Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 27 septembrie 2012

Lepadarea crisalidei: incepe numaratoarea inversa, de Lauren Gorgo

Dragii mei, iata un mesaj care mie mi se pare extrem de important si la obiect. Am tot asteptat sa ni se spuna ce va fi, ce sa facem, ce urmeaza ... si uite ca Lauren o face! Ii multumim mult. Dupa parerea mea, si cei care sunt foarte ocupati si considera ca nu au timp sa citeasca acest mesaj, ar fi minunat sa se opreasca din ce fac si sa-l citeasca, intrucat nimic nu mi se pare mai important acum, decat ceea ce scrie aici. 

Lepadarea crisalidei: incepe numaratoarea inversa, de Lauren Gorgo
De Lauren, pe 18 septembrie 2012 (ii multumim Anei Nicolai pentru traducerea facuta atat de rapid)

Inainte de a intra în miezul acestui articol impresionant, Consiliul Suprem Pleiadian ar dori ca mai intai sa mentionez (din raportul anterior) – sau, mai exact, sa reiterez – faptul ca intram intr-o alta runda, de importanta transformare evolutiva. Am sentimentul ca ei se refera la cea de-a doua cuadratura din cele sapte cuadraturi Uranus/Pluton, ce se produce în aceasta saptamana (19 septembrie), la Echinoctiu (22 septembrie) – pe langa presiunea crescanda a contractiilor cosmice (10:10, 11:11, 12:12) – ce conduc la nasterea noastra colectiva, din decembrie (21 decembrie).
Aceste noi energii, cu care ne confruntam acum în fiecare zi, nu numai ca ne influenteaza pe fiecare dintre noi, cei aflati pe drumul spre o constiinta superioara, dar ele incep sa influenteze puternic si felul în care se comporta oamenii din lumea intreaga… într-o masura sesizabila.
El explica acest lucru, astfel:
Noile energii sunt acum prezente ca sa le slujeasca celor aflati în linia intai a omenirii… sa le numim ‘energii 5D’. Aceste forte inexorabile si inevitabile ale Luminii incep sa patrunda în lume, în general, intr-o maniera mult mai fizica decat pana acum. Vrem sa spunem prin asta, ca aceia care, în trecut, au fost aparent neafectati de frecventele fotonice crescute, vor incepe acum sa dea semne de instabilitate crescanda – la fel ca aceia dintre voi care, citind aceste randuri, sesizati fara nicio indoiala viteza, aproape comica, în care timpul zboara pe langa voi. Intr-adevar, va apropiati de sacrul punct zero, în care comprimarea timpului – ce creste cu rapiditate – se forteaza sa se prabuseasca ca si concept liniar.
Mai mult decat atat, noile frecvente – pe care acum le puteti percepe si cu care puteti coopera – sunt mult mai aliniate cu noul prototip uman (5D), decat cu vechiul prototip uman (3D). Asta inseamna ca aceia dintre voi care se apropie de incheierea transformarii lor celulare, vor fi sub incidenta numeroaselor binefaceri ale transfigurarii, în timp ce aceia care sunt conectati la vechea armonica, vor incepe sa treaca prin procesul de deteriorare a sistemului realitatii lor, intr-un ritm mult mai rapid. Acest lucru nu inseamna ca aceste energii vor aduce prejudicii excesive, ci doar ca mult mai multi vor fi determinati sa caute în interior, solutii la presiunile crescande ce impun schimbarea.
Pur si simplu, FITI IUBIRE!
Mai mult decat orice, primesc mesajul pentru saptamanile ce vin ca rolul noilor oameni nu este sa salveze, sa vindece sau sa modifice circumstantele exterioare, ci sa sustina o stare de spirit a ordinii (neutralitatii), pentru noua paradigma.
Voi fi prima care sa recunosc ca acest lucru nu e atat de usor pe cat pare, mai ales atunci cand e vorba despre cei dragi. În viata oamenilor pe care ii cunoastem si ii iubim, sunt – si vor fi – din ce în ce mai multe evenimente/schimbari neasteptate, ce vor fi în acelasi timp extraordinare, catastrofale, uimitoare, devastatoare si în cadrul ordinii divine.
Acestea sunt momentele în care suntem chemati sa ne folosim starea de maestru, intrucat poate fi ispititor… mai ales pentru noi, vindecatorii … sa incercam sa ne „salvam” prietenii si familia, de flacarile purificatoare ale iadului. Totusi, în adancul fiintei noastre, stim cu totii, din truda noastra cu versiunile personale ale iadului, ca acest lucru este, în ultima instanta, necesar – si ca, desi focul poate deveni incredibil de incins, niciodata nu ne ardem grav… atat timp cat „gandim cu inima noastra”.
Este clar ca temperatura creste, astfel ca acum, mai mult ca niciodata, suntem indemnati sa ramanem intr-o stare de neutralitate si sa raspandim lumina IUBIRII (universale)… iar asta mai ales pentru ca a renuta la IUBIRE are mai multe consecinte decat pana acum.
Pe masura ce devenim mai priceputi în purtarea frecventelor IUBIRII (528 Hz), în fiecare celula din fiinta noastra, manifestam si mentinem un echilibru energetic care este vital pentru sanatatea noului nostru om si, totodata, pentru integritatea noii retele (planetare)… sistemul care ne hraneste si ne sustine, ca noi fiinte pamantesti.
In cazul in care cadem prada energiilor din jurul nostru… adica, daca devenim implicati emotional sau atasati de huruitul dramei lumii ce se destrama (care va deveni mai sonor)… nu numai ca riscam sa ne destabilizam, dar ne aducem si o contributie importanta la sistemul uzat al acestei realitati.
Dorim sa va transmitem ca multi dintre voi sunt acum extraordinar de puternici în aptitudinile lor ca noi oameni avatar, ceea ce inseamna ca cea mai mica intentie primeste foarte mult sprijin universal. Daca acea energie este gresit directionata… de exemplu, folosita inadecvat, în nelinistea emotionala a lumii ce se destrama… în realitate, acest lucru i-ar mari de zece ori capacitatea de a va face sa deraiati. - CSP
Cu alte cuvinte, locul în care ne concentram energia/atentia este acum mult mai puternic intrucat, asa cum a spus CSP în cel mai recent raport, energeticele care candva au servit lumii 3D, sunt total „inversate” si pregatite sa serveasca lumii 5D. Prin urmare, pe masura ce intram în perioade mai tumultoase pe planeta, focalizarea noastra pe IUBIRE devine o treaba si mai importanta.
De fapt, concentrarea atentiei noastre asupra IUBIRII – ca forta acceleratoare din spatele structurii centrale a schimbarii – va mari posibilitatea de a o face sa fie astfel. Cu riscul de a se repeta, CSP ne reaminteste din nou ca acum e timpul sa adoptam perspectiva mai ampla, sa ramanem ferm inradacinati în adevarul ca IUBIREA constituie temelia oricarei schimbari. Cu cat suntem mai capabili sa facem acest lucru, cu atat mai mult putem reduce, în mod semnificativ, suferinta planetara, la toate nivelurile.

NOTA: In eventualitatea ca aceste informatii evoca o tonalitate sumbra sau daca simtiti o senzatie generala de neliniste ori ca se profileaza prevestiri de rau, vreau sa precizez ca oricare ar fi schimbarile care vin, e posibil ca nu doar un singur eveniment sa rastoarne lucrurile. Desi schimbarile sistemului continua – si, fara nicio indoiala, ca succesiunea lor va creste – e posibil ca seria de transformari ce vor avea loc la nivel micro si macro sa fie un lant de evenimente, care va restructura, în cele din urma, parti importante din societate. Asa cum se intampla cu majoritatea lucrurilor, probabil ca, pe cele mai multe dintre ele, le vom sesiza retroactiv.
Va impartasim acestea, doar ca sa efectuati schimbarea la nivelul muncii cu Lumina, celor care sunt capabili sa raspandeasca ample valuri (scalare) de IUBIRE… care vor fi deosebit de eficiente în zilele urmatoare. Curentul s-a intors în favoarea voastra… cei cativa constienti hotarasc acum directia conducatoare a energiei planetare. -CSP
Daca va intrebati cum sa puneti în practica aceste informatii, ca sa efectuati realmente schimbarea în viata voastra, în lume… si chiar la nivel universal… cei din lumea nevazuta spun ceea ce spun mereu: pur si simplu, FITI IUBIRE.
Asa ca i-am intrebat, în gluma… în mod exact, cum sa facem, pur si simplu, SA FIM IUBIRE?

La care ei au raspuns:
SA FITI IUBIRE, refuzand sa cadeti în negativitate sau frica. Este chiar atat de simplu. De fiecare data cand anulati un gand de frica, cu IUBIRE, de fiecare data cand va extindeti perspectiva, de fiecare data cand va aduceti aminte ca TOTUL ESTE PERFECT SI BINE, ati invins. Ramaneti ca o coloana de IUBIRE, invocati IUBIREA, inspirati si expirati IUBIRE. Asta e tot. Atunci cand faceti acest lucru, cu intentia de a raspandi IUBIREA, mariti curgerea de particule adamantine, care sunt controlate doar de IUBIRE. La fel ca ionii negativi, aceste particule sacre elibereaza presiunea enorma de pe Pamant si din omenire, micsorand tensiunea si linistind incordarea. Nu ne putem imagina o cale mai buna de a va schimba viata si lumea.

Expirarea vechilor contracte
Permiteti-ne sa incepem prin a va spune ca, în dimensiunile fizice, vin atat de multe schimbari, ca trambuline pentru inaltarea omenirii spre o constiinta superioara, incat suntem incantati la culme! - CSP
Acum, ca primul nivel de contracte pentru etapa I a procesului de inaltare planetara se apropie de final, pentru multi lucratori intru Lumina, pleiadienii imi spun ca, în aceasta comunitate, exista unele persoane care incep sa se simta ca si cum „t-r-e-a-b-a” lor s-a încheiat acum si, drept urmare, se simt pierduti in ceea ce priveste noul lor loc în societate si în lume.
Am vrea sa le intindem o mana de ajutor acestor suflete, ca sa ii reamintim acestui grup ca a mai ramas doar foarte putin timp, în sistemul acestei realitati si ca vor exista, în curand, noi informatii, noi idei, noi reuniuni si proiecte, ce ii vor stimula cu ardoarea pasiunii, sub noul Soare si pentru un nou sentiment al scopului (5D). - CSP
Acelora care inca se mai intreaba care este contributia pe care o aduc lumii, li se aminteste: „Contributia pe care voi o aduceti este intotdeauna bucuria voastra.”
IUBIREA e calea 5D. Doar atunci cand putem intrupa IUBIREA (universala) suntem aliniati cu 5D si capabili sa percepem din 5D. Cat de multa IUBIRE suntem capabili sa mentinem în corpul si celulele noastre, este direct proportional cu cat de multa bucurie simtim. Cat de multa bucurie simtim, este direct proportional cu influenta pe care o avem asupra planetei.
Cu alte cuvinte, singurul lucru care conteaza, cu adevarat, este vibratia. Cu cat ne invartim mai rapid, cu atat mai multa IUBIRE intrupam… cu cat intrupam mai multa IUBIRE, cu atat mai multa bucurie simtim… cu cat simtim mai multa bucurie, cu atat mai mare este impactul influentei noastre. Foarte simplu.
Din cel mai recent raport 5D: Noul spin din campul vostru energetic oscileaza la o frecventa mult mai inalta – si asta, în cadrul unui circuit inchis de auto-sustinere, ce vă va face sa fiti aproape impermeabili la Lumina în crestere, de pe planeta. De fapt, coeficientul din ce în ce mai mare de Lumina – sau de frecvente – va deveni noua sursa de sustinere, pe masura ce IUBIREA isi incheie procesul de purificare a corpului fizic, iar voi deveniti realmente apti sa gestionati faptul de a fi „luminati” de IUBIRE. – CSP

Restartarea finala
Chiar de curand, am inceput sa aud ca, de acum pana în decembrie… mai precis din 9:9 pana în 12:12… corpul nostru se pregateste pentru ceea ce CSP numeste „restartarea finala”.
Sunt foarte sigura ca ei au spus ca asta se va intampla pe data de 21.12.2012, dar, inainte de a intra în acest subiect, vreau sa va impartasesc ca, în mod oficial, cele Sapte Surori din Pleiade, cu care lucrez de la inceputul lui 2011, „si-au incheiat contractul de a sluji.” 
Desi adevarul e ca asta m-a intristat un pic, acest lucru se intampla de multe ori. Din 2005, am vazut ca în lumea mea au intrat multi maestri, fiinte stelare, consilii si colectivitati de grup, care au plecat atunci cand „li s-a incheiat contractul”… fiecare avand o rezonanta unica si specifica si aducand informatii diferite, în functie de ceea ce noi – colectivitatea ce pregateste calea – traim în procesul personal si planetar de inaltare.
Cu toate ca imi va fi foarte dor de energia lor colectiva iubitoare, în taina, sunt foarte emotionata, deoarece rolul lor principal a fost sa ne ghideze în procesul de intrupare fizica, care, presupun/sper – de cand drumurile ni s-au despartit – se apropie de incheiere!?!
Scopul nostru unic/de suflet a fost sa ajutam acest grup, în perioada de transformare a crisalidei si ati reusit în mod victorios (!), dar acum sunteti pe punctul de a iesi din ea, iar serviciile noastre au luat sfarsit. – Cele Sapte Surori
CSP, care confirma ceea ce spun Surorile… ca iesim din crisalida noastra… vor fi categoric impreuna cu noi, în timpul urmatoarei faze – pe care ei o numesc guvernare de grup – pe langa aparitiile programate ale catorva oaspeti din Lord Alcyone (sufletul ce guverneaza steaua cea mai mare/centrala, a celor sapte surori din Pleiade). Cel putin asta stiu deocamdata.
Chiar daca, tehnic vorbind, perioada de metamorfoza (initiere) în plan psiho-spiritual a inceput pentru unii, in 1987 (Convergenta Armonica), iar pentru altii în 1999 (inceputul valului al 8-lea, Galactic) … CSP spune ca aceste schimbari au inceput cu adevarat sa se manifeste la nivel celular, doar din 2010… cand geometriile Luminii au inceput sa ne restructureze corpul fizic la nivel atomic, astfel incat sa putem „cobori” în trupul nostru.
Atunci a inceput, în mod serios, pentru acest grup de seminte stelare/hibrizi umani si Lucratori intru Lumina, ciclul de intrupare – si se pare ca acesta este ciclul care se incheie în 2013, pentru cei care sunt „pregatiti”. Cand spun pregatiti, ma refer mai ales la cei care sunt predeterminati genetic si/sau la cei care au facut munca interioara extensiva, de a-si activa ADN-ul galactic.
În esenta, restartarea (21 decembrie), la care se refera cei din lumea nevazuta, depinde de gradul nostru personal de pregatire, care evident ca va fi diferit. Din cate interpretez eu, se pare insa ca e posibil ca aceia care se afla la inceputul trezirii lor, sa traiasca ziua de 21 decembrie ca pe o initiere majora, dat fiind ca „initiati avansati” (în cea mai mare parte, deschizatori de drumuri/lideri ai noului Pamant si membri in consiliu) si-ar putea incheia intreaga calatorie, în timp ce aceia aflati la mijloc ar putea fi condusi spre o trezire mai intensa. Cel putin asa inteleg acum lucrurile.
In final, totul se rezuma la urmatorul lucru: volumul de munca (interioara) pe care l-am facut determina cat de departe mergem… iar CSP afirma ca unii merg pana.la.capat.

Noii oameni avatari
Pana în acest moment, corpul uman nu a fost apt sa poarte coeficientul de Lumina 5D, mai mult de o clipa, intr-un interval de timp, dar acum acest lucru se schimba. - CSP
Un alt pachet de noi informatii, pe care pleiadienii l-au descarcat recent în creierul meu, se refera la faptul ca bio-rezonanta noastra a trecut la „nivelul Luminii”, insemnand ca acum avem mai mult control asupra adaptarii celulelor noastre la frecventele foarte inalte, existente în prezent pe planeta. Mai aflu ca nu oricine va ajunge la/atinge acest nivel al coeficientului de Lumina, intrucat nu toti se afla aici în acest moment ca sa slujeasca astfel… insa ca multi dintre voi, care cititi aceste randuri, sunteti aici ca sa mergeti „pana la capat”, potrivit celor din lumea nevazuta. Asta inseamna ca aceia care sunt pre-determinati genetic… codificati ca sa ajunga la gradul de constiinta avatar… vor da nastere la cele mai elevate raze de iubire disponibile pe Pamant, în aceasta perioada. 
Mi se spune ca acest grup de „avatari Christici” se ancoreaza acum pe pozitie, pregatindu-se sa ii invete pe altii (prin exemplu personal), cu ajutorul radiantei nemijlocite a iubirii universale. Asta inseamna ca acest grup va trebui sa se elibereze, în curand, de ultimele vestigii ale vechiului plan (karmic) din celulele lor (Surorile au spus mai multe despre acest proces, în buletinul din mai 2011), un plan ce a existat din momentul incarnarii pana acum, în scopul indepartarii miasmelor genetice a multor linii de mostenire biologica, geografica si de familie.
Acest contract, ca sa spun asa, a fost anulat… mai exact, grupul acesta si-a incheiat acest nivel de slujire, aflandu-se acum în procesul inlaturarii crisalidei ce ne-a protejat în timpul lungului ciclu de transformare.

Indepartarea crisalidei
Pe masura ce crisalida e indepartata, ne deschidem spre noi niveluri de fiintare… actionand în cadrul unei noi energetici (paradigme) si lasand în spate singura viata pe care am cunoscut-o, în unele cazuri, de cand ne-am nascut. Cei din lumea nevazuta spun ca exista aceia dintre voi (includeti-ma si pe mine) care se intreaba daca este sau nu macar posibil sa ajungi la o versiune noua, adevarata, superioara a vietii, fara repetarea karmei, fara valurile de dezechilibru emotional, ce ne-au tinut mult timp ostateci ai unei vieti indezirabile. Ei vin si raspund la aceasta intrebare, spunand ca acest lucru nu numai ca este posibil dar, pentru multi, el devine acum o realitate.
Aceasta perioada de lepadare nu va avea loc peste noapte, caci ea implica o oarecare restructurare bio-tehnica, care sa ne ajute sa iesim din crisalida… la fel cum un fluture iese în etape si trece printr-o perioada de adaptare fizica, inainte de-a face primul zbor. (Si, ca tot veni vorba, a remarcat cineva ca, în ultimul timp, forfoteste prin jur un numar neobisnuit de mare de fluturi???)
În timpul acestei faze, vom avea nevoie sa fim foarte focalizati pe noi insine si mult mai atenti la corpul nostru, indeosebi la sistemul nostru respirator. Trecem printr-o recalibrare ampla, ce restructureaza modul în care organismul nostru preia oxigen si il distribuie în toate celulele. Dupa cate se pare, sistemul nostru respirator si centrul inimii se adapteaza la/se aliniaza cu noul mod de sustinere a noastra… acela de auto-hranire (pranica), care face parte integranta din noua trusa de instrumente a noului om.
Este un lucru sublim sa urmaresti acest proces, insa el necesita o cantitate enorma de energie, acesta fiind motivul pentru care simtiti efectele oboselii, ca pe companionul vostru constant. Fiti blanzi si binevoitori fata de celulele si sinele vostru, caci lucrul la care asistati, în fata propriilor ochi, reprezinta saltul bio-energetic (fizic SI spiritual) de la omul 3D, la omul 5D. - CSP
Probabil ca vom discuta mai în detaliu despre acest lucru în rapoarte ulterioare, dar acum CSP doreste ca eu sa va impartasesc aceste informatii, ca sa putem intelege ceea ce are loc în corpul nostru, intrucat aceasta poate fi o experianta oarecum inconfortabila… în special pentru cei din emisfera nordica si care intra in anotimpul toamnei care, potrivit celor 5 elemente chinezesti, este asociat plamanilor… prin urmare, sezonul bronsitelor.
Simptomele ce decurg din aceasta schimbare se pot manifesta în inima, plamani, trahee, gat si în intregul sistem respirator. E posibil sa aveti o senzatie de plinatate în piept sau de fluid în plamani, pe care il puteti simti inspirand profund si care pare sa nu se elimine…. mancarime/tuse, intrucat corpul cauta sa se purifice si sa elimine toxinele/substantele patogene… puls crescut/palpitatii care apar si dispar… stare generalizata de anxietate… insomnie… perioade de insensibilitate emotionala si episoade de tristete/mahnire adanca, intrucat vechile amintiri celulare, adapostite în centrul inimii, sunt aduse la suprafata si eliberate etc.
Pentru cei care ar dori sa afle mai multe despre acest proces in general, il dezbat în amanunt în programul electronic Cell Speak™ … iata un extras:
Forma noului om, spre care evoluam, constituie un sistem integrat de inteligenta adamantina, care traieste din ceea ce Surorile numesc „respiratia vietii”. Respiratia vietii este numita aici schimbul de particule adamantine (IUBIRE), prin intermediul respiratiei, în scopul sustinerii spirituale si biologice – sau ceea ce este numit, în mod obisnuit, respiratie pranica. Cu alte cuvinte, respiratia vietii este canalul prin care structura noastra genetica este recalibrata pentru a primi hrana, pentru ca toate celulele noastre sa functioneze optim in 5D.
Sistemul inimii noului om (care cuprinde plamanii) oxigeneaza sangele prin… „Respiratia Vietii”… si face sa circule frecventa de 528 Hz, prin intermediul sangelui, arterelor, capilarelor, catre fiecare celula din corp, incarcand mitocondriile (bateria celulei) cu rezonanta universala a IUBIRII.
Daca aceste simptome devin prea suparatoare, suntem ghidati sa vizualizam ca respiratia vietii ne umple pieptul/plamanii/inima si canalele prin care circula aerul, cu aceste microparticule (adamantine), de IUBIRE-Lumina. La nivel fizic, gasesc ca este de folos sa bei ceai de ghimbir cu ardei iute rosu, lamaie si miere, ca pe un expectorant si/sau sa iesi afara si sa inspiri Soarele, atunci cand e posibil. 

Sistemul de chakre al noului om
Intelegem ca intregul concept despre aceasta dezvoltare graduala este mai degraba un concept inalt, asa ca dorim sa va aducem o perspectiva mai pamanteasca, una care sa va ajute pe fiecare dintre voi sa treceti prin aceasta etapa. - CSP
Cred ca toti am stiut, la nivel mental, ca realitatea procesului de inaltare da nastere la un nou tip de biochimie (spirituala) – insa, pana în acest moment, nu am avut capacitatea de a sti acest lucru, la nivel de corp.
Acest lucru se schimba acum si intrucat aceste informatii sunt foarte noi pentru noi… intr-un sens bazat pe experienta… CSP spune ca este important sa ne eliberam de orice asteptari despre cum ne-am gandit ca va arata aceasta tranzitie, precum si de toate stilurile în care am aflat sau invatat despre ea de la altii. Nu neaparat pentru ca aceste surse externe de informatii se inseala, ci doar pentru ca urmatoarele trei luni vor fi diferite pentru fiecare dintre noi, iar acest lucru trebuie sa fie în regula. Aceasta experienta este atat de nou-nouta pentru populatia umana, incat suntem indemnati sa asistam la ea cu obiectivitate, fara asteptari, în timp ce trecem simultan prin toate schimbarile fizice.
Dintr-o perspectiva practica, pleiadienii sustin ca viata noastra va trebui în curand sa se schimbe – în moduri subtile, dar radicale. Ei spun asta, deoarece vor ca noi sa intelegem ca schimbarile prin care trecem vor fi cu adevarat progresive, dar cand vom privi inapoi, peste trei luni din acest moment, vom fi uimiti de ceea ce am descoperit. Cea mai insufletitoare schimbare, spun ei, va fi sanatatea si vitalitatea fizica, iar ea va avea un astfel de impact intrucat corpul nostru emotional se echilibreaza, în sfarsit, insemnand ca ne eliberam de oprelistile implanturilor karmice – în majoritatea cazurilor, pentru prima data, din copilarie.
Aceasta libertate produsa de deplasarea energiei si transmiterea psihica va va permite, pentru prima oara de cand sunteti în forma umana, sa va folositi intreaga putere a conexiunii voastre cu Sursa. Asta inseamna ca, în timp ce planeta, la scara de masa, va incepe acum sa simta mai multa distorsiune energetica, voi, noii oameni avatari, veti fi capabili sa sustineti o stare de fericire corporala. Totul este perfect si bine, in marele plan cosmic. - CSP
Fizica ce sta la baza acestui lucru are de-a face cu faptul ca rotatia sau spinul sferei noastre aurice se misca acum (sau se va misca, în curand?) bi-directional.
Se pare ca acest lucru inseamna ca, inainte de activarea tuturor celor 13 chakre (care corespund activarii celei de-a 13-a catene a „IUBIRII”, din ADN), rotatia fortei vitale s-a deplasat prin fiecare chakra a noastra si s-a extins în lume, amestecandu-se cu toatele celelalte campuri energetice… dar acum aflu ca sistemul de chakre (13) al noului om functioneaza un pic diferit.
Modul în care el lucreaza este simplu, dar complex, astfel incat CSP vrea sa ne ilustreze schimbarile, in mod descriptiv:
Imaginati-va ca fiecare chakra este aliniata cu o sfera bi-rotativa de energie… asta inseamna ca sfera (aurica) de energie, ce exista în jurul fiecaruia dintre voi, se roteste simultan, în doua directii opuse.
Cu aceasta imagine în minte, observati ca fiecare chakra este cuprinsa în intregime în aceasta sfera… insemnand ca nu exista nicio scurgere de energie, în afara sferei voastre personale.
Cu alte cuvinte, sistemul de chakre al noului om este un camp energetic integrat, autonom, care se sustine si se hraneste singur si care adaposteste toate circuitele aurice din el – fapt ce ne ofera capacitatea de a ne incarca si reincarca, din propriile rezerve vitale. Acest concept de „circuit inchis” a fost mentionat pe scurt în raportul din iunie, cand Cele Sapte Surori au spus ca ne vom ridica deasupra electromagnetismului, intrand în armonicele cristaline:
În mod evident, noile bio-circuite umane opereaza pe baza unui circuit inchis de energie. Surorile spun ca acest camp energetic al nostru devine autonom si ca sursa noastra de putere sau combustibilul provine din IUBIRE (particule adamantine)… si nu din Pamant… fiind canalizata prin sistemul inimii superioare. Acest nou echipament uman pare, de fapt, absolut miraculoas, cuprinzand tot ceea ce ne trebuie ca sa il intretinem, astfel incat nu e „nevoie” sa ne bazam pe surse exterioare de sustinere.
… bio-circuitul nostru din 3D este dependent de reteaua 3D… fiind un sistem de circuit deschis, ce lucreaza în tandem cu campul magnetic al Pamantului. Insa, odata ce suntem total conectati la reteaua cristalina, bio-circuitul nostru este inchis, autonom si dependent doar de IUBIRE (universala).
Acesta este modul/momentul în care suntem capabili sa ne eliberam de reziduurile umane, intrucat nu mai suntem dependenti de reteaua umana colectiva (3D)… reteaua ce ne-a sustinut prin intermediul codurilor dimensionale inferioare, de „supravietuire”. Atunci cand actionam din acest nou sistem de circuit inchis, de 13 chakre, care are un spin bi-rotativ, devenim, în esenta, propriul generator uman-galactic. Cele 13 chakre ale noastre si cele 13 catene aferente din ADN creeaza o adevarata antena de camp scalar, ce ne permite sa devenim, în mod miraculos, cetateni multidimensionali ai universului nostru, capabili sa atragem si sa cream strict de la nivelul IUBIRII (universale)!
Auto-sustinerea este un alt mod de a spune „a trai cu IUBIRE (universala)”. Acest cuvant nu este un cliseu; în spatele lui exista o adevarata stiinta. - CSP

Numaratoarea inversa
Asadar, daca receptionez corect totul… si sa speram ca o fac, intrucat sunt FOARTEEEE MULTE informatii de stocat, de procesat si de publicat… Consiliul Suprem Pleiadian afirma ca, în ceea ce priveste grupul cristal-avatar, ne aflam intr-o etapa de finalizare de trei luni, în care vom continua sa avem o miscare de flux si reflux, intre 3D si 5D, pe masura ce ne indreptam spre „restartarea finala”, din 21 decembrie. (Apropo, mi se mai spune ca multi dintre voi primiti mesaje similare despre transcendenta/emancipare, prin intermediul corpului vostru, Sinelui Divin, consiliilor galactice si/sau ghizilor inaltarii, prin vise, meditatii sau/si altele. Sa speram ca primiti si, daca e asa, sper ca le veti impartasi aici… orice bit de informatie este de folos. Avem senzatia ca, literalmente, ne agatam de credinta în cunoasterea noastra launtrica – de un fir subtire, acum – ceea ce inseamna ca devine absolut inspaimanatator, aici, în viitor )
Pe 21 decembrie, structura corpului vostru va trece printr-un gen de resetare, ce va va conduce la intreaga stralucire a sinelui vostru divin uman. Aceasta reprezinta intoarcerea la punctul zero, în care va veti naste din nou, intr-o noua viata, iar fiecare celula din fiinta voastra se va lumina de IUBIRE. - CSP
Din cate se pare, aceasta tranzitie a dezvoltarii progresive a inceput pe 9:9 si se va incheia dupa portalul final 11:11 (11.11.2012)… portalul despre care ei spun ca, în esenta, ne readuce la IUBIRE. Acesta este o pregatire pentru portalul 12:12 (12.12.12), care va accelera si initia deschiderea celui de-al 13-lea portal, din 21 decembrie (restartarea finala), care stimuleaza sistemul de 13 chakre/13 catene din ADN, pe masura ce ne aliniem cu nucleul galactic. Sau cu ceva similar.
Presupun ca, în urmatoarele 12 saptamani, vom primi mai multe informatii ce conduc la petrecerea noastra galactica/planetara, de absolvire. Am sentimentul ca pentru cei care sunt „chemati sa receptioneze”, toate aceste noi informatii inunda chiar acum planul terestru, dar ca odata ce vom integra principiile de baza, vom fi informati mai în amanunt despre detalii.
Intre timp, ma gandesc/banuiesc/sper/ma rog ca poate/probabil/în sfarsit este sigur sa spun… ca… în mod oficial, a inceput numaratoarea inversa! 

Lauren
ThinkWithYourHEART.com

sâmbătă, 22 septembrie 2012

Test chakra



Incercati acest test chakra pentru a afla cat la % aveti deschis din fiecare cele şapte chakre.
Chestionarul consta din 56 de întrebări, la care puteţi răspunde prin "deloc", sau "cu siguranta". Încercaţi să fiti cât mai onest cu putinţă cu voi insiva, deoarece acest lucru va duce la rezultate precise.
Înainte să vedeti listă care să indice dacă fiecare chakra este sub-activă, deschisă sau supra-activa, rezultatele testului constă dintr-o grafica care afişează activitatea fiecarei chakre.

joi, 13 septembrie 2012

Semnificatii tacute - de Elena Cocis

Simt nevoia sa impartasesc cu voi, desi cu cateva zile intarziere, unele consideratii cu privire la perioada pe care o traversam. Spun „cu intarziere”, pentru ca nu mi-am dat seama din primul moment, ce se intampla si de ce.
Cu cateva zile in urma, am inceput sa observ ca ceva se petrece – dar nu realizam inca din ce motiv se intampla totul, cum de a venit avalansa unei multitudini de provocari in viata care ma inconjoara. Toata lumea din jurul meu a simtit nevoia sa-mi povesteasca despre trairi, experiente sau stari – ale corpului fizic, emotional sau mental – pe care sa le numesc neobisnuite, ca sa nu folosesc cuvantul ciudate, desi poate ar fi mai potrivit.
Am inceput sa fiu tot mai atenta, desi nu am avut nicio secunda intentia de a descifra vreo enigma sau de a le lega in vreun fel. Viata curgea "normal" si, pe nesimtite, se adunau tot felul de informatii. Dupa o saptamana extrem de incarcata si complicata, pe care nu are rost sa o descriu acum - desi are legatura directa cu subiectul - intr-un moment de reflectie, incercand sa pun totul cap la cap intr-o discutie cu fiica mea, venita din senin, am simtit clar un indemn interior, care m-a trimis direct spre Calendarul Mayas.
Marturisesc ca, de cand prietena mea buna si eleva mea, Lucia – care de curand a trecut pragul spre o alta dimensiune – a inceput sa se ocupe de energia zilei exprimata de simbolurile mayase, nu am mai pus mana pe Calendar. Primeam zilnic de la ea toate informatiile de care aveam nevoie. Acum, pur si simplu am fost impinsa spre tabelul meu cu simboluri si tonuri.
Privind Calendarul, am inceput sa ma lamuresc. Un flux de informatii a inceput sa curga, aducand tot mai multe clarificari. Toate povestile pe care le adunasem au inceput sa capete sens. Brusc, am inteles ca suntem intr-o perioada de 40 de zile de curatari profunde, in care au loc eliberari de traume emotionale si tipare limitative – evident, totul spus extrem de sintetic. Ca sa intelegeti despre ce este vorba, ganditi-va la semnificatia celor 40 de zile biblice de stat in "desert". Suntem in DESERTul sufletului (cititi cu diacritice, deshert), suntem in perioada de purificare.
Deseori m-am intrebat – si o sa ma mai intreb si in continuare: care este semnificatia acestui stravechi simbol, desertul, de ce trebuie sa trecem prin desertul/noaptea sufletului? Intelesul esoteric al acestui concept este mult prea complex, ca sa pot pretinde ca il lamuresc eu, acum. Ceea ce insa merita facut, este sa ne indemnam unii pe altii la introspectie, la a medita asupra acestei invataturi si a incerca – fiecare dintre noi in felul sau – sa-i descifram misterul.
Dupa parerea mea, acest subiect este legat de tematica personalitatii, a egoului - ca sursa a nefericirii, a suferintei si tristetii. Cel ce intotdeauna vrea ceva – mai mult si mai mult – este egoul, mintea duala. El/ea ne indeamna sa cautam neincetat pozitii sociale, sa dobandim tot mai multe proprietati si bunuri (de cele mai multe ori, nefolositoare si care ajung depozitate in camari si dulapuri), sa "luptam" pentru una sau alta – inclusiv pentru cauze "nobile", idealuri sau idei (una este responsabilitatea si determinarea in a-ti urma calea sufletului, alta este "a lupta" pentru...,” pentru ca lupta este duala si presupune existenta unui invins si a unui invingator - sursa clara de nefericire sau fala). Deci, asta ne tine captivi intr-o lume duala. Am "locuit" aici 13.000 de ani. Ajunge! A venit vremea unui salt in constiinta.
Sa ne intoarcem la simbolul desertului. Pai, tot ceea ce vrea sinele dual, putem gasi in desert? Si, cand te afli acolo, fara apa, fara umbra, fara mancare, fara locul tau de odihna, fara ... si fara... care este primul gand? Fie ca te-a parasit Dumnezeu (sau ca El nici nu exista), fie ca am pacatuit si sunt pedepsit, fie ca sunt "atacat" si manipulat de fortele intunericului – si tot asa.....
Intr-o asemenea situatie, cati au incredere in fiinta Divina din ei, cati mai stiu ca sunt iubiti si ajutati de intregul Univers, cati mai pot iubi?
In desert este, de fapt, „UNIversitatea lui Dumnezeu"!
Aici invatam ca Divinitatea nu ne poate niciodata parasi, ca Pamantul este o fiinta vie, care are un Plan in acord cu Legile Universale, ca fiecare clipa pe care noi o traim, ne aduce o experienta, o lectie dupa alta lectie, un examen dupa altul, intr-o ordine cosmica fireasca, armonioasa, plina de Gratie Divina, de iubire neconditionata. Aici invatam sa ne construim o relatie directa cu puterile ceresti, cu Creatorul a tot si toate, aici invatam sa ne iubim pe noi insine, aici invatam despre adevarata noastra esenta si despre cum vom ajunge, la absolvire, CO-Creatori.
In desert, singur in fata eternitatii, nu avem cui ne justifica, nu mai avem de ce sa ne gasim scuze si nici cui ne lauda pentru faptele noastre "bune", pentru ca nu are cine sa vada medaliile pe care ni le-am pus, cu trufie, pe piept, dar nici cui ne plange ca suferim, pentru ca, in suferinta, ne-am invatat cu spectatori - de regula si sfatuitori de "meserie", oameni care nu au solutii decat pentru problemele altora, vindecatori nevindecati, oameni tristi, care vorbesc despre iubire si fericire.
In desert, nu poti cere nimic din ceea ce vrei sa vezi, pentru ca acolo nu e nimic de vazut. In desert nu poti cere odihna, pentru ca nu ai unde sa te odihnesti; nu poti cere umbra, pentru ca nu exista adapost; in desert Il gasesti doar pe Dumnezeu – iar atunci cand incepi sa-L vezi, El va fi tot ceea ce vei vrea sa vezi. Atunci cand vrei vrea sa Il vezi doar pe El, atunci El va fi pentru tine odihna, bucuria si calauza spre acolo unde sufletul tau stie ca trebuie sa ajunga.
In desert te calibrezi, te evaluezi, iti masori nivelul vibratiei, stralucirea valorilor cosmoetice pe care le-ai dobandit si, cel mai important, te straduiesti sa iesi din cutia/inchisoarea dualitatii, sa eliberezi tipare si credinte limitative, sa lasi sa plece tot ceea ce inseamna resentiment, invidie, dorinta de putere si manipulare... pentru a deveni liber! Cu alte cuvinte, in desert gasesti calea spre Spatiul Sacru al inimii, dobandeti claritate si maturitate spirituala, slefuiesti diamantul Divinitatii launtrice, scoti din strafundurile fiintei Virtutile Divine, inveti sa gestionezi Darurile Divine ce au fost sadite inca din clipa in care am fost creati. In desert iti dezvalui adevata esenta, acolo este locul integrarii, al unificarii, aducerii la suprafata, in constient, a adevaratului Eu.
O noua faptura ia nastere – si avem de lucru. Trecem prin desert, ca sa ne desavarsim, sa aducem Cerul pe Pamant. Simbolul Cerului ne vorbeste despre seninatate, pace, Lumina, frumusete, iubire, Unime....
Desigur, multe dintre expresiile pe care le-am folosit trebuie luate in sens metaforic. Fiecare dintre noi trebuie sa priveasca aceasta perioada, prin prisma unicitatii lui.
Cum simte toate astea, corpul fizic? Raspunsul este unul singur: cum crede el ca intelegi mesajul. Absolut orice simptom este posibil – de la cele mai blande, la cele mai severe - dupa cum ne-am opus, mai mult sau mai putin, eliberarilor de pana acum.
Cum simtim in plan emotional? Fie ne bufneste plansul din senin, fie avem crize de personalitate, ne afecteaza orice, alternam stari neobisnuite pentru noi... Totul este posibil si totul are legatura cu un mesaj, cu o alarma care ne anunta ca a venit vremea sa mai facem un pas. Care? Cel potrivit cu fiecare dintre noi, in parte.
Cum reactioneaza mintea? Asta da, intrebare! Pai... de cele mai multe ori, face ce a venit vremea sa faca: sa colapseze si sa-i lase locul, inimii. Altceva... ce sa poata intelege ea?
Pentru cei care s-au acomodat cu Calendarul Mayas, va pot explica in cateva cuvinte. Trecena in care s-a sadit Noua Constiinta (Ben de ton 1) a inceput pe 5.09.2012. Suntem deja in a 8-a zi, AHAU DE TON 8 (acum observ faptul ca ingerasii au hotarat ca astazi sa transmit acest mesaj!). Urmeaza trenena mortii si a renasterii (celebrul CIMI) - cel care curata din radacina, cel care transforma, brusc, larva in fluture. Apoi, soseste trecena Furtunii (CAUAC), cea care face curat, elimina orice urma, matura "cioburile", ca sa ajungem, in a 40-a zi, la sfarsitul acestor trei trecene, in zi de DRUM - simbolul inceputului Calatoriei!

Ce as putea spune in incheiere? Nimic, sau... sa va indemn sa reflectati, meditati, constientizati, descifrati, sa va observati starea sanatatii, provocarile vietii si sa nu va abateti de la DRUM !


miercuri, 12 septembrie 2012

Trezirea la a 5-a dimensiune


Trezirea la a 5-a dimensiune
Acest lucru poate fi o veste veche pentru multi dntre voi, asa cum a fost o reala clarificare pentru mine si se aplica la modul in care energia si constiinta se misca prin vesnica matricea fractala.

Dupa cum stim, toate lucrurile sunt UNU. In cadrul uneia exista atat infinitul cat si finitul si sunt in relatii simultane. Acestea nu sunt opuse. Infinit si Finit co-exista. UNUL fractalizat in multe diviziuni ,care sunt divizate si mai departe si asa mai departe. La o adancime dimensionala speciala un voal sau octava este creata. Noi am percepe acest lucru ca pe o singularitate, adica o gaura neagra in galaxie. Acestea exista, de asemenea, in atom, inima si glanda pineala a animalelor si oamenilor.

In interiorul gaurii negre o noua diviziune fractala se divide in jos, din nou si din nou, infinit.

Acum, contiinta se afla in matricea fractala. Este o parte din ea si prin ea curge. Energiile rezonante a UNU, curg armonios prin matricea eterna dand nastere la toate formele de viata, constiinta si forma.

Prin urmare, spunand…dimensiunea 1, dimensiunea 2…este intr-adevar numai in raport cu « octava » noastra sau zona din nivelul matricei fractale pe care o ocupam in prezent cu constiinta. Deci, acest tabel este relativ pentru noi…Dar, de asemenea, fractalizat activ si pasiv..Asa cum am inteles, sunt 8 divizari cu al 9-lea fiind primul din octava urmatoare…
1 – structuri atomice ca UNU fac parte din molecule
2 – moleculara/celulara ca UNU fac parte din forme de viata
3 – forme de viata integrate personal ca UNU fac parte din sferele planetare
4 – sferele planetare ca UNU fac parte din sisteme solare
5 – Sisteme solare ca UNU fac parte din galaxii
6 – Galaxii ca UNU fac parte din Universuri
7 – Universuri ca UNU fac parte din Multiuniversuri
8 – Multiuniversuri ca UNU fac parte din Neo-Atomic
9 – Neo-Atomic ca UNU face parte din 1 – structuri atomice ca UNU fac parte din molecule (si o luam de la capat).
 In centrul fiecarei dimensiuni este o singularitate sau o « gaura neagra » care atrage energie activa (cum ar fi gravitatia) si radiaza energie spre exterior ca si campuri electromagnetice.

In centrul fiecarei dimensiuni este o singularitate sau o « gaura neagra » care atrage energie activa (cum ar fi gravitatia) si radiaza energie spre exterior ca si campuri electromagnetice.

Astfel, aceasta scala nu este lineara, dar fractala. Fiecare singularitate se alatura altor singularitati ca un tunel catre dimensiunile vecine. De exemplu, cand intri in meditatie si ajungi in interiorul tau, poti calatori fie in dimensiunea moleculara prin singularitatea inimii sau in dimensiunea planetara prin singularitatea pineala. Acestea sunt ca niste usi/ portaluri. Acest lucru, de asemenea, ne leaga impreuna, aratand ca nu suntem separati, ci UNU. Pentru toate portalurile noastre pineale sunt si portale planetare. Asa cum portalurile numeroaselor noastre celule sunt o poarta de acces la o singura inima si de la celule putem accesa atomul si asa mai departe…Poti vedea toate aceste porti care exista in cadrul octavei noastre. Fiecare este legata in ordinea lor respectiva.

Deci, acum, majoritatea oamenilor sunt in Dimensiunile 3 si 4. Constiinta noastra se intinde pe dimensiunile 3 sau 4. Oricine care este sau a experimentat o constiinta planetara, sau este in armonie cu Unimea Globala, rezoneaza CONSTIENT peste, de a lungul dimensiunii a 4-a.  A fi uman inseamna sa acoperi 3 dimensiuni ( atomic, molecular si personal). Constiinta mai inalta este peste sau de a lungul (intre) mai multor dimensiuni. Rezonarea constienta in D4 da nastere la toate abilitatile spirituale. Aceasta este modul in care suntem comuni cu energii mai inalte, reciproc, intuitie, etc, etc. Noi nu suntem intotdeuna constienti de acest lucru. Constiinta « constienta » este doar o fractiune din per totala activitate a constiintei noastre. Deci, construind constientizare este intr-adevar minunat pentru ca te deschide la experimentarea a ceea ce se intampla, cultivand bucurie si fericire.

 A 5-a dimensiune inseamna ca ai ajuns in domeniul solar. Acoperi constient multiple dimensiuni si esti capabil sa-ti schimbi concentrarea in domeniul solar si ai acces la energiile galactice.  Ai putea spune , constiinta ta literalmente se extinde in matricea fractala, in constiinta. Constiinta ta atunci actioneaza ca un « channel » (canal) si energia poate curge prin dimensiuni. Cu cat te extinzi mai mult in aliniere cu atat trebuie sa fie mai « cristalin » matricea ta de energie, altfel energia nu va curge si conexiunea nu va fi mentinuta. Deoarece aceasta energie curge in continuare, defineste si organizeaza in spatiu / formular ordonat, urmand natural legile geometriei sacre. Structura potrivita ofera un flux liber de energie. Structura gresita va duce la rezistenta , si fie vor forma blocaje sau rezistenta  va fi arsa si sistemul se va auto reconecta. Blocajele pot canaliza energia in alta parte. Blocajele au scopul lor pentru a directiona energiile.

Locul de joaca a celei de a 5-a dimensiune este galaxia. Nava de lumina  Merkavah este o expresie a manifestarii constiente. Gaurile de vierme singulare pot fi folosite pentru a traversa interiorul si exteriorul galaxiei.

 Pe masura ce te extinzi in constiinta si constientizezi in dimensiunile mai inalte, acum poti directiona si lucra cu energia. Unii oameni folosesc a 3-a dimensiune ca pe o trambulina, in dimensiunile superioare mutandu-si doar constiinta. Acest lucru este inrudit cu ceea ce se intampla in ciclul moarte-renastere. Spiritul tau iese , arunca bagajul sau astral care este rezistent la flux si trece prin ciclul de re-incarnare. Ce se intampla in timpul unei EXP, experienta extracorporala, este ca o parte a constiintei tale calatoreste prin (de a lungul) matrice, restul ramane in corp, aceasta este o calatorie temporala. Cu toate acestea, odata ce constiinta se extinde prin aceste dimensiuni, poti canaliza energia de a lungul dimensiunilor tale inferioare, si poti crea un « pod curcubeu ». Aliniind portalurile Solar, Planetar, Pineal/Inima, Celular, Atomic – echivaleaza cu Fiinta Dimensiunii a 5-a. Energia poate apoi sa curga prin aceasta fiinta si energiile din toate dimensiunile dand nastere la abilitatea de a transfera toate aspectele de materie si constiinta prin matricea de timp si spatiu. Aceasta este un salt evolutiv intr-un nou mod de a fi.

Toate acestea se intampla in ambele cazuri de la sine, atat prin propria constiinta mai inalta, la fel ca si in inima ta care bate fara constientizare. Se intampla oricum. Totusi, la acest nivel dincolo de D3, constientizarea este necesara pentru a continua. Cum se deplaseaza in continuare in sus, constiinta deschide multa energie, fara constientizare ar avea ramificatii dramatice la intrega structura de spatiu-timp. Doar gandeste-te la devastarea care este cauzata ca si in timpul unei explozii atomice, ce fisuri mari si dimensiuni sunt dematerializate, trimitand bucle infinite de valuri destructive de a lungul matricei.  Ganditi-va de a avea capacitatea de a schimba fluxuri de energie cu puterea pamantului si soarelui in spatele gandirii.

Putem sa legam aceasta la noi insine, vietile noastre si copiii nostri. Asa cum noi suntem manifestatii a convingerilor noastre (convingeri de baza) trebuie sa investigam si sa luminam constientizare pe aceste structuri de credinta care impun separarea. Un raspuns natural la durere si suferinta este de a ne separa pe noi insine din forma aceasta. Chiar de la punctul de nastere experimentam aceasta durere si separare. Totusi acest lucru este rapid peticit, asa cum ne dezvoltam, ne reformeaza unitatea de legatura de familie cu parintii nostri. Copilul se percepe pe sine ca parte a parintilor. Cand familiile se despart, copilul se simte partial sau total responsabil. La urma urmei, nu este acesta parte a familiei ?

Evenimente apar in copilaria si viata noastra , dupa cum gandirea  critica analitica se dezvolta, vom incepe sa infuzam credintele de separare in modul nostru de viata. Am putea experimenta dureri crescand, dureri aplicate noua de catre colegi si oameni pe care le-am iubit (conditionat). Aceasta durere impune mai multa separare. Si ne construim temerile pentru a ne ajuta sa evitam durerile in viitor, ca un mecanism de protectie de sine.

Ne putem dezvata de aceste lucruri tot atat de repede cum le-am invatat. Ne putem anula convingerile pecat de repede s-au format, si in lumina de constientizare acest lucru poate fi facut chiar si mai repede. Pentru ca adevarul este ca nu suntem separati. Si ca adevarul , cand este sprijinit, se exprima intr-un mod puternic, vrea sa fie dezvaluit. Si vindecarea vrea sa ia locul. Memoria durerii poate ramane, dar nu mai separam pe noi insine din ea. Noi iertam, acceptam si aducem un nou nivel de intelegere a situatiei. Aici este unde ne ocupam de aspectele din umbra ale sinelui, si repararea fragmentarii este necesara.

La fel ca marile piramide, peste timp, rumorile pamantului s-au zguduit in temeliile lor, si incet s-au deteriorat. Fosta lor forma geometrica pura a canalizat energii pranice pure, acum in starea lor fragmentata deteriorata, capacitatea lor de a canalize energie este sever diminuat.

Iubire neconditionata, atunci cand simtim, experimentam si emanam, organizeaza si repara matricea geo-metrica a vietii, facilitand fluxul natural al acestor energii. Aparate, cum ar fi Piramidele si alte tehnologii atlantidiene, pot fi utilizate pentru a crea spatii congruente, sau sa atinga in acest flux natural. Cu toate acestea, fara gradul de constientizare in spatele ei, acest mijloc artificial de accesare a energiilor este limitat si de scurta durata. Ele pot fi folosite pentru a ajuta in antrenarea individului viu intreaga viata, sau ele pot fi utilizate pentru a orienta energiile in forte distructive. Ambele au aparut in istorie.

Cand densitatea energiei creste, adica mai multa energie care curge prin acelasi timp/spatiu, asa cum este ea acum, matricea sub influenta acestui flux de energie trebuie sa se organizeze intr-o cale congruenta, grila trebuie sa se auto organizeze. Constiinta joaca un rol in acest sens. Forme – gand de blocare si servirea grilei trebuie sa fie eliminata sau spalata pentru a permite fluxului de energie sa se desfasoara. O constiinta dimensionala redusa doar se adapteaza intuitiv. De asta urmandu-ti intuitia va fi suficient ajutor , dar poti accelera acest proces reglandu-te, acordandu-te, folosind practici spirituale. De fapt, multi oameni vor fi atrasi in mod intuitiv la practicile care ii ajuta sa isi indeparteze blocajele personale. Ca intotdeuna, teama de schimbare poate ignora aceasta intuitie. Dorind sa-si pastreze vechile energii de blocare, asteptand sa ramana in dualitate etc..

Astfel se poate vedea importanta iertarii si acceptarii, precum si capacitatea de a depasi temerile si separarea cauzate de durere. Valoarea iubirii neconditionate nu poate fi subliniat indeajuns pentru cea mai mare trambulina expansiva in starile superioare de constiinta.








sâmbătă, 1 septembrie 2012

3. Eu sunt un lucrator de lumina ~ Aceasta este planeta noastra


3. Eu sunt un lucrator de lumina ~ Aceasta este planeta noastra

Ne-am extins ideile noastre despre cine suntem si ne-am reincarcat bateriile noastre cu iubire. Ce vom face cu planeta noastra ? Aceasta este intrebarea la care am persistat usor intreband in mesaje.

Suntem lucratori de lumina. Noi lucram pentru lumina. Aceasta planeta a fost tinuta in intuneric de catre infractori, criminali. Adevarul despre coruptie si control este divulgat si multe arestari se intampla in aceste timpuri. Cu plecarea acestor infractori, va fi multa munca pentru a completa si reorganiza sistemele din banci, biserici, guverne, medicale si de invatamant.  Fiecare dintre acestea vor avea nevoie de lumina, iubire si intelepciune. Si aceasta lucrare am venit noi sa o facem.

Este timpul sa ne bucuram, da ! Sa ne suflecam manecile si sa ne apucam de treaba. Actioneaza ca si cum ar fi banii tai, guvernul tau, scoala ta, trupul tau, curtea ta – asta e.

Conceptul de unitate este straina pentru noi. Am fost in mod deliberat invatati sa ne temem unul de celalalt si sa lasam sa se ocupe de lucruri importante altcineva. Nu exista nici un altcineva. Esti tu. Sunt eu. Am venit sa luam inapoi o lume si sa luminam fiecare colt. Suntem aici pentru a inlocui Illuminatii cu Iluminarea.

Prin manipulari de secole, noi am crezut pe nedrept ca acestea nu sunt problemele noastre. Ca tot ce avem de facut este sa iubim si sa luminam. Aceasta este o inversare de gandire. Ce putem face ? Ce se poate face ? Cu ajutorul internetului nu este greu de aflat unde si cand se tin sedintele consiliului local. Uita-te in ziarul local la problemele localitatii. Stii de unde provine apa si modul in care ajunge la tine ? Cine sunt vecinii tai ? Sunt in varsta si saraci ? Sunt ei in regula?

Am devenit sedentari -  cu intentie. Spune-ti : » Eu sunt un lucrator de lumina. Lucrez pentru lumina». Alege doar o zona intunecata si straluceste acolo.

Cum sistemele se prabusesc, si asa va fi, vei fi chemat pentru a impartasi ceea ce stii. Rezista tentatiei de a da vina pe cineva si de raspandirea furiei. Ai venit pentru a raspandi lumina. Unimea suntem noi toti. Suntem unul. Scopul nostru este de iubire – iubirea de sine. 
Suntem unul.

Vor fi oameni care au nevoie de ajutor, sisteme care au nevoie de schimbare, furnizari de servicii si informatii impartasite. Te intrebi – « sub a carui autoritate se fac aceste lucruri ? » Sub a ta ; e tot ce ai. Diferenta dintre polaritate si unitate este de a trai in timp real. Nu exista nici o separare intre noi si ei. Totul e noi.

Lucrator de lumina inseamna a iubi unul care esti – fiecare parte, fara exceptii. Aceasta lume este a noastra si trebuie sa avem grija de ea.  Nu exista un colt de intuneric in care sa va ascundeti si sa nu fiti vazuti. Tu contezi. Avem nevoie de vocea ta. Avem nevoie de lumina ta. Avem nevoie de dragostea ta.

Incepe acum sa te gandesti la aceasta lume ca la a ta. Trateaz-o ca pe o comoara pretioasa. Ea are nevoie de ingrijire si atentie. Nu exista nimeni care sa o iubeasca ca si tine.

Nu este nimeni altul care sa iubeasca cu grija , atentie, blandete casa noastra si pe noi insine in unitate. Doar tu. Suntem unu.

Noi suntem cei pe care ii asteptam.

2. Eu sunt un lucrator de lumina


M-am gandit profund despre ce inseamna a lucra pentru lumina. M-am uitat la aceasta meditatie : 


Chiar imi place, nefiind prea diferita de ce practic eu. Totusi, aceasta lumina, merge dincolo de meditatie.
Noi suntem fiinte fizice, sositi aici pentru a transforma o planeta.

Avem o lume de luminat. Exista doar un singur loc pentru a incepe. Aceasta este propria ta inima. Cateodata, cand vad o marfa , imi imaginez ca este o achizitie buna, si cumpar baterii ieftine. Ce se intampla este marea lor lucrare – pentru un minut sau doua. Cand inevitabil se  descarca, sfarsesc prin a cumpara baterii din nou, doar ca de data aceasta obtin  ultimele.

Timpul in care intram este un timp de aprovizionare, de stocare. Ni s-a spus despre penuria de alimente si marfuri – dar ce zici de restul ? Nu vom merge unde ne-am propus ..cu baterii ieftine. Avem nevoie sa consolidam furnizorul nostru de « iubire ».

Iubirea este sursa luminii tale. Sursa te-a iubit in fiinta si a ales sa experimenteze aceasta iubire prin viata ta. Ai venit in acest timp pentru a imprastia lumina ta in ceea ce a fost un loc foarte intunecat. Aceasta iti va lua timp, putere, tenacitate si vigilenta. Tu va trebui sa fi absolut in convingerile tale.

Tu esti iubire. Aceasta este raspunsul la orice. Plimba-te azi cu capul sus ca o fiinta de lumina ce esti. Nu poti ajuta inca, dar poti lumina intunericul cand esti plin de iubire de sine. Iubirea va emana din toti porii tai si cu cat crezi mai puternic acest adevar, cu atat vei merge mai departe.

Nu este egoism sa te iubesti. Este o pre-conditie pentru tine ca sa poti sa faci lucrul pentru care ai venit. Esti un lucrator de lumina. Tu lucrezi pentru lumina. Actiunile specifice muncii tale sunt potrivite temperamentului tau unic si de indemanare. Ele sunt doar ale tale, nimeni nu poate face lucrarea pentru care esti tu aici, acum. Tu ai venit pentru aceasta munca.

Iubeste-te fara nici o conditie. Stim acum adevarul – intunericul a fost o minciuna -  lumina este adevarul. Intunericul nu poate stinge lumina; este invers.

Nu poti face nimic pentru a dezamagi Sursa. Tu esti perfectiunea – perfect ales ca sa fi acolo unde te afli acum. Incredere. Iubire. Fara exceptii. Fara greseli. Tocmai am exersat.