Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 27 septembrie 2014

Frica , cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente


Atunci când fiinţele umane simt frică, ele … se prăbuşesc pe un nivel de unde acţionează în mod inconştient, instinctiv.

Această emoţie este cea care înlesneşte manipularea oamenilor, fie că este vorba despre teama de dentist sau frica de moarte ori spaima suscitată, evocată de ştirile de seară. Acea stare de inconştienţă ... acea stare mentală propice acţionării în mod reflex, este caracteristică marii mase a populaţiei, din punct de vedere vibratoriu. Frica este cheia care activează tipare dezechilibrate şi inconştiente.

Observaţi că, atunci când vă temeţi, deveniţi neputincioşi. Sunteţi uşor de manipulat. Vă deconectaţi de la Sursă. Veţi fi căzut pradă tiparelor inconştiente de comportament. Frica este cheia care a descuiat acea uşă. Tot ea vă  declanşează starea de nesiguranţă. Fiţi extrem de sârguincioşi ... elevaţi-vă continuu nivelul de conştienţă ... urmăriţi îndeaproape care anume experienţe ... trăiri ... gânduri ... imagini ... cuvinte vă declanşează propriile temeri.

Fiţi conştienţi de căile pe care deviaţi simţămintele de frică … modalităţile în care vă distrageţi atenţia ... constataţi instrumentele cu care v-aţi deprins, pentru a ţine simţămintele de teamă sau vibraţiile lor aferente, la distanţă de raza conştienţei voastre.

Atunci când teama este emoţia specifică momentului ... înhăţaţi-o, înainte să se ascundă ... demascaţi-o ... exprimaţi-o şi iubiţi-o necondiţionat; astfel, o veţi elibera. Teama vă împiedică să rămâneţi în ACUM.

Aşadar, atunci când discerneţi simţăminte de frică ... dezactivaţi-le. Puteţi recurge la instrumente precum sunetele tămăduitoare, eliberatoare ... la tehnici de exprimare … împărtăşire ... explorare a motivelor instalării spaimei. De unde provine? Cât timp aţi tăinuit-o? Puteţi trata temerile cu dragoste, în mod conştient şi, pe parcursul acestui proces, vă veţi deschide faţă de voi înşivă ... faţă de ceilalţi. Vă veți intensifica şi stabiliza conexiunea cu Sursa.


<*toate drepturile rezervate*>

luni, 22 septembrie 2014

Matricea energetică

Fiinţele umane rareori rămân pe deplin prezente în această dimensiune fizică; ele se deplasează dintr-o dimensiune în alta sau dintr-un orizont temporal în altul. În decursul acestor permutări, ele lasă în urmă o dâră de energie, nişte vestigii energetice sau mireasma propriei vibraţii emoţionale.

Copiii reuşesc să-şi transpună conştienţa dintr-o dimensiune în alta, cu mare repeziciune. Ei nu sunt conştienţi că îşi părăsesc trupul material. Pur şi simplu, ei călătoresc, în mod firesc. Deţin, în special, abilitatea de a pleca dintr-o situaţie de viaţă cumplită. Atunci când se desprind de o situaţie de viaţă atroce, ei aduc cu sine un crâmpei energetic din simţămintele declanşate de abuz sau de traumă, împlântând acele sentimente teribile, înfricoşătoare sau dureroase, vibraţiile lor emoţionale, în cealaltă dimensiune sau orizont temporal.
Atât de multe traume existenţiale şi dinamici ale structurilor familiale lasă reziduuri energetice, care se împletesc în structura sau nuanţează energia orizontului temporal sau a dimensiunii în care au fost purtate.

Permiteţi-ne să recurgem la un exemplu, care vă va oferi o imagine clară şi edificatoare. Imaginaţi-vă o casă spaţioasă, cu numeroase camere; fiecare încăpere este o dimensiune distinctă. Dacă un copil este supus unei traume sau trăieşte fie dureri fizice, fie suferinţe mentale ori emoţionale, el manifestă tendinţa de a-şi transfera conştienţa sau conştiinţa. Se transpune într-o altă dimensiune. Aşadar, în cadrul acestui exemplu imaginar, unde fiecare cameră reprezintă o dimensiune distinctă, copilul lasă în urma sa o dâră de energie. El poate depozita experienţa sau trăirea dureroasă, ori trauma suferită, fie într-un dormitor retras, fie  la subsol ori în mansardă.

Ca adult, atunci când trataţi durerea sau suferinţa din trecut, trebuie să colindaţi dintr-o odaie în alta, eliberând trauma împovărătoare, sau trebuie să călătoriţi dintr-o dimensiune în alta, descurcând, dezlegând şi eliberând structurile emoţionale/ mentale grosiere, pe care le-aţi inserat în noile lăcaşuri.

Anumite traume sunt greu de soluţionat, tămăduit şi eliberat, întrucât persoana tot rătăceşte prin camera sau dimensiunea greşită, pentru a detecta sursa ori vibraţiile fundamentale ale experienţei şi amintirii chinuitoare, de la nivel emoţional sau mental.

Utilizaţi-vă imaginaţia sau recurgeţi la vizualizare, pentru a percepe crâmpeiul energetic pe care este posibil să îl fi lăsat într-un orizont temporal diferit sau într-o altă dimensiune. Eliberarea rezidă într-un act de conştienţă; lumina conştienţei vă este libertatea. Atunci când discerneţi aceste reziduuri emoţionale, aceste vestigii energetice, reasumaţi-vi-le cu dragoste şi blândeţe, convertind, transmutând tiparul de energie nearmonios pe care l-aţi lăsat în urmă. Acest fel de vindecare vă transformă şi vă transfigurează, atât pe voi, cât şi pe toţi ceilalţi. Vindecători din numeroase orizonturi temporale/ dimensiuni au descins aici pentru a sluji ei înşişi, precum şi pentru a oferi îndrumare şi sprijin celor dornici să înfăptuiască acest serviciu divin, să îndeplinească această misiune nobilă în slujba Întregului.

<*toate drepturile rezervate*>

duminică, 14 septembrie 2014

Fii Lumina care lumineaza Viata

- Cu ce să încep?
- Fii o lumină asupra omenirii şi nu îi face rău. Încercă să construieşti,nu să distrugi. Adu-Mi poporul acasă. 
- Cum?
- Prin exemplu tău luminos.Caută numai Bunătatea. Vorbeşte numai întru adevăr. Acţionează numai întru dragoste. Trăieşte Legea Iubirii, acum şi întotdeauna.

Dă totul, nu pretinde nimic. Evită tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Învaţă-i pe toţi cei care caută să afle despre Mine.


Fă din fiecare moment al vieţii tale o revărsare de iubire.  Foloseşte fiecare clipă ca să gândeşti gândul cel mai înalt, să spui cuvântul cel mai înalt, să faci fapta cea mai înaltă. Prin aceasta, preamăreşte-ţi Sinele tău Sfânt şi, astfel, preamăreşte-Mă şi pe Mine.

Adu pace pe Pământ, aducând pace celor a căror viaţă o atingi. Fii pace. Simte şi exprimă în fiecare clipă Legătura ta Divină cu Totul, cu fiecare persoană, loc şi lucru. 

Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeşte-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire (inclusiv cea adusă de tine), vindecă fiecare inimă ,respectă adevărul fiecărei persoane, iubeşte Dumnezeul fiecărei persoane, protejează drepturile fiecărei persoane, păstrează intactă demnitatea fiecărei persoane, promovează interesele fiecărei persoane, îngrijeşte-te de nevoile fiecărei persoane, acceptă că fiecare persoană este sfântă, scoate în evidenţă cele mai mari daruri ale fiecărei persoane, fa să se vadă binecuvântările coborâte asupra fiecărei persoane şi afirmă că viitorul fiecărei persoane este garantat în dragostea sigură a lui Dumnezeu.



Fii un exemplu viu, însufleţit, al Celui mai Înalt Adevăr care sălăşluieşte în tine.Vorbeşte despre tine cu smerenie, ca nu cumva Cel mai Înalt Adevăr al tău să fie interpretat, în mod greşit, ca o lăudăroşenie.Vorbeşte blând, ca nu cumva să se creadă că încerci doar să captezi atenţia.Vorbeşte cu bunătate, pentru ca toţi să poată cunoaşte Dragostea.Vorbeşte deschis, ca nu cumva să se creadă că ai ceva de ascuns.Vorbeşte sincer, ca să nu fii înţeles greşit. Vorbeşte adesea, astfel încât cuvântul tău să nu fie uitat.Vorbeşte cu respect, ca nimeni să nu fie jignit. Vorbeşte cu dragoste, astfel încât fiecare silabă să vindece.Vorbeşte despre Mine cu fiecare sunet pe care-l rosteşti.

Fă din viaţa da un dar. 

Aminteşte-ţi mereu că tu eşti darul!
Fii un dar pentru oricine care-ţi intră în viaţă şi pentru oricine în a cărui viaţă intri. 
Fii atent să nu intri în viaţa altuia, dacă nu poţi să fii un dar. (Tu poţi fi întotdeauna un dar, pentru că întotdeauna eşti un dar - deşi uneori nu îţi dai voie să ştii acest lucru.)
Când cineva intră pe neaşteptate în viaţa ta, află ce dar trebuie să primească această persoană de la tine.

- Ce mod extraordinar de a prezenta lucrurile. 
- De ce altceva crezi că vine cineva la tine? Adevăr îţi spun Eu ţie: fiecare persoană care a venit vreodată la tine a venit ca să primească un dar. Primindu-l, el îţi dă ţie un dar - darul de a trăi experienţa şi împlinirea lui Cine Eşti. Când vezi acest adevăr simplu, când îl înţelegi, vezi cel mai mare adevăr dintre toate: V-AM TRIMIS NUMAI ÎNGERI.


<*toate drepturile rezervate*>

vineri, 5 septembrie 2014

Fara Dumnezeu, orice iubire moare

Deseori mi-am pus intrebarea, cum ar trebui sa iubim? Unde gresim, de tot ajungem sa o luam de la capat?

Nu stim sa ne daruim. Nu avem exercitiul daruirii de sine. Societatea actuala ii educa pe oameni in directia propriilor dorinte, ii invata sa se iubeasca intai de toate pe ei, sa-si urmareasca propria implinire. Si dragostea devine, astfel, un fel de accesoriu, care le serveste fericirii proprii. Am o cariera, am o casa, am si o iubita! Dar nu iubim cu adevarat decat atunci cand facem acest exercitiu al iesirii din sine si cand incepem sa ne exersam in daruire, sa ne antrenam puterea de iubire. Sa iubesti inseamna sa gravitezi in jurul implinirii celuilalt. Sa te gandesti cum poti tu sa-l ajuti pe celalalt, cum poti sa-i vii in intampinare, cum sa-l odihnesti, cum sa-l scutesti de un efort, cum sa-i faci o bucurie, cum sa-i gatesti o mancare buna, cand e obosit. Trebuie sa inveti sa traiesti prin celalalt si pentru celalalt. Iubirea inseamna foarte multe gesturi. Intentiile, gandurile in sine nu au nici o valoare in absenta lor. E plina lumea de ele. Facand gesturi te si verifici pe tine, daca poti cu adevarat sa iubesti. Am citit de curand intr-o carte cum un detinut politic taran, inchis la batranete, primea de la babuta lui scrisori, in care ea punea si cate o floare presata. Asta inseamna iubirea. Si chiar mai mult. Sa daruiesti atunci cand esti epuizat, cand nu mai ai nici o forta. Nu exista scuza sa nu daruiesti. 

Daca dai din prisos, cand ti-e bine si-ti vine usor, nu are valoare. Atunci cand nu mai poti si vrei totusi sa faci ceva pentru celalalt, izbucnesc in tine resurse de energie de care habar nu aveai. Primesti forta de la Dumnezeu si ajungi sa faci mai mult decat credeai ca esti capabil. Sa te daruiesti atunci cand nu mai poti te leaga cu adevarat de celalalt si-l face si pe celalalt sa se deschida, sa daruiasca la randul lui. In iubire, trebuie sa daruim ce nu avem, cand nu mai avem. Si atunci, ca in Evanghelie, nimicul se transforma, si painea si pestii ajung tuturor.

"Iubirea e fundamentul fiintei noastre" 


 Parintele Teofil Paraian spunea ca suferinta e o mare taina. Degeaba ti-o explici teoretic, inima continua sa doara. Si orice sfat din afara ramane tot in afara. Numai Dumnezeu poate vindeca astfel de rani, daca considera. Dar unele dintre ele nici nu trebuie sa se vindece. Se intampla uneori ca inima ta sa poata purta infinit de multe rani deschise. Capacitatea de suferinta a omului e foarte mare. Dar nici nu trebuie sa devenim atat de obsedati sa se inchida rana, sa uitam tot. Un esec in dragoste nu trebuie sa ne infirmizeze afectiv. Poti sa duci o alta relatie si cu o rana in inima. Si cu mai multe rani in inima. Dumnezeu iti da oricum puterea de a iubi din nou. Trebuie sa mergi inainte, sa ai curajul sa te deschizi din nou, sa incasezi din nou. N-ai voie sa te opresti. 

"Fericirea se munceste in fiecare zi" - Unora parca le sunt date numai suferinte, toata viata...

Trebuie sa intelegi ca e ca un joc intre tine si Dumnezeu. In suferinta se ascunde, de fapt, dragostea lui Dumnezeu fata de tine. Si atunci incepi sa gasesti un rost fiecarei suferinte. Fara Dumnezeu, totul sfarseste intr-un mare absurd. Si cea mai mica suferinta te doboara. Nu mai intelegi nimic si ajungi sa-ti pui capat zilelor. Cu Dumnezeu, cea mai mare suferinta e umpluta de sens si e mereu urmata de bucurie. Trebuie sa nu uiti niciodata ca Dumnezeu te iubeste si te pune la incercare. Te incearca, pentru ca vrea sa-ti dea ceva. Dar cu un pret! Trebuie sa meriti darul, sa te ridici spiritual la nivelul la care il poti primi. Nivelul urmator al jocului. Oricum, darul e intotdeauna cu mult mai mare decat suferinta pe care o treci ca sa ajungi la el. Dumnezeu nu ne poate darui liber, ca atunci ne-ar asfixia cu iubirea lui, ne-ar distruge fiinta, nu ne-ar mai lasa sa inflorim liber. Dumnezeu, cand ne iubeste, ne pune la incercare, ca pe argint in topitoare. Pentru ca vrea sa scoata din noi esenta cea mai pura. 


 Ce ar trebui sa facem ca sa fim fericiti?


Trebuie sa pornim in cautarea adevarului iubirii, cu toate fortele noastre. Sa nu ne angajam steril, de suprafata, ci sa ne daruim total, tuturor oamenilor si, prin ei, lui Dumnezeu. Si sa o facem pe viata. Fericirea adevarata exista. Si exista aici, pe pamant. Ea nu e decat o cale pe care inaintam. Doar in masura in care stim sa daruim, o sa si primim. Pentru ca Dumnezeu ne chinuie uneori, dar ne si rasplateste cu asupra de masura. Se joaca cu noi, ne face sa vrem mai mult, sa ne dorim mai mult, sa devenim mai mult. Fericirea nu e un dat, o pleasca, o incremenire care pica pe tine. O fericire statica ne-ar strivi sub o plictiseala cumplita. Fericirea se munceste, se castiga in fiecare zi. E un urcus continuu, o dinamica ce se adapteaza permanent nevoilor noastre.


Fericirea e devenire.

<*toate drepturile rezervate*>