Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 2 iunie 2014

Ce este energia vibrationala si cum se aplica

Esti obisnuit sa gandesti in termeni de "vibratii"? 
Te ridici la energia de vibratie pe care le primesti de la alte persoane - vibratiile lor vorbesc volume, chiar inainte de a-si deschide gura sa vorbeasca!

Te ridici la energia oamenilor, atunci cand intr-o clipa iti place sau nu de cineva. Unii oameni intra intr-o camera si imediat multimea se misca spre ei; sau, ei se pot afla complet singuri la o masa in timp ce toata lumea vorbeste fericit la capatul opus al camerei. Sau, intri intr-o casa si instantaneu te simti confortabil sau incomod. Nu iti poti explica de ce, ai doar un sentiment.

Dacă alte persoane, situatii si locuri provoca o reactie in tine, sa stii ca propria ta vibratie energetica provoaca reactii in alti oameni! 

Energiile similare se atrag reciproc. Oamenii cu o gandire pozitiva stau impreuna si imping inafara  pe cei cu gandurile negative. Si nemultumitii, reginele dramelor si cei care urasc atrag oameni cu aceeasi energie!

Devii fascinat vazand  cauza si efectul energiei si a atractivitatii energiilor similare! Joaca-te potrivind energia ta vibrationala cu lucruri, oameni si situatiile pe care le doresti si le atragi!

Te poti gandi in a crea o vibratie potrivita ca si in termeni muzicali, lovesti un diapazon, care are vibratia energetica a unei note specifice, și apoi reglezi  instrumentul tau pentru a se potrivi cu acea vibratie.

Te poti gandi la "ceea ce doresti", ca fiind diapazonul - si tu esti instrumentul care trebuie sa fie adus in ton cu diapazonul.
Cum iti potrivesti energia vibrationala la ceea ce doresti sa se manifeste in viata ta? Din moment ce totul are o calitate vibrationala diferita, cum poti potrivi, eventual, energia a tot ce vrei, cand vibratia persoanei pe care doresti sa o atragi este diferit de stilul de viata pe care o doresti? Buna intrebare! 
Ei bine, .. este intr-adevar diferit? La urma urmei, persoana pe care doresti sa-l atragi este cineva cu care doresti sa impartasesti experienta ta de viata ,corect? Deci asta inseamna ca persoana respectiva are, de asemenea, o potrivire vibrationala pentru stilul tau de viata ideal! 
Este un lucru holistic: nu atragi doar o persoana, vei atrage vibratia lor; si vibratia lor si vibratia ta se potrivesc pentru o anumita experienta de viata. Deci, ca si efect, le primesti pe toate. Orice , care este pe o potrivire vibrationala pentru una din dorintele tale te va ajuta sa atragi alte lucruri / oameni care sunt la acelasi nivel vibrational!

Uita-te in jurul tau la oamenii care sunt deprimati sau furiosi. Ei atrag oameni negativi, circumstante neplacute, locuri de munca plictisitoare si cu salariu mic, masini nesigure, etc... Ai putea crede ca ei sunt deprimati si suparati pentru aceste circumstante, dar de fapt ei le-au atras! Atunci cand circumstantele lor se potrivesc cu vibratiile lor, ei devin si mai furiosi si mai deprimati - o spirala descendenta din care este greu sa iasa . Prin contrast, oamenii care sunt fericiti si recunoscatori au o viata buna. Ei nu pot avea o tona de lucruri materiale - pentru ca poate nu si le doresc - dar vietile lor sunt fericite, sanatoase si distractive. Ei sunt inconjurati de oameni buni si viata curge mai usor pentru ei.


Utilizand energia vibrationala pentru a atrage ceea ce vrei 

Pentru a atrage ceea ce doresti, (presupunerea fiind ca ceea ce vrei este bun), trebuie sa ridici vibratia ta personala. Iata cateva modalitati de a realiza acest lucru:



1. Scrie ce doresti. 
Cand iti notezi ceea ce sunt obiectivele tale, energia incepe sa vibreze mai aproape de "ceea ce vrei." E ca si cum lovesti diapazonul si faci primele ajustari pe o coarda de chitara. Acesta te va  aduce mai aproape de o potrivire vibrationala prin exprimarea si angajamentul la o idee. 

2. Vizualizarea este foarte importanta!
Incepi sa simti ceea ce vrei in interiorul tau ; simti vibratiile sale in tine (ca si cum diapazonul a fost brusc plasat chiar langa inima ta si in creier). Cu cat vizualizezi mai mult  si simti cat de bine este de a avea ceea ce doresti, ca parte din tine, cu atat mai mult iti aduci energia in aliniament cu dorinta ta.

3. Afirmatiile elimina blocajele energetice la manifestare! 
Daca nu crezi ca poti avea ceea ce vrei, tu iti ridici un bloc energetic; iti potrivesti energia pentru ceea ce crezi ca poti avea, nu neaparat pe ceea ce vrei.

4. Sentimente. 
Daca simti ceea ce iti doresti vibrand ca o parte din tine, vei deveni instrumentul in ton cu diapazonul. Simte cat de minunat este de a avea si de a face ceea ce vrei! Sentimentele sunt cele mai puternice vibratii-elevatoare. Poti vorbi si vorbi cu tine insuti , dar daca nu-l simti, nu iti vei ridica vibratia.

5. Recunostinta. 
Fii recunoscator pentru ceea ce ai acum. Energia pozitiva de recunostinta iti ridica vibratia la o stare mai inalta. Gandeste despre energia pozitiva ca la o lumina alba si energie inalta, și la energia negativa, ca fiind grea si intunecata. Utilizeaza Iubirea si instrumentele spirituale pentru a-ti sterge energia de negativitatea din trecut si incepe urcarea la o energie vibratoare inalta.

6. Radiaza IUBIRE. 
Iubirea este o energie care curge, o energie care patrunde totul cu lumina. Fluxul, curgerea se simte bine, asa-i? Este linistitor, neted, bland, inaltator, plin de bunatate... Pe de alta parte, ura este o energie puternica care impinge impotriva a tot si a prejudiciaza, raneste; si daca trimiti energie puternica, asta e ceea ce vei primi inapoi. Petrece timp in fiecare zi trimitand valuri și valuri de iubire!!!


Dar energia vibrationala nu este doar despre manifestare. Fii constient de faptul ca tot ceea ce, da, absolut totul, are o vibratie energetica. De exemplu, uleiurile esentiale au o vibratie - trandafirul vibreaza la 320 MHz! Gandurile, animalutele, plantele medicinale, produsele alimentare, cantecele, pietrele etc. TOATE au energie. Daca te inconjori cu obiecte-vibrationale inalte si gandesti ganduri-vibrationale inalte de iubire, pace si compasiune, nu te poti abtine , dar atragi energii similare!


<*toate drepturile rezervate*> 

Niciun comentariu: