Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 9 iulie 2017

Cum mă confrunt cu întunericul vieții de zi cu zi?


Dacă vă petreceți vreodată timp întrebându-vă de ce se întâmplă lucrurile așa cum se întamplă în viața voastră ...
Permiteți-mi să vă spun un secret pe care l-am învățat în timpul conversațiilor mele cu Dumnezeu:
Totul este perfect așa cum este, în fiecare moment.
Acum, este foarte ușor să spui ceva de genul "totul este perfect", sau "totul se întâmplă pentru un motiv" ...
Dar în cazul meu, înainte de începerea conversațiilor mele cu Dumnezeu, singurul lucru pe care l-am cunoscut cu siguranță era că nimic nu mi s-a părut perfect.
Cu toate acestea, mesajul era clar: trebuia să văd perfecțiunea în toate circumstanțele actuale ale vieții mele, ca și când nu ar fi existat greșeli și nimic nu era greșit, ceea ce nu era o sarcină ușoară.
Nu numai asta, dar de fapt trebuia să transform frustrările mele într-o sărbătoare a tot ce învățasem și experimentam.
Acest secret mi-a schimbat viața pentru totdeauna.
Reacția ta la ideea că "totul este perfect așa cum este" ar fi putut fi același pe care l-am avut eu în toți acei ani când Dumnezeu mi-a spus asta.
"Cum ar trebui să văd perfecțiunea în a trăi pe stradă timp de un an sau să nu am bani, sau relația mea s-a prăbușit sau familia mea se îndepărtează de mine? Sănătatea mea se prăbușește. Ce ar putea fi perfect pentru oricare dintre acestea?
Exact asta l-am întrebat pe Dumnezeu, iar mesajul pe care l-am primit mi-a schimbat viața. M-a condus către un loc de claritate și înțelegere pe care acum vreau să-l împărtășesc cu voi ...
Pentru că până când nu știți ce anume încercați să faceți în viața voastră și până când nu înțelegeți profund procesul necesar pentru a face acest lucru, să vezi perfecțiunea este dificil - și totuși este cheia libertății de la luptă, suferință și rușine.
Așa că meditați o clipă chiar acum și luați în considerare ceva în viața voastră care vă frustrează sau vă întristează. Pentru mine era faptul că eram într-o situație dificilă în acea vreme în viața mea, trăind pe străzi și simțindu-mă abandonat.
Ce este pentru tine chiar acum?
Vă întreb acest lucru pentru că atunci când l-am rugat pe Dumnezeu să explice de ce am suferit așa cum am făcut și ce ar putea fi perfect în legătură cu asta, mi s-a spus ceva foarte important:
"Să presupunem că ați decis că sunteți lumina. Doar spune-mi aceste cuvinte, Neale, spune: "Eu sunt lumina". "
Așa am făcut.
Apoi Dumnezeu m-a întrebat: "Cum ai fi știut că ești lumina dacă nu era întuneric?"
Apoi Dumnezeu a folosit exemplul unei lumânări în lumina luminoasă a soarelui, stând acolo printre milioane de alte lumânări.
Cum poate lumânarea să se simtă ca o lumină atunci când este înconjurată de lumină?
Doar într-o cameră întunecată o lumânare poate experimenta lumina proprie.
Apoi Dumnezeu a spus: "Eu vă voi înconjura de întuneric. Totuși, când sunteți înconjurați de întuneric, nu ridicați pumnul spre cer și nu blestemați întunericul, ci folosiți întunericul pe care ați putea să-l cunoașteți, să experimentați cine sunteți cu adevărat ".
Este o metaforă frumoasă și una care mi-a arătat un sens profund chiar și atunci.
Dar încă mă luptam cu un singur lucru, așa că l-am întrebat pe Dumnezeu: "Cum funcționează această conștiință cu existența mea de zi cu zi? Cum mă confrunt cu întunericul vieții de zi cu zi? "
Dumnezeu a spus: "Există un adevărat truc simplu aici, Neale. Se numește Recunoștință. Treaba ta este să fii recunoscător pentru fiecare condiție și circumstanță din viață, indiferent cât de imperfect îți imaginezi că ar fi".
Și tocmai așa am încercat să fac de atunci - o cale care m-a determinat să fiu aici chiar acum, oferind același dar de înțelepciune pentru tine.
Mesajul Recunoștinței este o recunoaștere a perfecțiunii.
Deoarece, așa cum mi s-a explicat, totul este perfect conceput și a fost chemat de voi și de cei din jurul vostru într-un efort de colaborare pentru a oferi ocazia perfectă de a vă exprima perfecțiunea prin intermediul vostru - pentru a exprima pe cine ați ales să vă experimentați.
Știu că sunteți familiarizați cu recunoștința și de ce este importantă, dar există o dimensiune a recunoștinței pe care rareori o aud în discuție și asta e amploarea.
Pentru că atunci când m-am uitat la cât de mult întuneric am văzut în viața mea în acel moment, am spus: "Da, Doamne, înțeleg ... dar de ce trebuie să mă confrunt cu atât de mult întuneric?"
Și Dumnezeu a spus: "Depinde de cât de înalt maestru vrei să devii. Cu cât este mai înalt nivelul superior de măiestrie pe care îl apelezi , cu atât mai mari sunt provocările. "

Ceea ce înseamnă asta este că fiecare dintre noi trebuie să binecuvânteze aceste șanse să exprime Perfecțiunea - chiar dacă provocările de zi cu zi sunt numeroase și dificile ...
De fapt, mai ales atunci când sunt numeroase și dificile, căci ele sunt pur și simplu forța egală și opusă propriei noastre imensități și măreție pe care o chemăm din interiorul nostru.
Dar dacă, în schimb, ne judecăm provocările vieții cotidiene și le facem "greșite" și le rezistăm, ajungem să ne simțim prinși de ele, ca și cum nu ar fi posibil să avem o viață plină de bucurii.
Ne simțim înfrânți de viață, în loc să înțelegem că fiecare dintre circumstanțele noastre oferă de fapt un mijloc pentru a ne exprima Perfecțiunea.Și acum, în acest scurt exercițiu, încercați să experimentați acest fel de recunoștință pentru una dintre cele mai mari provocări din viața voastră.
Pentru că fiecare dintre provocările voastre zilnice reprezintă o oportunitate neprețuită pentru a vă accesa propria măreție.
De exemplu, ați putea spune ceva de genul: "Sunt recunoscător pentru timpul dificil pe care îl am cu unii dintre colegii mei, pentru că mi-a oferit o ocazie să-mi depășesc teama, să devin mai creativ și să rezolv conflictul în cel mai bun mod posibil .“
Sau: "Sunt recunoscător că trebuie să mă confrunt cu unele probleme de sănătate chiar acum, pentru că mă forțează să creez obiceiuri mai sănătoase în viața mea, ceea ce îmi va permite să trăiesc mai mult și să fiu mai fericit".
După ce spuneți cu voce tare sau vă scrieți recunoștința, nu vă mirați dacă veți simți că o mare greutate se va ridicată de la voi și modul în care veți vedea și răspunde la această provocare din viața voastră se poate schimba complet.

Și oricând vă simțiți confruntat cu alte provocări, încercați să folosiți aceeași practică , și veți simți o parte din stres și lupta dizolvându-se, eliberându-vă.

un minunat mesaj de la Neale Donald Walsch 

<*toate drepturile rezervate*>
Trimiteți un comentariu