Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 29 iulie 2014

Ești un suflet vechi?

Cum poti sa sti daca esti un suflet vechi? Exista diferente in trasaturi sau comportamente? La ce semne ma pot uita care sa ma poate ajuta sa disting diferenta?
In general vorbind, toti suntem suflete vechi, dar unii dintre noi au fost aici de mai multe ori decat altii.
Cuvantul "vechi" este relativ numai la timp. Deoarece timpul pe pamant este liniar , iar sufletele noastre sunt vesnice, 10000 de ani ar fi o clipire din ochi.


Dolores Cannon considera ca este nevoie sa ne incarnam de multe, multe ori, ca si obiecte neinsufletite, plante si animale inainte de a putea deveni om. Apoi, ca oameni, inca avem nevoie sa ne incarnam de multe, multe ori, pentru a invata toate lectiile pentru care noi am venit aici . De exemplu, in conformitate cu Cannon, noi toti a trebuit sa fim o molecula de aer si o picatura de apa pentru a invata cum este a lucra impreuna ca Unul.

16 moduri de a spune daca esti un suflet vechi

1. Intelegi multe din lectiile profunde ale vietii.

Pentru unii oameni, este greu de inteles ca sufletul unui copil ar putea fi mult mai vechi decat sufletul parintiilor sai. Este un semn ca sufletul lor ar putea fi mai mica decat a ta. Cand incepi sa intelegi de ce te reincarnezi la aceasta realitate 3D, devine similar cu filmul Groundhog Day, unde Phil se trezeste in fiecare zi pentru a afla ca este inca 02 februarie pana cand invata cum sa-si elimine ego-ul sau si incepe sa faca fapte bune pentru altii.

Odata ce iti dai seama ca timpul, spatiul, energia si materia sunt produsele 3D, teoria timpului devine irelevanta, astfel teoria de cat de vechi este sufletul tau , de asemenea, devine irelevant.
Dar de dragul de a intelege cat de vechi ar putea fi sufletul tau, vom continua!

2. Tu esti in contact cu abilitatile tale naturale sau ai un interes extrem pentru aceste abilitati.

Unii oameni se nasc cu daruri innascute, cum ar fi abilitati speciale de vindecare sau abilitati psihice. Adevarul este ca avem cu totii aceste abilitati, dar un suflet mai vechi este mai in ton, ajustat cu modul de a accesa si de a pune in aplicare aceste abilitati in numele umanitatii. Daca nu ai nici o abilitate deosebita, dar ai un puternic interes pentru ele, acest lucru inseamna pur si simplu ca sufletul tau incearca sa-si reaminteasca aceste abilitati pe care posibil sa le fi avut intr-o viata anterioara.

3. Devii constient spiritual, te trezesti
Fiecare este constiinta pura, dar multora le este dificil sa inteleaga ce inseamna acest lucru. Sufletul este constiinta pura si iubire. El are o intelegera unica a modului in care matricea este jucata pe aceasta planeta si intelege ca tot ceea ce facem ca un colectiv, va ajuta facilitarea trezirii altora.

4. Intelegi importanta iertarii

Unii oameni sunt suflete vechi, care inca mai au multe de invatat, deoarece sunt prinsi in interiorul cutiei ideologiile lor, sunt incapatanati sau nu au invatat importanta iertarii. Prin iertarea ta si a altora , ne putem elibera de orice karma care exista intre acesti oameni.

5. Esti capabil de a transcende ego-ul.

Este aproape imposibil pentru oricine sa transcede complet ego-ul 100% , dar pur si simplu, fiind constienti de ego-ul nostru si modul in care aceasta joaca impotriva constiintei unitatii , este un semn clar de suflet vechi. Pe de alta parte, nu exista nici ego. Pe parcursul analizarii vietii tale, vei retrai ego-ul tau si vei vedea cum i-ai afectat pe altii, precum si pe tine insuti. In acest punct din "timp", vei face, probabil, un contract de suflet cu speranta de a depasi ego-ul si ispasirea problemelor avute in incarnarea anterioara.

6. Esti capabil de a transcende materialismul
Banii si materialismul sunt produse de aceasta realitate 3D si este usor sa cedezi in fata materialismului, mai ales atunci cand este in fata ta, prin publicitate, programare si presiune de grup. Un suflet mai vechi isi da seama ca banii sunt non-existente in lumea spirituala si , in general, ne indeparteaza de cine suntem cu adevarat ca fiinte spirituale. Cei care sunt suflete vechi se folosesc, in general, de bani ca de un instrument care sa faciliteze progresul lor spiritual, prin refugii spirituale sau prin crearea, eventual, a unei case Feng Shui generos decorat cu semnificatii spirituale decat cu mobiliere luxoase. Ei pot utiliza, de asemenea, banii lor pentru ai ajuta pe altii care sunt mai putin norocosi.

7. Esti capabil de a intelege conceptul ca trupul tau este un scut pentru sufletul tau.
Inainte de a te fii nascut, ai ales nu doar parintii tai, ai ales, de asemenea, situatiile de viata si provocarile care te-ar putea ajuta pentru a facilita cresterea ta spirituala in timp ce ispasesti pentru orice karma anterioara. Trupul in care te afli in prezent este pur si simplu un vas pentru sufletul tau. Numele tau este ceea ce sufletul tau insasi transmite, indruma in prezent, dar in vietile anterioare ai avut multe nume diferite si ai trait mai multe vieti anterioare, fie ca barbat sau femeie. Numele si titlul tau sunt asociate cu ego-ul, deoarece in cele din urma, esti constiinta infinita si noi toti suntem in aceeasi echipa.

8. Pari a avea au o legatura speciala pentru epoci apuse

Te-ai uitat la un film vechi sau ai vazut ceva opere de arta dintr-o anumita epoca si simti ca ai o legatura cu aceasta era? Sanse sunt, ai trait o viata anterioara in acea perioada de timp si memoria ta celulara iti permite sa o sti!
9. Ai o comprehensiune a ceea ce trebuie sa faci pentru a finaliza progresul tau spiritual.
    Doar ca ai ajuns atat de departe, esti mai treaz decat majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta. Ai o intelegere a legilor universale si ceea ce a mai ramas de facut in contractul sufletului tau. Chiar daca nu esti sigur, Sinele tau superior si ghizii tai spirituali vor continua sa te conduca in directia cea buna.

10. Ai sentimentul puternic ca acasa nu este Pamantul.

Te-ai uitat vreodata la o zona aleatorie de pe cer sau ai cautat o stea necunoscuta pentru nici un motiv special? Ai o legatura speciala cu sisteme specifice de stele, cum ar fi Pleiadele sau centura lui Orion? Razboaiele si coruptia te face sa te simti incomod, ca si cum nu ar exista acolo de unde ai venit initial? Esti unul dintre sufletele care s-au oferit voluntar sa vina aici, la acest moment specific din timp pentru a ajuta ascensiunea Pamantului? Daca ai raspuns afirmativ la oricare din aceste intrebari, atunci sunt sanse, Pamantul nu este planeta ta natala.

11. Ai tendinta de a fi un singuratic.

Stigmatul pe cuvantul singuratic este adesea condescendent, dar cei care sunt suflete vechi sunt pur si simplu in cautarea altor fragmente de ei insisi si se vor distanta de multe ori de suflete tinere care au nevoie de mai multe incarnari pe o planeta 3D. Sufletele vechi vor cauta alte persoane, avand aceleasi idei pentru ca exista un confort si familiaritate cu aceste tipuri de oameni , ajutandu-se reciproc la facilitarea progresului spiritual.

12. Ai un caracter rebel.

Fie rebel la religie, legi sau orice altceva, acesta este un semn ca sufletul vostru stie singurele legi adevarate...Legile Universului. In timp ce respecti ratioanamentul si intentia din spatele legilor si religiei, tu nu esti obligat sa folosesti aceste legi absolute, atunci cand stii ca exista o serie de legi supreme, care sunt menite să faciliteze progresul nostru spiritual.

13. Ai o dorinta arzatoare de a atinge adevarul si intelepciunea interioara.

Multe suflete vechi pot vedea cu usurinta prin minciunile care le-au fost predate prin religie, politica si prin institutiile de invatamant. In timp ce isi dau seama ca toti suntem una cu universul, ei doresc, de asemenea, adevarul expus pentru a ajuta la procesul de trezire a altor oameni. Ei, de asemenea, continua sa caute cunoasterea in domeniile spirituale, metafizice si ezoterice si vor absorbi aceaste informatii mult mai usor decat orice le-au fost predate in scoli.

14. Tu nu esti sub controlul altora.

Sufletele vechi accepta, dau crezare nu numai altor persoane, dar si circumstantelor. De exemplu, în timp ce nu esti de acord cu coruptia in politica, intelegi cum coruptia va ajuta pentru a trezi alte persoane la adevar. Tu respecti liberul arbitru si folosesti un tact desavarsit decat cererile verbale ale altora. Ai tendinta de a fi mai mult un jucator de echipa decat orice altceva.

15. Tu simti o separare intre tine si "lumea reala".

Pe masura ce transcende ego-ul si materialismul, iti vei gasi un stil de viata diferit. In timp ce acest stil de viata este unic pentru incarnarea curenta, de asemenea, pare sa fie o familiarizare a directiei catre care te indrepti.

16. Esti curios fie ca esti un suflet vechi sau nu.

Multe suflete tinere nu si-ar pune aceasta intrebare sau putini sunt preocupati de ea. In timp ce multe suflete in varsta nu sunt nici eu preocupati din diferite motive, ei pur și simplu "știu" ca sunt suflete vechi, dar e frumos sa ai afirmatii care coincid cu progresul tau spiritual.
Sunt multe lectii invatate de-a lungul vietii noastre, toate din care a culminat aceasta incarnare speciala. Toate incarnarile tale anterioare de viata sunt incorporate in memoria celulara si pot fi reamintite prin regresii de viata din trecut. Cei mai multe dintre oamenii de pe aceasta planeta sunt suflete vechi, totusi multi raman adormiti si inca mai au multe de invatat si vor avea nevoie de mai multe reincarnari pe o planeta 3D.

Multi dintre cei care sunt treziti, probabil vor trece la urmatorul lor nivel de progres spiritual. Este important sa ne amintim ca aceasta nu este o cursa, deoarece in cele din urma, vom castiga cu totii. Bucurati-va de fiecare milisecunda in aceasta incarnare, deoarece ar putea fi ultima data cand vei experimenta vreodata o realitate 3D!

sursa http://www.in5d.com/are-you-an-old-soul.html




<*toate drepturile rezervate*>