Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 4 august 2015

Fizica cuantica - Lumea fizica este un ocean de energie vibrationala

Nimic nu este solid: aceasta este lumea fizicii cuantice
Fizicienii castigatori al premiului Nobel au dovedit dincolo de orice indoiala ca lumea fizica este un ocean de energie vibrationala care palpaie intermitent in fiecare clipa de fiintare, incontinuu...

Ei au dovedit ca gandurile sunt cele care aduna si tin impreuna acest camp de energie vibrational in continua schimbare in “ obiectele” pe care le vedem.
Deci, de ce nu vedem o persoana in loc de un grup de fulgere intermitente de energie?
Gandeste-te la o rola de film.
Un film este o colectie de aproximativ 24 de cadre pe secunda. Fiecare cadru este separat printr-un decalaj. Cu toate acestea, din cauza vitezei cu care un cadru inlocuieste un alt cadru, ochii nostrii ne inseala gandirea ca noi vedem o imagine continua si in miscare.
Gandeste-te la televizor.

Un tub TV este pur si simplu un tub cu fascicoli de electroni lovind luminoforul ecranului intr-un anumit fel, creand iluzia de forma si miscare.


Aceasta este ceea ce toate obiectele sunt. Ai cinci simturi fizice ( vedere, sunet, atingere, miros, gust ) .
Fiecare dintre aceste simturi are un spectru specific ( de exemplu, un caine aude o gama diferita de sunete decat tine ; un sarpe vede un spectru diferit de lumina decat tine, si asa mai departe).
Cu alte cuvinte, setul tau de simturi percepe oceanul de energie dintr-un anumit limitat punct de vedere si face o imagine din asta.
Aceasta nu este completa, nici nu este exacta. Este doar o interpretare.
Toate interpretarile noastre sunt bazate exclusiv pe “harta interna” a realitatii pe care o avem si nu a adevarului real. “Harta” noastra este rezultatul experientei colective a vietii noastre individuale.
Gandurile noastre sunt legate de aceasta energie invizibila si ele determina ceea ce formeaza energia. Gandurile tale schimba literalmente universul pe o baza de particula-de-particula pentru a crea viata ta fizica. Uita-te in jurul tau.
Tot ceea ce vezi in lumea noastra fizica a inceput ca o idee, o idee care a crescut fiind impartasit si exprimat, pana cand a crescut suficient intr-un obiect fizic trecand printr-o serie de etape.
Devii ceea ce crezi cel mai mult.
Viata ta devine ceea ce ti-ai imaginat si ai crezut cel mai mult.
Lumea este oglinda ta, permitandu-ti sa experimentezi in planul fizic ceea ce tine ca adevar al tau... pana cand il schimbi.
Fizica cuantica ne arata ca lumea nu este ceva greu si neschimbabil cum pare a fi. In schimb, este un loc foarte fluid, construit continuu, folosind gandurile noastre individuale si colective.
Ceea ce gandim ca este adevarat este intr-adevar o iluzie, aproape ca un truc magic.

Din fericire am inceput sa descoperim iluzia si ce este mai important, cum sa-l schimbam.
Dar din ce este alcatuit corpul tau?
Noua sisteme cuprind corpul uman: Circulator, Digestiv, Endocrin, Muscular, Nervos, Reproducere, Respiratorie, Scheletic si Urinar.
Din ce sunt ele alcatuite?
Tesuturi si organe.
Din ce sunt alcatuite tesuturile si organele?
Din celule.
Celulele din ce sunt alcatuite?
Din molecule.
Moleculele din ce sunt formate?
Din atomi.
Atomii din ce sunt formate?
Din particule sub-atomice.
Particulele subatomice din ce sunt alcatuite?
Energie!
Tu si cu mine suntem energie-lumina pura in configuratia sa cea mai frumoasa si inteligenta. Energie care schimba in mod constant dedesubt suprafata oceanului energetic si tu controlezi totul cu mintea ta puternica.
Tu esti o fiinta umana stelara si puternica.
Daca te-ai putea vedea sub un microscop electronic puternic si ai efectua alte experimente pe tine, ai vedea ca esti alcatuit dintr-un grup energetic vibrational in continua schimbare in forma de electroni, neutroni, fotoni si asa mai departe.
Si asa este totul in jurul tau, totul vibreaza la o anumita frecventa. Fizica cuantica ne spune ca aceasta este actul de a observa un obiect care se determina pe sine insusi sa fie acolo unde e.
Un obiect nu exista independent de observatorul sau! Deci, dupa cum poti intui, observarea, atentia, si intentia ta, literalmente creeaza acel lucru.
Acest lucru este dovedit stiintific.
Lumea ta este format din spirit, minte si corp.
Fiecare are o functie care este unica si nu este impartit cu celalalt. Ceea ce vezi cu ochii si experimentezi cu trupul tau este lumea fizica, pe care o vom numi Corp. Corpul este un efect, creat de o cauza.
Aceasta cauza este Gandul.
Corpul nu poate crea. Poate numai experimenta si sa fie experimentat...aceasta ii este unica functie.

Gandul nu poate experimenta...poate numai sa inventeze, sa creeze si sa interpreteze. Are nevoie de o lume a relativitatii (lumea fizica, Corp) pentru a se experimenta pe sine.
Spiritul este Tot Ce Este, cel care da Viata Gandului si Corpului.
Corpul nu are nici o putere de a crea, cu toate ca da iluzia puterii ca face acest lucru. Aceasta iluzie este cauza multor frustrari. Corpul pur si simplu este un efect si nu are nici o putere de a provoca sau de a crea.
Cheia tuturor acestor informatii este sa inveti sa vezi universul diferit de cum il percepi acum, astfel incat sa poti manifesta tot ceea ce doresti cu adevarat. 


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: