Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 30 martie 2015

Interactioneaza cu indrumatorii tai

Unul dintre lucrurile care il poti face pentru a forma o legatura cu indrumatorii tai e sa fii asezat intr-un loc linistit - de fapt, nu trebuie sa fie neaparat un loc linistit si nu trebuie nici macar sa fii asezat, pot sta in picioare - ideea e simpla: vrei sa vorbesti cu indrumatorii tai.
Nu trebuie sa iti pui timp de-o parte pentru ai intalni. S-ar putea sa stai la rand intr-un restaurant, fast-food, sa-i pui o intrebare indrumatorului tau si sa primesti un raspuns inainte de a ajunge la casa pentru a comanda. Trebuie sa fii sincer in incercarea de a-ti aprofunda constiinta, pentru a discuta usor cu indrumatorii tai.
Probabil vei avea nevoie de mai multe incercari de abordare, dar daca vei persevera, vei avea succes in cele din urma.

Angajeaza-te intr-o conversatie cu ei (fie cu voce tare sau in mintea ta) si spune-le ca ti-ar placea sa ii cunosti mai bine. Intreaba-i cum se numesc, cum arata sau orice ar putea sa iti spuna despre ei. Una dintre intrebarile tale poate fi "De ce ma indrumi?" sau " Care e legatura ta spirituala?".
Odata ce ai pus intrebarile, ar trebui sa ai incredere in prima impresie; primul lucru care il vezi sau auzi, dupa ce ai pus intrebarile, e raspunsul indrumatorului tau / indrumatorilor tai.

Cand iti intalnesti indrumatorii, vei observa ca poate apartin altei rase sau provin din locuri diferite decat ale tale - e in regula.Indrumatorii tai iti vor aparea in asa fel incat sa poti lua usor legatura cu ei, sau pot aparea asa cum aratau intr-o viata anterioara pe care ati trait-o impreuna. Daca indrumatorii iti spun ceva si ii auzi (claraudienta), fii atent la ce iti transmit. Nu pune la indoiala ce auzi pentru ca prima impresie e corecta, 99,9% din timp. Poti lua legatura cu indrumatorii cand meditezi , dar nu toata lumea are timp sa faca asta, asa ca poti invata sa vorbesti cu ei si in timpul activitatilor cotidiene. Cheia e sa-i intrebi, sa asculti si sa ai incredere ca ceaa ce primesti e ajutorul lor. Da-le frau liber sa vina de cate ori vor sa-ti comunice ceva. Daca e important, oricum vor veni, dar cand le dai permisiunea sa te contacteze cat mai des, ai mai multe sanse sa te conectezi la frecventa lor inalta.

Odata ce poti vedea si poti comunica cu indrumatorii tai, contacteaza-i in mod regulat. Sunt aici pentru a te ajuta sa-ti intelegi scopul si lectiile vietii, sa te ajute in vremuri grele si sa sarbatoriti impreuna cand lucrurile merg bine.

Indrumatorii nu vor decat sa te ajute, daca le dai voie.  



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: