Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 17 martie 2016

Cine sunt empaticii si ce inseamna sa ai daruri empatice?

Am dorit sa scriu un articol specific cu privire la acest subiect special pentru ca am inteles ca multi oameni nu inteleg ce inseamna sa fi o fiinta empatica cu darul empatiei. Nu este usor sa fi treaz intr-o lume care abia a inceput sa se trezeasca din experimentul sub care am trait, din experimentul bun/rau, de la separarea sursa/creator pe care o traim de atat de mult timp. Cu totii ne-am ignorat propria chemare specifica individuala, cu totii am ignorat munca noastra interioara, cu totii ne-am ignorat darurile si cum sa traim cu ele.
Deloc nu este usor sa fi treaz intr-o lume care este atat de inchisa, de blocata, si crede-ma am avut momente in care am simtit ca si cum exist intr-un loc unde nu am fost din punctul de vedere a Sinelui Superior. Fizic am fost aici jos simtind dureri ingrozitoare, dar atunci cand vine vorba de orice altceva am trait in taramurile superioare.

Da, acest proces de ascensiune ma face sa simt ca si cum uneori m-am intors acasa cu Sursa/ Creatorul insusi, in ciuda faptului ca eu stiu ca fizic sunt aici jos si ca am daruri sufletesti. Nu pot trai acolo sus pentru ca am daruri care pot ajuta oamenii de aici de jos, care au nevoie de indrumare, care au nevoie de ajutor pentru a intelege ce inseamna sa fi treaz?
Trebuie sa fac o afirmatie, ca noi toti suntem diferiti, fiind in acelasi timp aceiasi. Noi toti suntem Lumina/ oricum unii dintre noi! Acesta este un alt subiect pentru o alta zi.
Cei care sunt din Lumina si tu stii daca esti sau nu, sa nu mentionam daca altul este fals. Toti suntem diferiti in sensul de ceea ce sunt abilitatile noastre?

Fiecare isi are propriile daruri, haruri unice, speciale, care ii pot ajuta pe ceilalti. Una din aceste daruri este darul empatiei. Multi cu acest dar sunt considerati un Empatic si ma refer la aceste fiinte speciale ca Fiinte Empatice. Pentru ca asta sunt ei!
Multi dintre cei care au acest dar special traiesc o viata grea, si acest dar specific este probabil unul din cele mai grele cu care au de a face acolo, afara, in lume.
Ei sunt “psychics” cum spun prietenii mei , cercetatorii de la Cambridge...parapsihologi, mediumuri, care vad anumite viziuni, ei sunt Clarvazatorii care stiu totul. Cei cu darul lor individual de ClarSimturi { clarvedere, clarauditie,clarsimtire, clargustare, clartangenta, si desigur darul empatiei cunoscut ca si clarempatie}.

Dar suntem aici ca sa vorbim de empatici. Cine sunt aceste fiinte curajoase? Care este darul lor? Si cum pot ajuta umanitatea cu acest dar?


Ce sunt empaticii si ce inseamna sa ai daruri empatice?

Ce este un empatic? Si ce inseamna sa fii o fiinta empatica? O fiinta care are darul empatiei are capacitatea de a simti energia pur si simplu. Pe planeta noastra totul este alcatuit din cantitati imense de energie, nu exista nimic in lumea noastra care este fara energie.
Noi toti suntem energie, animalele si natura sunt energie, gandurile pe care le gandim sunt toate energii, miscarile pe care le facem sunt toate energii, haosul/razboiul toate sunt energii. Pot sta aici si sa scriu o lista cu tot ceea ce detine/transporta energie dar atunci ar fi fara sfarsit, pentru ca totul aici este de fapt energie.
A fi un empatic si avand darul de a simti energia, de a detecta energia, de a fi literalmente energie este un dar extraordinar, dar nu inseamna ca este un dar usor de dus. Cu totii am auzit de zicala “ Avand puteri este un dar, dar si un blestem”, aceasta pare sa se simte ca un blestem pentru cei care au acest dar. In detaliu empaticii simt totul.
Sa simta tot ce vine de la oameni, din locuri din intreaga lume, de la evenimente uriase, cum ar fi cutremure si uragane, pana la razboaie si terorism. Daca poarta o cantitate puternica de energie este suficient pentru a face pe cei mai multi empatici sa aiba dureri de cap, suficient pentru a face pe cei mai multi empatici sa izbucneasca in lacrimi, suficient sa se infiltreze in aura celor mai multi empatici si sa aiba un impact in propria lor energie, inclusiv in sistemul lor de chakre. Poate fi suficient pentru a face mai multe fiinte empatice sa se simte total oprite si sa devina dezechilibrate in ei insisi. Cum am spus totul este energie, motiv pentru care aceste fiinte speciale cu acest dar special tind sa lupte foarte mult cand este vorba de gasirea unui echilibru.
Multi empatici fara sa stie preiau poverile, dificultatile altor oameni si apoi le transmuta fara a intelege pe deplin procesul a ceea ce fac ei.
Oamenii de pe aceasta planeta transporta cu ei cantitati serioase de durere si multi dintre ei, noi traim pe o planeta unde multi se reincarneaza cu aceleasi lectii care trebuiesc invatate si finalizate cu succes.
Asta este motivul pentru care ei intotdeuna aduc inapoi aceleasi dureri, adevarat si noi putem ajuta acele fiinte, dar la un moment dat trebuie sa se confrunte cu durerea lor, in conditii proprii.
Acest proces de ascensiune pe care noi toti o experimentam este ca o curatare a casei interioare, putem face curatenie doar in propriile noastre case.
Acum este timpul, in acest moment, pentru noi toti sa ne ocupam de propria noastra energie, sa vindecam aceasta energie si nu va mai trebui sa ne reincarnam aici doar daca alegem noi sa venim jos in vibratia 3D. Daca te simti dezechilibrat, ghici ce energie/durere iei de la alte fiinte! Opreste-te sa mai faci asta. Nu ajuta alte persoane, si face numai lucruri mai rele pentru tine. Cea mai mare provocare pentru fiintele empatice este de a invata balanta-detasarea si avand intelepciunea de a intelege ca putem ajuta doar oamenii care sunt in contact cu ei insisi.
Noi putem duce doar calul la apa, dar nu-l putem forta sa bea din primavara. Noi putem lasa oamenii sa stie cum se simt? De ce se simt in acest fel?
Literalmente “balabanesti” problema lor chiar in fata lor, dar daca ei nu vor sa isi faca curatenia/munca, tu nu poti lua din durerea lor , nu poti face acest lucru pentru ei. Pur si simplu nu functioneaza in acest fel, nici nu ar trebui sa fi responsabil pentru degajarea/curatirea altei energii. Sincer, ce crezi ca esti, o masina de spalat sau ce? Ciclul tau este mereu pe spalat si apoi pe uscat?
Nu sunt aici pentru a curata lenjeria de corp murdara a unora, nici tu empaticule!
Si asa este destul de greu sa traiesti intr-o lume intunecata plina cu multa energie intunecata, avand senzatia ca este un lucru. Luand poverile altora, pai asta este cu totul un alt lucru. Acum este timpul pentru ei sa isi asume responsabilitatea personala, nu cei cu darul empatiei sa gestioneze ceea ce ei nu vor/refuza sa isi asume responsabilitatea personala.


Acum energia negativa/ energia intunecata din “ acele timpuri stravechi”, aceasta poate fi uneori cel mai rau tip de energie pe care un empatic o poate simti, fiind sincera am momente unde sunt empatic si simt durerea altora si nu e amuzant deloc. Oricum simtind energie intunecata/satanica este cel mai rau si miroase si a putred! In cazul in care esti inconjurat de energie intunecata/satanica acelasi lucru se aplica cu ce am scris in indeplinirea sarcinilor altora. Detaseaza-te si indeparteaza-te, gaseste un echilibru si ramai in pace. Nu trebuie sa cari cu tine rahatul ala! Nu trebuie sa efectuezi ceea ce nu vrei sa gestionezi, vorbeste sus si tare ingerilor pazitori si cere calauza la Sursa/Creator si Univers. Odata ce lasi ca ei sa stie ce este ce tu nu doresti sa faci/efectuezi, iti lasa suficient spatiu ca sa te concentrezi asupra a ceea ce vrei in viata ta. Daca asta nu ajuta, atunci incearca toate tehnicile de curatare a energiei/aurei descrise pe acest blog. Daca nu functioneaza la tine cere protectia cristalelor/pietrelor. Jadul Violet este bun pentru chakrele celui de al treilea ochi, si magnetita este bun pentru impamantare.
 
<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: