Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 30 martie 2015

Renunta la spiritualitatea fortata



Ai intalnit vreodata oameni care sa fie atat de angrenati in spiritualitatea metafizica, incat tot ceea ce fac, ce discuta sau ce gandesc e legat de spiritualitate si subiecte parapsihice?
E ca o obsesie. Nu vad nimic dincolo de subiect si incearca sa-l traiasca in toate modurile posibile si disponibile. Totusi, ceva nu e chiar adevarat; isi forteaza spiritualitatea. Oameni de acest gen pot parea prea calzi, prea dulcegi, complet absorbiti, incat par falsi.
Cu totii ar trebui sa fim spirituali, dar cand e fortat sau fals, doar ca sa te integrezi intr-un anumit grup, atunci sub nici o forma nu iti maresti spiritualitatea sau frecventa.
Nu te conectezi la sinele tau spiritual deoarece pierzi adevarul din spiritualitatea ta. Eu cel putin, prefer sa comunic cu cineva care e centrat pe Pamant si cunoaste diferite subiecte spirituale dar nu incearca sa fie "subiectul".

Cand iti fortezi spiritualitatea , infrangi chiar scopul acesteia; nu te conectezi cu adevarat la Energia Universala.
Doar tu stii care iti sunt adevaratele credinte spirituale si ce parere ai despre ele. Dar uite o idee importanta; daca oamenii cred ca esti fals - ca iti fortezi spiritualitatea sau ca o fortezi asupra lor - poate ca de fapt, asta faci. Cateodata e pur si simplu prea mult. Daca dai impresia ca esti fals, trebuie sa te analizezi bine si sa vezi daca intr-adevar iti fortezi spiritualitatea, daca incepi sa pierzi legatura aceea centralizatoare cu Pamantul si cu aceasta existenta materiala. Daca acesta e cazul tau, acum e momentul sa faci niste ajustari. Vei descoperi ca oamenii te vor simti ca esti mai sincer, mai direct si mai increzator in convingerile tale, in loc sa fii genul de om care traieste cu capul in nori, care pare ca nu greseste niciodata sau e invaluit de " bunatatea pozitivitatii", lucruri care iti sunt deloc benefice.

Spiritualitatea ta este spiritualitatea ta, si nimeni nu o poate schimba, nu ti-o poate lua sau nu-ti poate spune ce e corect si ce e gresit pentru tine. Cel mai important lucru e sa nu te lasi prins in a fi "spiritual", medium sau absorbit in orice alta zona a metafizicii atat de adanc, incat pierzi ideea principala a ceea ce vrei sa faci. Credinta ta nu e moda!

Fii practic si cinstit cand vine vorba de metafizica si spiritualitate; fii cu picioarele pe Pamant.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: