Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


Revelatia si Apocalipsa


REVELARE - divulgare Divină sau Supranaturală către ființele umane referitor la existență sau cosmos sau la lumea noastră. Este ceva descoperit de Dumnezeu pentru omenire; mai ales o dezvăluire fulminantă sau uimitoare. Este un act de dezvăluire sau comunicare a Adevărului Divin.


Cuvantul apocalipsa este din greaca: apokálypsis, tradusa ca "dezvăluire" sau "Ridicarea Voalului". Deși adesea este asociat cu dezastru și haos, cuvântul însuși înseamnă revelație - dezvăluirea adevărului divin.

Noi experimentăm acest proces spiritual în mod natural, în concordanță cu nivelul nostru de conștiință, percepție și conștientizare, se poate întâmpla și în mod spontan printr-o "epifanie" aleatorie (o apariție, manifestare sau întâlnire a unei ființe divine, o percepție bruscă a naturii esențiale , sensul sau scopul a ceva, o înțelegere intuitivă a realității).Cu adevărat trăim în vremuri apocaliptice. Trezirea în masă a conștiinței este la îndemână. Marea dezvăluire se întâmplă acum și cantitatea de informații și adevăr expuse au loc la proporții cosmice.


Totul se dezvăluie - pentru cei cu ochi să vadă și cu urechi să audă.


Marea revelație a început, tot ce este ascuns va fi descoperit.

Niciun comentariu: