Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 26 martie 2012

Kundalini - Energia Spirituala cea mai Inalta din corpul omenesc


Kundalini este un cuvant sanscrit, care inseamna:” acel ceva ce este incolacit”.
Se mai traduce si ca « Energia Sarpelui », sau « Focul Sarpelui ».
Este Energia Spirituala cea mai Inalta in corpul omenesc, sta incolacit si doarme langa baza coloanei, pana nu il trezim, si daca se ridica, trece prin cele 6 centre energetice sau chakre, de a lungul coloanei, erupand prin cea de-a 7-a chakra, strapungand fontanela si conduce la trairea experientei numita Iluminare.
Scrierea mayasa, Popul Vuh, il aminteste sub denumirea de hurakan sau « fulger ». Zulusii din Africa ii spun « focul Dumnezeilor ». Cunoasterea kundalini se gaseste in invataturile centrelor spirituale din intreaga lume.

Energia Kundalini
In tarile occidentale, a devenit cunoscut prin invataturile orientale –mai ales prin yoga indiana. Aceasta putere, inconjurata de mister, conduce omul catre perfectiune si il doteaza cu capacitati, abilitati, simturi mai speciale.
In Tibet exista un ordin de calugari, a caror membri sunt in stare sa mearga desculti in zapada fara a li se ingheta picioarele, din contra, zapada se topeste sub talpile lor, asa de mare caldura radiaza – prin bunavointa puterii Kundalini, pe care calugarii au invatat sa-l foloseasca.

Ce este adevarul si ce este mit ?
Fapt,ca exista oameni care au venit pe lume cu energie Kundalini complect activa, la altii aceasta putere este activ doar partial, pe cand la altii deloc.
Ce inseamna ca este activ ?
Puterea Kundalini la un anumit nivel de dezvoltare spirituala incepe  a se « infasura » de a lungul coloanei, in sus. Daca ajunge la cap, se formeaza un fel de « scurtcircuit » intre energia chakra bazei si energia chakra crestetului, deci intre energiile « pamant » si « cer » (poza nr.2). Pe cand in cazurile normale (poza nr.3) energia pamant  din chakra baza trecand prin chakra sacrala, apoi prin chakra releasing (plex solar), curgand spre chakra inimii – sa se intalneasca aici cu « cerului »,energia dumnezeiasca – care intrand prin chakra crestetului catre chakra fruntii, apoi prin chakra gatului ajungand la chakra inimii – sa se uneasca intr-o singura energie, pe parcursul scurtcircuitului cele 2 energii ajung in legatura directa. Daca asta se intampla, omul parcurge asa de multe procese de invatare, ca abia poate suporta, ca prin invatare sa atinga perfectiunea. Aceste procese de invatare pot deveni asa de complexe, dureroase si « grele », incat multi si-au dorit sa nu fi fost activat in ei forta Kundalini.
Se pot intampla insa si alte probleme provocate de forta Kundalini.
Problemele
Energia Kundalini are doua forte opuse, una fierbinte si cealalta rece. Cele doua forte tot timpul trebuie sa fie in echilibru, si atunci nu apar probleme serioase. Sub acest aspect a se intelege probleme trupesti reale. Daca la un om forta Kundalini inca nu este activ, atunci ea se poate activa prin :
1.prin dezvoltare spirituala normala si extinderea constiintei
2.printr-o traire sufleteasca (extaz) (meditatie)
3.prin practice constiente, de pilda Kundalini –yoga
4. cu ajutorul unui invatator spiritual sau vindecator

Prin optinea 1, pe baza experientelor, nu exista efecte negative, dar la celelalte optini, energia Kundalini poate cauza greutati.
Daca se activeaza doar forta fierbinte, poate cauza probleme corporale, de la valuri de caldura pana la auto-aprindere. In fiecare tara exista dosare cu rapoarte ale politiei care contin urmatoarele : « doamna X tocmai se pregatea sa plece la cumparaturi, cand din motive inexplicabile, brusc din spatele ei,au iesit limbi de foc.
Doamna X  a decedat datorita ranilor, nu s-a gasit cauza arderii ,dar orice influenta externa se exclude. ».  Prin activarea unilaterala a fortei rece, simptomele incep de la frisoane pana la inghetare bocna. Rapoartele politiei, in general, suna asa : »prin reclamarea disparitiei domnului Y, politistii au patruns cu ajutorul administratorului in locuinta respectivului. Pe domnul Y l-au gasit in pat, inghetat bocna. Cauza decesului este inexplicabil, deoarece in casa era o temperatura normala. Nu s-au gasit urme de agresiune. »
Nu sunt chiar asa de rare asemenea rapoarte pe cat ne-am imagina noi. Oamenii legii sunt nedumeriti in fata unor asemenea probleme cand nu pot explica cauza decesului. Incinerarea sau inghetarea sunt efectele extreme in eliberarea fortei Kundalini unilaterale, necontralate.
Si alte efecte pot produce neplaceri. Parintele Kundalini –yoga, Gropi Krishna, povesteste in cartea sa, Kundalini-yoga, despre propriile experiente, pe care le-a trait in extaz, lasand liber, necontrolat forta Kundalini. Ani de zile a stat in pragul mortii, impreuna cu familia luptand pentru viata lui, pana cand a gasit in textele vechi  sanscrite, exercitii in legatura cu forta Kundalini. Cu ajutorul acestori texte a dezvoltat controlul fortei Kundalini, si accesul catre controlul fortei Kundalini.
Nu acela a fost scopul lui sa dezvolte metoda activarii fortei Kundalini, cum in zilele noastre explica foarte multi care « vand » Kundalini-yoga.

Rezumat
Cel care doreste sa-si activeze forta Kundalini, sa tina cont de sfaturile din acest articol, daca nu are chef , ca, cu ajutorul unui tip de « ma pricep », sa sufere neplaceri.
Cum se manifesta ?
Cand renascuta forta Kundalini se ridica si erupe prin chakra crestetului, daca iti pui 4 degete pe crestetul capului, vei vedea o lumina alba puternica, care este, ca si cum ar fi lumina a o mie de sori albe. Aici se unesc energiile feminine si masculine, creand unitatea opuselor, care pentru buddhisti este Nirvana, pentru yoghini este Samadhi, pentru misticii crestini este Contiinta Christica. Aici, la chakra coroanei, forta Kundalini isi atinge punctul culminant, erupand ,si prin fenomenul transcedental si prin procesul « iesiri din timp » survine « strapungerea campurilor». Ulterior, energia coboara de pe fata sau crestetul capului, prin gat in solar plexus si se intoarce la chakra bazei, de unde iar incepe sa se ridice si se creaza  miscarea continua de energie. Trairea energiei Kundalini complect activate, ramane un eveniment spiritual de neuitat, stiind ca te-ai conectat cu Divinitatea, schimbandu-ti dramatic si ireversibil viata si valorile.
Exista inca o forma de aparitie a fortei Kundalini, traditia occidentala o numeste « the Descent of Grace », « Coborarea Gratiei ». Din chakra coroanei incepe coborarea in jos spre chakra fruntii, continuand cu viteza fulgerului prin chakra gatului, apoi prin chakra releasing (plexul solar). De aici coboara in chakra bazei  de unde porneste forta Kundalini in sus.

Efectul energiei Kundalini
Ca sa putem experimenta in siguranta forta Kundalini, cele 4 corpuri ( fizic,eteric, astral, mental) trebuie sa fie in echilibru total. De indata ce forta Kundalini se trezeste si porneste in sus prin canalul central, se intalneste cu fiecare centru interior si trebuie sa patrunda prin ele. Daca oricare dintre acestia este blocat cu orice (mai ales marihuana este faptasul blocarii chakrelor) si produce unele simptome in unul dintre cele 4 corpuri, atunci forta Kundalini incearca sa indeparteze obstacolul. Cele mai multe infarcturi, probleme de piele, spasm muscular, probleme neurologice, hemoragie cerebrala, boala mintala, gripa si epidemie este rezultatul unui sistem dezechilibrat in care s-a trezit energia  Kundalini. Intr-un om care este total blocat , rigid si plin cu frici, paranoia si pareri,judecati negative, trezirea intamplatoare a fortei Kundalini poate provoca fenomenul « auto aprindere spontana », (combustie interna) – un foc ciudat, care arde complect trupul omenesc si in urma lui ramane doar cenusa, dar haina pe care l-a purtat respectivul, ramane intacta. Aceasta este efectul cel mai extrem si cel mai rar.

Cele mai frecvente trairi fizice ale energiei Kundalini
Zvacniri, furnicaturi, sau senzatie de cald, rece sau electricitate la baza coloanei, in picioare, in cap sau in maini,miscari spontane ale corpului. Cateodata, daca trezirea este intensa, unghia degetului mare de pe piciorul stang se innegreste si cade. Influenteaza si metabolismul. Transpiratiile nocturne sunt frecvente. Brusc, poate izbucni o boala , sau experimentam stari cum ar fi imponderabilitatea sau ca se misca una dintre membre (picior,mana) in timp ce sta nemiscat. Brusc vedem visuri sau lumini , sau auzim sunete pe care nu le receptionam din lumea fizica. Energia Kundalini provoaca neasteptate schimbari emotionale. Posibil,brusc sa alegi celibatul sau sa nu mai consumi alcool,eventual sa treci la dieta macrobiotica. Posibil sa-ti vinzi tot (vezi Echart Tool) si sa calatoresti sau sa-ti cauti « caminul spiritual ». Vechile valori isi pierd importanta. Transformarea completa la toate nivelele realitatii se datoreaza trezirii energiei Kundalini.
 Cand se intampla aceste simptome, persoana, care le experimenteaza, habar nu are ce se intampla, se sperie si alearga la medic. Cum majoritatea medicilor,psihologilor,psihiatrilor, nu stiu de forta Kundalini si de simptomele pe care le provoaca, aceasta stare il numesc « atac de panica » .
Daca se trezeste energia Kundalini in tine si simti durere sau disconfort, cateodata o baie calda cu o cana de bicarbonat ajuta. Asta scoate energia negativa si echilibreaza. Daca ramanem ocupati si activi – inot, spalatul vaselor, toate activitatile de apa, gradinaritul, si toate activitatile cu care te poti lega de pamant, ajuta. Macar zaharul, carnea rosie si preparatele procesate si alcoolul sa elimini din meniul tau, deoarece forta Kundalini poate provoca mari dureri sau distrugeri.
Cel mai important lucru cand se trezeste forta Kundalini, sa lucrezi cu Conducatorul Interior, Ghidul,Invatatorul tau.
El este singurul care iti cunoaste planul, atat cel interior, cat si cel exterior si care ne invata cum putem sa conlucram cel mai bine cu energia Kundalini, dupa ce isi termina munca transformatoare in sistemele celor patru corpuri. Intr-un anumit fel, te « inalti » cu o octava si Ghidul te poate invata cum sa treci prin schimbare intr-un mod cat mai placut. Orice schimbare se intampla, fi rabdator cu acest proces. Tezirea energiei Kundalini poate provoca trauma in viata ta si poate ingreunea si sistemele celor patru corpuri. Nu te astepta la nimic, atat din partea ta, cat si din partea altora. Asteapta ca procesul sa-si urmeze calea, si lucreaza cu Ghidul tau pe parcursul trezirii.

Raportari despre experienta personala a trezirii energiei Kundalini
 « Am simtit o durere asa de mare la baza coloanei, ca nu am putu sta jos.”

“Mainile zvacnesc si inteapa  incontinuu. Cateodata se inrosesc si apar pete pe ele. Nu este normal ca atunci cand iti amortesc picioarele. E fizic, dar in acelasi timp nu este o experienta fizica. »

« Inima brusc incepe sa bata foarte tare si simt asta in fiecare celula. »

« Simt ca parca ma leagan incet de la drepata la stanga…nu mai simt gravitaia, simt ca tot corpul ma inteapa,mai ales la maini si la picioare. De parca ar fi pline cu sampanie fierbinte. »

« Toata noapte sunt treaza, odata imi este foarte cald, apoi foarte frig. Cand Ghidul mi-a zis ca forta Kundalini se misca in zig-zag, adorm – dar ma trezesc ca imi ard degetele sub cele doua inele. »

« Simt, de parca a-si avea infarct. Inima imi bate asa de tare, si asa de repede, ca abia pot respira si simt o durere atroce in piept. Ma duc la spital,imi fac un ECG, dar inima imi bate normal. Nu au gasit nimic anormal. »

« O saptamana intreaga, gamba mi-a fost rece si nu am reusit sa o incalzesc.Au zis,ca nu este nici o problema, a fost de parca un vant rece ar fi suflat peste ele.Ghidul mi-a zis ca asta a fost forta Kundalini si sa nu-mi fac griji. »

« M-am trezit si am simtit o fierbinteala imensa.Am simtit ca una dintre vertebre radiaza asta din spatele meu, pe partea dreapta,in spatele uterului , un pic in sus, si iradierea s-a extins pana in crestetul capului si talpi.Era fierbinteala, dar nu transpirant,febril. Era ca apa minerala Perrier calda,nu acidulata- dar era, ca apa calda. Imi era asa de cald, ca am deschis usa. Trebuia sa ma racesc, deoarece podeaua era rece sub talpile mele, dar am devenit atat de fierbinte, ca nu aveam cu ce sa-l elimin. In sfarsit, am inceput sa ma racoresc. Prima oara, in spate, la gat, pe urma talpile. Apoi deasupra inimii, spatele. Asa simteam ca in aceste locuri sunt puncte reci, care, parca, racesc restul trupului. Ultima parte racita a fost vertebra deasupra uterului.Toata aceasta fierbinteala a fost ca a atomilor : fuziune sau fisiune, nici rece,nici fierbinte. »

« Cand energia Kundalini a inceput sa lucreze, a fost asa un sentiment fizic –care nu seamana nici cu indigestie, nici cu gripa,dar cateodata totusi semana.A fost un sentiment, cand realitatea interioara si cea exterioara sunt identice, ca in « starea alfa »,pe care le simtim la fel de tare. A doua zi, aveam un sentiment de tremur,de batai in mijloc, de parca se formeaza unde sonore in trupul meu. »

« Tocmai meditam. Am simtit, ca si cum o flacara ar fi in burta mea, si apoi cineva invarte gazul.Flacara a trecut prin mine,m-a incarcat (umplut) cu fierbinteala si lumina, a ars o gaura in crestetul capului si a erupt de acolo. Ma furnica tot trupul. Ghidul mi-a zis ca asta a fost forta Kundalini si sa nu ma ingrijorez. »

« Medites si se trezeste forta Kundalini. Ma inunda admiratia,Unitatea tuturor lucrurilor,fericirea cereasca,mantuirea,caldura care imi umple (incarca) inima, pieptul, capul.Asa de tare ma incarca cu energie,ca nu pot dormi deloc, dar a doua zi nu sunt obosit. Altadata, o graba brusca ma apuca, care ma solicita teribil, de parca nu a-si avea destul timp in viata, ca sa fac totul, sa-mi inchei karma si sa devin UNU, inainte de a muri. »

« Intr-o zi, inainte sa adorm, am vazut totul in rosu.Eu nu aratam aramiu,dar simteam ca totul din jurul meu e rosu. Acest sentiment ceresc l-am trait prin gand, si auzeam vocile care cantau despre gloria lui Dumnezeu.Inima imi batea repede, si era de parca a-si avea infarct. De fapt, a fost, de parca inima mea ar vrea sa explodeze de admiratie,de dragoste pentru omenire si de dragoste pentru toata viata din Univers. »

« Capul mi-a atins perna si tot patul a inceput sa se agite cu putere.Dupa cateva secunde mi-am dat seama ca eu ma agit, nu patul.Imi vibra intregul corp asa de repede, de parca in mine zvacnea un ciocan pneumatic. Am primit un soc si m-am speriat. O puternica unda de energie mi s-a adunat in stomac, si se invartea cu o viteza asa de mare, incat mi-am deschis gura. Asa simteam de parca un balon plin cu aer cald s-ar inalta in mine si, ca, acum vrea sa iasa. Balonul a irupt cu o forta exploziva, plana deasupra capului meu, apoi incet s-a scufundat inapoi in mine. Cand se intamplau aceste lucruri, simteam o enorma pace,o imensa iubire,m-a umplut admiratia si eram extaziata.Am adormit. Acest sentiment remarcabil a tinut cam 24 de ore si povesteam tuturor experienta traita. Fiecare reactiona altfel. Nimeni nu stia ce inseamna asta. Sentimentele minunate s-au diminuat si m-au inundat sentimente de durere fizice si angoase mentale.Dupa 18 luni, cam la fel ca si prima data, am simtit urmatoarele simptome, care tineau cam 2 saptamani : ma manca piciorul, valuri de caldura im strabateau trupul in sus –in jos, senzatii de furnicaturi peste tot, crampe stomacale, stari de voma, ghemotoc imens in gat, dureri penetrante in chakra fruntii, mini fierbinti,brusc greata, ameteala,insomnie,sentimentul ca se misca gazele pe mine,teama de epilepsie sau afectarea creierului. Eram inspaimantata si in stare sa cred ca sunt pe moarte.
Ma gandeam ca tumoare pe creier (ameteala si confuzia), cancer la gat (ghemotocul care nu mai disparea),cancer stomacal (dureri de burta).Mi-am dat seama ca toate aceste simptome corespund cancerului. Am visat ca sunt pe moarte, si acest lucru mi-a suprimat sexualitatea, care tine chiar si in prezent.
Vibram incontinuu, aproape toata noaptea. Vroia sa iasa ceva din mine, iar eu vroiam sa-l opresc.Dar in acelasi timp doream noile sentimente si experiente. Am vrut sa-mi apar siguranta corpului si a mintii, care era acelasi cu « mine » de cand ma stiu, dar se pare ca aceste forte sunt mult mai puternice ca sa castig batalia.
…Cum citeam si imi puneam intrebari, am realizat, ca stiinta moderna occidentala nu recunoaste oficial experienta extracorporala.Am descoperit ca s-au raportat consecvent despre aceste experiente, dar in primul rand din punct de vedere a spiritualitatii orientale.Pentru mine a fost o problema deoarece nu eram religioasa si aveam putine opinii sau credinta despre eternitate. Aproape ca eram confuza.
…Cateodata se intamplau si lucruri oribile, si eu mai faceam un pas catre acceptare, chiard aca nu intelegeam. Odata ceva m-a smuls cu forta din corp prin chakra coroanei si facut o calatorie fantastica, extraordinara prin univers, lasam in urma planete,stele, chipuri imense,albe se uitau in sus la mine. Nu era nici o lumina. Viteza calatoriei era terifianta si vantul sufla pe langa urechi. Auzeam propia-mi voce care spunea « mie frig ». Viteza scadea repede ( numarul de rotate epe minut in mod clar s-a redus).Urmatorul lucru ce imi amintesc, e ,ca incerc sa ajung la un creion, ca sa scriu toate detaliile.Nu ma puteam misca.Pentru cateva secunde, am paralizat.Cum imi reveneau treptat simturile, am realizat ca trupul imi este fierbinte, transpiram. Peste cateva zile mi s-a ascutit auzul si eram in stare sa inteleg tonuri si nuante subtile in muzica, pe care inainte nu le auzem deloc. Odata m-am intins pe pat si ascultam muzica, cand deodata simt ca « mi se ridica mainile ». Bratele fizice erau langa corp si simteam cum alte doua maini se ridica in aer. Altadata, brusc am simtit ca raza unui laser mi se infinge in omoplati; puterea energiei era asa de puternica ca m-a impins intr-o parte…
.Stiu ca ceva s-a intamplat, deoarece am « un sentiment aparte ».Cand au inceput vibratiile, am intrebat « cine este Aga ? »(in 1980 am avut un vis deosebit despre o persoana care purta o pelerina portocalie si imi aminteam ca numele lui era Aga,era o forma spirituala sau un Ghid). O forta imensa mi s-a ridicat pe coloana.Era, de parca mi-ar arde agrafa din par, mi-a impins capul spre spate si m-a intors pe pat.Asa simteam ca fiecare vertebra este masata si tonificata.Efectul a fost uimitor.Era ca un nou tip (fel) de orgasm. De atunci l-am chemat de multe ori pe Aga, deoarece este in mod clar o forta importanta.
….Cu fiecare informatie din citire,vorbire,simt si experienta, am ajuns la o concluzie noua in acest timp, cu toate ca, natural, toate se schimba :

  1. Simptomele fizice indica schimbarile fundamentale care au loc in mine.Cred ca drumuri noi sunt create in creierul si sistemul meu nervos, care permit sa primesc mai multa energie din univers.
  2. Energia vibratoare din mine,foarte simplu, este energie vitala, care se poate elibera in mai multe feluri : sexual, creativ, fizic, sau prin experiente extracorporale.
  3. Fortele energetice chiar imi strabat corpul fizic. Nu halucinez sau imi imaginez. Nu stiu cum sa-l numesc – constiinta inalta, suflete astrale,manifestari ale lui Dumnezeu.Natural, eu il am pe Aga, si simt ca energia lui este vindecatoare si ocrotitoare.
  4. Toti suntem mai mult de corpurile nostre fizice. Acum stiu ca nu ma leg de corps au minte, ci « eu » sunt constiinta care anima corpul meu.Sunt o energie spirituala sau suflet, care exista in trup sau in afara lui. Nu-mi este frica de moarte, de cand mi-a devenit clar ca urmeaza mai multe ulterior.
  5. Cum dovedeste si mantra mea : » Nimic rau nu se poate intampla cu mine. » Orice durere usturatoare trece pana la urma. Mereu ma reintorc in trup. Nu sunt nici nebuna, nici bolnava. Inca lucrez in lumea « reala », si stiu ca este mult mai mare si mai captivant decat am crezut eu vreodata.


« Cand meditam, am avut o experienta foarte puternica.Brusc, o lumina alba ca un fulger, mi-a strabatut trupul. Aceasta explozie orbitoare a trimis o energie fierbinte din cap pana la degetele de la picioare, cu o singura sclipire. Dupa aceasta experienta, simteam furnicaturi si simturile mi s-au ascutit. »

Un om poate sa dea energia Kundalini la alt om atingandu-l sau cu unele materiale organice, de pilda pana de paun. Acest mijloc utilizeaza guru-ul oriental. Dar acestea pot provoca probleme. In primul rand, un invatator exterior nu cunoaste planul unitar interior al persoanei respective, cum o cunoaste Ghidul Interior, si nu poate evalua cum trebuie celalalt tratat. In al doilea rand: daca iti trezeste altcineva energia Kundalini, crezi ca acea persoana este izvorul si nu tu insuti, si acest fapt duce la dependenta spirituala.

Lasa ca energia Kundalini sa se trezeasca natural, atunci cand esti pregatit pentru ea, cu Ghidul Interior, sau cu Invatatorul. Asa te fortifici pe tine insuti, si nu utilizezi energia celorlalti atat prin campul material, cat si prin cel astral.
Si nu uita de consecinte  - fenomenul « auto aprindere spontana », (combustie interna) sau « inghetul bocna ».

Dragii mei, tocmai fiindca in limba romana nu prea exista articole, documentari care sa explice aceasta energie magnifica, sau sunt cat se poate de sarace in informatii, m-am gandit sa adun aceste informatii foarte utile. Mai ales ca noi toti am trecut prin multele schimbari relatate aici. Sa nu uitam ca viata este o continua experienta, ca suntem fiinte minunate si iubite, ca avem toti ceva de facut aici, pe urma ne intoarcem Acasa, unde suntem asteptati cu bratele deschise.
Sa traim in Lumina, Iubire, Pace.
Domnul sa ne binecuvanteze!




4 comentarii:

Anonim spunea...

superb articol..nu sunt nebuna..acuma stiu..starile de caldura de a lungul coloanei, vibratiile, dusurile energetice pe care nu doream sa le accept..imi era frica, nu stiam ce se intampla cu mine..cautam explicatii si nimeni nu-mi spunea nimic..ma bucur ca am gasit acest blog.

Anonim spunea...

Eu simt de cativa ani, un curent care porneste din mijloc, dar nu imi pot da seama de unde, creeaza o stare de umplere cu gaz, ca o sticla de suc inchisa ermetic, care apoi tinde sa iese pe undeva si nu stiu ce inseamna. De obicei se opreste in palme, si simt ca as vrea sa scap de aceasta energie si nu stiu cum. Are legatura cu articolul dvs, sau e altceva? O sa revin pe blog sa aflu comentariul dvs.

yyalfa spunea...

Ierarhia Divină Unică
a Creatorilor Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale

■ Uniunea Unică a Celor „O Sută de Domni Sfinţi Unici Supremi”, Cercurile Divine Magice ale Puterii Unice, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale, Onorabili Taţi Divini cu Puteri Divine Magice şi Virtuale Infinite:
►Domnii „DUMNEZEEI – Dumnezeei // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Judecătorii Divini Supremi ai Raţiunilor Umane şi ai Întregului Univers Vizibil şi Invizibil:
● „A • A // a • a
a • a // A • A”
● „A • A // A • L • F
a • a // a • l • f”
►Domnii „Dumnezeei – DUMNEZEEI // DUMNEZEEI ai DUMNEZEEILOR, Creatorii Supremi ai Vieţii Vii şi ai Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • a // a • A
A • L • F // a • l • f”
● „A • L • F • A // a • l • f • a”
● „G • O • D // O • u // d • i • e”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Uniunile Finite ale Domnilor Sfinţi Unici în Cercuri Divine Magice de câte patruzeci de Domni Sfinţi Unici, grupate în Uniuni Infinite ale Acestora,
Cele ce generează Energia Fundamentală Raţională Sacră, Unică şi Infinită, numită şi Energia Punctului Zero sau Energia Fundamentală Kundalini, Energia Creatoare a Vieţii Vii şi a Vieţii Vii Raţionale Universale:
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
● „L • L // L • L • L
l • l // l • l • l”
● „F • F // F • F • F
f • f // f • f • f”
● „A • A // A • A • A
a • a // a • a • a”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi Generatorii Raţiunilor din Materia Întunecată:
● „Y • Y // Y • Y • Y
y • y // y • y • y”
● „ Y • y”
►Domnii „Dumnezeeu – DUMNEZEEU”, Domnii Sfinţi Unici Supremi, Cei ce fac legătura Divină Raţională a Materiei Întunecate cu Lumile Raţionale ale Luminii Divine Sacre:
● „YANG şi Yin // Yin şi YANG”
■ Şi Sfintele Lor Creaţii şi Autocreaţii:
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Zeei şi Zeiţe;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Oameni Unici Universali şi de Oameni Unici;
►Conştiinţele Raţiuni Cosmice şi Individuale de Semioameni Cosmici şi de Semioameni Energobiologici de Gradul Trei care au obţinut Iluminarea Divină

Data: 8 septembrie 2012

Anonim spunea...

Am incercat, prin masaj la rude si imi spuneau ca parca am maini de aur, dar le-am luat ca pe niste glume. Mi-as dori sa scap o data pt totdeauna de acest fior care trece tot timpul prin mine, parca ar fi alta entitate. Cand stau intins in pat parca se aduna toate simturile intr-un singur loc, de obicei sub piept si am impresia ca o sa explodeze ceva de atata energie. Mi se pare ca devine incontrolabila cu timpul si de aceea vreau sa scap de ea, sa detensionez aceasta stare. E normal, sau ar trebui sa fac altceva? Credeti ca tot ceea ce ar trebui sa fac ar fi sa trimit acel curent prin strangere de maini si prin atingeri ale corpurilor cu mainile mele?