Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 5 februarie 2015

Vampiri emotionali


Cu totii cunoastem vampiri emotionali - oameni care te seaca pur si simplu emotional. 
Un vampir emotional este o persoana care te face sa te simti extenuat dupa ce ai petrecut putin timp cu ei. 
Unii vampiri emotionali nici nu realizeaza ce fac, in timp ce altii se folosesc intentionat de aceste episoade stresante  emotional pentru a te face sa te simti vinovat. 

De obicei par oameni care au nevoie de afectiune, sunt neajutorati, sau deprimati. Sunt capabili sa iti simta nivelul tau  inalt de lumina si energie si se ataseaza de tine pentru ca ii faci sa se simta mai bine prin cuvintele si faptele tale   incurajatoare. Poate ati trecut impreuna printr-un eveniment sau un episod dramatic., ceea ce ii face sa se simta atasati de   tine, ca si cum tu ai fi singura persoana care i-ar putea intelege. 

Pana si oamenii pe care ii ignori se pot conecta la energia ta fara ca tu sa iti dai seama. Pentru a sista activitatea   acestor vampiri emotionali, trebuie sa iti separi energia lor de energia ta.

Iti voi prezenta un exercitiu de vizualizare creativa pe care il poti folosi de fiecare data cand te simti secat de energie. 

Faptul ca scapi de aceste atasamente negative, te face sa te simti mai usor, energia ta va fi eliberata de sub presiunea   acestor vampiri emotionali...

Primul pas este sa stai in liniste, cu ochii inchisi. Apoi, trebuie sa iti observi corpul in intregime pentru a observa urma unor atasamente. Poate sa apara sub forma unor cordoane groase roz, sau poate sa arate ca o panza de paianjen, sau ca o ata.  
Sub orice forma ar aparea aceste atasamente in ochiul mintii, trebuie sa le identifici corect: sunt legaturi negative pe   care alti oameni le folosesc pentru a-ti apasa energia. 
Acum, folosind degetul aratator si degetul din mijloc al mainii tale dominante sub forma de foarfece, incepe sa tai aceste   atasamente. Daca unele par sa aiba radacini, trebuie sa le scoti afara. Pe masura ce tai si scoti aceste legaturi,   imagineaza-ti ca le tii in cealalta mana. Cauta aceste conexiuni peste tot: pe spate, sub unghii, axila, prin par, sau in   parti private unde nu te-ai astepta sa le gasesti. 

Odata ce te-ai asigurat ca ai gasit toate atasamentele negative, da-le drumul. 
Imagineaza-ti cum se intorc in locul lor de origine. Acest proces nu este o actiune negativa.
Pur si simplu returnezi atasamentul inapoi la persoana de care apartine. 
De asemenea, poti sa iti imaginezi ca aceste conexiuni zboara in univers, de unde nu pot sa se mai intoarca vreodata.

Dupa ce ai scapat de toate aceste atasamente, plaseaza un balon de lumina alba in jurul tau. 
Pune oglinzi in afara balonului ca sa previna atasarea oricarei alte legaturi si sa se intoarca la persoana care le-a emis. 

De fiecare data cand simti anumite legaturi, incearca acest exercitiu pentru a elimina consecintele.





<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: