Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 30 septembrie 2016

Acasa este acolo unde iti este sufletul


In anumite momente ale vietii noastre , sufletul nostru ne "cheama" in mod inexplicabil si misterios catre un anumit loc. Locul sufletului tau este acel loc fata de care te simti puternic conectat si in care "infloresti" spiritual, locul in care sufletul tau se simte cel mai acasa, linistit, liber sa fie cine este cu adevarat. Este locul pe care sufletul tau il simte ca ACASA.
Intoarce-te iar, intoarce-te iar, intoarce-te la casa sufletului tau.
Intoarce-te la cine esti,
Intoarce-te la ceea ce esti,Intoarce-te acolo unde esti.Nascut si renascut din nou.”
Ai simtit vreodata ca o voce din tine si dincolo de adancurile tale iti sopteste ca trebuie sa ajungi intr-un anumit loc? Te-ai simtit vreodata ca acasa intr-un anumit loc, desi in mod ciudat nu ai mai fost niciodata acolo? Te-a incercat vreodata sentimentul ca trebuie sa te urci in avion si sa vizitezi un anumit loc al lumii caci te striga cu o mie de voci, in o mie pe limbi pe care nu le intelegi, dar pe care cumva “le simti”? Iar cand ai ajuns acolo, indiferent de cat de diferit (geografic, cultural, climatic etc) ar fi de locul tau natal, de casa ta fizica actuala, tu te-ai simtit ca si cand tocmai ai aterizat acasa?
In anumite momente ale vietii noastre, sufletul nostru ne cheama in mod inexplicabil si misterios catre un anumit loc. Locul sufletului tau este acel loc in care sufletul tau se simte cel mai acasa.

Cum iti dai seama ca ai ajuns in Locul adevarat al Sufletului tau?

Ce simti cand ai ajuns in locul adevarat al sufletului tau si de unde stii ca ai ajuns acolo unde trebuie? Ei bine, aici intervin in forta sentimentele si senzatiile. Vocea intuitiei te poate ajuta sa iti gasesti mai usor locul sufletului tau sau iti poate fi revelat in vis. Daca te numeri printre cei norocosi, atunci pur si simplu te afli deja acolo sau dai intamplator peste el. Pentru multi, acest acasa interior poate fi chiar in gradina casei lor, iar pentru altii poate sa se gaseasca la mii de kilometri departare, de cealalta parte a globului. Daca simti ca intre tine si locul in care te afli este o conexiune vibrationala benefica, pe care nu ti-o poti explica, dar care te face sa te simti in permanenta ca te afli in locul, spatiul si timpul potrivit, atunci te afli pe drumul cel bun, in locul sufletului tau. Reconecteaza-te cu el ori de cate ori simti nevoia.
Pentru multi insa, a gasi locul adevarat al sufletului tau poate fi o provocare. Este o provocare diferita pentru fiecare, o calatorie personala unica si speciala. Atunci cand sufletul tau iti da semnale ca este timpul sa se duca in acel loc, vei simti o anumita chemare interioara, o atractie puternica catre o anumita zona/ loc, dorinta de a vizita, de a te muta in acel loc sau de a trai acolo pentru o perioada de timp. Iar cand ai ajuns in acel loc, stii ca el este acela fiindca te incearca emotii puternice si simti ca esti prezenta in ACUM mai mult decat niciodata.
De asemenea, stii ca un loc este locul sufletului tau cand iti permite in mod natural sa iti accesezi intr-o forma sau alta abilitati pe care nu stiai ca le ai precum abilitati extrasenzoriale. Locul sufletului tau este locul tau adevarat in interiorul naturii si al universului. Fiecare dintre noi s-a nascut menit sa ocupe un anumit spatiu in cadrul acestui univers, sa il faca sa evolueze si sa il numeasca acasa prin puterea trairilor sale. Stii ca sufletul tau a ajuns in locul sau special in momentul in care se simte viu, vibrant, plin de inspiratie, iubit si iubitor, sprijinit si capabil sa sprijine si sa daruiasca.
Pe de alta parte, unii oameni de stiinta au o teorie interesanta ce vine sa explice acest sentiment de familiaritate si de atractie inexplicabila fata de un loc anume. Ei sustin ca genele noastre poarta amintiri de la stramosii nostri. Prin urmare, simtim conexiuni puternice cu locuri in care nu am mai fost niciodata pana atunci fiindca probabil stramosii nostri au avut acces la ele.
Cand iti gasesti locul sufletului tau, simti ca apartii acelui loc si ca acolo trebuia sa ajungi, fiind perfect constienta de legatura puternica dintre tine si acel loc, chiar daca nu o poti explica in cuvinte. Locul sufletului nostru este acel loc in care ne putem atinge intregul nostru potential, realizand lucruri mari, acel loc in care putem pasi cu incredere catre ceea ce suntem noi cu adevarat.
Acel loc al sufletului nostru este un fel de loc al vindecarii in care sufletul nostru se poate elibera de traumele si experientele neplacute ale vietilor anterioare. Nu imi explicam de ce tocmai Olanda pana cand sufletul mi-a explicat printr-un vis durerea pe care l-a simtit acum vreo 200 de ani cand raul Lek a inghetat bocna si oamenii au incercat sa patineze pe ea, iar intr-un loc anume (pe care am simtit-o si de care mi-a fost teama la un moment dat, desigur erau emotiile sufletului meu) s-a spart gheata si au murit 3 oameni. Am resimtit durerea disperarii, a pierderii celui drag. Am inteles atunci ca sunt in acel loc pentru a-mi vindeca sufletul si pentru a da drumul acelui suflet pierdut care inca era acolo, asteptandu-ma...Aici este acel loc...
 Si desigur, acea conexiune a inimii cu ceilalti oameni pe care nu i-ai vazut niciodata dar parca ii cunosteai de foarte mult timp, acea jovialitate a inimii, o vibratie extraordinara care atragea tot ce era mai frumos in jurul meu....In locul sufletului tau te simti puternic, te simti renascut din punct de vedere energetic. Gasindu-l, ne vom regasi pe noi. Pana si marile spirite iluminate ale lumii au avut locurile lor speciale, locuri unde si-au gasit linistea, revelatiile si echilibrul interior: Moise pe muntele Sinai, Iisus in desert, Mahomed intr-o pestera in afara Meccai, Buddha sub un arbore Bodhi.

Cele 10 Semne care te ajuta sa identifici locul pe care sufletul tau il numeste Acasa

O persoana poate avea un singur loc al sufletului sau mai multe (2,3,4 etc), se arata pe lonerwolf.com. Aborigenii australieni, spre exemplu, credeau insa ca orice persoana are un singur loc in lumea naturala caruia ii apartine cel mai mult, un loc care este parte din ea la fel de mult cum ea este parte din loc.
Iata care sunt cele 10 semne ca ai gasit locul adevarat al sufletului tau:
1.Daca este un loc nou, vei avea senzatia de familiaritate.
2. Poti percepe culorile ca fiind mai stralucitoare, aproape ca intr-un tablou suprarealist.
3. Vei simti intr-un grad mai mare senzatia de armonie si de relaxare.
4. Simti in mod intuitiv ca “esti in sfarsit acasa si ca acum te poti odihni cu adevarat.”
5. Terenul exterior se sincronizeaza cu peisajul tau interior – este ca si cum s-ar fi asteptat unul pe altul.
6. Chiar daca in acest loc este haos la exterior, in interiorul tau tot ai acel sentiment de pace.
7. Te simti inspirata si ai izbucniri de creativitate.
8. Ai un sentiment nou al libertatii si al bucuriei.
9. Devii mai introspectiva si vei ajunge sa te cunosti in modalitati mai profunde.
10. Te simti energizata si reincarcata energetic.

Exista locuri personale ale sufletului, dar si locuri universale (colective)

De asemenea, nu exista doar locuri personale ale sufletului, ci exista si locuri universale ale sufletului. Sunt locuri colective si incarcate cu o vibratie puternica, locuri sacre si incarcate energetic, cu care mai multe suflete se pot conecta concomitent. Aceste locuri precum Piramidele din Egipt, Muntele Uluru (Australia), situl arheologic Chavín de Huántar, templul megalitic de la Stonehenge sunt destinate tuturor oamenilor de pe planeta, ajutandu-i sa se reconecteze cu resursele lor interioare si cu puterea launtrica.
Totodata, aceste locuri ii pot calauzi catre implinirea scopului adevarat al vietii lor. In acest locuri insa, nu simti neaparat nevoia sa te stabilesti. De multe ori, este suficienta o singura vizita pentru a te simti reincarcat energetic. Sunt aceleasi locuri pe care samanii si culturile indigene le numesc “locuri ale puterii”, locuri in care revii la sursa autentica a puterii, cea interioara, conectandu-te la sursa exterioara a puterii, cea divina.

Acasa este acolo unde iti este sufletul

La randul lor, vorbind dintr-o perspectiva generala. locurile sunt puternice. De asemenea, o casa nu este doar o cladire, ci gazduieste viata in ea. O casa nu este doar un loc construit din caramizi, piatra sau lemn. Odinioara, aceste materiale au fost la randul lor vii, au avut o energie specifica, au fost copaci, pietre, pamant. O casa este o manifestare exterioara a lumii noastre interioare si adaposteste energia vietii tale, cu experientele si perspectivele vietii tale, energia materialelor din care a fost construita. O casa trebuie sa ii ureze bun venit sufletului tau si sa il faca sa se simta ca acasa.

“Singuratatea crescuta, izolarea, lipsa imginatiei si a inspiratiei sunt cateva din preturile pe care le platim atunci cand casele noastre nu ne ‘hranesc’. Acest lucru se intampla cand acasa nu este un ecosistem de sprijin pentru dezvoltarea si traiul aspiratiilor noastre mai inalte”, afirma Katherine Allen, autor si fondator al Harmonious Living Environments.
“Trebuie sa realizam ca acasa este o calatorie, nu un obiectiv; este o calatorie a spiritului uman. Thomas Morus a spus ca ‘nu cautam casa perfecta sau jobul perfect sau perechea perfecta, ci cautam experienta pe care suntem chemati sa o recream din micile si multele vizite noastre aici si acolo, din calatoriile si experientele in care ne-am strans ca sa le numim Acasa pentru noi', declara coach-ul in continuare.
“Locul sufletului tau poate fi o insula, o cladire, un oras sau chiar o poiana care deschide un spatiu in interiorul tau despre care nu ai realizat ca a fost inchis, un sentiment de conexiune intre peisajul interior si peisajul exterior. Imblanzirea inimii.” - iata ce definitie frumoasa a locului sufletului ne ofera Jeffery Paine .
"Astazi, oriunde te-ai afla,
Fii sufletul acelui loc. " ~Rumi

<*toate drepturile rezervate*>