rezultate semnificative dupa o luna sau doua, in functie de consecventa si staruinta fiecaruia.
1. Cere-i partenerului sa stea drept,in picioare, langa un perete alb.La inceput este mai  bine sa  folosesti o camera luminata discret. Stai in picioare sau asaza-te la aproximativ  2,5-3m departare. Trebuie sa-ti poti vedea partenerul in intregime, din crestet pana in talpi, inconjurat de o zona mare alba.
2. Incepe prin a-ti indrepta privirea spre fruntea partenerului.De la frunte, urmareste conturul  corpului sau in sensul acelor de ceasornic. Executa miscarea cat mai repede, schimband de mai multe  ori  sensul.In acest fel, pur si simplu stimulezi celulele
nervoase ale retinei (conurile si bastonasele).
3. Fixeaza privirea spre frunte sau spre crestet si concentreaza-te asupra acestui punct timp de 15-30 de secunde.
4. Treci la starea de concentrare relaxata,cuprinzand o suprafata mare din jurul corpului. Mentine aceasta privire, observand in mod pasiv ce se intampla.De obicei, aura capului si a umerilor este cea mai evidenta. Repeta de cate ori este nevoie. Ai inceput sa vezi aura celor din jur!

Cum masuram campul auric ?
Există multe dispozitive electronice care pot masura campul energetic ce inconjoara corpul uman. Din pacate, omul obisnuit nu va fi niciodata in stare sa-si permita procurarea celor mai multe dintre ele.Totusi,cu ajutorul unor instrumente pe care fiecare le poate construi si utiliza, putem determina – cu mare  precizie  - dimensiunile  si forta  propriului  nostru  camp  auric. Este vorba de instrumente specifice stiinţei numite radiestezie. Radiestezia este o metoda de divinatie utilizata  pentru determinarea  radiatiilor energetice. Ea presupune folosirea unor instrumente  in vederea  masurarii  fortei unei anumite radiatii. Este un sistem de traducere a raspunsurilor nerecunoscute ale sistemului nervos la energiile subtile in elemente palpabile si vizibile.
 Cele mai cunoscute  instrumente  radiestezice  sunt  bagheta fantanarului  si pendulul.
Ambele instrumente te pot ajuta sa comunici cu acele niveluri mentale ce recunosc campurile energetice subtile cu care intri in contact. Am vorbit deja despre  faptul ca in  permanenta interactionam cu energii exterioare. Dar oamenii nu constientizeaza intotdeauna acest fapt sau pur si simplu nu-l recunosc ca atare. Bagheta si pendulul te ajuta sa faci  conexiuni cu acele parti ale fiintei tale care constientizeaza aceasta . Cele mai cunoscute  instrumente  radiestezice  sunt  bagheta fantanarului  si pendulul.
Bagheta  si  pendulul  sunt  mijloace  de  comunicare  cu  subconstientul  tau.
Subconstientul este informat despre orice interactiune cu energii exterioare, indiferent cat de subtile ar fi ele. Astfel incat, folosind aceste instrumente, iti dezvolti puteri de perceptie nebanuite.  Bagheta  fantanarului si pendulul devin  o  prelungire  a  ochilor  tai  - sunt o legatura intre  sistemul nervos (iar  subconstientul  lucreaza  prin  intermediul  sau) si campurile energetice cu care intri in contact. 
Istoria ambelor metode isi are originea in vremuri stravechi. Desi sunt deseori socotite instrumente ale spiritistilor, bagheta si pendulul sunt folosite in multe domenii traditionale ale vietii de zi cu zi: pe timp de razboi erau folosite pentru a localiza mine ingropate, tunele etc.; unele intreprinderi de utilitate publica (gaz, apa, electricitate  etc.)  isi  instruiesc  personalul cum sa foloseasca aceste instrumente pentru a dezgropa doar liniile care trebuie reparate. Desi unii, mai neincrezatori, manifesta dispret fata de asemenea metode, precizia informatiilor furnizate continua sa fie dovedita prin metode si echipamente stiintifice traditionale.

Constiinta ta superioara sau inteligenta comunica cu tine prin intermediul sistemului nervos, trimitandu-ti semnale. Instrumentele radiestezice (cum sunt bagheta fantanarului si pendulul) amplifica aceste semnale de comunicare. Drept urmare, le poti detecta si interpreta, deschizand astfel noi canale de sensibilitate fata de energiile subtile ale vietii. 


Cum sa-ti construiesti propria bagheta
Cand vorbesc despre arta fantanarului, majoritatea oamenilor isi inchipuie un om mergand pe camp cu o creanga de copac in forma de Y, incercand sa localizeze o sursa de apa sau de minerale. Insa aceasta arta are mult mai multe aplicatii posibile: un bun fantanar nu numai ca poate sa localizeze campuri energetice subtile, dar si sa gaseasca raspunsuri la intrebari.


Aceste baghete creeaza o legatura cu latura ta intuitiva. Ele sunt o prelungire a ochilor tai, oferind indicii vizuale pe care le poti recunoaste cu mai multa usurinta. Baghetele nu au in sine vreo calitate speciala: sunt pur si simplu niste instrumente care iti sporesc sensibilitatea. Instrumentele specifice artei fantanarului au fost construite in numeroase forme. Cele mai cunoscute sunt din lemn, dar oricine isi poate confectiona cu usurinta un set de baghete la fel de eficiente. Este foarte simplu. Cam jumatate dintre cei care incearca reusesc sa le foloseasca imediat. Ceilalti ar putea fi nevoiti sa exerseze o perioada, insa oricine poate capata indemanare in utilizarea lor.
 Primul pas : trebuie sa-ti construiesti un set de baghete. E simplu. Materialele de care ai nevoie le gasesti prin casa. Vom arata aici cum poti construi doua seturi, dintre care al doilea este ceva mai pretentios, insa ambele sunt la fel de eficiente.


1. Pentru o mai buna intelegere, foloseste figurile de mai sus si de mai jos. Mai intai ia un umeras obisnuit din sarma si taie-1 in locurile indicate cu linie punctata.
2. Apoi indoaie bucata taiata astfel incat cele doua laturi sa fie perpendiculare.
3. Taie o bucata de carton subtire (un patrat cu latura de 6-15 cm) si ruleaza-1 astfel incat sa formeze un cilindru ingust, in care introdu latura verticala a baghetei (vezi figura de jos ). Fa cilindrul cat se poate de ingust si continua sa-1 rasucesti - insa ai grija sa nu se fixeze prea strans pe latura baghetei. Cand obtii dimensiunea cea mai potrivita, fixeaza cilindrul cu banda adeziva.
4. Pune cilindrul de carton pe latura verticala, conform figurii de mai jos. Acesta va fi minerul baghetei tale. Ai grija ca latura verticala sa fie cu cel putin 2,5 cm mai lunga decat manerul. Daca nu, taie cilindrul la dimensiunea potrivita.
5. Indoaie partea care iese din maner, astfel incat acesta sa nu alunece atunci cand folosesti baghetele in pozitie verticala (vezi figura de jos).
6. Repeta etapele de pana acum, pentru a construi a doua bagheta. Dupa ce ai terminat, baghetele trebuie sa se poata rasuci liber in minere. Ar trebui sa semene cu cele din figurile de mai jos.
Pasul 2 : indoaie partea laterala a umerasului in pozitie verticala, la 90°.
Pasul 3: Ruleaza o bucata de carton subtire si lipeste-o cu banda adeziva. Cilindrul trebuie sa fie suficient de solid ca sa-1 poti apuca, dar si sa alunece cu usurinta pe latura verticala a baghetei.
Pasii 4 si 5: Pune cilindrul de carton pe latura verticala, astfel incat aceasta sa fie cu cel putin 2,5 cm mai lunga decat minerul. Indoaie capatul ramas in afara, astfel incat sa tina minerul. Intoarce bagheta cu minerul in jos.
7. Daca vrei, poti agata o mica greutate la extremitatea barei de sarma, pentru a o stabiliza - de pilda, o bucatica de plumb folosita la pescuit este foarte potrivita. Cand ai terminat, apuca bagheta de maner si rasuceste bara orizontala pentru a-i verifica libertatea de miscare.
8. Multe umerase au deja un cilindru de carton pe bara orizontala. E foarte bine daca gasesti unul, deoarece este deosebit de eficient: asigura o priza ferma si libertate de miscare pentru bagheta.
9. O varianta ceva mai sofisticata poate fi construita, fara cheltuieli mari, din elemente pe care le poti cumpara de la orice magazin de fierarie. In special manerele, pe care le poti face din cupru, ofera o priza mai buna si o mai mare libertate de miscare a baghetei. Cuprul este un excelent conductor de electricitate, fiind astfel mult mai
sensibil la campuri energetice subtile si la semnalele trimise de propriul tau sistem nervos. Ia o teava de cupru cu diametrul de 2 cm si taie doua bucati de 10-12 cm lungime. Vei avea nevoie si de cate doua dopuri din cupru, pentru fiecare capat. Vezi figura de mai sus.
10. Gaureste dopurile astfel incat sa poti trece usor teava baghetei prin ele. Fixeaza dopurile la extremitatea fiecarui capat al manerelor din cupru (putin super glue va rezolva problema). Introdu bagheta prin maner, indoaie capatul ce iese in afara si gata - ai doua baghete gata de a fi folosite. Verifica daca baghetele se rotesc liber in interiorul manerelor.

Cum masuram aura cu ajutorul baghetelor 
Poti folosi aceste baghete pentru a localiza si masura campul auric. Mai mult, ele te pot ajuta chiar sa determini culorile aurei (despre acest aspect vom discuta). De asemenea, le poti folosi si pentru a obtine raspunsuri la intrebari, prin „da" sau „nu".
Scopul este de a recunoaste ca baghetele constituie o legatura intre sistemul nervos si subconstient, care este la curent cu tot ce se intampla in interiorul si in jurul tau. Secretul utilizarii baghetelor este sa fii relaxat si sa decizi ce fel de reactie vrei sa obtii din partea lor.
Stabileşte un cod cu privire la felul in care vrei ca baghetele sa-ti raspunda. Ce semnificatie vrei sa aiba o miscare spre exterior? Dar o incrucisare a baghetelor? Stabileste dinainte toate acestea si pastreaza acelasi cod de fiecare data cand folosesti baghetele. Atunci cand utilizeaza baghetele pentru detectarea aurei, cei mai multi se asteapta ca ele sa se roteasca inspre exterior de indata ce intra in contact cu campul auric. In cazul folosirii baghetelor pentru raspunsuri la intrebari prin „da" sau „nu", rotirea spre exterior poate insemna „nu", iar incrucisarea sau rotirea lor simultana spre interior - „da". (Acest aspect va fi analizat mai in detaliu cand vei invata cum sa folosesti baghetele pentru a determina culorile aurei.)

1. Relaxeaza-te. Nu incerca sa masori aura avand asteptari preconcepute, deoarece iti poate crea un blocaj mental care sa impiedice baghetele sa functioneze. Gandeste-te pur si simplu ca vrei sa masori aura si doresti ca baghetele sa se roteasca spre exterior cand intri in contact cu ea. (Unii prefera ca baghetele sa se incruciseze atunci cand intalnesc marginile exterioare ale aurei unei persoane. Nu tine decat de dorinta fiecaruia. Esential este sa te hotarasti dinainte asupra tipului de raspuns pe care vrei sa-1 primesti din partea baghetelor.) Relaxeaza-te si lasa baghetele sa lucreze pentru tine.
2. Tine baghetele usor in maini, in fata, la niverul umerilor. Baghetele trebuie sa poata face cu usurinta o rotatie completa, fara sa atinga nici o parte a corpului tau.
3. Cere-i partenerului sa stea in picioare la o distanta de aproximativ 10 metri. In pozitia de start, baghetele trebuie sa fie orientate spre inainte.
4. Mergi incet si lin spre partener. In momentul in care patrunzi in aura sa, baghetele vor raspunde, indicandu-ti astfel marginea exterioara a campului sau aurie. Incepand din acel punct, poti trasa un cerc complet in jurul persoanei respective, deoarece, in toate directiile, aura se extinde in mod egal la aceeasi distanta fata de corp.
5. Aceasta inseamna ca oricine ar trebui sa-si poata da seama cand cineva traverseaza aceasta linie invizibila a aurei si patrunde in „spatiul" sau auric.
6. Exerseaza folosirea baghetelor. Masoara aurele prietenilor tai si ale animalelor din jur. Cere-i prietenului tau sa tina in mana un cristal si masoara-i din nou aura. Vezi vreo diferenta ? Cat de mare ? Incearca si cu alte pietre. Masoara aura prietenului tau cand sta in picioarele goale. Care este diferenta ? Masoara-i campul auriu dupa ce a imbratisat un copac. Sau dupa ce a mancat ciocolata. Masoara-i aura cand tine in mana un mar. Observa diferenta fata de situatia cand tine in mana o ciocolata. Asculta o piesa heavy-metal si masoara din nou. Ce se intampla cu aura? Apoi asculta o piesa de muzica clasica si masoara iarasi. Incearca diferite mirosuri. Experimenteaza, amuza-te si invata.

Pe masura ce practici folosirea baghetelor, vei incepe sa observi anumite sabloane. Vei primi confirmari ca anumite lucruri sunt benefice pentru campul tau auric, pe cand altele nu. Incet-incet, vei deveni receptiv la influentele subtile din jur si iti vei redescoperi adevaratul eu.
Stai in picioare, la aproximativ 10 metri distanta de persoana respectiva.Tine baghetele in fata,si misca-te incet, egal, catre partener. In momentul in care atingi marginea aurica a acestuia,baghetele vor raspunde. Ai determinat limita exterioara a aurei. Din acest punct poti trasa un cerc in jurul partenerului, pentru a-i indica dimensiunea completa a aurei sale.





Niciun comentariu: