Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 10 august 2015

A fi responsabil de campul tau energetic



Cei mai multi oameni nu sunt responsabili cu propria lor energie, dar acest lucru nu inseamna ca tu trebuie sa fi iresponsabil cu energia ta. Asta inseamna de a fi constient responsabil de energia pe care o primesti si de energia ta pe care tu le proiectezi asupra altora. Odata ce esti complet responsabil de propria ta energie, nu conteaza daca cineva isi va revarsa energia ei pe tine - tu nu il vei lua. In mod ironic, depinde de cum te simti tu in legatura cu aceasta energie; cand exista o intruziune in aura ta, poti simti dintr-o data dureri de cap, stari de voma, sa fi fara vlaga...



Daca totusi preiei energia cuiva, este important sa iti amintesti ca odata ce l-ai preluat devine energia ta - nu a lui. Daca aceasta este cauza, obsearva cum de ai permis ca energia ta sa fie infiltrata. Asuma-ti responsabilitatea pentru ea. Nimeni nu te poate obliga sa iei energia lor. Atata timp cat tu condamni pe altul, nu ai nici o putere sa-l eliberezi – oferind astfel si mai mult din energia ta.
Intre timp, iti poti antrena energia ascendent catre un prag de unde altii sa nu te poate trage in jos. Desigur ca trebuie sa depui eforturi constiente pentru a ajunge acolo, dar odata ce ai facut acest lucru, viata curge cu usurinta si gratie si vei deveni un far al iubirii si luminii pentru altii.
Iata cum poti fi mult mai responsabil cu energia ta:
  1. Propria ta energie
    Este important sa sti cum te simti inainte sa interactionezi cu cineva, deci, daca exista vreo schimbare in modul in care te simti, poti sa o identifici, si rapid il eliberezi spunand,
    Aceasta nu este energia mea – il eliberez”.
  1. Vezi inocenta in Toti
    Cand te uiti adanc, intra-adevar toti suntem nevinovati. Sa ii vezi pe toti nevinovati si sa vezi ca fac tot ce pot ei face mai bine, iti permite sa stai pozitiv, si sa nu iei din energia lor negativa.
  1. Fi in preajma oamenilor fericiti, a celor cu o vibratie inalta
    Cand vii in contact cu oameni fericiti sau cu cei care au o vibratie de energie inalta, bucura-te de petrecere. Accepta darul energiei pozitive – dar fi atent sa nu depinzi de altii ca sa te simti bine (nu deveni un vampir energetic).
  1. Practica eliberarea
    Traind intr-o stare de eliberare, de a da drumul lucrurilor, ideilor, persoanelor, iti permite sa pastrezi energia curata si clara. Cand eliberezi, energia negativa nu se poate lipi de tine.
  1. Nu te juca de - a prinselea
    Doar pentru ca cineva iti arunca o carpa murdara, nu inseamna ca trebuie sa-l si prinzi – lasa-l sa plece, si nu te va afecta.
  1. Cauta frumusetea
    Avem tendinta de a cauta ceea ce este gresit in ceilalti - dar, in schimb uita-te dupa frumusete, si te vei alinia cu aspectele mai inalte ale altora. Oamenii vor simti iubirea ta si vor raspunde la randul lor, crescand atat vibratia ta , cat si a lor.
  1. Fii bland cu tine insuti
    Lumea intotdeuna reflecta sentimentele si convingerile pe care le avem fata de noi insine. Daca vrei ca ceilalti sa ti se adreseze mai pozitiv, tu de asemenea va trebui sa faci asta pentru tine.

8. Stabileste limite
Este bine sa lasi oamenii sa stie cum sa te trateze si chiar cum sa vorbeasca cu tine. Sa nu iti fie teama de a stabili limite, cum ar fi: fara barfe, fara judecari, fara plangeri. Poti spune ceva de genul, “Tu probabil nu ai stiut acest lucru, dar eu hotaresc cum ma simt in cea mai mare parte a zilei, asa ca nu iau parte la barfe sau a judeca pe unii si pe altii.”
9. Trimite energie pozitiva
Daca te simti bine, arat-o. Zambeste, fii generos si ofera complimente. Traieste viata din plin. Aminteste-ti, vibratia puternica domina toate intalnirile personale. Cand ai indepartat pericolul intruziunii, si incepi sa iti revii si sa iti cresti vibratia ,impartaseste energie pozitiva si nu vei mai fi afectat de vibratiile joase, iar cei din jurul tau vor incepe sa se simta mult mai bine. Aceasta este modul in care faci o diferenta in fiecare zi!
10. Ofera energie
In loc de a te inconjura cu un scut de energie protectoare, imagineaza-ti Energia Divina curgand in tine si revarsand din tine - creand o aura de lumina si iubire in jurul tau. Permite acestei energii puternice sa rezoneze de la tine si sa afecteze pe toti cei pe care ii intalnesti.
11. Ai incredere in intuitia ta
Intuitia ta este un sistem superior de ghidare interioara si iti va arata intotdeuna calea. Cand nu asculti de Sinele tau si pui dorintele altora in prim plan, iti compromiti propria energie si vei permite ca energia celorlalti sa te afecteze. De fiecare data cand ai incredere in ghidul interior si iei masurile corespunzatoare, iti vei intari capacitatea de a proteja energia ta personala, si prin urmare, in mod natural, vei tine la distanta energia negativa. 

Ganduri finale
Cand ajungi in cele din urma la un punct cand nu mai iei din energia altora, esti in stare sa te conectezi si sa raspunzi de la un nivel mai ridicat, unde este posibil ca tu sa simti ce simte cineva fara a sti de durerile si problemele lor. Aceasta este Experienta Divina a Compasiunii. Din acest spatiu imaculat, poti oferi iubire fara a-ti compromite energia si a te sacrifica in vre-un fel. In loc de senzatia de drenare, te simti puternic energizat si ai o abundenta de energie pozitiva puternica de oferit si impartasit.
Prin aceasta stare de Iubire Superioara esti cu adevarat de serviciu in lume.



<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: