Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 8 iunie 2014

Ce este spiritualitatea?!

Obtii iluminare prin descoperirea laturilor tale spirituale.

Ce este spiritualitatea? Este un termen greu de definit pentru ca spiritualitatea este obiectiva; inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti. Aproape toata lumea practica un anumit tip de spiritualitate.

Nu este nevoie sa fii "religios" pentru a experimenta iluminarea spirituala. Chiar si multi atei gasesc un fel de confort in lumea din jurul lor, cum ar fi paganii care aleg sa se inchine crearii, nu creatorului.

SPIRITUALITATE ... Care sunt avantajele pentru mine?

Deci, definite vag, spiritualitate este sursa fiintei cuiva. Aceasta este calea pe care alegi sa o urmezi si cauti indrumare si confort in viata ta, ceva mai mare decat tine, o putere mai inalta cum se refera unii la ea. Spiritualitatea personala este acea forta in existenta ta, care iti reflecta personalitatea si perspectiva asupra vietii.

Deci, cum obtine cineva spiritualitate? Este o calatorie unica pentru fiecare individ. Unii realizeaza aceasta prin meditatie, in timp ce altii gasesc raspunsurile prin comuniunea cu natura. Iar altii gasesc in continuare pacea prin influenta animalelor in viata lor ca profesori. Cum este realizat spiritualitate este o alegere distinct personala.

SPIRITUALITATEA SUPERSTAR

Cum se realizeaza iluminarea spirituala este lipsit de importanta. Intelepciunea dobandita prin orice mijloace este profitabil pentru cei care invata. Intelepciunea poate fi dobandita prin studierea filozofiilor oricarui dintre marii maestri. Fie ca este vorba de Buddha, Confucius, Kierkegaard, Isus Hristos sau Socrate; exista o varietate aproape infinita de stiluri si acoli de gandire pentru a se potrivi nevoilor divine la toti.

SPIRITUALITATE 101

Exista trei aspecte de baza pentru orice trezire spirituala. 

Credinta - credinta ta este fundatia bunastarii tale spirituale. Este baza sistemului tau de convingeri. Este piatra de temelie pe care sunt construite principiile tale si codul tau moral. 

Speranta - atitudinea ca lucrurile vor fi bine si se vor  rezolva cu bine este vital in orice sistem de credinta spirituala. Odata ce o persoana isi pierde speranta,  a pierdut totul. 

Inspiratia -Necesitatea de a merge mai departe si de a face mai bine in viata este ceea ce stimuleaza pe cei mai multi dintre noi de a realiza lucruri mai mari si mai bune. Un sistem eficient de credinta ofera motivatie si incurajare de a merge mai departe. 
Rugaciunea este un alt aspect pe care multi il includ in portofoliul lor spiritual, dar nu este necesar. Este pur si simplu comunicarea cu "puterea mai mare" al cuiva.

SPIRITUALITATE PENTRU SANATATE 

In ultimii ani, spiritualitatea a castigat credibilitate in normalitate, foarte drept dantelat, bazata pe stiinta domeniului medical. Numeroase studii au aratat ca pacientii cu un sistem de credinta care este practicat in mod regulat nu numai ca contacteaza mai putine boli decat omologii lor care nu au nici o credinta clara, dar, de asemenea, recuperarea se face mult mai repede.

Spiritualitatea este forta care ne conecteaza cu cosmosul si creeaza o "unitate", cu universul si cu toti locuitorii sai. Este complet obiectiv. Este foarte posibil sa nu existe doua persoane de pe acest pamant care sa impartaseasca exact aceleasi filozofii si credinte .

ALEGEREA pe durata unei vieti

Obținerea securitatii spirituale este ceva la care  noi toti depunem eforturi la un moment dat sau altul in timpul vietii noastre. Cei mai multi dintre noi incercam de fapt o varietate de metode diferite pana cand ne vom stabili la unul de care suntem multumiti.

Lucrand cu un antrenor spiritual ne poate ajuta sa gasim mai repede ceea ce cautam. Dar, cum scrie si in antentul blogului, Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza, si intotdeuna asculta-ti intuitia!

<*toate drepturile rezervate*> 

Niciun comentariu: