Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 10 iulie 2017

Semne că ați întâlnit pe cineva din grupul vostru de suflete


Cine sunt oamenii unui grup de suflete?

Ați întâlnit vreodată o persoană pe care o simțiți ca și cum l-ați cunoaște "din totdeauna", chiar dacă tocmai l-ați cunoscut? Ați întâlnit vreodată o persoană cu care vă conectați imediat, fără să știți de ce? Uneori, acești oameni știu de fapt ce vei spune înainte să spui ceva. Dean și cu mine am numit aceasta "conexiuni minunate ale minții", deoarece adesea gândim și spunem același lucru exact în același moment.


Adânc conectați

Acești oameni cu care ne conectăm la un nivel profund al inimii fac parte din ceea ce se numește "Familia sufletului" sau "Grupul de suflete". Dacă doriți să aflați ce rol va juca grupul vostru de suflete în viața voastră și cum să recunoașteți membrii acesteia, continuați să citiți.


Ce este un grup de suflete?

Un grup de suflete este alcătuit dintr-o singură persoană sau un grup de oameni cu care sufletul tău rezonează energetic la un nivel mental, emoțional, fizic și spiritual în orice moment dat. Acești oameni sunt membri ai aceleiași "Familii Spirituale" ca și voi și împărtășesc o legătură puternică cu voi care transcende timpul și spațiul însuși. Intuitiv, majoritatea oamenilor tind să descrie această conexiune ca împărtășind aceeași "frecvență" sau "vibrație" datorită armoniei profunde simțită între astfel de oameni.


Trăsături de personalitate

O astfel de conexiune profundă și armonioasă merge dincolo de împărtășirea acelorași gusturi, hobby-uri și opinii bazate pe personalitate de suprafață: este o legătură intens magnetică și spirituală pe care o veți simți că este inexplicabilă minții. Prin urmare, grupul tău de suflete este adesea descris ca fiind compus din suflete care sunt tăiate din aceeași "pânză energetică" ca tine. Dar această legătură profundă nu este neapărat romantică, nu uitați asta.


Multe tipuri

Există diferite tipuri de conexiuni a grupului de suflete pe care le puteți dezvolta, inclusiv prietenii sufletului, sufletele pereche, spiritele înrudite și flăcările gemene - dar fundamental toate sunt aceleași cu diferite funcții și scopuri unice.


De ce avem grupuri de suflete?

Fiecare membru al grupului vostru de suflete va apărea în viața voastră pentru a vă învăța o lecție și pentru a vă cataliza expansiunea spirituală. Cu toate acestea, nu suntem întotdeauna pregătiți pentru grupul nostru de suflete - dar chiar aceasta este o lecție pentru sine.


Produs natural

Din punct de vedere metafizic, grupurile de suflete sunt un produs natural al "fluxului" Spiritului. Dacă vă uitați la Ocean, veți observa că uneori apar grupuri de valuri. Același lucru este valabil și pentru grupurile de suflete: suntem cu toții Spirit, dar suntem de asemenea împărțiți în mai multe grupuri de suflete. Aceste grupuri de suflete îndeplinesc anumite roluri, și anume, de a se ajuta reciproc în întruparea scopului sufletelor lor.


Câștigând prin obstacole

În multe tradiții spirituale, obstacolele cu care ne confruntăm în această viață se spune că sunt alese dinainte de naștere; că ne alegem familia în care ne naștem, corpurile și personalitățile pe care le dezvoltăm și oamenii pe care îi aducem în viața noastră. Prin găsirea grupului vostru de suflete, creșteți nu numai la nivel individual, ci și la nivel colectiv. Fiecare plan, fiecare cale, este la fel de important în evoluția generală a întregului.


Semne că v-ați întâlnit grupul de suflete

Contactul cu ochii este profund și angajat. Nu vă este teamă să faceți contact vizual cu membrii familiei sufletești și nu vă simțiți ciudat. Când aveți contact vizual, există ceva familiar pe care amândoi îl împărtășiți, ceva reconfortant, ceva vechi. Este aproape ca și când, atunci când aveți contact vizual, atingeți un adevăr mai profund pe care în același timp amândoi îl înțelegeți și îl împărtășiți în tăcere.


Ei vor fi mai mult suflet-centrici decât ego-centrici

Membrii grupului tău de suflete nu vor fi interesați de acțiuni centrate pe ego, cum ar fi faima, statutul, banii și gloria. În schimb, ei vor fi mai empatici, mai maturi din punct de vedere spiritual. De exemplu, ei ar putea fi interesați de viața conștientă, meditație, mâncare sănătoasă, yoga, ajutând mediul și așa mai departe.


Sunteți magnetic atras către ei

Pentru nici un motiv aparent, membrii grupului vostru de suflete vor "arăta" niște degete dureroase. Veți fi îndreptat imediat către ei și energia lor. Chiar dacă pierdeți contactul cu ei, ei vor apărea în viața voastră din nou și din nou.


Ambii vorbiți "aceeași limbă"

Când vorbiți, amândoi împărtășiți gânduri și intuiții similare, iar tu ești pe "aceeași pagină" emoțional. Nu este neobișnuit pentru voi să repetați aceleași gânduri și cuvinte, ca și cum ați fi oglindirea minții celuilalt.


Simțiți ca și cum îl cunoașteți de când lumea

Nu te-ai simțit niciodată atat de confortabil si înțeles de o alta persoană în toată viața ta. Adânc în interior, conexiunea ta se dovedește atemporală. Chiar și când ai întâlnit prima dată această persoană, ai simțit un sentiment ciudat de recunoaștere și familiaritate.


Întotdeauna te simți energizat în jurul lor

Ori de câte ori vă petreceți timpul cu un membru al tribului sufletului vostru, vă veți simți mai energic înălțat decât drenat.


Ei apar în viața voastră când aveți nevoie cel mai mult de îndrumare

Momentul în care sunteți deschis să depășiți straturile actuale de frică și credințe limitative este momentul în care veți atrage un membru al grupului vostru de suflete.


Orele petrecute cu ei se simt ca niște minute

Timpul este complet relativ când vorbiți cu cineva din grupul vostru de suflete. place să vorbiți cu ei atât de mult încât timpul dispare foarte repede.


Ei reflectă cele mai bune calități ale voastre

Grupul vostru de suflete reflectă calitățile voastre cele mai bune, dar vă pot și provoca, să vedeți și să îmbrățișați cele mai mari neajunsuri ale voastre. Uneori provocarea vă va include crearea unor circumstanțe dificile pentru a învăța sau a fi sincer cu dvs. (chiar dacă doare). Indiferent de situație, puteți conta pe grupul vostru de suflete pentru a vă ajuta să creșteți autentic.


Împărtășiți experiențe de viață similare

Teme precum abandonarea, abuzul, izolarea și alte lupte vor fi împărtășite între voi și familia sufletească. Fiecare temă de viață va fi utilizată ca bază pentru creștere, consiliere și sprijin reciproc.

Sufletul tău se simte hrănit în prezența lor

Există cateva persoane în viață voastră care par a cântări greu asupra Spiritului vostru - grupul vostru de suflete este opusul. Vă veți simți întotdeauna văzuți, înțeleși, iubiți și înălțați de membrii Tribului sufletului.


Puteți fii sinele neprelucrat și autentic cu ei

Nu este nevoie să vă ascundeți, să falsificați sau să vă prefaceți în jurul Grupului vostru de suflete. Grupul vostru de suflete vă onorează și sărbătorește "autenticul" pe care îl aveți atât la nivelul personalității, cât și la nivelul sufletului.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: