Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 11 decembrie 2012

Schimbarea Iminentă a Dimensiunii


Drag Vizitator, nu doresc sa intorc spatele la nimeni, vad si caut Unimea in Toate si in Toti. Tocmai datorita acestui fapt nu am dreptul de a retine informatii care sunt de interes major sau ii pot ajuta pe semenii mei. Ce a declansat aceasta optiune? Tocmai am vazut mai multe documentare si stiri despre 21 decembrie 2012 si cum se pregatesc oamenii , chiar si cei din Romania, sa cumpere "kituri de supravietuire". Comertul si ignoranta merg mana in mana. Ca si cum l-ar putea insela pe Dumnezeu. Fiecare dintre voi sa cerne informatiile si sa cerceteze, fi un ganditor independent! Si nu uita " Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fi Lumina, care lumineaza Viata ! "

Schimbarea Iminentă a Dimensiunii

Privire de Ansamblu Asupra Schimbării de Dimensiune

Pe planetele acestei galaxii, schimbarea de dimensiune începe de obicei prin slăbirea câmpului magnetic şi deplasarea dezordonată a locaţiilor geomantice. Civilizaţia planetei începe să se fractureze şi atunci se intră în ultima fază. De obicei, aceasta nu durează mai mult de doi ani, în fapt aproape întotdeauna durează nu mai mult de trei luni. În cursul acestei faze, civilizaţia începe să se dizolve şi devine extrem de periculos chiar simplul fapt de a rămâne în viaţă. Toate sistemele care menţin o civilizaţie la un loc se dezintegrează şi domneşte haosul. Este perioada pentru care s-au pregătit majoritatea sistemelor religioase, în special mormonii. Este perioada în timpul căreia noi suntem încă pe Pământ, în a 3-a dimensiune şi facem de fapt, tranziţia spre a 4-a dimensiune.
Există o perioadă de cinci sau şase ore înainte de schimbarea de dimensiune. Aceasta este o perioadă foarte ciudată, când a 4-a dimensiune începe să depăşească a 3-a dimensiune. Uneori ajută să ştim că aceasta urmează să se întâmple. Când începe schimbarea, nimeni nu se va îndoi. Există manifestări foarte precise, culori şi forme cu care conştiinţa majorităţii oamenilor nu este obişnuită. Începând din acel moment, vom părăsi a 3-a dimensiune a planetei Pământ. De obicei, axa planetei se va deplasa, dar noi nu vom fi conştienţi de această schimbare deoarece vom fi literalmente într-o altă dimensiune, într-un alt spaţiu timp. Bineînţeles că întotdeauna există o serie de posibilităţi ca lucrurile să se petreacă altfel, dar ceea ce vă spun aici este procesul firesc a ceea ce urmează să se întâmple.

După ce traversăm marele vid, vom intra în cea de a 4-a dimensiune a planetei. Viaţa se va schimba complet. Ascensiunea, învierea sau moartea finală vor avea loc înaintea acestei faze. Va începe naşterea într-o lume nouă.

Scenariul care urmează vă oferă detalii despre maniera în care se desfăşoară de obicei schimbarea de dimensiune în Univers, dar planeta Pământ este un caz excepţional. Vreau mai întâi să vorbesc despre o tranziţie obişnuită, cum ar fi cea care urmează să se petreacă, dar tranziţia planetei noastre va fi cu certitudine ceva neobişnuit. Se poate de asemenea ca şi cursul istoriei să fie foarte diferit de ceea ce sunt eu pe punctul de a vă relata. Depinde de iubirea pe care o manifestăm unii faţă de alţii în calitate de specie umană, iar la finele acestui capitol vă voi prezenta o altă teorie. Este încă prea devreme pentru a fi siguri că se va întâmpla aşa, dar se pare că aşa va fi.
Primele Semne Prevestitoare

Primul semn al unei schimbări de dimensiune este slăbirea acută a câmpului geomagnetic, despre care cercetătorii ştiu că a început să de manifeste în ultimii 2000 de ani, de la apariţia lui Iisus. În ultimii 500 de ani, diminuarea acestui câmp a continuat foarte rapid. Pe măsură ce noi ne apropiem de schimbarea de dimensiune, acest câmp magnetic se destabilizează din ce în ce mai mult. De altfel, acest fenomen este deja perceptibil. Aeroporturile din lumea întreagă au fost nevoite să-şi corecteze busola în aşa fel încât avioanele să poată continua să-şi utilizeze cu precizie instrumentele de bord. în ultimii 30 de ani au avut loc schimbări foarte neobişnuite în câmpul magnetic al planetei. Păsările nu mai migrează în aceleaşi locuri. Ele folosesc liniile magnetice naturale pentru a naviga, dar acestea s-au schimbat enorm. Eu cred că acesta este motivul pentru care balenele şi delfinii eşuează din ce în ce mai des la maluri în timpul migraţiei. Multe linii geomagnetice care se desfăşurau de-a lungul coastelor s-au deplasat în interiorul uscatului. Astfel, cetaceele le urmează cursul şi eşuează pe plaje. Acest câmp magnetic probabil va sfârşi prin a se prăbuşi complet şi va ajunge la punctul zero. Acest fenomen s-a mai întâmplat de multe ori în istoria planetei noastre.
Dacă se va întâmpla aşa, atunci sunt posibile mai multe scenarii. Câmpul magnetic ar putea să-şi inverseze polaritatea sau se poate întoarce la aceeaşi configuraţie după ce atinge punctul zero, dar cu axe complet diferite. Există mai multe variante de a se muta, dar pentru voi şi pentru propria voastră ascensiune nu prea mai contează. Voi nu veţi mai fi în această dimensiune şi astfel nu veţi mai trăi o experienţă directă a acestei schimbări.
->De asemenea, vor exista şi alte transformări de energie, dar ele sunt mult mai subtile, cum ar fi de exemplu frecvenţa Schumann, care este frecvenţa de bază a rezonanţei planetare. Aceasta va fi prima care se va schimba, dar cea mai importantă este schimbarea geomagnetismului. Eu nu vreau să vorbesc aici despre frecvenţa Schumann, deoarece guvernul american şi-a dat atâta interes pentru a încerca să nege în faţa lumii întregi că ar avea loc o astfel de schimbare. Dacă vreţi cu adevărat să cunoaşteţi adevărul despre acest subiect, întrebaţi savanţii germani şi ruşi sau citiţi rapoartele lor, căci aceste două naţiuni deţin informaţii diametral opuse faţă de ceea ce raportează membrii guvernului american. Puteţi de asemenea să studiaţi lucrările lui Gregg Braden, care sunt mai inspirate şi oneste.
->Aceste schimbări în câmpul magnetic terestru sunt extrem de importante, căci ele exercită o mare influenţă asupra emoţiilor şi facultăţilor mentale ale fiinţelor umane. Când câmpul magnetic va ajunge la punctul zero şi va rămâne acolo aproximativ două săptămâni, toţi locuitorii planetei vor înnebuni. Conform celor spuse de ruşi, primii cosmonauţi care au zburat în spaţiu, erau complet izolaţi de frecvenţele naturale pe care le emite constant Pământul. Dacă ei ar fi rămas în spaţiu, timp de două săptămâni, ar fi înnebunit. Este exact ceea ce s-a întâmplat după „cădere”, când s-a scufundat Atlantida, iar populaţia şi-a pierdut memoria şi a înnebunit. Se pare că magnetismul Pământului ne permite să ne păstrăm memoria intactă, exact ca într-o casetă. Şi toate acestea au de a face cu corpul emoţional, cu propriile noastre emoţii. Astfel, ruşii au inventat un mic emiţător care se poartă la centură şi cosmonauţii actuali îl poartă întotdeauna la ei pentru a le menţine un câmp magnetic normal în jurul corpului arunci când sunt în spaţiu. Sunt sigur că şi NASA a făcut acelaşi lucru.
->S-ar putea să vi se pară straniu cum câmpul magnetic al planetei vă afectează emoţiile, dar gândiţi-vă ce se petrece atunci când este lună plină! Deformarea câmpului magnetic este minimă şi totuşi efectele sale sunt evidente. Dacă vă îndoiţi, verificaţi rapoartele poiliţiei cu o zi înainte, în timpul şi după luna plină! Există mai mulţi morţi, mai multe violuri şi crime în timpul acestor trei zile decât în oricare alt moment al fazelor lunii. Oricum, atunci când câmpul geomagnetic ajunge la zero, apare o situaţie foarte periculoasă. Până si fluctuaţiile burselor se bazează pe emoţiile umane. Atunci puteţi cu uşurinţă să vă imaginaţi efectele deteriorării unui câmp magnetic care ajunge la zero în mai puțin de două săptămâni. Ar fi o catastrofă.
Faza Care Precede Schimbarea

Această perioadă durează de obicei între trei luni şi doi ani. Ea este provocată, în special de câmpul magnetic al planetei care se deformează, apoi dispare şi contribuie ca oamenii să înnebunească. Aceasta are ca efect prăbuşirea sistemelor sociale. Bursele se prăbuşesc, guvernele nu mai pot funcţiona corect şi se instaurează legea marţială în toate ţările, dar nici aceasta nu va funcţiona, pentru că armata va avea aceleaşi probleme ca şi populaţia civilă. Se va instaura foarte repede lipsa hranei, deoarece comercianţii nu o vor mai livra; nu este nimeni către care să te adresezi şi să ceri ajutor. Efectul va fi acela că majoritatea oamenilor devin paranoici şi recurg la arme. Din nefericire nu mai există nici un loc sigur pe planetă.

In acest scop, un ajutor considerabil ni l-au acordat fraţii şi surorile noastre din spaţiu, oferindu-ne importante schimbări de conştiinţă. Am mai trecut cu toţii prin aceasta. Astfel, noi avem şansa să nu trecem prin această perioadă extrem de periculoasă, iar dacă totuşi vom trece, va fi de foarte scurtă durată. De fapt, nu voi fi surprins dacă vor fi doar cinci sau şase ore toată perioada cât va dura această experienţă.

Dacă ar trebui să ne pregătim din punct de vedere fizic pentru o astfel de perioadă, va trebui să depozităm apă, hrană şi altele pentru cel puţin doi ani şi să săpăm un adăpost subteran. Oricum, dacă vom intra într-un astfel de adăpost subteran, atunci când începe schimbarea ar fi bine să nu ieşim afară. De ce? Pentru că schimbarea de dimensiune va duce într-o altă dimensiune de conştiinţă, un loc unde dimensiunea a 3-a nu mai există. În consecinţă, această idee de a face provizii de hrană şi materiale şi de a ne ascunde într-un adăpost subteran în timpul crizei pentru ca apoi să ieşim ca un urs după o hibernare lungă, nu este realistă.

În Statele Unite, de altfel ca peste tot în lume, o mare parte de populaţie a procedat similar în cazul subiectului trecerii în anul 2000. Bineînţeles că nu este nimic greşit în a-ţi lua măsuri de precauţie, dar va trebui să înţelegeţi că aceste măsuri nu vă vor salva. Nici o pregătire fizică nu vă va putea ajuta într-o dimensiune superioară. Succesul depinde de trezirea voastră spirituală şi, în principal, de caracterul vostru. Da, de caracterul vostru! Vă explic în curând ceea ce vreau să spun.
Cele Cinci sau Şase Ore înainte de Schimbare

Din punct de vedere uman această fază este stranie. Indigenii din triburile Taos Pueblo, în mijlocul cărora am venit la prima mea reîncarnare pe Pământ, îşi sfătuiau populaţia ca în acele momente să rămână în adăposturile lor tradiţionale, să tragă perdelele, să evite să privească afară şi să se roage. Să reziste tentaţiei de a privi afară pentru că se vor înfricoşa şi de asta trebuie să vă feriţi într-o situaţie de acest gen.

La acest nivel începe un fenomen straniu; cele două dimensiuni se vor suprapune puţin câte puţin. Puteţi sta în sufragerie când, brusc va apare de nicăieri un lucru, fără a putea să-1 explicaţi cu mintea. Va fi un obiect din a 4-a dimensiune, care nu a mai fost văzut în realitatea voastră. Veţi vedea culori pe care nu le-aţi mai văzut niciodată. Ele vor fi extrem de strălucitoare şi vor părea că au propria lor sursă de lumină. Culorile vor părea că emit lumină, nu că o reflectă. Aceste obiecte vor fi lucrurile cele mai stranii pe care le-aţi văzut vreodată. Rămâneţi calmi şi nu intraţi în panică, este un fenomen natural. Vă sugerez foarte intens să nu atingeţi aceste obiecte. Dacă o veţi face, aceasta ar putea să vă tragă instantaneu şi cu viteză accelerată în a 4-a dimensiune. Este preferabil să pătrundeţi treptat în această lume nouă, dar dacă acest lucru este inevitabil, înseamnă că aceasta este voinţa lui Dumnezeu.
Schimbările de Dimensiuni Planetare

Fiecare individ care a trăit vreodată pe această planetă a trecut deja prin experienţa unei schimbări de dimensiune. De fapt, a te naşte pe Pământ este o astfel de experienţă. Este doar un eveniment cosmic. Doar dacă nu am venit din apropierea Pământului, indiferent de unde am venit din Univers, noi toţi am traversat marele vid înainte de a ne întrupa pe Pământ şi astfel, noi am mai trăit schimbări de dimensiuni. Când v-aţi născut pe Pământ sub forma unui bebeluş, de fapt, aţi experimentat o schimbare de dimensiune. V-aţi deplasat dintr-o lume în alta. Când nu ne mai aducem aminte de nimic este vorba doar de memoria noastră, care este limitată.

Noi avem limite uriaşe pentru că nu ne putem aminti de experienţa naşterii sau de alte dimensiuni. Una dintre ele este incapacitatea noastră de a stăpâni impresia că în cosmos există doar distanţe mari. în realitatea noastră, distanţele interplanetare par atât de mari, că nu le putem parcurge. Noi nu putem părăsi nici sistemul noastru solar, deoarece în stadiul actual de conştiinţă suntem prizonieri în propria noastră casă.

Nu este adevărat? Este imposibil să călătoreşti la mari distanţe, în nave spaţiale, după metoda noastră convenţională de a percepe timpul şi spaţiul. Oamenii noştri de ştiinţă au ajuns la această concluzie. Bineînţeles că este descurajant că nu poţi părăsi sistemul nostru solar cu mijloacele pe care le cunoaştem astăzi. Să presupunem că vrem să ajungem până la următoarea stea, Alfa Centauri, care se află la patru ani lumină de Pământ. Dacă am recurge la tehnologia actuală, ar trebui să călătorim 115 miloane de ani. Oameni nu trăiesc atât de mult timp şi cu siguranţă această stea este doar cea mai apropiată de noi! A te aventura adânc în spaţiu este o imposibilitate evidentă. Dacă ca să reuşim, trebuie să ne schimbăm maniera de a înţelege timpul şi spaţiul.

Problema este că noi nu luăm în considerare decât timpul şi spaţiul; noi am pierdut aproape definitiv noţiunea de dimensiune, dar pentru că lucrurile sunt întotdeauna perfecte aşa cum sunt, noi am început să ne amintim acum, tocmai când avem mai multă nevoie. Mai întâi ne amintim în visele noastre, apoi în filmele noastre. Trebuie doar să ne gândim la „Star Trek”, „Contact”, „Sfera” şi multe altele care explorează toate ideile despre dimensiuni. Noi ne vom aminti, căci Dumnezeu este întotdeauna cu noi. Să acţionăm în acest sens. Vreau să vă explic ceea ce se produce în mod normal în timpul unei schimbări de dimensiune. Vă voi prezenta această descriere, folosind experienţa mea personală, dar ceea ce urmează să se întâmple aici s-ar putea să fie puţin diferit pentru că Universul întotdeauna experimentează. S-ar putea ca unii dintre voi să prefere să povestesc toate acestea sub forma unei istorioare, dar eu consider că în acest caz este de dorit să fiu puţin mai direct.
Experienţa Unei Schimbări de Dimensiune la Scară Planetară

Reţineţi că ceea ce vă voi relata aici, este ceea ce se revelează în textile galactice. Este doar un scenariu obişnuit. Pot apărea numeroase detalii diferite, deoarece viaţa este flexibilă, dar dacă cunoaşteţi normele obişnuite, puteţi să vă imaginaţi diferenţele.

Pe măsură ce pătrundem în noul mileniu, maeştrii înălţaţi simt că va exista foarte puţină violenţă în apropierea schimbării, deoarece noi am parcurs deja un drum lung pe această cale. Noi am lucrat bine pentru naşterea noii conştiinţe umane. Cu alte cuvinte, vreau să vă rog: relaxaţi-vă, nu vă neliniştiţi. Bucuraţi-vă de această tranziţie. Atunci când sunteţi martorii desăvârşirii vieţii, puteţi fi ca şi bebeluşii care întotdeauna aţi dorit să redeveniţi. Să ştiţi că sunteţi ocrotiţi, iar iubirea este cea care ghidează evenimentele. Acest val de energie este atât de mare pentru voi, încât puteţi să vă predaţi vieţii şi pur şi simplu să fiţi!

Este foarte probabil ca noi să fi redus cei doi ani de haos la doar trei luni. Acum, în lumile superioare se consideră că perioada care precede schimbarea va fi foarte scurtă şi aproape fără nici un fel de distrugere. Ei se aşteaptă la o perioadă de avertizare foarte scurtă sau aproape inexistentă. Aceasta s-ar putea să dureze cinci sau şase ore. Este mai mult decât probabil că voi vă veţi trezi dimineaţa, iar înainte de apusul soarelui vă veţi simţi ca un copil care se află în faţa unei lumi complet noi.
Cele Şase Ore înainte de Schimbare

Să începem cu cele şase ore care vor precede schimbarea de dimensiune. Voi vă veţi treziţi într-o dimineaţă, clară şi răcoroasă, şi vă veţi simţi minunat. Când vă veţi ridica din pat, vă veţi simţi mai uşori şi puţin ciudat. Apoi vă veţi hotărî să faceţi o baie. În timp ce priviţi apa veţi simţi ceva în spatele vostru. Vă veţi întoarce şi veţi percepe o sferă mare strălucitoare şi foarte luminoasă, cu pete stranii de culoare, care pluteşte la un metru de sol, aproape de perete. Sideraţi, veţi încerca să reflectaţi la ceea ce ar putea să fie şi atunci va mai apărea un obiect mic, ca venind de nicăieri. Este un obiect mic care se află la câţiva centimetri de voi. Ele încep să plutească prin încăpere. Veţi ieşi repede din baie şi veţi alerga spre dormitor doar ca să vedeţi camera care este plină cu aceste lucruri ciudate şi de neimaginat. S-ar putea să credeţi că aveţi halucinaţii sau poate că aveţi o tumoară pe creier care vă afectează percepţia, dar bineînţeles că nu este aşa. Brusc podeaua începe să se onduleze şi casa voastră întreagă pare să facă valuri din ce în ce mai pronunţate. Este de preferat să ieşiţi afară, în natură, unde totul pare a fi normal, doar că şi acolo veţi vedea multe dintre aceste lucruri ciudate.

Vă hotărâţi să staţi şi să nu vă mai mişcaţi. Vă amintiţi de Mer-Ka-Ba voastră şi veţi începe să respiraţi, fiind conştienţi de fiecare suflu. Vă veţi relaxa curgerea pranică, pe care o simţiţi în corp. Marele disc al propriului Mer-Ka-Ba vă înconjoară cu căldură, oferindu-vă siguranţă. Vă veţi centra şi veţi aştepta, pentru că tot ceea ce va urma este graţia lui Dumnezeu. Chiar nu aveţi unde să mergeţi. Este cea mai extraordinară călătorie pe care v-o puteţi imagina. Este ceva ce vă pare familiar, dar totuşi este o experienţă cu totul nouă. Este minunat şi vă simţiţi fantastic. Vă simţiţi plini de viaţă, aşa cum nu v-aţi simţit niciodată în realitatea obişnuită a Pământului. Fiecare respiraţie este plină de emoţie.

Priviţi dincolo de pajişte, unde se formează încetul cu încetul o ceaţă roşiatică, strălucitoare, care se deplasează peste tot în jurul vostru. Este o ceaţă dar, de fapt, nu seamănă cu nimic din ceea ce aţi văzut vreodată. Pare a fi peste tot, iar voi chiar o respiraţi. Un sentiment straniu vă învăluie corpul. Nu este ceva rău, este pur şi simplu ceva neobişnuit. Veţi observa că ceaţa roşie se schimbă mai întâi în portocaliu, apoi în galben. Apoi galbenul se va schimba repede în verde, urmează albastru, violet şi ultra violet. Apoi în conştiinţa voastră explodează o lumină albă, strălucitoare. Voi nu sunteţi doar înconjuraţi de această lumină albă, se pare că voi sunteţi această lumină albă. Altceva nu mai există pentru voi.

Acest ultim sentiment pare să persiste mult timp. încet, foarte încet, lumina albă devine transparentă, iar locul unde vă aflaţi devine din nou vizibil. Numai că acum totul pare a fi alcătuit din aurul cel mai fin: arborii, norii, animalele, casele, oamenii, doar corpul vostru s-ar putea să apară sau nu fiind auriu. Aproape imperceptibil, realitatea aurie metalizată devine transparentă! Uşor, totul începe să semene cu o sticlă aurie. Veţi fi capabili să vedeţi chiar dincolo de pereţi şi obiecte; veţi putea să vedeţi oamenii care se află dincolo de zid.
Vidul – Trei Zile de întuneric

În final, această realitate aurie începe să se estompeze şi se şterge progresiv. Culoarea aurie, vibratorie şi luminoasă devine ternă, continuând să-şi piardă luminozitatea, până când lumea întreagă devine întunecoasă şi neagră. Veţi fi înconjuraţi de un întuneric profund, iar vechea voastră lume dispare pentru totdeauna! Nu mai puteţi vedea nimic, nici chiar propriul trup. Realizaţi că sunteţi stabili, dar în acelaşi timp simţiţi că plutiţi. Lumea voastră familiară nu mai există. Aici nu simţiţi nici un fel de frică. Nu mai există nici un motiv pentru a trăi acest sentiment. Procesul prin care treceţi este ceva natural. Aţi intrat în vidul dintre a 3-a şi a 4-a dimensiune. Vidul din care au venit toate şi unde se întorc toate. Treceţi pragul dintre două lumi. Nu este nici un sunet, nici o lumină. Trăiţi absenţa totală a tuturor senzaţiilor!

Nu există nimic altceva de făcut decât să aşteptaţi şi să manifestaţi recunoştinţă pentru legătura voastră cu Dumnezeu. Probabil veţi visa în acest moment. Este perfect! Dacă nu veţi visa, vi se va părea că timpul trece foarte, foarte greu. De fapt, vor fi în jur de trei zile.

Ca să fim exacţi, această perioadă poate dura minim două zile şi un sfert (cea mai scurtă perioadă de timp înregistrată vreodată) şi maxim patru zile (cea mai lungă peroadă cunoscută). în mod normal perioada durează între trei zile şi trei zile şi jumătate. Este vorba aici de zile terestre, de o perioadă de timp experimentală şi nu reală, deoarece timpul la care ne raportăm noi de fapt, nu există. Aţi ajuns acum la „sfârşitul timpului” despre care au vorbit mayaşii şi alte religii sau oameni spirituali.
O Nouă Naştere

Experienţa care urmează este mai degrabă şocantă. După ce aţi plutit în nimic şi în cel mai complet întuneric timp de trei zile, s-ar putea să vi se pară la nivelul existenţei voastre că au trecut mii de ani. Apoi, într-o manieră şi într-un moment total neaşteptat, lumea voastră explodează într-o lumină albă, foarte puternică. Este lumina cea mai strălucitoare pe care aţi văzut-o vreodată şi veţi avea nevoie de mult timp pentru ca ochii voştri să se obişnuiască cu intensitatea acestei noi lumini.

Este mai mult decât probabil că această experienţă să vi se pară cu totul nouă, voi sunteţi un bebeluş care se naşte într-o nouă realitate. Sunteţi pur şi simplu un bebeluş. Este exact aşa ca atunci când v-aţi născut pe Pământ, unde aţi venit dintrun loc foarte întunecat şi aţi intrat într-un loc foarte luminos. Aţi fost orbiţi şi nu ştiaţi ce se întâmplă. Felicitări! Tocmai v-aţi născut într-o lume absolut splendidă.

Când veţi începe să vă adaptaţi la această lumină intensă, şi ar putea să dureze ceva timp, veţi vedea culori pe care nu le-aţi mai văzut înainte şi despre care nu aţi ştiut niciodată că există. Totul în această nouă experienţă a realităţii vi se va părea bizar şi necunoscut, excepţie făcând obiectele care pluteau şi înainte de schimbare.

Este adevărat că înseamnă mai mult decât o a doua naştere. Când vă naşteţi pe Pământ sunteţi mici şi continuaţi şă creşteţi până când ajungeţi un adult. De obicei considerăm că vârsta adultă este finalul creşterii. Ceea ce vreau să vă spun acum s-ar putea să vi se pară straniu, dar să ştiţi că un corp uman adult este considerat un bebeluş în noua lume. Şi, exact ca aici, veţi începe să creşteţi mai mult până când veţi ajunge la vârsta adultă în această lume nouă. De fapt, oamenii sunt mult mai înalţi în a 4-a dimensiune. Un bărbat adult are în medie 4-4,8m, iar o femeie 3-3,7m.

Corpul vostru vi se va părea solid, la fel ca pe Pământ, dar dacă îl comparăm cu a 3-a dimensiune, el nu este. De fapt, dacă veţi dori să vă întoarceţi pe Pământ, nimeni nu vă mai poate vedea. Veţi avea încă o structură atomică, dar atomii vor fi convertiţi în energie. Aţi devenit o entitate compusă din mai multă energie şi mai puţină materie. Pe Pământ puteţi traversa uşor un perete în această formă, dar în noua realitate corpul vostru este solid. Această nouă naştere va fi ultima voastră viaţă cu structura pe care o cunoaşteţi. în a 5-a dimensiune, care va veni foarte repede după a 4-a, viaţa nu se mai exprimă prin forme. Este un stadiu de conştiinţă fară forme. Nu veţi mai avea corp, dar puteţi fi peste tot în acelaşi timp.

În a 4-a dimensiune, timpul este extrem de diferit. Câteva minute pe Pământ corespund aici mai multor ore. în consecinţă, veţi atinge vârsta adultă în aproximativ doi ani. Dar a creşte nu este singurul scop al existenţei. Există nivele de conştiinţă şi de existenţă, care sunt dificil de imaginat conform nivelului de conştiinţă în care vă aflaţi atunci când pătrundeţi în a 4-a dimensiune pentru prima dată. Putem compara acest fenomen cu un bebeluş din lumea noastră care este incapabil să înţeleagă ce este astrofizica.
Gândurile şi Supravieţuirea

Aici sunteţi un copil într-o lume nouă, dar nu sunteţi lipsiţi de ajutor. Sunteţi un spirit foarte puternic care poate să controleze întreaga realitate cu propriile gânduri. Tot ceea ce voi gândiţi – se manifestă instantaneu! Şi totuşi, la început voi nu recunoaşteţi acest fapt. în realitate, majoritatea noilor veniţi nu recunosc această conexiune timp de câteva zile; ori aceste prime zile sunt cruciale. Dacă nu înţelegeţi repede acest raport între ceea ce gândiţi şi ceea ce manifestaţi în această viaţă nouă, s-ar putea să nu supravieţuiţi.

Sunteţi aici doar de câteva minute şi începeţi primul mare test din noua viaţă. Când se deschide poarta către a 4-a dimensiune, oricine poate trece prin ea, dar nu oricine poate rămâne. Am descoperit că în acest stadiu există trei tipuri de indivizi. Există mai întâi spirite care trec pragul şi sunt pregătite pentru a 4-a dimensiune. Ele s-au pregătit în timpul vieţii lor terestre, prin genul de viaţă pe care au trăit-o. Apoi, sunt cei care nu sunt pregătiţi şi care au teama că nu-ţi pot permite să părăsească a 3-a dimensiune şi să traverseze marele vid, de aceea se întorc imediat pe Pământ şi există cei care trec pragul şi ajung în a 4-a dimensiune, dar fară să fie pregătiţi pentru această experienţă. Sunt destul de pregătiţi pentru a face tranziţia spre a 4-a dimensiune, dar nu sunt pregătiţi cu adevărat pentru a rămâne aici. De altfel Iisus se referă la acest moment atunci când spune la sfârşitul unei parabole: „Mulţi sunt chemaţi dar puţini aleşi….”

De asemenea, există parabola cu bobul de grâu şi cu bobul de neghină, când un servitor îi spune stăpânului său că o să crească multe boabe de neghină în lanul de grâu şi îl întreabă ce să facă. Stăpânul îi spune să lase lucrurile aşa, deoarece la momentul recoltei ele vor fi strânse de fermier şi atonei va putea să separe mai uşor bobul de grâu, de bobul de neghină. în mod firesc, fermierul va încerca să scape de neghină şi de buruieni încă de când ele începe să crească, dar nu la acest aspect s-a referit Iisus. El a vrut să spună că exită două tipuri de indivizi: unii care sunt pregătiţi şi alţii care nu sunt pregătiţi.

Când oamenii nu sunt complet pregătiţi, înseamnă că poartă cu ei fricile şi nemulţumirile lor, iar atunci când se trezesc în această lume bizară, toate fricile şi frustrările lor se exprimă şi, pentru că nu realizează că tot ceea ce gândesc va lua formă, fricile lor încep să se manifeste.

Noii sosiţi mai reproduc imagini familiare ale vechii lor lumi; sunt lucruri pe care le pot recunoaşte cu uşurinţă. De fapt, ei nu ştiu ce se întâmplă. Ei combină toate aceste imagini, pentru a arăta ceea ce are sens în ochii lor, dar nu fac toate acestea conştient, ci dintr-un instinct de supravieţuire. Ei încep să creeze imagini şi tipare emoţionale vechi. Această lume nouă este atât de ciudată, încât toate fricile lor ies la suprafaţă. încep să-şi spună: „Dumnezeule, dar ce se petrece? Este o mare nebunie!” Ei văd oameni care au murit cu mult timp în urmă. încep să vadă scene din trecutul lor şi chiar din copilărie. Nimic nu are sens pentru ei. Mintea încearcă să găsească o cale pentru a restabili ordinea. Astfel de indivizi cred că au halucinaţii, ceea ce le provoacă o teamă şi mai mare. Apoi gândesc încă după maniera lor obişnuită când se aflau pe Pământ, simţind că cineva caută să-I atace şi, în consecinţă, doresc să se protejeze. Egoul consideră că au nevoie de o armă. Exprimarea gândului că apare o armă cu lunetă se manifestă foarte repede. Este exact ceea ce s-a dorit. Pun mâna pe armă şi gândesc:, Am nevoie de muniţie.” Privesc spre stânga şi găsesc acolo o cutie uriaşă cu cartuşe, pregătită pentru a fi utilizată. îşi încarcă puşca şi caută băieţii răi care încearcă să-i omoare. Şi cine apare brusc? Băieţii cei răi înarmaţi până în dinţi. Astfel încep să se manifeste cu adevărat cele mai mari frici, oricare ar fi acestea şi apoi ei încep să tragă. Nu are importanţă dacă alţii încearcă să-i omoare. într-un final îşi manifestă cea mai mare frică şi sunt împuşcaţi direct în piept.

Dacă se întâmplă un astfel de scenariu, noul venit moare în lumea noua şi se întoarce în lumea din care a venit. Acesta este semnificaţia faimoaselor cuvinte ale lui Iisus:”…căci toţi cei care ridică sabia de sabie vor pieri”, dar Iisus a mai spus: „ Fericiţi cei blânzi că aceia vor stăpâni Pământul” ceea ce înseamnă că dacă vă aflaţi în această lume nouă şi veţi emite gânduri de iubire, armonie, pace, încredere în Dumnezeu şi în voi înşivă, respect faţă de Dumnezeu, etc., atunci este exact ce se va manifesta în lumea voastră. Veţi manifesta o lume armonioasă şi frumoasă. Dacă sunteţi blânzi, vă veţi permite să rămâneţi în această lume superioară prin gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre. Veţi supravieţui.

Şi bínenteles, acesta este doar începutul. De fapt, vă aflaţi într-o lume nouă şi supravieţuiţi. Plecând din acest moment veţi avea diferite posibilităţi. Una dintre ele este aceea că după o anumită perioadă de timp veţi înţelege că tot ceea ce gândiţi se manifestă. De obicei, în această perioadă oamenii se uită la trupurile lor şi îşi spun „Oh!” şi prin gândurile lor îşi aduc la perfecţiune corpurile, iar aceştia vor arăta aşa cum şi-au dorit întotdeauna să arate. Ei vor vindeca totul, îşi vor creşte la loc braţele sau picioarele pierdute. Şi de ce nu? Este ca un joc pentru copii, pentru că la acest nivel, egoul mai funcţionează încă puţin şi s-ar putea să vă faceţi cu adevărat frumoşi sau frumoase ori mai înalţi ori mai supli. însă vă veţi plictisi curând de aceste corpuri perfecte. Veţi continua să exploraţi noua voastră realitate.

Cu certitudine se va întâmpla următorul fenomen. Veţi oberva prezenţa marilor lumini care se mişcă în jurul vostru. Aceste lumini sunt mama şi tatăl vostru din a 4-a dimensiune. Oricum, este pentru ultima dată, pentru că în dimensiunea următoare nu veţi mai avea.

În a 4-a dimensiune, problemele familiale cu care v-aţi întâlnit pe Pământ nu există. În această lume nouă, mama şi tatăl vostru vă vor iubi atât de mult cât probabil aţi visat cândva şi pe Pământ. Vă vor iubi total şi se vor ocupa mult de voi. Odată ce aţi supravieţuit, ei nu vor mai permite să vi se întâmple ceva neplăcut. Nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Dacă lăsaţi ca această iubire să vă ghideze şi vă veţi abandona complet, veţi trăi o bucurie de nedescris. în momentul acela veţi realiza că tocmai aţi câştigat marele joc al vieţii. Toate durerile şi suferinţele pe care le-aţi experimentat în viaţă au luat sfârşit acum şi apare un alt nivel de manifestare a vieţii, mult mai minunat şi sacru. De acum înainte, scopul şi semnificaţia existenţei începe, încetul cu încetul, să revină în conştiinţa voastră. Veţi începe să faceţi experienţa acestei noutăţi, care totuşi este veche, dar nouă prin maniera de manifestare. Ea a fost întotdeauna a voastră, dar aţi uitat de ea. Din acest moment vă reîntoarceţi la acest stadiu de cunoştiinţă în care Dumnezeu este vizibil în toate manifestările existenţei. El este palpabil în fiecare suflu de lumină strălucitoare care intră în corpul vostru.
Cum vă Pregătiţi – Secretul Vieţii de Zi cu Zi

Probabil că vă întrebaţi ce putem face aici pe Pământ pentru a ne putea pregăti pentru această experienţă din dimensiunile superioare. Cu siguranţă nu trebuie să stocaţi hrană şi nici să construiţi adăposturi sub pământ sau orice altceva. Nu pentru că aceasta ar fi o acţiune greşită, dar pregătirea fizică îşi are propriile limite. în cer, în dimensiunile superioare sunteţi ceea ce creaţi. Este valabil şi aici jos, dar majoritatea dintre noi nu ştim asta. în a 4-a dimensiune, aceasta devine evident.

Pentru că noi suntem ceea ce creăm, devine important şi necesar ca vibraţiile pe care le emitem să fie în armonie cu viaţa de pretutindeni. Trebuie să ajungem să înţelegem că totul este ceea ce gândim, tot ceea ce simţim şi tot ceea ce modelăm în lumea în care trebuie să trăim. în consecinţă, viaţa de aici, de pe Pământ poate fi considerată o şcoală, un loc unde fiecare moment din viaţa noastră ne oferă lecţii care pot fi utilizate direct în dimensiunea următoare. Nu este de mirare că vechii egipteni şi majoritatea civilizaţiilor străvechi tratează moartea cu respect. Moartea, care nu are importanţă cum survine, este singura poartă deschisă în întunericul marelui vid, care ne duce spre lumina strălucitoare a lumilor superioare. Dacă învăţăm să stăpânim bine acest proces, ne va conduce direct la contacul conştient cu viaţa eternă!

În consecinţă, ce sunt aceste lecţii terestre? Adevărul este că sursa întregii vieţi se află în ochii fiecărei persoane create. Chiar şi aici pe Pământ, o mare inteligenţă, o mare iubire şi o mare înţelepciune sunt prezente în fiecare moment în interiorul fiecărei persoane. Din momentul în care începeţi să sesizaţi acest adevăr, devine clar că gândurile, sentimentele şi acţiunile voastre sunt cheia. Voi ştiţi exact ceea ce aveţi de făcut. în termeni mai simpli, acţionează pentru perfecţionarea caracterului vostru. Nestematele strălucitoare din caracterul vostru devin instrumente de supravieţuire în procesul de ascensiune.

Buddha, Fecioara Măria, LaoTzî, Mahomed, Iisus, Avraam, Krishna, Babaji, Maica Tereza şi alţi aproximativ 8.000 maeştri ai luminii eterne sunt maeştrii voştri şi eroi ai existenţei pe această planetă. Prin exemplul lor, ei vă arată cum să vă construiţi caracterul. Toţi simt că a-ţi iubi aproapele este cheia esenţială. Aceasta vă oferă viaţa eternă. înţelegeţi?

Melchisedec susţine că în timpul tranziţiei, atunci când treceţi prin Poarta Stelară, care vă duce de la un nivel de existenţă la altul, singura posibilitate de a trece este gândind, fiind şi având anumite calităţi emoţionale şi mentale. Aceste calităţi vin în seturi de cinci sau şase. Modelul pe care l-am folosit pentru a intra în această dimensiune este compus din iubire, adevăr şi frumuseţe; încredere, armonie şi pace. Dar există şi multe alte combinaţii. Acestea sunt coduri sau chei care vă permit să treceţi de păzitorii pragului. Dacă păzitorii simt că sunteţi pregătiţi pentru lumea pe care ei o protejează, vă vor permite să treceţi. în caz contrar, ei vă vor invita să vă întoarceţi în lumea din care aţi venit. Pur şi simplu este datoria lor, iar voi aţi luat cunoştinţă de această metodă.

Dacă meditaţi şi incantaţi aceste modele de iubire, adevăr şi frumuseţe; încredere, armonie şi pace, nu trebuie să vă faceţi nici un fel de griji. Acesta constituie modelul feminin. Există şi alte modele. Modelul masculine constă din compasiunea, smerenia şi înţelepciunea; unitatea, iubirea şi adevărul. Toate modelele de porţi stelare conţin iubire şi adevăr.

Oriunde este compasiune şi smerenie, există şi înţelepciune; aceasta este componenta masculină. Şi oriunde există iubire şi adevăr, există şi unitate; aceasta este componenta feminină. în modelul primei porţi stelare, unde calităţile sunt aranjate diferit, oriunde există iubire şi adevăr, există şi frumuseţe, ceea ce constituie componenta masculină. Şi acolo unde există încredere şi armonie, există şi pace, adică componenta feminină.

În concluzie, aceste stadii mentale şi emoţionale, respectiv aceste modele ale Porţilor Stelare, devin cele mai importante valori pe care le puteţi purta cu voi atunci când intraţi în lumile superioare. Şi cu cât urcaţi mai sus, cu atât ele devin mai importante. Unde duce acest proces?

Când ajungeţi în a 4-a dimensiune, când veţi constata şi vă veţi înţelege situaţia şi când veţi începe să vă demonstraţi puţin câte puţin capacităţile de a controla evenimentele, vor începe să se întâmple lucruri nostime. Amintiţi-vă de desenele descoperite pe un tavan egiptean, care se numea oul metamorfozei. Este cel cu un oval roşu-portocaliu şi care reprezintă capete de egipteni care se întorc, făcând o mişcare la 90° care le permite să intre într-o lume nouă. Tot ca şi ei, veţi trece mai întâi printr-o metamorfoză. La fel ca şi la fluture, corpul vostru se va transforma repede în ceva similar dar unic şi diferit din multe puncte de vedere.

Cuvântul faraon înseamnă „ceea ce veţi deveni”. Primul rege al Egiptului, care a primit numele de faraon a fost Akenaton şi frumoasa sa soţie Nefertiti. Dacă vreţi să ştiţi ceea ce veţi deveni, puteţi studia pentru a primi răspunsuri. Specia din care provenim, cea de pe Sirius, sunt taţii noştri şi purtăm în noi genele pe care ei ni le-au dat. La un anumit moment ne vom schimba şi vom face parte din specia lor. Este o specie creată pentru a 4-a dimensiune. Şi când aceasta se va întâmpla, vă veţi spune: „Da, îmi amintesc!” Schimbările pe care corpurile voastre le vor cunoaşte atunci, vi se vor părea atât de fireşti încât nici nu vă veţi mai dori să vă gândiţi la ele.

Odată ce începeţi să creşteţi, viaţa din dimensiunile superioare vi se va părea obişnuită. Voi veţi intra într-unui din cele trei nivele mai elevate din a 4-a dimensiune – al 10-lea, al 11-lea sau al 12-lea nivel. în unul sau altul din aceste nivele voi veţi dobândi cunoaşterea şi înţelepciunea de care aveţi nevoie pentru a intra apoi în a 5-a dimensiune, care este începutul călătoriei de revenire la Dumnezeu, cu toate schimbările care comportă aceasta şi vi se va revela treptat adevărul.

Întreg universul este acum cu ochii pe noi, iar spiritele elevate ale universului ne observă cu foarte multă atenţie. Noi suntem copiii lui Dumnezeu, cărora ni se oferă o modalitate de exprimare a vieţii cu totul nouă, iar eu vă mulţumesc, cu cea mai profundă recunoştinţă, fiecăruia dintre voi pentru că sunteţi încă în viaţă.
Această Tranziţie Unică

V-am expus ce se întâmplă în mod firesc pe o planetă care urmează să treacă în a 4-a dimensiune. Acum vă propun o nouă teorie în legătură cu ceea ce s-ar putea întâmpla pe Pământ, la începutul secolului XXI, în al treilea mileniu. Ocazional, o planetă poate manifesta o anomalie care să ducă la o tranziţie mai uşoară. Ea trece în dimensiunea următoare, dar creează din nou vechea dimensiune în aşa fel încât îşi poate controla vechea karmă şi astfel să transforme tranziţia spre noua dimensiune într-un fenomen ceva mai agreabil. Este un fenomen rar, dar posibil, care comportă de obicei un nivel înalt de conştiinţă, care însă aproape întotdeauna lipseşte.

Edgar Cayce a spus că axa Pământului se va modifica „în timpul iernii anului 1998″, dar acest fenomen nu s-a produs. Alte profeţii vorbeau de 11 august 1999, când Pământul ar intra într-o dimensiune superioară sau ar suferi distrugeri uriaşe şi se pare că nu ni s-a întâmplat aceasta. Este posibil ca noi să fi trecut deja în a 4-a dimensiune fară să ştim? Da, este posibil.

Acesta este un subiect atât de vast, încât cu greu aş putea să-1 cuprind. Cred că cel mai bine ar fi să explic de unde ar putea proveni acest nivel înalt de conştiinţă, care să permită o astfel de schimbare. Eu consider că ar putea veni prin intermediul noilor copii care s-au născut pe această planetă exclusive pentru acest motiv. în zilele noastre, un număr foarte mare de copii sunt, de fapt, entităţi spirituale foarte elevate care au acceptat să se întrupeze pe Pământ doar pentru a ne ajuta în această tranziţie spre o lume nouă.

Aceştii copii superiori au capacitatea de a lua iniţiativa tranziţiei planetei noastre până la dimensiunea de existenţă următoare, prin mijloace ieşite din comun. Este posibil ca noi să fim pe cale de a vedea miracolul care se produce chiar sub ochii noştri în acest moment istoric. Datorită nivelului lor înalt de percepţie universală, ei ar putea re-creea această lume în cea de nivel superior într-o aşa manieră încât să nu se piardă nici un suflet în timpul tranziţiei şi cred că aceasta este dorinţa lor cea mai mare. Dacă într-adevăr este aşa, atunci am putea schimba cuvintele lui Iisus şi să se spunem: „Mulţi sunt chemaţi şi toţi sunt aleşi.” Cred că Iisus ar fi foarte fericit. Acesta a fost dintotdeauna marele vis al universului: o tranziţie în care nici un suflet să nu se piardă, dar până acum nu a fost niciodată posibil.

Cum ar putea copiii să salveze planeta într-un mod atât de extraordinar? În lumile superioare, sursa unei creaţii armonioase este inocenţa pură a unui copil şi iubirea. Dacă aceşti copii există cu adevărat şi se pare că aşa este, atunci totul este posibil. S-ar putea ca Dumnezeu să ne fi binecuvântat deja cu graţia Sa perfectă.

Niciun comentariu: