Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 25 iulie 2019

Efectul rugaciunii

S-a studiat efectul rugăciunii asupra celor cu probleme de sănătate,şi s-a descoperit că pacienţii care se rugau şi erau pomeniţi şi în rugăciunile altora au prezentat mai puţine complicaţii şi s-au însănătoşit mai repede, chiar şi cei care nu ştiau că se fac rugăciuni pentru ei. Aceasta este o dovadă clară că forţa rugăciunii este reală. Dar s-a mai descoperit şi altceva: cea mai eficientă rugăciune nu este aceea care se structurează ca o cerere, ci aceea care este în acelaşi timp o afirmaţie. S-au supus studiului două tipuri de rugăciuni. Primul era o cerere la adresa lui Dumnezeu, a divinului, care era rugat să intervină şi să ajute o persoană bolnavă. Celălalt era o afirmaţie, spusă cu credinţă, că Dumnezeu va ajuta această persoană.
Vezi diferenţa? O rugăciune care îi cere lui Dumnezeu să intervină se face în ipoteza că Dumnezeu poate să intervină numai dacă decide să onoreze această cerere. Ea porneşte de la premisa că noi nu avem alt rol decât acela de a cere. Cealaltă formă de rugăciune porneşte de la premisa că Dumnezeu poate şi vrea, dar legea existenţei umane este astfel stabilită încât împlinirea cererii depinde în mare măsură de credinţa noastră şi că lucrul cerut se poate întâmpla. Aşa că rugăciunea trebuie să fie o afirmaţie care să exprime cu tărie această credinţă. în studiu se spune că acest tip de rugăciune este cel mai eficient.
Toate marile rugăciuni din Biblie sunt afirmaţii, nu cereri. Gândeşte-te la Tatăl Nostru: „Facă-se voia Ta, precum în cer aşa şi pe pământ. Pâinea noastră cea de toate zilele, dă-ne-o nouă astăzi, şi ne iartă greşelile noastre..." Nu spune „te rog să ne dai ceva de mâncare" sau „te rog să ne ierţi".Afirmă că aceste lucruri sunt gata să se întâmple şi crede că aşa va fi, şi atunci aşa este. Unii oameni de ştiinţă s-au apucat să teoretizeze şi spun că aceste noutăţi implică altceva, de o mare importanţă pentru fiecare în parte. Spun că dacă aşteptările noastre şi credinţa noastră fac rugăciunea să „funcţioneze", atunci fiecare poate deveni o forţă în manipularea acestui tip de energie în lume, fie că ştie, fie că nu...Unde duce asta? Dacă rugăciunea este o afirmaţie care are la bază aşteptările şi credinţa noastră, atunci tot ceea ce ne dorim poate avea acest efect. Ne rugăm, practic, tot timpul pentru ceva în viitorul nostru sau al altora, fără să ne dăm seama... Îţi dai seama? Ştiinţa confirmă acum cunoaşterea pe care au avut-o cei mai ezoterici mistici ai tuturor religiilor. Toţi au spus că avem o influenţă mentală şi spirituală asupra lucrurilor care ni se întâmplă în viaţă. Adu-ţi aminte de scripturi, cum credinţa cât un bob de muştar putea muta munţii din loc! Ce-ar fi dacă această calitate ar fi secretul adevăratului succes în viaţă, ar crea comunitatea adevărată...
<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: