Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 26 noiembrie 2019

Vibrațiile mai înalte ne îmbolnăvesc? Integrarea schimbării energetice

  Te-ai gîndit vreodată că o boală sau o problemă emoțională poate fi rezultatul unei supraîncărcări energetice?
Nu este un secret faptul că conștiința umană și conștiința planetei traversează schimbări monumentale. Multe dintre aceste schimbări sunt rezultatul unui flux de energie cu frecvență mai înaltă care vine pe planeta noastră și mai ales care curge în fiecare dintre noi. Ai putea spune că evoluția umanității este o transformare a energiei.
Această energie cu vibrații mai mari ne va ajuta în cele din urmă să vindecăm multe dintre problemele pe care le întâmpinăm acum în viața noastră și în lume, dar această energie este responsabilă și de crearea altor provocări cu care ne putem confrunta și noi. Fiecare dintre noi este o ființă energică și fiecare avem propria noastră amprentă vibratorie. Dacă energia noastră individuală nu este aliniată la noile frecvențe care curg în interior, trecerea energetică de la scăzut la înalt poate fi extrem de copleșitoare pentru corpurile și mințile noastre și, ca urmare, poate crea probleme emoționale și fizice.
Printre simptomele de suprasolicitare energetică se numără în mod obișnuit: anxietate, dureri de cap, dureri de corp, dureri de spate, depresie, probleme emoționale, confuzie, leziuni, agitare, probleme de somn, creșteri energetice, chiar probleme neurologice - și orice boală acută sau cronică poate fi (cel puțin parțial) rezultatul unei suprasarcini energetice. Personal , din cauza energiilor care îmi străbat corpul am avut probleme cu tălpile picioarelor, ajungînd să fie însîngerate de la descărcările energetice și cu tensiunea arterială care era la un nivel foarte ridicat.
 Gândiți-vă în acest fel; când introduceți prea multă energie într-un dispozitiv electronic, cum ar fi conectarea unui dispozitiv de 110 volți la o priză de 220 de volți, acest dispozitiv poate încerca să gestioneze energia la început, dar dacă continuă să vină, energia o va deteriora, provocând o defecțiune. Sau să ardă complet. Nu este vina energiei și nici a dispozitivul nu este. Problema este că sunt incompatibile.
Există multe explicații ale acestui flux de energie vibrațională mai mare și de ce vine acum. Este o creștere a luminilor solare? O parte dintr-o cronologie străveche, precum cele ale mayașilor? Un efect al călătoriei noastre prin cosmos? Sau o revenire la Sursa. Indiferent de unde își are originea această energie sau de ce vine acum, linia de bază este, ea apare și toți suntem afectați de ea. Și dacă sinele vostru fizic nu poate prelucra energiile cu frecvență mai mare, care acum se mișcă în corpul și mediul dvs., pot apărea provocări fizice și emoționale. 
Integrarea vibrațiilor superioare
Pentru ca corpul să proceseze cu ușurință și fără efort această energie de vibrații mai înaltă, sunt necesare două lucruri:
1. Vibrația corpului tău trebuie să fie compatibilă cu vibrația energiei care intră. Cu alte cuvinte, corpul vostru trebuie să vibreze la sau aproape de aceeași frecvență cu energia de intrare. Nivelul vibrației voastre este întotdeauna în relație directă cu frecvența gândurilor voastre. Gândurile pozitive și iubitoare produc frecvențe mai mari, în timp ce gândurile negative și temătoare produc frecvențe mai mici.
2. Fiecare parte a corpului vostru trebuie să fie lipsită de blocaje emoționale, astfel încât energia să poată curge uniform pe întregul corp. Blocajele apar atunci când stocăm probleme în corpurile noastre - aceasta include răni din trecut și temeri viitoare. Orice credință disprețuitoare pe care o deținem poate duce la un bloc emoțional care este păstrat în corp. Este posibil să nu observăm acest blocaj până când energia nu încearcă să curgă prin această parte a corpului și energia se blochează. Apoi, energia blocată este păstrată până la eliberarea blocajului. Această energie blocată devine energie stagnată, iar rezultatul poate fi boală sau chiar vătămare. Durerea poate de asemenea să rezulte fără nici o manifestare fizică a bolii sau a vătămării. Durerea, cu sau fără manifestare fizică, este modul nostru de a ne spune corpului că există un blocaj care trebuie abordat pentru ca energia să poată curge. Problemele emoționale trebuie eliberate pentru ca energia să curgă. Când energia curge, corpul se vindecă.
De exemplu, dacă aveți o problemă emoțională a inimii care nu a fost eliberată, problema poate provoca un blocaj energetic și atunci când o energie cu vibrații mai mari încearcă să curgă, nu poate. În cele din urmă, blocarea energiei se poate manifesta într-o problemă fizică. Abordarea problemei fizice nu este suficientă pentru vindecare. De asemenea, trebuie eliberat blocajul emoțional.
Corpul nu minte. Dacă acorzi atenție corpului tău, vei ști exact unde curge energia și unde este blocată. Cu cât mai multă energie este blocată în orice parte a corpului, cu atât este mai mare stresul fizic sau emoțional.
Vestea bună este că atunci când energia curge liber prin corpul tău, are puterea de a te vindeca și de a-ți susține ascensiunea la următorul nivel de conștiință, inclusiv sănătate și bunăstare.
 Dacă aveți un blocaj de energie sau o suprasarcină ...
Dacă credeți că vă confruntați cu o frecvență mai mare sau cu un aflux mai mare de energie care creează probleme pentru dvs., puteți cere sinelui vostru superior să diminueze energia și apoi să o crească treptat la o viteză și intensitate pe care corpul dvs. o poate gestiona. Dar este esențial să vă pregătiți în mod conștient corpul pentru frecvențe mai mari și mai mari de energie. Există multe lucruri pe care le poți face pentru a-ți alinia corpul la energii cu frecvență mai mare și pentru a sprijini un flux de energie crescut:
Respiratia - Respiratia poate fi un remediu puternic pentru energia in miscare. Imaginați-vă că în timp ce respirați profund și încet, energia se mișcă în egală măsură prin toate părțile corpului. Concentrați-vă mai mult asupra zonelor în care energia poate fi blocată.
Mișcarea - Yoga, tai chi sau orice tip de mișcare care vă face corpul să se miște la unison.
Munca corporală -  Masaj, Reiki, acupunctură, acupresură sau orice muncă corporală care mișcă energie.
Vorbiți frumos cu corpul vostru - Când suntem negativi cu corpul nostru, reducem vibrația corpului nostru și când vorbim bine despre corpul nostru, vibrația corpului crește în mod natural. S-ar putea să doriți chiar să vorbiți cu iubire pentru corpul vostru. Iubirea de sine este una dintre cele mai bune metode de a vă crește vibrațiile.
Hidratarea - Deoarece corpurile noastre sunt în mare parte apă, rămânerea hidratată vă permite să vă mențineți vibrația. Dacă corpul vostru este deshidratat, vibrațiile voastre sunt compromise.
Nutriția - Tot ceea ce puneți în corpul vostru are o vibrație, iar această vibrație influențează direct vibrațiile corpului vostru. Alimentele nesecate au vibrații mai scăzute, în timp ce alimentele naturale brute au vibrații mai mari.
Stăpâniți-vă gândurile -  Gândirea negativă scade vibrațiile corpului vostru, în timp ce gândirea pozitivă ridică vibrațiile corpului vostru. Gândurile iubitoare vibrează înalt, în timp ce gândurile fricoase vibrează scăzut. Puteți modifica instantaneu vibrațiile corpului dvs., pur și simplu schimbându-vă gândurile.
Eliberați blocajele emoționale - Utilizați un proces emoțional de vindecare care vă permite să eliberați blocajele emoționale - iertarea este de obicei un pariu bun.
Dependențe - O dependență indică un blocaj al energiei. Pentru a elibera o dependență, trebuie să fie abordată cauza dependenței.
Meditație - Meditația vă permite să dați drumul. Dând drumul, vibrația voastră crește în mod natural.
Deconectarea - Opriți televizorul și deconectați-vă de pe internet - opriți tot ceea ce vă afectează negativ energia. Fiți responsabili cu atenția voastră.
Natura - Petrecerea timpului în natură permite vibrației voastră să crească în mod natural. Plantele, copacii și animalele ne vorbesc la niveluri inconștiente. Această comunicare interioară ne ajută să ne aliniem ritmului naturii și ca urmare vibrația noastră crește cu ușurință.
Detoxifierea corpului – Prin eliberarea substanțele chimice și toxinelor stocate, corpul vostru se poate alinia în sus.
Vorbiți-vă adevărul - Reținând adevărul sau ascunzându-vă vocea, cu siguranță, poate prinde energie în corp. Fiți îndrăzneți și exprimați-vă în moduri sănătoase.
Ascultați-vă corpul - Știți intuitiv ce influențează vibrațiile corpului vostru. Efectuați ajustările necesare.
 Onorarea Templului
Nu contează cum pare, dar voi aveți un control complet asupra vibrațiilor personale. Poate fi dificil să vă aliniați corpul cu aceste frecvențe energetice superioare, dar dacă doriți să creșteți, să vă vindecați și să vă treziți, această aliniere energetică este esențială, iar profitul pozitiv este incomensurabil.
Când în sfârșit integrăm energii mai înalte în corpul fizic, rezultatele sunt o claritate mai mare, o vibrație crescută, energie naturală, tinerețe, sănătate fizică, bunăstare mentală și o capacitate superioară de a crea în mod conștient.
Gândește-te la corpul tău ca la un templu pentru exprimarea energiei spirituale în forma fizică. Când onorezi templul care îți adăpostește spiritul, îți ridici în mod natural vibrațiile, astfel încât energiile superioare să te poată alinia în sus la versiuni mai mari și mai mari ale celor care ești cu adevărat. Aceasta este călătoria sacră înapoi către întregire.
Namaste<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: