Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


Reflectii

 
Substanta iubirii este materia din care este alcatuit Spiritul Superior. Asadar, iubirea este ceea ce suntem, adanc in miezul fiintei noastre. Spiritul nostru este facut din iubire pentru ca a emanat din sursa iubirii!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Da, sunt un spirit liber ...
- Stiu ca esti un spirit liber. Un fluture care nu poate trai in captivitate. Nu conteaza unde esti sau vei merge....intotdeuna il vei duce cu tine ...si spiritul tau liber intotdeuna va zbura.. de asta sunt sigura. Aceasta este spiritul pe care o admir si iubesc atat de mult la tine, care te face pe tine sa fii tu!---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Libertatea noastră este în noi înșine... În zadar căutăm a ne elibera de alții și așteptăm și cerem și, de multe ori, impunem ca cei din jur, de alături sau nu, să ne (re)dea libertatea de a fi, de a gândi, de a simți, de a deveni... Limitele nu sunt în ei, ci în noi... Oricât am aștepta eliberarea din afară, nu vom fi cu adevărat liberi dacă nu conștientizăm un lucru pe cât de pur pe atât de simplu: de cele mai multe ori, închisoarea noastră suntem noi înșine.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nimeni nu se naste lipsit de valoare. Suntem cu totii egali in ochii existentei. Dar retine, egalitate nu inseamna similitudine. Fiecare dintre noi este unic.


Niciun comentariu: