Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 10 martie 2013

Energiile lunii martie de Jennifer Hoffman


Energiile lunii martie (ii multumim Alexandrei)
Jennifer Hoffman
Orice luna care incepe cu demisia unui Papa catolic, cu spitalizarea reginei Angliei si cu un guvern al Statelor Unite aflat sub sechestru, promite sa fie interesanta. Toate astea s-au intamplat doar in primele trei zile – si va fi o luna lunga. In ianuarie, am adaptat energiile post 2012, obositi si un pic deziluzionati si dezamagiti. In februarie, am descoperit toate blocajele care ne-au limitat, inclusiv ranile noastre sufletesti, ciclurile karmice, partenerii, credintele si factorii de distragere. A fost o luna dura, in care am avut de procesat un lucru dupa altul. Si acum avem de-a face cu luna martie, care va fi cu siguranta o amestecatura de nebunie si haos, plina de adevaruri, viziuni clarificatoare si validare. Avem si cea mai puternica data a anului, 22 martie, care anunta incheierea tridimensionalitatii (adica, se termina energia care sustine 3D). […]
De o luna am scris ca echinoctiul din 22 martie reprezinta incheierea tridimensionalitatii – ceea ce inseamna ca este sfarsitul polaritatii 3D si a separarii. Ne aflam inca in cea de-a treia dimensiune, dar avem acces mult mai usor la multiple dimensiuni si portaluri. Valurile s-au dus si acum putem vedea si putem fi totul, fara alte restrictii in afara de cele pe care ni le auto-impunem. Papa si regina Angliei reprezinta polaritatea masculina si respectiv feminina, a 3D. Inainte de a fi spitalizata, s-a aflat ca regina este auditata de catre guvernul britanic, care a luat in considerare scoaterea ei din bugetul national. Considerand ca Imperiul Britanic reprezinta o extindere a Imperiului Roman (Londinium, acum Londra, a fost o importanta capitala romana), ca Regina detine 1/6 din terenurile lumii (da, este adevarat), in timp ce papa are si el cam tot atat (amandoi detin aproape jumatate din terenurile lumii), implicatiile sunt enorme. Papii nu prea demisioneaza; ultimul care a facut-o a trait acum 600 de ani. Nu prea se intampla accidente, in special acum.
In previziunile pentru 2013, am scris ca 2013 este anul Puterii si Adevarului Divin. Poarta catre adevar va incepe sa se deschida in aceasta luna si probabil ca nu va fi o imagine prea placuta. Multi oameni vor fi furiosi, speriati, confuzi si uimiti, cand vor afla cat de slabe sunt fundatiile pe care si-au bazat propriile adevaruri. Tridimensionalitatea nu va capitula pe tacute, asemenea unei flori de lotus care se inchide, ci ea se va prabusi in sine, sub greutatea lacomiei, puterii, dominatiei si controlului, care au sustinut-o timp de eoni. Nu mai exista energie care sa-i dea putere acestei paradigme, asa ca ea dispare. La caderea ei, trebuie sa avem pregatite noile paradigme ale puterii personale, intentiile pentru construirea unei lumi bazate pe conexiune (si deci pe egalitate), iubire, pace si bucurie, precum si alinierea noastra la toate acestea, ca paradigma a noastra personala. Este o luna minunata pentru a incepe sa facem asta, pentru ca prabusirea paradigmei 3D capata amploare in fiecare zi, asa ca va rog sa nu va cuprinda frica, deoarece totul decurge ca intotdeauna, conform ordinii divine.
Martie este o luna in care sa ne integram cu Puterea noastra Divina, dar trebuie sa abordam acest lucru, cu multa grija. Vechile modele ale puterii au fost construite pe principiile „puterii asupra” sau a „preluarii puterii de la” cineva sau ceva. Paradigma puterii 3D este un „vampir de putere”, care se hraneste cu puterea celorlalti. Puterea Divina este un concept inaltat, care apare dinlauntru, capata putere prin conexiunea noastra la Sursa si este exprimarea Luminii noastre Dumnezeiesti. Ea nu poate exista fara conexiunea la Sursa – si se extinde printr-un echilibru intre a darui si a dobandi. Nu o putem lua de la altcineva – si nu ne poate fi luata. Daca nu o folosim, ea ramane adormita in noi, pana cand vom fi pregatiti.
Nu putem insa schimba un stapan, cu un altul. Puterea Divina nu are grija de noi. Ea ne sustine. Nu ne hraneste in schimbul puterii noastre, ea ne ingrijeste, atunci cand ne hranim singuri, prin propria putere asumata. Ne va binecuvanta cu iubire neconditionata, dar nu ne va opri de la a ne face singuri rau– daca asta alegem sa facem. Puterea Divina nu se va grabi sa aiba grija de baietii „rai”, dar ne va sustine intentia de bucurie, abundenta, iubire si pace in lume – toate acestea ajutand la prabusirea paradigmei 3D.
In martie, vom primi o doza mare de adevar, ce s-ar putea sa fie cateodata asemenea unui medicament amar, atat in plan personal cat si global si vom avea ocazii de a ne incerca Puterea Divina. Pe masura ce paradigma 3D se prabuseste, intentia noastra colectiva, legata de ceea ce dorim sa vedem in lume, va fi cea care va ajuta la o tranzitie mai ordonata de la lumea „veche”, la cea noua. Evitati sa va concentrati asupra aspectelor negative, pentru ca putem intelege negativitatea, numai atunci cand o observam de pe un alt plan. Este un motiv de sarbatoare, nu de lacrimi si frica. Ne pregatim si pentru urmatoarea cuadratura Uranus/Puto, din luna mai, care va capata putere in aceasta luna, printr-un stellium in Brebec (toti Berbecii fiti gata de actiune). Am petrecut ultimele doua luni in catacombele noastre spirituale intunecate; acum putem iesi in forta, cu noile noastre intentii, noile posibilitati si noua energie, pentru a trece cu putere, la actiune.
Echinoctiul de pe 22 martie este una dintre cele mai puternice zile din acest an si marcheaza oficial, incheierea tridimensionalitatii, ceea ce s-ar putea sa nu se intample foarte zgomotos; fiti doar atenti la ce se intampla in jurul vostru si raspundeti, in loc sa reactionati, fiti detasati si amintiti-va ca lucrurile cele mai importante din viata voastra, Sursa voastra de putere, nu va pot fi luate niciodata. Fiti iubitori cu voi insiva si ,pentru a va ajuta cu energiile acestei luni, va impartasesc afirmatia mea de putere favorita, un dar de la Arhanghelul Uriel:
Sunt indrumata divin, conectata, sigura si protejata in toate felurile si din toate punctele de vedere.
Sa aveti o luna minunata!
Copyright (c) 2013 by Jennifer Hoffman. www.enlighteninglife.com

duminică, 3 martie 2013

1.Scopul dezvoltarii spirituale


Cu teluri egoiste, cu foamea de senzatie si curiozitate nu este recomandat  a pasii pe calea dezvoltarii spirituale. Singurul motiv acceptabil este, daca admitem, ca aceasta cale ne face trupeste mai sanatos, sufleteste mai stralucitor, si astfel putem oferi mult mai mult ajutor semenilor nostrii.  Dezinteresul si altruismul trebuie sa fie scopul de baza a formarii spirituale!

Foarte importanta este rabdarea, si trebuie sa intelegi ca este posibil ca munca ta niciodata sa nu fie efectuata in mod public, nu poti impresiona sau impune cunoasterea ta, nu primesti vreun premiu sau recunoastere.

Foarte probabil in liniste, in culise vei lucra, dar si viata retrasa poate fi foarte creativa. Fii convins de faptul ca in viata pamanteana fiecare ajunge exact in acel loc unde este cea mai mare nevoie de el si unde poate sa faca mult bine. Un om necunoscut contribuie cu mult mai multe la dezvoltarea umanitatii , decat cel a carui nume este pe toate buzele. Scopul dezvoltarii spirituale este desfasurarea individuala, care ,prin practica, devine centrul puternic radiant a iubirii divine a Tatalui Ceresc. El nu va mai dori lucrurile “grozave”, pe care ego-ul atat de mult le ravneste. Sinele Suprem doar doreste, ca prin el ,sa radieze cat mai multa iubire in lume.
A-si dori sa accentuez ca acele persoane care aleg calea vindecatorilor sufletesti -  astfel devenind un canal intermediar al luminii – are nevoie de o minte sanatoasa intr-un corp sanatos. Trebuie sa puna deoparte orice obicei care ii oboseste corpul si ii inclina gandirea spre idei nesanatoase.
Modul corect a dezvoltarii spirituale ajuta crearea sanatatii trupesti si intelectuale; la randul ei, mintea sanatoasa ajuta dezvoltarea proprietatilor si abilitatilor spirituale.
Nu uitati ca noi toti suntem “statii de transmitere si receptie”  in acelasi timp. Suntem in stare sa reactionam la influentele venite din nivelurile superioare, dar ne afecteaza si sensibilitatea si vibratiile pe care le creeaza viata si gandurile semenilor nostrii. Lasam des sa ne invadeze furia, ura si un intreg sir a sentimentelor pasionale, sa predomine asupra noastra frica si bolile fizice. Nu intotdeuna intelegem sentimentele care ne cuprind, si – cu toate ca luptam din greu impotriva lor – dusmanul pare de neinvins. O asemenea stare intr-adevar este nesanatoasa.
Sunt prea deschisa si directa? Doar doresti sa mergi pe calea dezvoltarii spirituale, si doresti sa-ti dezvolti abilitatile spirituale! Atunci trebuie sa inveti sa folosesti instrumentele care iti stau la dispozitie. Am amintit mai demult ,ca sa ajungi sa canti la un instrument muzical , trebuie sa inveti tehnica adecvata;  trebuie sa inveti arta cuvintelor inainte de a incepe sa scrii, si trebuie sa stapanesti lumea culorilor si formelor , daca doresti sa pictezi.  Tot asa, trebuie sa te pregatesti sa platesti pretul dezvoltarii spirituale, si sa te supui pregatirii pe care ti-o cere calea dezvoltarii spirituale. Acest lucru implica curatare mentala constanta, pana cand atingi un anumit grad a sanatatii si a performantei.
Dragii mei !! Cum va puteti astepta ca trupurile sa fie sanatoase, daca mintea este plina de ganduri nesanatoase?
Sigur, puteti raspunde ca aveti cunostinta de oameni sanatosi fizic care cu greu pot fi numiti sanatosi mintali. Aceasta este doar o chestiune de timp. Sanatatea nu tine mult timp daca din minte lipseste armonia .
Ganditi-va tot timpul sanatos, constructiv, optimist! Nu un optimism nesabuit, ci bucurie si incredere, stiind ca in aparenta dezordine a vietii pamantesti, predomina planul divin a dezvoltarii sufletului uman. Daca mintea ar fi primit o instruire sanatoasa, niciodata nu ar fi ajuns oamenii in vartejul deznadejdii si a depresiei. Incarcati cu ganduri pozitive, ar sti precis, ca pentru interesul binelui totul conlucreaza, si orice ar aduce viata, binele intotdeuna este prezent.
Se intampla des sa fii ingandurat si tulburat. Sunt asa de multe care iti distrag atentia si in gand lucrezi din greu. Anumite lucruri le executi mental de sute de ori, cu toate ca ar ajunge doar o singura data. Iti spui odata si inca odata: trebuie sa fac si asta, mai am si aia de facut; dar nu se realizeaza cu “si asta”, “si aia”.
Indreapta-ti eforturile ca sa poti sa primesti  sarcinile aflate inaintea ta in momentul prezentarii lor, - si rezolva-le calm!  Primeste senin si calm orice iti aduce viata, executa sarcinile primite atunci si acolo, apoi definitiv iti poti inchide acele griji. Ai trecut testul. Ai inteles cat de important este?
Pune deoparte si intrerupe din fluxul gandurilor toate sarcinile si problemele pana cand se vor ivi ocazii pentru rezolvarea lor. Grabeste-te sa scapi de obiceiul de a te ingrijora incontinuu de orice!
Majoritatea oamenilor au mintea ca un sac carpit, dezordonat. Nu este usor ca in aceasta gramada de boarfe sa primesti mesajele venite din Cerurile Inalte. Daca creierul este super aglomerat, respinge lumina spirituala. Se poate intampla ca lumina sa ramana un timp, si in clipe mai linistite sa patrunda, dar daca mintea este arhiplina, cum ar putea sa primeasca impresiile sosite din lumile inalte, cum ai putea deveni constient de ingerul care te vegheaza?
Ia-ti in maini carma vietii tale si fi Tu cel care ii determina directia! Pentru ca noi toti pentru asta lucram. Sa ajungem maistri spirituali.

Un maistru spiritual niciodata nu este tulburat si niciodata nu se grabeste. In mediul lui nu gasim dezordine.  Deoarece a devenit maistru peste eu-l sau, in mod natural tine sub control lumea inconjuratoare. Niciodata nu se imbolnaveste, niciodata nu-l doare capul, nu-l chinuie raceala, sau alte boli.
Desigur, nu  putem astepta de la nimeni sa atinga acest nivel. Nu, fratilor! Inca nu sunteti maistrii. Dar acesta este scopul spre care noi toti ne straduim.
Demult, cand barbatii intrau in manastiri , ca sa-si ofere viata lui Dumnezeu, era un pacat daca careva se imbolnavea. In amintirea unei vieti precedente traiesc fratii nostrii, sefii indieni, care nu cunosteau boala, si nici trupul lor pamantesc nu l-au parasit din cauza vreunei boli. Asta se intampla doar atunci ,cand incarnatia lor speciala se incheie, si soseste timpul dizolvarii vietii pamantesti in viata de dincolo.
In asemenea momente sufletul se retrage intr-o dimensiune mai inalta, ca sa se revigoreze. Asa cum scolile mistice stravechi ne-au invatat: “ Dupa munca pamanteana mergem in ceruri sa ne revigoram, apoi ne intoarcem din nou sa lucram pe Pamant”.  Sa asteptam cu incredere acel viitor in care vom fi intregi si sanatosi! Este dorinta Tatalui Ceresc ca sa se realizeze, si nu avem nici un motiv sa credem ca nu se va realiza in aceasta viata.
Sigur , exista drumuri, si adevarul e , ce este potrivit pentru cineva, nu va corespunde pentru altii. Cu toate acestea, exista cateva reguli de baza pentru practicarea bunastarii fizice si spirituale, pe care le vom expune in urmatorul articol.
 partea a doua http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2013/04/2cateva-reguli-de-baza-pentru.html