Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 5 iulie 2017

Empaticii - Vedeți ce altcineva nu poate: 8 semne că sunteți foarte sensibil la energie



Vedeți ce altcineva nu poate: 8 semne că sunteți foarte sensibil la energie

În fiecare zi, tot mai mulți oameni își dau seama că se încadrează în categoria persoanelor cu empatie (compasiune), extrem de sensibili la energia și emoțiile mediului.

Persoana empatică este o persoană care are capacitatea de a înțelege stările mentale și emoționale ale altora. Acești oameni au o înaltă inteligență socială și sunt foarte buni în ai ajuta pe alții să-și rezolve problemele.

A fi în măsură să recunoașteți faptul că sunteți sensibil la energie este importantă, pentru că adesea credem că, cu ceea ce avem de-a face și sentimentul ,au fost create inițial în noi. Ce se întâmplă dacă unele dintre gândurile, emoțiile și sentimentele noastre provin de la oamenii care se găsesc în aceeași cameră cu noi? Sau de la oamenii care sunt aproape de noi?

Iată 8 caracteristici comune pe care oamenii empatici și sensibili la energie le au:

Simțiți emoțiile altor oameni, chiar și când nu sunt în jur

Dacă sunteți o persoană empatică, puteți ridica câmpul energetic al altora chiar și atunci când nu sunt în jurul vostru. Ei pot fi pe partea cealaltă a orașului sau a țării, dar totuși sunteți în stare să le ridicați vibrațiile. Pentru cineva care este sensibil la energie, este important să ai obiceiulse întrebe
- "Sunt aceste senzații , sentimente , ale mele?"

Te poți salva de la o mulțime de suferințe dacă poți să recunoști dacă te simți rău din cauza câmpului energetic al altcuiva sau din cauza propriilor tale sentimente.

simțiți copleșit în locuri aglomerate

Preferați mulțimile mici, sau să fiți singuri în loc să fiți în grupuri mari de oameni,unde puteți lua toată negativitatea altora asupra voastră.

Sunteți sensibili la lumină, sunete, mirosuri și atingeri

Nu vă plac luminile puternice și aveți un simț dezvoltat al gustului, atingerii și mirosului. Fiind empatic înseamnă că mintea și trupul tău sunt conectate și că prin natura te fac mai sensibil la toate energiile în general, chiar și la energia electromagnetică și la informația senzorială.

Știți lucruri, dar nu aveți nici o dovadă

Voi doar "știți" lucruri, pentru care nu aveți nici o dovadă logică. Cu alte cuvinte, aveți o intuiție foarte puternică și sunteți capabil să interpretați lucruri care vă oferă o perspectivă asupra lucrurilor pe care ceilalți oameni nu le pot vedea. Dacă sunteți sensibil la energie, ați putea să vă uitați la cineva și să vedeți dacă au gînduri bune sau rele și dacă ar trebui evitate aceste persoane.

Poate că ți-ai spus prietenilor tăi că ai avut un sentiment rău despre partenerul lor și mai târziu ai aflat că au fost înșelați.

Oamenii vă spun că sunteți prea sensibil

Oamenii din jurul vostru vă spun că sunteți prea sensibili. Simțiți mai mult, gândiți mai mult, și experimentați sentimentele la un nivel mai profund decât majoritatea oamenilor.

Știți când oamenii vă mint

Puteți citi foarte bine limbajul corpului, puteți, de asemenea, să aveți o imagine mentală a emoțiilor și a stărilor psihologice ale altora. Când oamenii te mint, observi schimbarea câmpului lor energetic și tonul vocii lor. Tu știei știu că mint și că ai o idee despre ce se întâmplă exact în câmpul lor energetic. Fiind un empatic îți oferi un detector puternic .

Este greu pentru tine să te uiți la violență la televizor

Din când în când, vă simțiți rău atunci când urmăriți violența pe televizoare sau în filme, deoarece sunteți o persoană care se pune pe sine însuși în situația altora și de multe ori vă gândiți cum ar fi dacă ați experimenta ceva similar. Deși acest lucru este doar un act, sunteți lansați în spațiul psihologic și emoțional așa cum se întâmpla în viața reală.

Instinctiv evitați vampirii energetici

Evitați oamenii și relația cu oamenii care sug energia din voi. Din moment ce ați avut experiențe cu vampiri energetici în trecut, știți cum să le identificați. Câmpul dvs. energetic dezvoltă un fel de scut și împiedică să întâlniți instinctiv cu ei.


A trăi ca un empat nu este un lucru ușor de făcut, mai ales dacă trăiți ca un empat cu mentalitatea victimei, ceea ce înseamnă a pune cheile inimii voastre în mâinile altor oameni. Cu toate acestea, sunteți mai mult decât un burete de energie. Aveți putere, voință și alegere. Nu vă fie teamă să folosiți acea putere și să vă reluați controlul asupra câmpului dvs. energetic.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: