Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 19 martie 2012

~ Glanda pineala ~




La anumite frecvenţe a undelor cerebrale, sentiment de ego dispare. În starea Theta,ne odihnim profund si inca constienti ,la pragul de intrare in deriva  sau inapoi in constiinta constienta.
Cum creierul intra in starile mai profunde, constiinta noastra este mai putin preocupata de starea fizica, "al treilea ochi" este activ, şi separarea devine naturala.
Multe traditii native si practici mistice se refera la capacitatea de a"vedea", sau fiind constienti de campurile de energie de la nivelurile mai mari.

 Aceasta constientizare abstracta este mai mult decat subiectiva si nu implica nivelul normal de constiinta terestra, care este mai mult ingrijorat de propria identitate.
 Acesta "vedere" se refera la vederea prin "al treilea ochi".

Constiinta este ridicata de la o natura emotionala la o constientizare luminata atunci cand glanda pineala este trezita din  « hibernare ».
 In cazul in care glanda pineala nu este inca pe deplin deschisa sau activa, in timp se va deschide, depinzand de nivelul de evolutie spirituala a fiecaruia 
Atunci cand ego-ului si personalitatea noastra sunt puse deoparte si ne menţinem energia mentala intacta, putem deveni constienti de non-fizic, de  Sinele interior, subconstient, prin practici diferite pentru a activa "lumină în cap."

Dupa ce am cautat modalitati de a imbunatati mintea si corpul, am dat peste o mulţime de informaţii cu privire la glanda pineala. 
În nici un caz aceasta nu este o referinta completa a glandei pineale, doar un rezumat al cercetarii pe care le-am colectat.
 Mai mult de o introducere pentru glanda pineala.
Eu nu sunt experta, dar intotdeauna doresc sa aflu mai multe.
Glanda pineala,glanda endocrina este implicata in ritmurile biologice .
Acesta este prima glanda care urmeaza sa fie format in fat si se distinge de la 3 saptamani.

Atunci cand forta noastra vitala intra in corpul fetal la 7 saptamani, aceasta fiind momentul in care devenim cu adevarat om, trece prin glanda pineala si declanseaza prima inundatie primordiala al DMT Dimetiltriptamina sau N,N-dimetiltriptamina, pe scurt DMT 
Mai tarziu, la nastere, glanda pineala, elibereaza mai mult DMT. 
DMT-ul este, de asemenea, capabil de mediere a experienţelor pivotale a  meditatiei profunde, starilor samanice ale constiintei, psihoze, aparitii spirituale si experientele in pragul mortii. 

Locul de amplasare a glandei pineale, situat exact in centrul capului, pare sa sesizeze o importanta tainica. In zilele dinaintea de a fi fost descoperit functionarea ei, ca un ochi fizic care putea sa vada dincolo de spaţiu-timp, a fost considerat o legatura  misterioasa intre superstitie si misticism.

 Aceasta glanda pineala este activata de lumina, si controleaza diferitele bio-ritmuri ale corpului. 
Functioneaza in armonie cu hipotalamusul,ce coordoneaza reactiile legate de sete,foame, dorinta sexuala si ceasul biologic care determina procesul nostru de imbatranire. 
Cand se trezeste, se simte o presiune la baza creierului.
In timp ce functia fiziologica a glandei pineale a fost necunoscuta pana in timpurile recente, traditiile mistice si scolile esoterice au cunoscut de mult timp acest domeniu,anume ca in mijlocul creierului exista o punte de legatura intre lumea fizica si cea spirituala.
Considerata sursa cea mai puternica si cea mai mare energie eterica disponibila la om, glanda pineala a fost intotdeauna importanta in initierea puterilor supranaturale. 

Dezvoltarea de talente psihice, de viziuni, a fost strans asociat cu acest organ. Pentru a activa "al treilea ochi", este nevoie de a ridica vibratia si atingerea unei constiinte mai inalta - totul este o experienta constienta perceputa prin Ochiul Timpului sau al Treilea Ochi. 

Meditatia, vizualizarile Yoga si toate formele de calatorie in afara corpului, deschide al treilea ochi si iti permite sa "vezi" dincolo de fizic.
Cu cat practici mai des, cu atat vei vizualiza mai rapid si mai frecvent. Evoluezi !

Abilitatile psihice vor creste, precum si timpul petrecut acolo, retinerea mesajelor si visurilor.
 Puteti incepe mai intai cu ochii inchisi, dar pe masura ce practicati si evoluati, veti fi capabil de a deschide al treilea ochi, prin concentrarea atentiei dumneavoastra si primirea de mesaje cu ochii (fizici) deschisi.

 Vibratia planetara / frecventa se accelereaza exponential, permitand sufletelor sa cerceteze si sa priveasca si alte taramuri mult mai usor decat in trecut.
Frecventa va continua sa creasca pana cand constiinţa va  evolua din afara fizicului.
Cititi si http://spirituminfinitum.blogspot.com/2012/03/al-3-lea-ochi.html , aceste informatii au fost adaugate mai tarziu si chiar vroiam sa le combin, dar am decis sa ramana fiecare articol cu propria amprenta particulara. 

Despre DMT – molecula spiritului, cititi aici : http://spirituminfinitum.blogspot.com/2011/09/dmt-molecula-spiritului.html
Glanda pineala si al treilea ochi : http://youtu.be/Z0d1IIZ6aC8
Glanda pineala 101: Activarea glanda pineala
http://youtu.be/V5c4qoG8fZM
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/Pineal
_gland.gif glandă pineală / al treilea ochi (intuitie / sistem de orientare) :
http://en.wikipedia.org/wiki/Third_eye:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pineal_gland:
http://bit.ly/aJNCvM: http://bit.ly/cp9mnP:
Melanina http://bit.ly/aebEZc ("Praful lui Dumnezeu, pentru
abilitati supranaturale, si stabilirea sufletul tau liber "):
"Melanina imbunatateste inteligenta,priceperea psihica si
sensibilitatea spirituala si fizica":. (1 din 3)
http://bit.ly/6oqT1J: (2 din 3) http://bit.ly/4wCOGz: (3
a 3) http://bit.ly/7ZICCi:
http://en.wikipedia.org/wiki/Melanin:
http://bit.ly/7WfG5Y

Un comentariu:

Anonim spunea...

Buna ziua
As dori sa discutam pe mess despre clarviziune.
Adresa mea este adela_ra2002@yahoo.com.