Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 27 septembrie 2014

Frica , cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente


Atunci când fiinţele umane simt frică, ele … se prăbuşesc pe un nivel de unde acţionează în mod inconştient, instinctiv.

Această emoţie este cea care înlesneşte manipularea oamenilor, fie că este vorba despre teama de dentist sau frica de moarte ori spaima suscitată, evocată de ştirile de seară. Acea stare de inconştienţă ... acea stare mentală propice acţionării în mod reflex, este caracteristică marii mase a populaţiei, din punct de vedere vibratoriu. Frica este cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente.

Observaţi că, atunci când vă temeţi, deveniţi neputincioşi. Sunteţi uşor de manipulat. Vă deconectaţi de la Sursă. Veţi fi căzut pradă tiparelor inconştiente de comportament. Frica este cheia care a descuiat acea uşă. Tot ea vă  declanşează starea de nesiguranţă. Fiţi extrem de sârguincioşi ... elevaţi-vă continuu nivelul de conştienţă ... urmăriţi îndeaproape care anume experienţe ... trăiri ... gânduri ... imagini ... cuvinte vă declanşează propriile temeri.

Fiţi conştienţi de căile pe care deviaţi simţămintele de frică … modalităţile în care vă distrageţi atenţia ... constataţi instrumentele cu care v-aţi deprins, pentru a ţine simţămintele de teamă sau vibraţiile lor aferente, la distanţă de raza conştienţei voastre.

Atunci când teama este emoţia specifică momentului ... înhăţaţi-o, înainte să se ascundă ... demascaţi-o ... exprimaţi-o şi iubiţi-o necondiţionat; astfel, o veţi elibera. Teama vă împiedică să rămâneţi în ACUM.

Aşadar, atunci când discerneţi simţăminte de frică ... dezactivaţi-le. Puteţi recurge la instrumente precum sunetele tămăduitoare, eliberatoare ... la tehnici de exprimare … împărtăşire ... explorare a motivelor instalării spaimei. De unde provine? Cât timp aţi tăinuit-o? Puteţi trata temerile cu dragoste, în mod conştient şi, pe parcursul acestui proces, vă veţi deschide faţă de voi înşivă ... faţă de ceilalţi. Vă veți intensifica şi stabiliza conexiunea cu Sursa.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: