Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 30 septembrie 2015

Sexul si aura



Am fost intrebata de multe ori cat de mult influenteaza sexul cu anumite persoane aura, energia noastra... Acorda atentie cu cine iti impartasesti energia intima. Intimitatea la acest nivel impleteste energia ta aurala cu energia aurala a celeilalte persoane. Aceste conexiuni puternice, indiferent de cat de nesemnificative crezi ca sunt, lasa reziduri spirituale, in special intre oameni care nu practica nici un fel de curatare, fizic, emotional sau altele. Cu cat mai mult interactionezi intim cu cineva, cu atat mai adanc conexiunea si mai mult din aura lor se impleteste cu a ta. Imagineaza-ti aura confuza a cuiva care doarme cu mai multe persoane si poarta cu ea aceste energii multiple. Ceea ce ei nu isi dau seama este ca ceilalti pot simti aceasta energie care poate respinge energia pozitiva si atrage energia negativa in viata lor.



Eu spun mereu, niciodata sa nu dormi cu cineva cu care nu vrei sa fi” - Lisa Chase Patterson

Cred ca autorul original al acestui citat de mai sus este Lisa Chase Patterson. Cum descriu natura intima a schimbului de energie cu o alta persoana in timpul actului sexual sunt prelegeri tinute prietenilor de ani de zile. A fost frumos sa vad pe altcineva discutand-o la fel de bine.
Suntem cu totii fiinte fizice, dar suntem si mult mai mult de atat, inclusiv “fiinte energetice”. Cand ajungi intim cu cineva, fuzionezi cu energia lui. Nu conteaza daca este sex astral (OBE), sex fizic sau sex oral – oricand esti intim cu o persoana (sau persoane) tu absorbi o parte din energia lor si ei absorb o parte din energia ta.
Daca ai sex cu oameni pozitivi, iubitori, inaltatori – acesta energie minunata este absorbita si te inalta. Daca ai sex cu oameni negativi, pesimisti, instabili, depresivi – acea energie te va trage in jos, te va prabusi si vei fi dezinteresat in viata de zi cu zi. ( Printre altele...suntem cu totii unici la urma urmei). Tine minte, daca o persoana doarme cu o varietate de oameni, ei absorbi energia ei. Un barbat casatorit sau o femeie casatorita absorb energia sotilor/sotiilor si o vor amesteca cu energia ta daca esti celalalt barbat sau femeie. E vice versa.

Deci, data viitoare cand sari in pat cu cineva sau vrei sa ai sex OBE – tine cont de faptul daca ei nu isi curata energia in mod regulat, vei fi intim cu oricine cu care au fost ei intimi.

Oh, si ca sa stii, asta nu este o descoperire noua. Crestinii numesc adesea aceasta conexiune “ legaturile sufletului”. De asemenea este discutata pe larg in studiul sexului tantric.
Asa cum acumulam energii nedorite in viata de zi cu zi, curatarea regulata a aurei sustine sanatatea si bunastarea noastra. Ca niste iepurasi de pulberi psihice , vom merge in jur colectand reziduri pe aura noastra, pana cand, in cele din urma, vom face ceva pentru a o curata...

Este la fel cu igiena personala. Daca nu faci baie, corpul devine din ce in ce mai murdar. Treptat mirosul va deveni greu de suportat. In cele din urma, corpul devine chiar un teren propice pentru boli si bacterii. Daca nu iti cureti aura, sistemul tau energetic spiritual va deveni din ce in ce mai murdar. In cele din urma vei deveni neplacut pentru ceilalti din jur ( desi ei nu pot intelege in mod constient de ce). Apoi sistemul tau energetic incepe sa atraga vibratii joase care sunt nesanatoase pentru tine si pentru altii.

In cultura moderna, ne asteptam ca oamenii sa aiba cu regularitate grija de igiena personala, daca nu zilnic. Dar noi nu suntem inca atat de evoluati spiritual!

Am scris foarte multe tehnici de curatare a energiei, aproape tot blogul este despre aura, tehnici de curatare a aurei rapide, pentru incepatori, pentru avansati si pentru cei foarte avansati...le veti gasi pe blog, doar treceti in " cauta pe blog - cuvantul dorit...Acum voi reaminti cateva dintre cele mai usoare...

Curatarea aurei tale
Abordari diferite pentru curatarea aurei te va sprijini in compensarea diferitelor aspecte ale sistemului energetic. Cum am scris, unele tehnici sunt mai usoare – in termeni de igiena personala - cum ar fi schimbarea hainelor, sau a da cu deodorant. Ele sunt inca utile, dar nu pot inlocui un dus! Alte tehnici de curatare a aurei merg mult mai profund – echivalentul unui exfoliant bun, sau de a merge pentru un tratament de detoxifiere spa.

Optiuni pentru curatare…

Baie cu saruri
Apa ajuta sa spalam murdaria, atat fizica cat si energetica. Adaugand saruri, stimuleaza curgerea propriei tale energii si atrage reziduurile psihice minore din aura ta.

Inotul
Scufundarea in apa ajuta la curatarea aurei. Cum apa de ocean contine sare si minerale , este util mai ales pentru atragerea reziduurile psihice minore din aura ta.

Lumina soarelui
Blanda expunere la soare stimuleaza curgerea propriei energii. Unele vibratii joase nu pot exista cu expunerea la lumina puternica.
Patru abordari mai puternice pentru curatarea aurei…
    1.Meditatia aurala
    Chiar si o meditatie de baza te ajuta sa te relaxezi si sa te eliberezi. Meditatia aurala lucreaza direct cu eliberarea energiilor nedorite prin impamantare, curatand aura, canalele de energie si chakrele. Una dintre cele mai puternice cai de curatare si ingrijire pentru aura ta este meditatia aurala pe baza de energie.

2. Vindecari de aura
Intr-o vindecare de aura, vindecatorul te va sustine in curatarea energiilor nedorite din sistem. Terapeutul te va asista in impamantarea din reziduurile psihice, eliberand blocaje si ajutandu-te sa obti curgerea propriei tale energii. Daca doresti sa afli mai multe despre vindecarea aurei, iti recomand sa cercetezi Reiki. Daca nu doresti sa o experimentezi pe tine insuti, iti recomand sa cauti un vindecator reiki in zona ta.

3. Citirea aurei
De multe ori confundam energia altor oameni cu propria noastra energie. Cand confundam energia externa pentru binele nostru, nu vrem sa-l eliberam. O tinem pentru ca credem ca este a noastra! Intr-o lectura de aura clarvazatoare, un cititor te poate ajuta sa iti identifici propria energie si sa discerni energia straina. Cand recunosti o energie care nu este a ta, este mult mai usor sa-l eliberezi.

4.Simte emotiile tale
Cand energia emotionala este blocata, se creeaza o congestionare, o aglomerare si de rezerva de-a lungul sistemului energiei spirituale. Asa ajungi sa te blochezi cu energii nedorite. Permitandu-ti sa simti emotiile ascunse creeaza o eliberare de energie. Aceasta miscare si curgere te sprijina in curatarea reziduurilor psihice.

Alte optiuni pentru curatarea aurei…

Vantul
Stand cu postura corpului deschis intr-un vant puternic te sprijina in eliberarea energiilor nedorite. Cum briza marii contine umiditate, sare si minerale, vanturile oceanice sunt deosebit de benefice pentru curatarea aurei.

Gradinaritul si de a fi in natura
Prin gradinarit si fiind in natura, vii in contact direct cu pamantul. Aceasta te ajuta sa te inpamantezi si sa eliberezi energiile nedorite din sistemul tau.

Creativitatea
Crearea a ceva de care esti entuziasmat iti ofera o “creativitate inalta”. Aceste valuri de energie creatoare stimuleaza curgerea propriei energii si te ajuta la eliberarea blocajelor si energiilor nedorite.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: