Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


De ce esti aiciCe ne dorim de la viata? Noi toti...Acest gand m-a bazait toata dimineata si am amanat toate treburile pentru a scrie repede reflectiile care veneau si persistau.

Terminam scoala, ne indragostim, gasim un job, ne casatorim, dorim o casa unde sa ne crestem copiii – care la randul lor sa faca aceleasi lucruri...Dorim stabilitate, siguranta, un trai decent si linistit....asta ne dorim noi toti, fie ca suntem romani, indonezieni,americani,jamaicani,chinezi, fiecare om de pe aceasta planeta isi doreste aproximativ aceasi viata.Dar intervine Viata insasi. Pierzi jobul, ajungi somer; casa este lovita de o furtuna puternica sau se prabuseste de la un cutremur, ii pierzi pe cei dragi, sau te desparti, iti pleaca copiii pe meleaguri straine, ramai singur/singura, te imbolnavesti,etc...esti pierdut si nesigur... si iti pui intrebarea: “De ce Doamne, de ce?”


Da, de ce esti aici?


Stiu ca te intorci acasa cu aceeasi ingrijorare care iti umple mintea in fiecare seara.
Stiu ca suferi si te rupi in bucati, incercand sa menti putin speranta care ramane.
Stiu ca esti pierdut/a si confuz/a, indoiala iti inunda venele.
Dar tu suflete, nu te-ai nascut ca sa fi sigur.
Nu te-ai nascut ca sa ai totul rezolvat.
Nu te-ai nascut pentru a te potrivi unei matrice.
Te-ai nascut pentru a explora, a cauta și a gasi. Esti aici sa iubesti, sa te ranesti, sa te vindeci, nu sa fi limitat.
Esti aici pentru a-ti crea propria viata, nu pentru a te conforma unei cronologii.
Esti aici pentru a avea 18 ani, dansand sub lumina lunii, band un vin ieftin, zdranganind ghitara.
Esti aici pentru a avea 25 de ani, sa urci pe munti si sa inoti in oceane.
Esti aici pentru a avea 40 de ani, sa te trezesti in bogatia iubirii si sa fi mangaiata de aceasta prin agitatia zilnica.
Si tu esti aici pentru a avea 60 de ani, sa-ti spui povestea despre o viata plina traita.
Esti aici pentru mult mai mult decat un loc de munca, o relatie sau o diploma.
Esti aici pentru a aprecia minunile lumii si a face amintiri.
Tu nu imi poti spune ca varsta este importanta atunci cand atomilor care te-au facut le-a luat miliarde de ani ca sa te formeze.
Deci, in iad cu oricine te limiteaza cu termenele lor.
Esti aici, respira si expira,experimenteaza viata.
Fii liber si vei fi bine.

Niciun comentariu: