Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 29 ianuarie 2012

Colesterolul ?

Colesterolul nu e chiar ce stiam sau ce se vrea sa stim !

Acad.Prof.Dr. Ioan Bruckner
(http://www.medicina-interna.ro/articol.php?articol=566&lang=ro) ne spunea,
de cate ori avea ocazia, doua lucruri despre valoarea normala a colesterolului:
1- este specific habitudinilor alimentare ancestrale ale fiecarei populatii si zone geografice
(cald, rece, temperat), deci nu paote fi vorba de o valoare unica, international acceptata;
2-valoarea considerata normala a colesterolului este cea recomandata de americani
(cand , la moda erau savantii rusi!!): 2 urmat de cifra varstei. Aceasta valoare ar fi cifra medie acceptata ca normala. si este corectata de indicatorii de la pct. 1.
Statistic vorbind, asa cum spune si dr. Dragomir, in principala cauza de mortalitate in care colesterolul ar juca un rol important (bolile cardiace) valoarea colesterolului este ... mica !

Colesterolul, o problemă ?
Mijloacele media au introdus o adevărată anxietate generală: teama de colesterol.
Oameni de o splendidă sănătate telefonează la cabinet şi cer, cu o voce tremurândă programare pentru "colesterol". Buletinul de analize le adânceşte angoasa, aducându-i pe marginea disperării. "Am două sute. E grav, dom' doctor ?"
Răspundem: nu, nu este grav.
Valoarea normală a colesterolului în România este 280 mg la 100 de ml de sânge.
Dacă este aşa, cum s-a ajuns totuşi că marea majoritate a laboratoarelor tipăresc buletine de analize pe care deja valori de 181 de mg % sunt trecute ca anormal de mari ?
Ei bine, aici este o altă poveste. Una discret ruşinoasă pentru tagma noastră medicală, dar care totuşi trebuie spusă.
Pacienţii sunt rugaţi să nu mai spună nimănui că au aflat de la mine cele ce urmează.
Dacă totuşi vor spune, atunci să nu scrie, iar dacă vor scrie, să nu semneze.
Dacă, totuşi, nesocotind acest sfat, vor semna, eu declar de pe acum că nu ştiu nimic şi că sunt cu totul străin de cele scrise mai jos.

Secretul este că scăderea valorii normale a colesterolului în sânge a urmat o curbă paralelă şi cu puţin ulterioară descoperirii unor medicamente care au proprietatea de a scădea colesterolul.
Astfel, în anii '80, singurul medicament cu această proprietate principală era acidul nicotinic.
Acesta era foarte ieftin şi, dealtfel, avea reacţii adverse importante, care îl făceau de utilitate atât de restrânsă, încât era departe de a trezi interesul firmelor de medicamente. De aceea, cei care vor deschide orice carte de medicină anterioară anului 1980, vor citi acolo valoarea normală a colesterolului, care este de 280 mg %, aşa cum am spus. Intervalul 260-280 mg % impunea atenţie şi regim, dar nu tratament medicamentos.

Odată cu descoperirea unor medicamente mai specifice, care scad colesterolul în mod mai eficient, mai scumpe şi aflate sub patent, interesul firmelor de medicamente pentru această clasă a crescut enorm. Cum numărul pacienţilor cu hipercolesterolemie reală era mic, specialiştii în marketing au făcut diferite socoteli, din care a reieşit că, dacă valoarea normală ar coborî de la 280 la 260 şi medicilor li s-ar induce ideea că este neapărat nevoie de tratament medicamentos cronic peste această valoare, firmele producătoare ar avea numai de câştigat. Cum, cel puţin oficial, valorile normale din fiziologie nu sunt stabilite de firmele de medicamente, ci de medici în baza unor studii, au început a se întruni "vârfurile cercetării medicale", mai întâi în congrese o dată la doi ani prin capitale europene, mai nou în congrese anuale prin locaţii mult mai exotice.
La astfel de "întruniri ştiinţifice mondiale", de regulă însoţite de un bogat program cultural-artistic (de la degustări de licori la safari) există deja obiceiul ca medicii participanţi să prezinte lucrări "ştiinţifice", în care se pretinde, folosindu-se cu multă măiestrie posibilităţile largi ale statisticii, că valorile normale sunt mai mici decât se credea, că există riscuri serioase pentru sănătate la valori care ar fi fost O.K. înainte de congres, că aceste date noi ridică serioase probleme de sănătate publică etc.

Să mai observăm că ceea ce este valabil pentru colesterol este valabil şi pentru valoarea normală a tensiunii arteriale şi (în măsură ceva mai mică ) pentru glicemie.

Extrapolând, putem prevedea încă de pe acum că, dacă mâine va apărea un medicament care să modifice grupa sangvină, poimâine o mare parte dintre cititorii acestei pagini vor afla că suferă de o grupă sangvină de-a dreptul toxică.

Tratamentul hipercolesterolemiei
Dacă valoarea colesterolului este până la 260 mg %, nu este necesar nici un tratament, aşa cum am spus mai sus, deoarece nu putem vorbi de hipercolesterolemie în această situaţie.
Dacă valoarea colesterolului este între 260 şi 279 mg %, este recomandabilă ţinerea unui regim cu evitarea excesului de colesterol, împreună cu repetarea determinării colesterolului şi a fracţiilor sale (raportul HDL versus LDL, dacă nu a fost făcut)

Dacă valoarea colesterolului este între 280 şi 299 mg % este necesar un regim hipocolesterolemiant, cu evitarea smântânei, untului, laptelui gras, cărnii grase şi cu limitarea numărului de gălbenuşuri la 4 pe săptămână (albuşurile nu conţin colesterol).
Se recomandă un regim bogat în peşte (minimum 2 kg pe săptămână ) şi folosirea cu generozitate a cimbrului şi usturoiului.
Toate fructele sunt indicate, dar merele ocupă primul loc în această privinţă.

Din 6 în 6 luni se face evaluarea rezultatelor regimului, dozându-se atât colesterolul total, cât şi fracţiile lui.
Dacă valoarea colesterolului este de 300 mg % sau peste, recomand tratament medicamentos.
De regulă cu Vasilip o tabletă de 10 mg pe zi imediat înainte de masa principală, sau o altă schemă în funcţie de datele culese la consultul medical.
Reevaluare după 3 luni, pentru a vedea dacă dozele sunt eficiente.

Tipuri de întrebări frecvente:
Am colesterolul 245, buletinul de analiză îmi dă această valoare în chenar negru şi în dreptul ei scrie: "above normal range". Şefa laboratorului, când mi-a înmânat buletinul de analiză, m-a rugat să stau jos. Vecinii şi cei din familie sunt îngroziţi de cât de mult colesterol am, iar medicul cardiolog mi-a prescris să iau 6 tablete de Sortis pe zi, spunându-mi că în caz contrar am să fac infarct. Ce este de făcut ?
Răspuns: dacă încă nu aţi citit articolul acesta, citiţi-l.
Laboratorul dă valorile normale în funcţie de ce valori normale se introduc cu ajutorul tastaturii, nu în funcţie de valorile medii a unui grup de 85, 90 sau 95 % dintr-un eşantion considerat sănătos, aşa cum ar trebui, potrivit unei definiţii ştiinţifice a "normalului".
Vecinii şi cei din familie sunt victimele campaniilor media, iar cardiologul ar vrea să primească invitaţie şi sponsorizare şi la congresul de anul viitor de la Ouagadougou.
Dacă nu credeţi toate acestea, intraţi în primul anticariat şi uitaţi-vă în orice carte de medicină anterioară anului 1980 şi vedeţi cât este colesterolul normal.

Am auzit că uleiul de porumb nu conţine colesterol, e adevărat?
Răspuns: nici un ulei nu conţine colesterol, deoarece plantele nu sunt capabile să sintetizeze colesterol ca atare. Deci, orice fruct sau legumă sau cereală este la fel de bună din punctul de vedere al regimului în cazul unei hipercolesterolemii, iar un număr mic de plante sunt în mod deosebit indicate, de exemplu: merele, usturoiul, cimbrul.
Este esenţial să nu mâncaţi de loc: carne grasă şi smântână şi să mâncaţi cât mai puţine gălbenuşuri de ou, care sunt saci cu colesterol. Dimpotrivă, peştele este foarte indicat. Orice fel de peşte şi cu precădere, în mod paradoxal, peştele gras. Deşi laptele şi multe brânzeturi conţin colesterol, ele nu cresc în mod semnificativ colesterolul dacă sunt folosite în cantităţi prudente.

Tratamentul medicamentos al colesterolului are reacţii adverse?
Răspuns: Orice medicament, începând cu banala aspirină, are reacţii adverse.
Cu deosebire un tratament cronic, care se ia cu lunile şi anii, are posibile riscuri. Aceasta nu înseamnă să nu luăm medicamente de loc, ci să o facem atunci când, în urma unui raţionament medical, medicul nostru consideră că beneficiul scontat este mai mare decât riscul potenţial.

Urmez un regim strict vegetarian, şi totuşi colesterolul meu nu scade sub valoarea de 280 mg %.
De unde atâta colesterol, dacă eu în ultimele săptămâni am mâncat numai urzici şi mere?
Răspuns: Această situaţie (relativ rară ) în care vă aflaţi se explică printr-o tulburare reală de metabolism. Aşa cum spuneam, celulele animale sintetizează colesterol, iar cele umane nu fac excepţie. Uneori această sinteză este în exces. Va trebui să urmaţi un tratament medicamentos, în principiu toată viaţa, tratament în lipsa căruia există un mare risc să suferiţi de una sau mai multe din numeroasele boli favorizate de excesul de colesterol: cardiopatia ischemică, accidentul vascular cerebral, etc.

Am colesterolul mărit, dar nu suport să mănânc peşte, iar usturoiul îmi face rău. Ce-i de făcut?
Răspuns: În loc de peşte, puteţi folosi numeroasele suplimente alimentare care conţin acizi omega-nesaturaţi, iar în loc de usturoi, încercaţi tablete de usturoi de la farmacie.
De asemenea, la farmacie sau la plafar mai puteţi găsi combinaţii din plante pentru ceaiuri hipolipemiante.

Colesterolul meu total este normal, dar raportul HDL - LDL nu este bun. Ce trebuie să fac?
Răspuns: afectarea raportului dintre "colesterolul bun", adică HDL şi "colesterolul rău", adică LDL are importanţă mai ales în cazurile în care colesterolul normal este crescut sau are valori la limită.
Deci, în cazul dv nu se poate vorbi de hipercolesterolemie. O importanţă mai mare acordată peştelui în alimentaţie ar fi indicată, totuşi.
Mereu aud despre marea problemă a colesterolului crescut. Dar eu am colesterol scăzut, sub limita normală. E vreo problemă ?
Răspuns: nu, deoarece nu există boli care să fie declaşate de prea puţin colesterol, aşa cum există în cazul invers. Totuşi, unele studii sugerează o legătură între colesterolul scăzut (sau la limita inferioară ) şi depresie, fără a se putea preciza dacă e vorba de o legătură de tip cauză-efect sau de o corelare de altă natură.

Dr Mihnea DRAGOMIR

Toti bolnavii care au murit de inima in ultima vreme au murit cu colesterolul foarte mic.
E un adevar dovedit statistic.
Colesterolul marit nu produce moartea

miercuri, 11 ianuarie 2012

ADN-ul nostru se modifica

Oamenii de stiinta spun ca ADN-ul nostru se modifica in clipa aceasta ! Dezvoltam 12 spire !
[Editura For You Newsletter]

1)
Medicina moderna a recunoscut, in sfarsit in mod oficial, primul caz al unui copil care are trei spire de ADN.

Un baietel de doi ani a devenit singura persoana din lume diagnosticata ca avand o spira de ADN in plus. Micul Alfie Clamp s-a nascut orb si cu multe deficiente severe, ceea ce i-a determinat pe doctori sa il supuna la diverse teste. Aceste teste au condus la descoperirea faptului ca al saptelea cromozom al sau are o spira suplimentara, alcatuita dintr-un material care nu a mai fost documentat pana in prezent, nicaieri in lume. Medicii au fost uimiti de aceasta anomalie, care este atat de rara, incat nici macar nu are un nume. Ei nu au nicio idee daca aceasta boala se va ameliora sau daca ii va reduce durata de viata.
Alfie din Nuneaton, Warwickshire, Marea Britanie, poate acum sa vada si peste o luna va fi supus unei interventii chirurgicale pentru rezolvarea unei probleme intenstinale datorata bolii. Parintii sai, Gemma si Richard Clamp au descoperit ca este ceva in neregula cu fiul lor, de abia dupa ce l-au adus acasa. La cateva zile, el a trebuit dus de urgenta la spital, dupa ce buzele i se invinetisera, ca urmare a unui stop respirator. Abia cand a implinit sase sapatamani, doctorii au descoperit ca avea o anomalie rara legata de ADN. Doamna Clamp a spus: „Atunci cand m-au anuntat medicii, am fost complet distrusa. Fiind gravida, timp de noua luni, ca viitoare mama, ma gandeam cum va fi cand micutul va face primii pasi sau cand va bate din palmute. Atunci cand ai un copil ca Alfie, ajungi sa pretuiesti lucruri marunte. El nu s-a intors de pe o parte pe alta pana la 18 luni, dar am fost atat de incantati, atunci cand a facut-o.”

Iata imaginea microscopica a cromozomilor umani.

Micutul Alfie Clamp are un „brat” in plus la unul dintre cromozomi,
ceea ce se crede ca se intampla pentru prima data in lume.
De cand s-a nascut, Alfie a fost dus de urgenta la spital de sase ori – de doua ori numai in luna care a trecut – atunci cand a facut stop respirator. Chiar si parintii lui au crezut ca l-au pierdut de doua ori si au fost uimiti sa afle ca Alfie si-a revenit complet la spital. Dl si dna Clamp, care mai au inca o fiica in varsta de 10 ani, Georgia, care este perfect sanatoasa, si-au facut amandoi teste ale ADN-ului, dar nici unul dintre ei nu poarta vreo gena defectuoasa. Dl. Clamp a spus: „ Doctorii ne-au spus ca nu am fi putut face nimic pentru a preveni ceea ce s-a intamplat cu Alfie. Nu cred ca vom sti vreodata ce s-a intamplat. Il tineam in brate si am vazut cum incepe sa isi focalizeze ochii asupra mea. A fost un moment deosebit de important pentru noi, pentru ca nu stiam daca acest lucru se putea intampla sau nu. Am facut chiar si o fotografie a noastra, cum stateam privindu-ne unul pe celalalt. Faptul ca il avem pe Alfie ne-a schimbat viata – toate se invart in jurul lui. Dar e un baietel atat de vesel si ne-a adus atat de multa bucurie in viata.Ori de cate ori mergem la spital, toti doctorii si asistentele spun ca este o placere sa il vada pe Alfie.”
2) Savantii spun: Oamenii evolueaza chiar in aceasta clipa !
Iata un interviu al Patriciei Resch cu doctor Berrenda Fox, care ofera in acest articol dovezi ale schimbarilor celulare si ale ADN-ului. Dr. Fox este practicant holistic la „Centrul de sanatate Avalon” din muntii Shasta, California. Clinica Avalon reprezinta renasterea idealurilor de vindecare dupa cum era ea practicata initial, pe insula Avalon. Dr. Fox a dovedit prin teste de sange, ca unii oameni chiar au dezvoltat stranduri suplimentare, noi, de ADN.
- Berrenda, spune-ne cate ceva despre tine.
- Am doctorate in fiziologie si naturopatie. In timpul pregatirii mele in Europa, am fost implicata si in proiecte legate de media – colaborare care continua inca in ceea ce priveste filmul si managementul. Dupa cum sti, lucrez la reteaua de televiziune FOX, unde incerc sa promovez un mod de a intelege ce sunt extraterestri si rolul acestora in ceea ce se intampla cu omenirea in prezent. Cele mai cunoscute proiecte ale mele sunt „Sightings” si „Dosarele X”.
- Ce shimbari se petrec la ora actuala pe planeta si cum sunt afectate corpurile noastre?
- Conform geneticienilor, exista schimbari majore, mutatii care inca nu au avut loc, de la momentul la care se presupune ca am iesit din apa. Cu multi ani in urma, in Mexico City a avut loc o onferinta mondiala a geneticienior, la care subiectul principal de discutie l-a constituit codificarea ADN-ului. Trecem printr-o schimbare in evolutie si, cu toate acestea, nu stim in ce anume ne schimbam.
- Cum se schimba ADN-ul nostru?
- Toata lumea are o elice dubla de ADN. Ceea ce descoperim este ca mai exista si alte elice care se formeaza. In elicea dubla exista doua spire de ADN rasucite intr-o spirala. Intelegerea mea este ca vom dezvolta 12 elice. In aceasta perioada – care pare sa fi inceput cu 5–20 de ani in urma – noi am suferit mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre, catre ceva al carui rezultat final nu se cunoaste inca.
Schimbarile nu sunt inca facute publice, deoarece comunitatea stiintifica simte ca acestea ar speria populatia. Oricum, oamenii se schimba la nivel celular. Chiar in momentul de fata lucrez cu trei copii care au trei elice de ADN. Majoritatea oamenilor stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre o schimbare si stiu ca aceasta va veni in mai multe feluri. Stim ca este vorba despre o mutatie pozitiva, chiar daca din punct de vedere fizic, mental si emotional ea poate fi gresit inteleasa si inspaimantatoare.
- Copiii acestia prezinta caracteristici diferite de ale altor copii?
- Acestia sunt copii care pot muta obiecte prin incapere, doar concentrandu-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa, doar uitandu-se la ele.Sunt telepatici. Cunoscandu-i, te-ai putea gandi ca sunt jumatate ingeri sau supraoameni, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom ajunge cu totii sa fim, in cateva decenii de acum inainte.
- Crezi ca asta ni se va intampla tuturor?
- Se pare ca majoritatea oamenilor nascuti inainte de 1940 nu au putut face aceasta schimbare, dar au initiat ceva in generatia urmatoare, care le permite sa aiba capacitatea de a crea o noua elice, in timpul vietii noastre. Sistemele noastre imunitar si endocrin sunt cele mai evidente pentru aceasta schimbare. Din acest motiv lucrez in cerecetare, in domeniul testelor si terapiei imunologice.
Unii adulti pe care i-am testat, chiar au o alta elice ADN in formare. Unii chiar au dobandit-o pe a treia. Acesti oameni trec printr-o multime de schimbari majore ale constiintei si ale corpurilor lor fizice, pentru ca toate formeaza un intreg. Dupa parerea mea, Pamantul si toti cei aflati aici isi maresc vibratia. Multi dintre copiii nascuti recent au corpuri mai usoare din punct de vedere magnetic.
Aceia dintre noi care sunt mai in varsta si aleg sa se schimbe, trebuie sa treaca prin multe schimbari fizice.
- Ce determina aparitia schimbarilor in corpurile nascute cu doua spire normale de ADN?
- Cel mai usor mod de a ne muta ADN-ul este prin intermediul unui virus. Prin urmare, virusii nu sunt neaparat rai. Virusii traiesc numai pe tesut viu. Virusi ai ADN-ului – cum ar fi Epstein-Barr si Herpes 6 – schimba structura celulara. Retrovirusul HIV nu este un virus ADN. In loc sa produca mutatii in corp, acesta il consuma, pur si simplu. Majoritatea oamenilor care trec prin acest proces, odata ajunsi pe partea cealalta, au o profesiune noua, un nou mod de gandire – sau cel putin incep un nou mod de viata.
Chiar daca s-ar putea sa se simta cateodata cu adevarat rau, obositi sau lipsiti de speranta, acesta este un dar. Li se acorda sansa de a-si schimba structura ADN-ului si corpul, intr-un corp mai usor si mai sanatos, care ii poate purta catre urmatoarea generatie. Ingerii care sunt vazuti acum sunt semne ca ne transformam. Dupa cum inteleg eu lucrurile, mai avem timp aproximativ pana in 2012, pentru a incheia acest proces.
- Ce alte schimbari ne putem astepta sa vedem?
- Nu vor mai fi boli, nu va mai fi nevoie sa murim. Vom deveni capabili sa ne invatam lectiile nu prin suferinta, ci prin bucurie si iubire. Vechiul sistem trebuie sa se destrame si nu va face asta, fara sa se opuna puternic. De asta exista toate razboaiele, o mare parte din modalitatile de tratament medical nu functioneaza si guvernele nu merg.
Multe dintre vechile paradigme care nu mai pot exista, se lupta totusi pentru a fi mentinute – cu toate acestea, nu exista nicio indoiala ca lucrurile se schimba. Aceia dintre noi care am ales sa traim in aceste timpuri suntem premergatorii unei specii aproape noi. Este o specie omeneasca si, cu toate acestea, noi materializam, in acelasi timp, raiul pe Pamant. Primim ajutor suplimentar de la maestri, de la extraterestri si de la fiintele ingeresti, invatand sa mergem inauntrul nostru. Cu cat vom fi mai capabili sa mergem inlautru si sa ascultam acea voce tacuta, cu atat vom fi mai acordati la schimbarile care au loc.
- Care ar fi unele dintre efectele secundare ale acestor schimbari?
- Atunci cand treci printr-o schimbare celulara, vi se poate intampla sa va simtiti ca si cum nu ati fi aici. S-ar putea sa va simtiti extenuati, pentru ca ne schimbam realmente celulele si devenim fiinte noi. Asemnea unui bebelus, s-ar putea sa aveti nevoie de foarte multa odihna. Mai pot sa apara confuzia mentala si incapacitatea de a va concentra asupra unor sarcini de rutina, deoarece suntem programati pentru ceva mai amplu. Sunt des intalnite junghiuri si dureri in tot corpul, fara nicio cauza aparenta. Multi oameni se simt ca si cum ar innebuni.
Daca apeleaza la un cabinet medical obisnuit, vor primi cu siguranta Prozac, pentru ca nu pot defini exact despre ce este vorba. Este dificil pentru medici, pentru ca nu sunt obisnuiti sa aiba de a face cu campul energetic. Datorita faptului ca chakrele sunt legate de sistemul endocrin, femeile vor trece prin schimbari hormonale. S-ar putea sa aiba accese de plans fara nici un motiv, pentru ca plansul elibereaza hormonii. Multe femei ajung la menopauza mai devreme, pentru ca ne aflam intr-o miscare accelerata. Barbatii se pot simti frustrati de oboseala, atunci cand sunt obisnuiti sa fie foarte activi. Ei pot simti ca latura lor feminina iese la iveala, deoarece aceasta reprezinta partea lor intuitiva. Terapia emotionala, care a aparut in ultimii 20, 30 de ani, a fost accelerata de noile tehnici adaptate acestor schimbari. In realitate, facem o lucrare emotionala enorma, intr-un timp foarte scurt – o lucrare care ar fi durat altfel, mii de ani.
- Cum tratezi o persoana care trece prin astfel de schimbari?
- O abordez din punctul de vedere al lucrului cu o persoana – si nu cu o boala. In limba latina, doctor inseamna educator. Singurul serviciu eficient pe care il puteti face ca vindecatori adevarati este sa le dati putere indivizilor, prin intermediul uneltelor necesare si sa ii asigurati ca tot ceea ce se intampla este real si ca se pot vindeca si se pot elibera de simptomele „negative”, pe parcursul vindecarii.
In primul rand, eu cer o testare imunologica diferita de cea traditionala.Ea consta intr-o analiza a sangelui efectuata intr-un laborator de specialitate, avansat. Apoi, ii dau pacientului informatiile direct. Este ceva asemanantor cu o harta a schimbarilor, astfel incat pacientul sa poata avea puterea sa se vindece.Eu nu sunt vindecatorul, ci un instrument in procesul lor individual de vindecare. Exista putere intr-o persoana care isi priveste rezultatul analizelor de sange si vede harta a ceea ce se intampla in corpul sau – si care determina ca ceva sa se declanseze in subconstient.
Adevarata cheie este ca persoana sa isi asume responsabilitatea si sa isi faca propria lucrare. Uneltele pe care le folosesc nu sunt folosite in mod curent. Eu folosesc foarte mult Organoterapia, care reprezinta un tratament din Europa, menit sa intareasca sistemul endocrin, pentru a putea accepta schimbarile din ADN. De asemenea, folosesc homeopatia pentru a lucra pe corpul energetic, vitamine, ierburi si terapia cu laser rece. Terapia depinde in intregime de nevoile individuale.
Mult din ceea ce fac a fost accesat de la aceia pe care ii numesc frati si surori mai mari, care au trecut prin asta, inainte de noi. Ei sunt din alte sisteme solare, din care am venit cu totii sa ajutam aceasta planeta in tranzitia ei.
- Cum vezi evolutia muncii tale?
- Imi vad munca asemenea unui pod sau a unei tranzitii. Este, in acelasi timp, stiintifica si artistica.Vindecarea e o arta si o stiinta. Folosirea stiintei sau a artei in exclusivitate nu este suficienta pentru o sanatate completa. Nu cred ca voi fi vindecator toata viata, pentru ca eu cred ca boala va fi eradicata. Noi, ca oameni constienti, vom elimina boala si suferinta.
3) Remedii ale efectelor secundare
-Extras din articolul „Imaginea de ansamblu” de Susana Thorpe-Clark-
Suntem transformati fizic, din fiinte pe baza de carbon, cu doua spire de ADN, in fiinte cristaline cu 1024 de spire de ADN (intr-un final, in timp), deoarece numai substantele cristaline pot exista la nivele dimensionale superioare. Schimbarile imediate sunt insa cele de la 2 la 3 spire – si, ulterior, la 12.
Se speculeaza ca fiintele omenesti au avut deja, cu sute de mii de ani in urma, 12 spire de ADN, dar cineva sau ceva a intervenit in evolutia noastra, coborandu-ne numai la 2. Nu numai noi, oamenii, ne schimbam, ci toate formele de viata de pe Pamant devin cristaline. Toti pestii din mare si toate florile si copacii din gradina voastra, toate pasarile din cer si chiar animalul vostru de companie, catelul sau pisica. Totul se schimba. Nimic nu va muri sau nu se va distruge, pentru ca ne miscam cu totii impreuna, catre O NOUA STARE A FIINTEI. Aceasta noua stare a fiintei necesita sa renuntam fizic, mental si emotional la conceptele tri-dimensionale.
Ca si in moarte, renuntarea reprezinta o parte majora a procesului de schimbare, pentru ca nu putem lua valorile vechi si vechiul mod de viata, intr-o viata urmatoare complet diferita. Asadar, evolutia prin schimbare ne obliga sa renuntam la relatiile, slujbele, carierele, casele, bunurile etc. noastre prezente – daca acestea nu mai pot sa ne sustina noul mod de a fi.
In acest caz, nu e de mirare ca exista foarte multa anxietate si frica, deoarece aceste schimbari sunt deja in plina desfasurare, chiar daca majoritatea oamenilor nu sunt constienti de ele. In acelasi timp, schimbarile structurii noastre psihologice sunt si ele accelerate si, prin urmare, exista MULTE SIMPTOME PSIHICE TEMPORARE, care apar in corpurile noastre.
Unele dintre acestea sunt:
– Simptome asemanatoare gripei – febra mare, transpiratie, dureri de oase si in articulatii, etc care nu raspund la tratamentul cu antibiotice.
– Dureri de cap, migrene – dureri acute care nu cedeaza la calmante
– Diaree ocazionala.
– Curge nasul – cu crize de stranut care dureaza 24 de ore, fara sa fie vorba despre raceala sau alergie
– Ameteala
– Zgomote in urechi
– Palpitatii cardiace
– Senzatii de vibratie in tot corpul – in special noaptea, cand suntem relaxati.
– Spasme musculare intense – plus dureri in corp, deseori in spate.
– Furnicaturi in brate, palme, picioare si talpi
– Pierderea fortei musculare in maini, determinata de schimbari ale sistemului circulator
– Dificultati ocazionale in respiratie – si/sau observarea unei respiratii mai puternice si mai zgomotoase, in stare de repaus
– Schimbari ale sistemului imunitar
– Schimbari ale sistemului limfatic
– Stare de oboseala sau extenuare, in urma unor eforturi moderate
– Dorinta de somn – mai des si pentru mai mult timp decat pana acum
– Cresterea unghiilor de la picioare si a parului, mai repede decat era normal
– Crize de depresie fara o cauza reala
– Intoarcerea in trecut – cu atentie acordata relatiilor si obtinerea claritatii cu privire la problemele personale. .
– Senzatia unei purificari intense
– Tensiune, anxietate si nivele ridicate de stress – deoarece exista senzatia ca se intampla ceva, dar nu se stie ce.

Unele dintre aceste simptome sunt resimtite de un numar foarte mare de oameni. Multi alearga cuprinsi de panica la medic, chiropractician, herbolog, etc si, de cele mai multe ori, li se spune ca nu au nimic. Si asta este adevarul. Asta pentru ca toate aceste simptome sunt numai temporare si ele indica, pur si simplu, schimbarile fizilogice care au loc.
Unele dintre REMEDIILE RECOMANDATE imptriva acestor simptome sunt:
– Lasati-va purtati de val, nu va opuneti.
– Daca va simtiti obositi sau extenuati, odihniti-va si dormiti cat mai mult.
– Beti multa apa, pentru ca va detoxifiati si va deshidratati mult mai repede decat de obicei.
– Pentru a reduce tensiunea emotionala si a scadea nivelul de stress, luati Valeriana.
– Schinduful (fanul grecesc) reduce stresul sistemului limfatic si ajuta la detoxifiere.
– Pentru a reduce spasme musculare, luati valeriana si incercati bai de namol sau o baie fierbinte, in care sa adaugati o cana de saruri Epsom.
Faceti asta zilnic. Chiar daca aveti palpitatii sau respirati greu, intelegeti ca este vorba despre chakra inimii sau chakra gatului, care se deblocheaza si ca simptomele sunt trecatoare. Nu muriti, va schimbati doar! Oricum, nu va bazati numai pe cele spuse de mine. Cautati ajutor medical, daca nu sunteti siguri. Daca nu stiti de unde sa luati valeriana sau schinduf, incercati la un magazin cu produse naturiste sau, pur si simplu, rostiti-le numele in cap, atunci cand aveti nevoie de calmare.
Toate energiile vindecatoare se transmit prin sunetul numelui si sunt la fel de eficiente daca le rostiti in minte sau cu voce tare, ca si atunci cand le luati efectiv. Incercati si veti vedea. Cereti-le ingerilor vostri indrumatori sa va ajute sa calmati orice durere. De abia asteapta sa ii rugati! Majoritatea simptomelor par sa dureze cateva saptamani si apoi trec. Unele simptome mai pot reapare din cand in cand. Nu este necesar ca toata lumea sa simta schimbarile, in acelasi fel. Un procent foarte mic dintre adulti au terminat deja intreaga schimbare in forma cristalina si acum intrupeaza 1024 de spire de ADN.
Exista un raport despre o femeie care a crescut cu aproximativ 7 cm in inaltime si cu un numar intreg la pantofi. Toti copii sub 7 ani au terminat si ei transformarea sau o vor face in scurt timp. Bebelusii nascuti in ultimii 2 ani s-au nascut cu totii cu un set complet al ADN-ului. Unii oameni incep de abia acum sa treaca prin aceste schimbari, iar altii nu au inceput inca. Acest proces de schimbare este cunoscut ca Trezire sau proces de Inaltare sau de realizare a Merkabah sau a Corpului-Lumina.
Avem nevoie sa ne transcedem fricile si sa invatam despre iubire, iubire adevarata, care trebuie sa inceapa cu iubirea de sine. Asta pentru ca, pana cand nu ne vom iubi si nu vom avea incredere in noi insine, nu vom putea iubi sau avea incredere in nimic si in nimeni altcineva.
4) Conexiunea spirituala
Dupa cum au dovedit-o cercetarile stiintifice, ADN-ul nostru, prezentat mai sus sub forma cunoscuta de elice dubla, poarta codurile genetice are evolutiei noastre fizice si emotionale. Cu toate acestea, stiinta mai are de descoperit faptul ca ADN-ul are un scop mult mai extins decat acela de simpla schema a corpului vostru.
Proiectul Genom a decodificat numai aprox. 3% din totalul ADN-ului fizic. Restul de 97% a fost numit atunci „junk (gunoi)”, in ideea ca nu are nici un scop. Adevarul este ca acest corp uman este extrem de eficient si orice ar fi nefolositor se atrofiaza si este eliminat prin evolutie, in rastimpul catorva generatii.
Daca 97% din ADN-ul nostru este „gunoi”, de ce il mai avem?
Acel asa numit ADN „gunoi” din corpul nostru contine toata istoria noastra, de la prima incarnare pe aceasta planeta, cu multe vieti in urma. Aici isi au locul inregistrarile akashice, memoria Sufletului vostru. ADN-ul nostru a fost numit o biblioteca vie, datorita bogatiei de informatie depozitate in el.
Exista 10 spire suplimentare de ADN – sau cinci elice duble – care au fost deconectate sau dezactivate, cu eoni in urma. Stiinta mai are de descoperit aceste spire, chiar daca au vazut deja umbre ale lor, cu ajutorul microscoapelor electronice. Le-au numit „ADN umbra”.
Avand activate cele 12 spire de ADN, aveti acces la de 10 ori mai multa informatie disponibila in ADN-ul vostru.
Aceste spire suplimentare afecteaza urmatoarele domenii ale vietii voastre:
– Conexiunea la Dumnezeu/Creatorul Suprem;
– Viziunea interioara, primirea mesajelor de la indrumatorii spirituali;
– Comunicarea – fizica si spirituala;
– Iubirea – omeneasca si Divina;
– Corpul fizic;
– Energia fortei vietii (Chi) si vointa personala;

Semne ale progresului spiritual
– Setea de apa curata: Noile conexiuni electromagnetice intercelulare din corpul vostru va vor incuraja natural sa beti mai multa apa pura. Aceasta conduce la un corp mai pur, liber de toxine. Corpul vostru va lucra cu un numar mai mare de conexiuni electromagnetice si are nevoie sa fie hidratat corespunzator, pentru a putea asigura o comunicare clara si puternica intre voi si ghizii vostri spirituali.
– Foamea de mancare curata: Poftele voastre alimentare se vor schimba fara efort, indreptandu-se catre ceea ce este mai curat si are un continut nutritiv mai mare, cum ar fi mancarurile organice sau crude. Acest proces va avea loc fara efort, aproape automat.
– Sanatate mai buna: Veti avea o conexiune mai clara si mai puternica cu corpul vostru si veti putea comunica si reprograma ADN-ul, in fiecare celula. In plus, pe masura ce va schimbati obiceiurile de a manca si a bea, pentru a raspunde unor cerinte mai sanatoase, corpul vostru va raspunde printr-o stare mai buna de sanatate.
– Pace interioara.
– Energie mai mare: Numarul mai mare de conexiuni electromagnetice din corpul vostru va determina cresterea fluxului natural de energie, prin toate sistemele voastre fizice.

Cu fiecare spirala suplimentara de ADN, ne apropiem de:
– O conexiune perfecta cu creatia. Mare indrumare spirituala: Activarea fiecarei spirale suplimentare de ADN reprezinta o reconectare la adevaratul Sine Divin.
– Conexiunea cu toate fiintele – animale, deva, spirite ale naturii si Gaia insasi.
– Conexiunea cu alte dimensiuni: Va veti putea conecta mai usor cu dimensiuni mai inalte, pentru a dobandi intelepciune spirituala. Sunteti fiinte multidimensionale, care locuiesc in multe dimensiuni in afara acestei a treia dimensiuni. Ceea ce voi numiti Sine Superior sunteti de cele mai multe ori voi, din alta dimensiune.

12 spire de ADN – Mostenirea noastra spirituala
-Articol de Kate A. Spreckley-

Timp de ani intregi, stiinta a recunoscut ca avem doua spire fizice active de ADN. Mai avem inca 10 spire energetice de ADN, care au fost adormite in Fiinta Umana, timp de secole. Aceste spire adormite de ADN au fost decoperite de savanti care, nestiind care le este rolul, le-au identificat drept ADN „gunoi”.
Acidul dezoxiribonucleic (ADN) este un acid nucleic care contine toate instructiunile genetice folosite in dezvoltarea si functionarea tuturor fiintelor vii. Rolul principal al ADN-ului este acela de stocare a informatiei pe termen lung. ADN-ul este deseori comparat cu un set de planuri, deoarece contine instructiunile necesare pentru a construi alte componente ale celulelor. Segmentele de ADN care poarta informatia genetica se numesc gene, dar alte secvente ale ADN-ului au scopuri structurale, sau sunt implicate in reglementarea utilizarii informatiei genetice.
Prin urmare, ADN-ul nostru este planul nostru personal si astfel contine toata informatia noastra mentala, fizica, emotionala si spirituala.
Fiinta umana originala avea 12 spire de ADN, care lucrau activ si mentineau intreaga functionare a Omului ca Fiinta Spirituala. Datorita preocuparii noastre excesive privind gandirea din emisfera stanga si datorita inchiderii centrului inimii, aceste spire suplimentare de ADN s-au pierdut. In consecinta, traim intr-o societate deficitara din punct de vedere spiritual, iar capacitatile noastre intuitive si de vindecare s-au redus simtitor. Un alt rezultat este ca accesam si folosim doar o foarte mica parte a creierului.
Corpul omenesc este foarte valoros. El pastreaza si depoziteaza o intreaga bogatie de informatii, intelepciune si cunoastere, legate de fiecare aspect al nostru, al lumii si al intregii noastre vieti. In Om sunt stocate combinatii de inteligenta si o mare cantitate de date este depozitata in corp. In interiorul corpurilor noastre exista formulele necesare pentru replicarea altor forme de inteligenta din Univers.
In momentul conceperii, primim de la cele doua linii de sange diferite ale noastre (parintii) anumite gene recesive, potrivite si imperecheate. Aceste gene poarta coduri-Lumina, care ne dau cea mai inalta posibilitate de a accesa si a ne dezvolta capacitatile Spirituale si de vindecare a aspectelor deteriorate si ranite, ale Sufletului nostru.
In acelasi timp, aceste gene poarta amintiri care au creat blocaje pe calea noastra catre unime si stau la baza sentimenetelor noastre adanc inradacinate de separare – separare de adevarata noastra esenta si de Creatorul nostru. Aceasta amintire a separarii ne-a impins catre experiente si situatii create pentru a ne da ocazia de a ne vindeca pe noi, lumea noastra si separarea noastra.
Ca Suflete, noi ne-am ales cu mare grija parintii si liniile lor de sange, pentru a ne facilita experientele si situatiile care sa ne permita sa ne vindecam. Prin urmare, ne-am ales cu mare grija strucurile ADN-ului si posibilele oportunitati de activare si trezire a altor spire de ADN.
Energia Pamantului se misca prin intermediul schimbarilor vibrationale majore, catre nivele superioare ale constiintei. Pe masura ce Pamantul isi ridica vibratia, noi, ca Fiinte Umane, avem multe ocazii de a ne ridica propria vibratie. Aceasta schimbare este numita Inaltare si exista multi oameni in intreaga lume, care trec prin confuzie si haos in lumile lor. Si totusi, in acest aparent haos si confuzie se afla marile noastre ocazii de a creste, de a ne extinde si a evolua.
Unul dintre aspectele cele mai interesante ale procesului nostru evolutiv este retehnologizarea ADN-ului nostru. Razele codificate de lumina cosmica de la Creator au venit pe Pamant, pentru a stimula schimbarea si reorganizarea corpurilor Omenesti. Pe masura ce filamentele de Lumina codificate sunt absorbite de fiinta noastra, ADN-ul nostru imprastiat este activat si reasezat in noi elice sau spire de ADN, care sunt reorganizate in snopuri.
Pe masura ce aceast regrupare si reorganizare evolueaza, noi cream un sistem nervos mai evoluat, care faciliteaza accesul noilor informatii si date, in constiinta noastra. Multe dintre celulele adormite ale creierului nostru sunt trezite si incepem sa putem accesa potentialul intreg al corpului. Pe masura ce corpurile noastre se incarca cu mai multa Lumina, amintirile noastre sunt deschise si noi evoluam odata cu ADN-ul nostru spre stadiul de Fiinte Multidimensionale constiente.
Cele 12 spire de ADN activeaza si conecteaza 12 puncte ale Chakrelor – porti energetice prin care accesam mostenirea noastra Spirituala. Cele 12 spire de ADN servesc drept legaturi prin cele 12 chakre, la reteaua energetica exterioara corpurilor noastre. Cele 12 chakre functioneaza ca portaluri energetice ale corpului nostru, care ne conecteaza cu fortele vitale ale existentei. Prin deschiderea si activarea acestor portaluri de energie, putem incepe sa ne cunoastem cu adevarat.
Cum toate cele 12 spire de ADN se formeaza acum, orice probleme de care nu ne-am ocupat si care nu au fost rezolvate pasnic in istoria noastra personala, vor crea haos. Sentimente si amintiri vor iesi la iveala, pentru a ne oferi ocazia de a experimenta tesatura din care este alcatuita fiinta noastra, prin intermediul evenimentelor si credintelor care sunt atat de fin tesute in noi.
Sarcina noastra este aceea de a trezi, activa si uni toate cele douasprezece spire, intr-o tesatura comuna. Toarcerea celor 12 spire de ADN si a celor 12 puncte chakra va atrage catre noi energiile care se vor intrepatrunde si se vor misca prin fiintele noastre, activand si trezind numeroasele aspecte diferite ale noastre. Asta va declansa noi versiuni, intelegeri si intelesuri ale tuturor evenimentelor din vietile si din lumea noastra.
Cele 12 chakre reprezinta acumulari de energie din care pot izvori evenimente.Ele pastreaza amintirea si identitatea si fiecare dintre ele corespunde unei spire de ADN. Cei 12 centri energetici trebuie accesati dinauntru, de unde putem simti datele care corespund cu si traduc experientele noastre, in contextul mintii.
Daca ne deschidem inima si mintea, vom gasi inauntru toate raspunsurile marilor mistere. Ni se cere sa iesim din sistemele noastre de credinta actuale si sa cream noi sistem de credinta, deorece mintea este structurata sa evolueze si sa ne formeze experientele, pe baza celor pe care le comandam noi. Mintea nu ne este stapana, noi suntem stapanii mintilor noastre. Mintea nu este decat o unealta folosita pentru crearea realitatii – si nimic mai mult.
Daca lucram in mod constient, cu valurile de energie si lumina care vin pe Pamantul nostru, vom putea intelege ca transformarea acestei planete se bazeaza pe vindecarea si puterea mintilor noastre.
Activarea tuturor celor 12 spire de ADN va crea o conexiune intre codificarea noastra genetica umana si ne va da acces la toata cunoasterea si intelepciunea. Aceasta este constiinta si intelegerea a cine suntem cu adevarat.
Prin activarea celor 12 spire de ADN, cream o aliniere in noi insine, care ne permite sa trecem usor la nivele vibrationale mult mai inalte si la frecventa Luminii, ajutandu-ne in procesul inaltarii noastre, prin trezirea in continuare, a constiintei noastre umane.

Concluzie:

Fara nicio indoiala ca ADN-ul nostru sufera mutatii. Vechea specie umana evolueaza cu un ritm foarte accelerat. Ne recapatam spirele de ADN pierdute si ne vom reconecta constient la sursa. Nimic nu poate opri si nimic nu va opri acest proces, deoarce Creatia il va materializa.
Misiunea noastra este sa acceptam noua energie care ne este trimisa si sa ajutam Creatia sa ne modifice corpurile fizice. Nu va opuneti evolutiei! Acceptati-o si primiti-o cu bucurie! Chiar in aceast clipa, ii dam forma noii rase umane.
Si un link :
http://humansarefree.com/2011/04/amazing-scientists-our-dna-is-mutating.html?spref=fb