Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 23 martie 2014

Vindecatoarea Lumina Spirituala





"Frica noastra cea mai profunda nu este ca noi sunt necorespunzatori. Frica noastra cea mai profunda este ca suntem puternici peste masura. Aceasta lumina a noastra, nu intunericul nostru, ne sperie cel mai mult. Ne întrebam pe noi insine, cine sunt eu sa fiu genial, superb, talentat, si fabulos? De fapt, cine esti tu sa nu fii? Tu esti un copil al lui Dumnezeu. Sa joci "in mic" nu servește lumii. Nu este nimic la lumina diminuata, astfel incat alte persoane nu se vor simti nesiguri in jurul tau. Suntem cu totii meniti sa stralucim, asa cum fac copiii. Ne-am nascut sa  manifestam slava lui Dumnezeu care este in noi. Nu este doar in unii dintre noi, este in toata creatia. Si, asa cum lasam propria noastra lumina sa stralucesca, noi oferim inconstient altor persoane permisiunea de a face acelasi lucru. Asa cum noi suntem eliberati de propria noastra frica, prezenta noastra elibereaza in mod automat pe altii. " citat scris de Marianne Williamson

Sa ne uitam  la unele din lucrurile despre care ea vorbeste. De exemplu, ea spune clar, temerile noastre cele mai profunde este ca suntem prea puternici si ca nu suntem la fel de necorespunzatori cum ne credem. Pentru multi dintre noi, aceasta este o contradictie, pur si simplu pentru ca la cei mai multi dintre noi, cea mai mare teama este ca noi suntem necorespunzatori, neajutorati si de nici o consecinta in marele plan al vietii. Asta este negativitatea noastra care este auto-distructiva. Ea continua sa vorbeasca despre lumina. Lumina , pe care noi toti o avem , vine din suflet. Ea se refera in mod special la iubirea si speranta care ne conduce spre o crestere continua si intelegerea propriei noastre fiinte si, in consecinta, la intelegerea celorlalti din jurul nostru. Fara spernata, viata este intunecata. Intunericul este frica si bigotism, drumul spre auto-distrugere si negare a tuturor virtutilor noastre umane. Daca este suficient de sever, aceasta duce sufletul nostru la culcare pentru protectie de sine.

Fiecare dintre noi de pe acest pamant este unic, pentru ca suntem o combinatie de scanteie divina care aprinde sufletul nostru si formarea de caracter din cauza stilului nostru de viata si al timpului de existenta. Cei mai multi dintre noi se nasc intregi si practic sanatosi. Noi nu aratam la fel, nu ne comportam la fel sau nu credem exact la fel, pentru ca suntem unici. In functie de stilul de viata care ne conduce, ne dezvoltam intr-o creatura de mare speranta, pozitivi si energici in caracter. Pe de alta parte, in cazul in care prea mult intuneric este prezent in existenta noastra in prima parte a vietii, ne poticnim cu lipsa de speranta si de integritate si, prin urmare, ne petrecem o viata in frica tot mai mare, ca urmare a negativitatii si lipsei sperantei interioare.

Dumnezeu a creat scanteia divina, care este sufletul omului si facand acest lucru, EL ne-a dat liberul arbitru, astfel ca noi sa ne putem forma si sa ne crestem lumina interioara. Unica cerinta pentru fiecare dintre noi, ca fiinte umane in aceasta viata este, prin urmare, de a forma caracterul nostru, ceea ce ar trebui sa conduca la tot mai mare fericire si sa ne ajute spre pacea interioara si implinire. Calatoria pana la acest punct este uneori greu si chiar foarte dureros si poate fi multa suferinta pentru unii dintre noi. Dar in timpul calatoriei noastre, fiecare dintre noi trebuie sa-si indeplineasca destinul , de multe ori necunoscut de noi in prima parte a vietii, dar din ce in ce mai evidenta cum calatoria noastra progreseaza.

Noi, oamenii, putem ajunge la stele in maretia noastra, si realizarile sunt multe in viata. Dar acestea se pot intampla doar atunci cand suntem in armonie cu sufletul nostru si pasim in propria noastra lumina de speranta, invatand, pentru a intelege valoarea integritatii si onestitatea scopului. Calatoria poate fi unul singuratic, dar putem face aceasta calatorie pentru noi insine. Prin urmare, trebuie sa ne straduim sa credem in puterea care se manifesta in noi, prin acea scanteie care o numim viata. Noi trebuie sa credem ca suntem mai mareti in orice moment si calitatea gandurilor este tradus in progres. Apoi, calatoria noastra va crea o fiinta adevarata iubitoare plina de gratie si maretie. Toate functiile de viata pe baza evolutiei si consecintele inevitabile ale acestui fapt, este ca numai aceia dintre noi, care dezvolta potentialul maxim , va cunoaste adevarata semnificatie de pace si de fericire, si de a fi unu cu sufletul nostru, si prin urmare cu Dumnezeu.

Noi, ca un individ in cadrul speciei omenirii, trebuie sa realizam ca suntem pazitorul fratelui nostru si avem datoria de a ne ajuta, ajutand pe altii sa creasca ai sa infloreasca si facand acest lucru, ne vom mula pe puterea interioara care intr-adevar ne face omul puternic.





<*toate drepturile rezervate*> 

joi, 13 martie 2014

Renuntarea la miturile si convingerile invechite



Cum renunti la miturile si convingerile invechite - cum faci saltul la o viziune care imbratiseaza fiinta umana in mediul ei planetar? In societatile contemporane exista mai multi factori care pun piedici trecerii la o viziune mai buna. Felul cum sunt crescuti copiii le reduc capacitatile de invatare si creativitate; felul in care tinerii traiesc lupta pentru supravietuirea materiala duce la frustrare si resentimente. La adulti, acest lucru duce la o varietate de comportamente compensatorii, datatoare de dependenta si compulsive. Rezultatul consta in perpetuarea oprimarii sociale si politice, a competitiei nemiloase pentru resurse si piete, a intolerantei culturale, a infractionalitatii si a lipsei de preocupare fata de mediu. A trai unii cu altii, nu unii impotriva altora, a trai intr-un mod care nu le fura altora sansa la viata, a ne pasa de soarta saracilor si a neputinciosilor, ca si de soarta naturii, toate acestea necesita o perspectiva mai matura - o crestere interioara semnificativa.


In lumea actuala, adevarata crestere interioara nu se obtine usor; totusi, unii oameni au obtinut-o. Unii dintre ei au trait experiente care le-au transformat viata. Astronautii, spre exemplu, au avut privilegiul de a privi Pamntul din spatiul cosmic; ei au vazut o lume pretioasa, fara granite, caminul tuturor oamenilor si al tuturor vietatilor. S-au intors schimbati. Si-au dat seama cat de meschine si de superficiale sunt disputele pentru privilegii si puteri, cand traim pe o planeta splendida, unica in acest colt al Universului. 

O alta experienta care transforma viata si modul de a gandi este cea a intoarcerii de pe pragul mortii. Oamenii care au avut o experienta in apropierea mortii revin la viata cotidiana cu o constiinta profund schimbata. Nu se mai tem de moarte. Dobandesc pacea launtrica, au empatie fata de ceilalti, un respect profund fata de natura si nutresc o apreciere reinnoita fata de miracolul existentei.
Experientele religioase si spirituale profunde sunt si ele propice pentru cresterea interioara. Oamenii care practica intens meditatia sau rugaciunea stiu ca diferentele dintre oameni, din cauza sexului, rasei, culorii, limbii, convingerilor politice sau credintelor religioase, nu inseamna ca sunt separati unii de altii. Ei isi dau seama ca William James a avut dreptate: suntem precum insulele marii - separati la suprafata, dar legati unii de altii in adanc. Exista niveluri ale existentei la care nu doar comunicam unii cu altii, ci ajungem sa facem parte unii din altii.

Exista si cai mai accesibile spre crestere interioara. Ne putem deprinde sa ajungem la o mai buna unificare a corpului cu mintea. Cei mai multi dintre noi am pierdut contactul cu propriul corp. Suntem mereu preocupati si ocupati cu sarcini si aspiratii, cu sperante, temeri si griji. Ne folosim corpul asa cum ne folosim masina sau computerul: ii dam comenzi sa ne duca unde vrem sa mergem si sa faca lucrurile pe care le vrem facute. Traim in mintea noastra, cu prea putin timp si dorinta de a trai cu intregul corp. Ne pierdem pamantul de sub picioare.

Ancorarea in propriul corp este primul pas; el trebuie urmat de un altul. Stresurile si presiunile existentei ne influenteaza si viata afectiva, care necesia, la randul ei, atentie. Nu ca am pierdut contactul cu trairile noastre afective - suntem prea constienti de ele o mare parte din timp. Dar sunt adesea trairile afective gresite. Sentimentele negative, precum furia, ura, frica, anxietatea, suspiciunea, gelozia, dispretul si indiferenta, domina curusl vietii in societatea moderna. Aceste sentimente rezulta din experiente de o viata, predominant negative. Cu unele exceptii, chiar si educatia din copilarie se bazeaza pe intariri negative precum pedeapsa si amenintarea esecului. Trairile afective pozitive, precum iubirea si afectiunea, sunt cele care ne conserva familia si cercul de prieteni, dar de multe ori, aceste aspecte ale vietii sunt sacrificate sub presiunea muncii si a luptei pentru existenta. Trairile afective pozitive pot fi activate in contextul relatiilor de dragoste si afectiune cu cei din jurul nostru si, de asemenea, pot fi generate de contactul cu natura: contemplarea seninatatii unei pajisti insorite sau a unui lac linistit, a frumusetii unui apus de soare, a imaginii maiestuaose a unui munte sau a puterii formidabile a marii pe timp de furtuna.

din cartea "Transformarea cuantica la nivelul creierului global" de Ervin Laszlo




<*toate drepturile rezervate*> 

Chemarea către Evoluţia Cosmică a Sufletului Uman....



Un impuls spiritual se desfăşoară în momentul actual , care ne obligă să ne transformăm nu doar pentru propria noastră fericire , ci în scopul de a servi cea mai mare chemare care există - evoluția ulterioară a vieții , umanitatea , și conștiința de sine - și crearea unui viitor mai luminat . De ce această Evoluţie a Sinelui deține cheile transformării ?

Deoarece Evoluţia Sinelui nu este legat de rănile și traumele trecutului nostru sau temerilor și dorințelor ego-ului. Este un mare, necondiționat "DA" dat Vieţii, iar ea nu se teme de schimbare.

Noi toţi primim sclipiri din acestă Evoluţie a Sinelui din timp în timp.

Aceasta este partea din noi care devine agitat, atunci când viețile noastre se simt blocate. Este partea din noi care ne propulsează în teritoriu necunoscut, care ne obligă să ne asumăm riscuri sănătoase pentru un bine mai mare, și care ne ține să progresăm pe calea spirituală. Este, de asemenea, o parte din noi, care devine entuziasmat atunci când lucrurile nu merg conform planului, deoarece înseamnă că schimbarea este inevitabilă. Și Evoluţia Sinelui prosperă la schimbările vieţii.



<*toate drepturile rezervate*>

sâmbătă, 8 martie 2014

Mama




Intr-o zi, o femeie numită Anne, îşi lua carnetul de şofer. Când au întrebat-o care era profesia ei, ea avu un dubiu. Nu ştia cum să se considere.
Funcţionarul insistă:
- Ceea ce v-am întrebat este dacă aveţi un serviciu.
- Sigur că da, am un serviciu, exclamă Anne, sunt mamă.
- Noi nu considerăm ăsta un serviciu. O să consemnez casnică, spuse funcţionarul cu răceală.
O prietenă a ei, Marta, auzi cele întâmplate şi căzu pe gânduri câtva timp.
Intr-o zi, se află în aceiaşi situaţie. Persoana care o interoga era o funcţionară de profesie, sigură şi eficientă. Formularul părea enorm şi interminabil. Prima întrebare era:
- Care este ocupaţia dvs?
Marta se gândi puţin şi fără să ştie cum, răspunse:
- Sunt doctoră în dezvoltarea infantilă şi în relaţiile umane.
Funcţionara făcu o pauză şi Marta trebui să repete cu pauze, emfatic, apăsând cuvintele mai semnificative. După ce a notat totul, tânara vru să verifice.
- Pot să vă intreb, ce înseamnă că faceţi, mai exact?
Fără pic de nelinişte în glas, cu mult calm, Marta explică:
- Desfăşor un program pe termen lung, înăuntru şi în afara casei.
Gândindu-se la familia ei, ea continuă:
- Sunt răspunzătoare de o echipă şi am primit deja patru proiecte. Muncesc în regim de dedicare exclusivă. Marea exigenţă este de 14 ore pe zi, uneori chiar până la 24 ore.

Pe măsură ce îşi descria responsabilităţile, Marta observă creşterea tonului de respect în vocea funcţionarei. Când se întoarse acasă, Marta fu primită de echipa sa: o fetiţă de 13 ani, alta de 7 şi alta de 3. Suind spre dormitoarele casei, ea auzi pe cel mai nou proiect al ei: un bebe de 6 luni, probând o nouă tonalitate a vocii. Fericită, Marta luă pe bebe în braţe şi gândi la gloria maternităţii, cu multitudinea de responsabilităţi şi orele interminabile de dedicaţie. ”Mama unde-mi sunt pantofii? Mama, mă ajuţi să-mi fac o fundă? Mama, bebe nu încetează din plâns. Mama, mă aştepţi la sfârşitul orelor? Mama, vii mâine să mă vezi dansând? Mama, mergi la cumpărături? Mama…”

Stând în pat, Marta se gândi: ”Sunt Doctor în dezvoltarea infantilă şi în relaţiile umane, dar bunicile ce or fi?” Si apoi a descoperit un titlu pentru ele: “Doctore superioare în dezvoltarea infantilă şi în relaţiile umane”.Străbunicile sunt “doctore executive superioare.” Mătuşile sunt “doctore-asistente”.Si toate femeile, mamele, soţiile, prietenele şi colegele, “doctore în arta de a face viaţa mai bună”. Intr-o lume unde se dă atâta importanţă titlurilor, în care se cere mereu cea mai mare specializare în domeniul profesional, transformă-te într-o specialistă în arta de a iubi.

Morala: Am ajuns sa traim cu totii intr-o lume atat de ocupata si egoista, incat uitam esenta vietii in sine. Si de cele mai multe ori, uitam de cea care ne-a ajutat sa primim in dar viata. Dar de ce?   


 </*toate drepturile rezervate*>

marți, 4 martie 2014

Ce creezi TU azi?



Iata un fapt: 

Poti crea lumea in care traiesti.

Deci ... ce creezi azi? 

Traiesti in acest moment, si trimiti o vibratie pozitiva pentru a atrage viata dorita? 

Sau iti petreci timpul cu gandul asupra trecutului, sau cu o stare de anxietate cu privire la viitor? 

Vezi tu, tu ai puterea de a manifesta tot ceea ce iti doresti, dar cei mai multi dintre noi petrec majoritatea timpului și energie pe negativitate. 

Astazi, am sa va incurajez sa va opriti concentrandu-va pe ceea ce "ar trebui" sau "ar fi putut fi", sau a fost ... ... Sau gandurile pline de frica, anxietate si frustrat cu privire la viitor. 

E simplu ... 

Devenind constient de gandurile tale si realizand puterea pe care o ai asupra vietii tale, poti incepe sa manifesti binele in loc de rau.

Aici sunt de 3 sfaturi simple de a-ti creste vibratiile  chiar acum :

1 . Concentreaza-te pe ceea ce doresti să creezi in loc de ceea ce iti lipseste - > Este usor sa devenim frustrati atunci cand nu avem tot ceea ce ne dorim ...

Dar realizeaza ca manifestand din teama si frustrare,iti  va aduce acelasi lucru. Simte-te cu adevarat recunoscator pentru ceea ce ai deja si, de asemenea, pentru ceea ce esti pe cale de a primi. 
Cand apreciezi frumusetea care deja te inconjoara, te vei gasi in curand intre mai multe oportunitati pentru belsug, sanatate, fericire si iubire.

2. Iarta-i pe ceilalti si pe tine insuti - In scopul de a merge mai departe la o viata mai buna, va trebui sa renunti la furia fata de ceilalti si fata de tine insuti.

Nimeni nu este perfect, si toata lumea face greseli, dar nu lasa aceste greseli sa te tina inapoi de la a-ti trai visele.
In cele din urma, tinand in tine resentimentele, te vei rani pe tine insuti. Gaseste compasiune, intelegere si iertare in inima ta, pentru tine si pentru ceilalti, si vei fi in masura sa avansezi liber spre telurile tale.

3. Da drumul la ceea ce nu poti schimba - De ce sa te concentrezi pe ceva pe care nu ai posibilitatea de a schimba?

Nu are nici un rost sa te opresti asupra trecutului sau pe ceva in viitor care nici macar nu a avut loc.

Ce poti face este de a schimba prezentul tau. Schimba-ti perspectivele concentrandu-te pe iubire, recunostinta, abundenta si fericire care te inconjoara chiar acuma, chiar aici!

Aminteste-ti, incontro iti directionezi energia, aia vei atrage mai mult!

Deci, incearca acesti trei simpli pasi si vei ramane surprins de cat de repede energia ta incepe sa se schimbe :)

In fiecare zi ai oportunitatea de a crea ceva uimitor...

Deci, ce vei crea azi?

P.S. Ai luptat pentru a face orice schimbare de durata in viata ta cu Legea Atractiei?  http://spirituminfinitum.blogspot.ro/2011/12/cum-sa-ne-cream-realitatea-pe-care-o.html

*Toate drepturile rezervate*

luni, 3 martie 2014

8. Sunt un lucrator de lumina - H’oponopono


Unitatea este adevarul. Tu te extinzi mult mai departe decat iti imaginezi. Trupurile si granitele sunt aici, astfel incat sa poti experimenta diferitele tale aspecte. Aceasta nu este o planeta de oamenii evoluati inferior. Este un loc acoperit cu suflete foarte evoluate, ființe eterne de lumina, lucratori in lumina!

Ca Unul, esti aici pentru a te provoca. Ca Unul, ai venit sa faci o declaratie. Esti aici pentru a spune, in termeni clari, "Sunt o bucata de divinitate, o scanteie stralucitoare din Sursa . Nu este nimic care sa poate stinge lumina mea. Vreau totul. "
Si am tot primit. Fiecare fateta intunecata a existentei a fost vizitat asupra omenirii. De ce? Asa ca sa putem ieși din ea, lumini aprinse, sigur de cine suntem.
Si cine suntem noi? Suntem totul si toti, fiecare sarut, fiecare cuvant, toate ororile, precum si iubirea.

Aici este o ilustrare perfecta de unitate, asa cum a declarat Dr. Joe Vitale:
________________________________________________________

H’oponopono --  
Acum doi ani, am auzit despre un terapeut in Hawaii care a vindecat o sectie completa a pacientilor nebuni penal - fara sa-i vada pe nici una dintre ei. Psihologul va studia diagrama unui deținut și apoi uitandu-se in el insusi va vedea modul in care el a creat boala acelei persoane. Dupa cum el insusi si-a imbunatatit sanatatea , si la pacient s-a ameliorat.

"Cand am auzit prima data aceasta poveste, am crezut ca a fost o legenda urbana. Cum ar putea cineva vindeca pe oricine altcineva vindecandu-se singur? Cum poate chiar cel mai bun maestru de auto-vindecare sa vindece criminalii nebuni? Nu are nici un sens. Nu a fost logic, asa ca am respins povestea. 
Cu toate acestea, am auzit din nou, un an mai tarziu. Am auzit ca terapeutul a folosit un proces de vindecare Hawaiian numita Ho'oponopono. Nu am mai auzit de ea, dar nu am putut sa-l las din mintea mea. In cazul in care povestea a fost adevarata, eu trebuie se stiu mai multe. Am inteles intotdeauna "responsabilitate totala", adica ca eu sunt responsabil pentru ceea ce cred si fac.  Noi suntem responsabili pentru ceea ce facem, nu ceea ce face altcineva - dar asta e gresit.
Terapeutul Hawaiian care a vindecat acei oameni bolnavi mental m-ar invata o noua perspectiva avansata despre intreaga responsabilitate. Numele lui este dr. Hew Len Ihaleakala. Probabil că am stat o ora vorbind la primul nostru telefon. L-am rugat sa-mi spuna povestea compelta a activitatii sale ca terapeut.
El a explicat ca a lucrat la Spitalul de stat din Hawaii timp de patru ani.
Acea sectie unde au tinuti criminalii nebuni a fost periculos. Psihologii nu reuseau sa stea mai mult de o luna acolo. Personalul era mai mereu bolnav sau pur si simplu renuntau la slujba. Oamenii mergeau prin salon cu spatele la zid de frica de a fi atacati de catre pacienti. Nu era un loc placut de trait, muncit sau vizitat. 
Dr. Len mi-a spus ca nu a vazut niciodata pacientii. El a fost de acord sa aiba un birou si de a revizui fisierele lor. In timp ce se uita la aceste fisiere, el va lucra pe el insusi. Asa cum a lucrat pe el insusi, pacientii au inceput sa se vindece.
"Dupa cateva luni, pacientii care au trebuit sa fie incatusati, li s-a permis sa se plimbe liberi, "mi-a spus." Alții, care au trebuit să fie puternic sedati de medicamente, li s-au oprit medicamentatia. Iar cei care nu au avut nici o sansa de a fi vreodata eliberati, au fost eliberati". Am fost uimit. Nu numai asta, "a continuat el," dar personalul a inceput sa se bucure sa vina la locul de munca. Absenteismul si parasirea locului de munca a disparut. Am terminat cu mai mult personal decat era nevoie, deoarece pacientii au fost eliberati. Astazi, sectia este inchisa. "
"In acest punct am pus intrebarea de milioane de dolari:"Ce faceai in tine insuti care a provocat acele persoane sa se schimbe "
"" Pur si simplu am vindecat o parte din mine care le-a creat ", a spus. 
Nu am inteles. 
Dr. Len a explicat ca responsabilitatea totala pentru viata ta inseamna ca totul in viata ta - pur si simplu pentru ca este in viata ta - este responsabilitatea ta. Intr-un sens literal intreaga lume este creatia ta. 
."Vau.  Acest lucru este greu de inghitit. Sa fiu responsabil pentru ceea ce spun sau fac. A fi responsabil de ceea ce toata lumea din viata mea spune sau face,este cu totul altceva. Cu toate acestea, adevarul este acesta: daca iei complect responsabilitate pentru viata ta, atunci tot ceea ce vezi, auzi, gusti, atingi, sau in orice fel de experienta este responsabilitatea ta, pentru ca este in viata ta.  Aceasta inseamna ca activitatile teroriste, presedintele, economia sau orice experimentezi si nu-ti place - este pentru tine , de a vindeca. Ele nu exista, un fel de a spune, doar ca proiectii din interiorul tau. Problema nu este cu ei, este cu tine, si pentru a le schimba, va trebui sa te schimbi.
"Stiu ca e greu de inteles. Vina este mult mai usoara decat o responsabilitate totala, dar am vorbit cu dr. Len, si am inceput sa realizez ca vindecarea pentru el si in Ho'oponopono inseamna sa te iubesti pe tine insuti. 
"Daca doresti sa-ti imbunatatesti viata, va trebui sa ti-o vindeci. Daca vrei sa vindeci pe oricine, chiar si un criminal bolnav psihic o faci prin vindecandu-te pe tine insuti. 
"L-am intrebat pe Dr. Len, cum a inceput propria vindecare. Ce facea el, exact, atunci cand s-a uitat la acele fisiere de pacienti? 
"" Imi tot spuneam, "imi pare rau" si "te iubesc",  in repetate randuri"a explicat el. 
"Asta e tot? 
"Asta este.

Se pare ca iubindu-te pe tine insuti este cel mai mare mod de a te schimba pe tine insuti, si cum tu te schimbi, asa schimbi si lumea. 

"Permiteți-mi să vă dau un exemplu rapid de cum functioneaza aceasta: intr-o zi, cineva mi-a trimis un e-mail care ma deranjat. In trecut, m-as fi descurcat lucrand  pe butoanele mele emotionale fierbinti sau prin incercarea de a motiva cu persoana care a trimis mesajul urat.

"Am continuat in tacere sa spun,"imi pare rau" si "Te iubesc".  Nu am spus-o la nimeni in mod special. Pur si simplu am evocat spiritul iubirii pentru a vindeca in mine ceea ce a creat circumstantele exterioare.
"Cam intr-o ora am primit un nou e-mail de la aceeasi persoana. El si-a cerut scuze pentru mesajul sau anterior. Tine minte ca nu am luat nici o masura exterioara pentru a obtine acea scuza. Nici macar nu i-am scris inapoi. Cu toate acestea, prin a spune "te iubesc," am vindecat cumva in mine ceea ce a creat el.

"Mai tarziu, am participat la un atelier de lucru Ho'oponopono condus de Dr. Len. El are acum 70 ani, considerat un saman bunic, si este oarecum retras.
El a laudat cartea mea,"The Attractor Factor". El mi-a spus ca asa cum eu m-am imbunatatit pe mine insumi, vibratiile cartii mele se vor ridica, si toata lumea le va simti atunci cand o vor citi. Pe scurt, asa cum eu m-am imbunatatit,si cititorii mei se vor imbunatatii. 
"Dar despre cartile care sunt deja vandute sau sunt in librarii? l-am intrebat.
"Ele nu sunt acolo", a explicat el, sufland din nou mintea mea cu intelepeciunea lui mistica. " Ele sunt inca in tine". Pe scurt, nu exista nici un acolo. Ar fi nevoie de o carte intreaga pentru  explica acesta tehnica avansata cu adancimea pe care o merita. 
"Este suficient sa spui ori de cate ori doresti sa imbunatatesti ceva in viata ta, nu exista decat un singur loc unde sa te uiti: in tine. Cand te uiti, fa-o cu iubire".
_________________________________________

Raspunsul simplu la toate este sa te iubesti. Nu pentru ca aceasta te face o persoana draguta, ci pentru ca in acea iubire de sine, vei gasi toate raspunsurile. 

Esti unul/una dintre cei pe care ii asteptam.



*Toate drepturile rezervate*