Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


Gaseste-ti linistea interioara chiar daca ai o viata agitataViata este ca oceanul ...

Deasupra , viața ne va provoca cu suișuri și coborâșuri ... valuri de incertitudine, teamă, copleșire și haos. Credințele și percepțiile noastre vor fi contestate pe măsură ce navigăm prin viață.

La fel cum oceanul nu poate fi îmblânzit ... vor fi circumstanțe care vor apărea în viața voastră, care vor încerca să vă prăbușească.

Dar iată un mic secret ...

Sub suprafața sălbatică, inconfundabilă a oceanului ... se află un loc de calm, de pace și liniște ... Un loc care este un sanctuar constant împotriva haosului care se desfășoară deasupra ...

Și acest sanctuar se află în interiorul fiecăruia dintre noi ... Întrebarea este: cum accesați calmul și liniștea dinăuntru?

Meditatia este ancora voastră. Este lumina călăuzitoare care vă duce sub suprafața turbulentă. Pentru a experimenta bucurie pură și plenitudinea păcii . Meditația vă va ancora și vă va echilibra când vânturile și valurile amenință să vă înghită ...

Fie că aveți doar o jumătate de oră pe zi, sau chiar doar cinci minute pe săptămână ... o anumită meditație este mai bună decât deloc.

La nivel fizic, meditația liniștește corpul, eliberează stresul, îmbunătățește funcția cardiovasculară, modulează sistemul imunitar și îmbunătățește mecanismele de auto-vindecare. Există mii de studii care validează beneficiile fizice ale meditației.

La nivel mental, meditația sporește bunăstarea emoțională și este asociată cu o minte alertă liniștită. Cercetările arată că meditația ajută la reducerea anxietății, a insomniei, a depresiei și a comportamentului de dependență, în timp ce crește sentimentele de pace și bunăstare.

La nivel spiritual, prin extinderea conștiinței de sine, meditația ne oferă acces la calitățile conștiinței noastre, cum ar fi înțelegerea, intuiția, imaginația, creativitatea și libertatea de alegere. De asemenea, ne dezvăluie inseparabilitatea a tot ceea ce este în univers, aducând esența unității înapoi în viața noastră.

Namaste

Niciun comentariu: