Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 6 martie 2015

Ascensiunea

De obicei, ascensiunea inseamna convertirea materiei fizice in spirit; este o transformare de cel mai inalt nivel, trecerea dintr-un plan fizic intr-un plan spiritual fara a experimenta moartea. Fiintele care s-au inaltat la acest nivel au puterea sa manipuleze materia si pot lua orice forma fizica oricand ar vrea, dar adevarata lor stare existentiala este doar energie pura. 

Eu am o parere putin diferita despre ascensiune. Nu cred ca aceasta practica este accesibila doar catorva oameni talentati, sau ca trebuie sa ocolesti moartea pentru a te inalta si a exista spiritual. Eu consider ca atunci cand iti elevezi frecventa spirituala, schimbandu-ti modul de a privi Universul, lumea, religiile, deja inaintezi spre ascensiune.
De exemplu, cand inveti despre abilitatile tale parapsihice - cum sa iti descoperi adevarata identitate si sa cresti pe plan spiritual - te inalti, deoarece credinta ta creste mai puternica in aceste sfere.

Constant, deschizi usi noi, ferestre noi pentru a urca tot mai sus pe cararea spirituala. Accepti idei noi la care nu te-ai fi gandit inainte; ti le insusesti, iti dezvolti principiile tale fundamentale si evoluezi spiritual. Dupa parerea mea, ascensiunea are de-a face cu spiritual si legatura cu energia sufleteasca pe masura ce inaintezi pe calea ta. 
Cand mentionez alte dimensiuni, ma refer la starea constiintei noastre in orice moment dat, care este diferita de sfera fizica. Crede in ideile tale proprii sau in colectivul constient de idei pe care il imparti cu altii, si te vei inalta spre dimensiuni mai inalte. 

Cum sa faci sa te misti printre aceste niveluri de ascensiune?
Toate modalitatile pe care le-am discutat pana acum cu privire la dezvoltarea frecventei pot fi folosite pentru a te ajuta sa te inalti spre niveluri tot mai inalte. Prin faptul ca practici exercitiile iti schimbi modul de a privi lucrurile in timp ce iti intensifici vibratiile personale. Te inalti atunci cand muti obstacole din drumul tau sau te eliberezi de negativitate. Te apropii tot mai mult de Dumnezeu. 

Nivelul constiintei tale se va transforma pe masura ce te inalti, dar trebuie sa fi gata sa muti aceste blocade din calea ta. Unul dintre cele mai importante lucruri pe care poti sa le faci in acest stadiu, este sa iti infrunti orice fel de temeri ai avea, sa incerci sa afli originea lor, apoi sa le elimini din viata ta. Frica te va impiedica sa iti atingi idealurile. Este foarte important sa cauti semnificatiile adanci in toate aspectele vietii tale. O viata superficiala nu te va ajuta sa iti atingi idealurile; in schimb, daca meditezi la idealurile tale si la sensurile ascunse ale lucrurilor, vei avea succes. Parerile mele despre ascensiune nu se conformeaza cu parerile traditionale, dar se potrivesc foarte bine cu viata mea. 

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: