Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


vineri, 20 aprilie 2012

DE CE INIMA ?


Pe acest blog am scris foarte multe articole despre inima, in cautari gasiti linkurile. Informatiile vin cu repeziciune, voalul care ne acoperea ochii, incepe sa se dea deoparte din ce in ce mai mult si putem "trage cu ochiul" la minunata lume "de dincolo".


DE CE INIMA ?

Apartine Legilor Umane ca emisfera stanga si cea dreapta a creierului sa fie utilizata in proportie de 50-50%.In epoca Atlantidei, am abuzat de emisfera intuitiva (prin urmare a avut loc inlocuirea speciilor si Potopul), de atunci abuzam de emisfera rationala, si datorita acestuia ne simtim dinainte pierirea.

Creierul uman este un instrument foarte sofisticat si sensibil,al carui program de  captare si detectare, abilitatea de luare si impartire a comenzile nu este explorat pe deplin. Pluteste - inoata in lichid,ca sa detecteze, sa simta cu precizie stimulii exteriori,  informaţii, semnale, precum si orice modificari ale lumii exterioare.
Ei bine, am formulat destul  de clar?

Cum ne putea imagina ca acesta structura sensibila, in care toate Dimensiunile si toate Fortele Spirituale patrund nestingheriti, si il pot influenta, sa fie organul central care sa comunice cu  Constiinta Eterna!?

Este o exigenta clara ,in cazul in care este posibila legatura intre Dumnezeu si Om, sau Sinele Spiritual, Sufletul si Trupul nostru, nimic, dar nimic sa nu-l influenteze!

Cu alte cuvinte, creierul, care este Materie, gandirea logica, Mintea Treaza, unealta excelenta a EGO-lui, deoarece sta in focul incrucisat al milioanelor de influente, nu poate fi organul de contact Spiritual Inalt!

Pentru ca, pe Om, ca Duhul Sfant al lui Dumnezeu, pe parcursul vietii de pe pamant sa nu interfereze nimic in Liberul Arbitru, are nevoie de organe suficient protejate .In orice caz, o buna protectie este: MISCAREA! Adica, un asemenea organ trebuie sa se miste incontinuu! Creierul sta, chiar..pluteste. Nu exista nici o protecţie! La efectele patrunzatoare ale Spiritelor Superioare vibreaza ca si pilitura de fier in apropierea magnetului. Daca ne punem picioarele in papuci straini, creierul il simte la fel ,ca si in cazul atingerii unei flacari, chiar daca nu ne trimite semnale. Adica: Nu exista nici o protectie!

Rinichii, vezica urinara, intestinele, chiar si o vrajitoare rea este in stare sa-i influenteze (de la distanta),deci aceste organe nu sunt potrivite comunicarii cu  Constiinta Eterna, deoarece sunt perturbate, influentate.

Dar si tratamentul bine-intentionat influenteaza. A vindeca, de pilda prin punerea mainilor,tot corpul se poate, cu exceptia plamanilor, si a inimii. Deoarece aceste doua organe : se MISCA,sunt in continua miscare. Repetat: de unde putem astepta informatii Ceresti nebruiate, care sunt scutite de trosnituri, pocnituri? Numai de la organele in miscare!

Plamanul se poate vindeca cu energiile eterice, (prin punerea mainilor),doar daca rugam pacientul sa-si retina respiratia. Daca ne adancim tensionati in ceva sau trebuie sa facem un gest foarte delicat, sa observam ca se intampla acelasi lucru ; adica ne retinem automat respiratia. In acelasi timp, in mijlocul starilor asemanatoare, uneori este necesar ca si lumea angelica, adica Emotiile ,  sa ne influenteze. Prin urmare, plamanul este instrumentul, receptorul informatiilor, mesajelor Ceresti ,pe care - daca este cazul - suntem capabili sa le"ascutim” prin retinerea respiratiei. Si daca acest lucru nu este necesar, plamanii efectueaza o miscare lenta permanenta, prin care bolile altor oameni, vibratiile energetice, gesturi, vointe, aura eterica nu-l poate afecta..si nu percepe informatii gresite. Organul fiind in miscare permanenta,modifica spectrul vibratiilor,asemanator unui scaner radio. De asta nu prea pot patrunde influentele perturbatoare deoarece nu pot intra in rezonanta cu acest organ, exemplu – este mai usor sa nimeresti o tinta fixa decat unul in miscare permanenta.

Desi Planul Creator putea solutiona si prin alte mijloace  oxigenarea sangelui, dar odata ce plamanii sunt in mod constant in miscare; pai atunci este mai simplu sa-l utilizam - simultan. De cand ne-am „decazut”, au devenit in primul rand organe respiratorii. Aşa cum am mentionat, miscarea lenta a plamanilor impiedica efectele patrunzatoare ale Spiritelor Superioare, dar Emoţiile sunt uneori necesare sa ajunga la om.

Aceasta se realizeaza prin miscarea diafragmei a plamanului (aici ma gandesc la vibratiile unor cuvinte ca „OUM”
http://youtu.be/AFzzAI2DXZQ
Daca avem "emotii" putine, in mod spontan avem o respiratie lenta, atunci cand avem o multime de emoţii, rata respiratiei este in crestere.
Aceasta din urma poate fi constienta,si se poate intampla si spontan (vezi articolul http://spirituminfinitum.blogspot.com/2012/03/kundalini-energia-spirituala-cea-mai.html).
Dar cum ar putea sa fie canal de comunicare cu  Dumnezeu, sau cu Constiinta Eterna, sau cu Sinele Etern, un organ (de altfel excelent, care este setat perpetuu pe receptie) la care orice furtuna emotionala „intervine” in functionarea ei?  

Regiunile Spirituale au creat in om o structura perfecta (organ),care oricand, este in stare sa receptioneze netulburat instructiunile Spiritului prea Inalt, a carei „receptie” doar Liberul Arbitru al omului il poate judeca.

Acest organ: este Inima, care se misca non - stop, si cand suntem treji, si cand dormim, cu o miscare relativ rapida "bate". In acest fel nici un om si nici o "Dimensiune" nu poate interveni, amesteca,  in Liberul Arbitru al omului.

Si daca tot se misca , Planul Creatorului i-a incredintat pomparea si fluidizarea sangelui.

Adica:

principalul mijloc de contact intre Spirit - Suflet si Trup, intre Dumnezeu si Om, 
intre Constiinta Eterna a noastra si actualul EGO, este organul primordial: INIMA.
• canalul de receptionare a mesajelor Celeste este: Plamanul
 • cele doua emisfere – desi sunt  "centre de minte", si, daca este necesar, gandeste cu viteza calculatorul, nu este deloc centrul nostru, ci substanta de descompunere, parte a Materiei, pe care odata,noi toti - fara sa ne deterioram – il vom arunca.

Aceasta confirmare – aceste informatii se pot usor verifica in scrierile de chirurgie cardiaca a profesorului Dr. Papp Lajos si cercetatorii japonezi au dovedit stiintific in urma cu patru ani, ca „Inima nu de aia exista ca sa pompeze doar sangele.”
Este acum documentat ca inima umana este cel mai puternic generator de camp electro-magnetic din organism.

Important, pentru ca am fost invatati ca creierul este cel care actioneaza.
Si creierul are camp electrice-magnetic, dar in comparatie cu inima, este relativ mai slab. La inima, campul electric este de aproximativ 100.000 de ori mai puternic si campul magnetic de pana la 5.000 de ori mai puternic decat cele doua campuri (electric si magnetic) ale creierului.
Important, pentru ca lumea fizica - asa cum o stim  sunt 4 forte active din care face parte si forta electro-magnetica al energiei. Fizica ne spune acum ca, daca putem schimba, fie campul magnetic sau  electric  din  domeniul  atomului, vom schimba literalmente acel atom si elementele sale din corpul nostru si din  aceasta lume.     http://spirituminfinitum.blogspot.com/2011/11/inima-nu-fii-de-piatra.html
Inima umana este conceputa pentru a face ambele lucruri



Inima ta este o comoara

Sunteti cautatori de adevar, pe un drum care aduce multe delicatese si lectii de cunoastere imbibate cu de toate.
Adevarul pe care il cautati ~ sunteti voi insiva ~ 
Ce este acesta lumina care straluceste atat de luminos?  
Ce este acel ceva in care tu crezi sau iti este drag tie? 
Care este baza sau fundatia a cine esti si cum ai ajuns aici?  
Acestea sunt doar cateva din intrebarile pe care le vad formandu-se in mintea multora.

In interiorul inimilor voastre, dragilor, este o lumina, Lumina voastra, care a 
fost intotdeauna acolo. Care doar asteapta sa fie dezvaluita.  
Este stralucitoarea Lumina Divina din inima ta, Scanteia lui Dumnezeu,Lumina care va incurajeaza cu optimism sa mergeti mai departe, sa inaintati, sa avansati, sa doriti sa stiti mai multe despre Sursa Divina,Tatal Nostru.
Multori dintre cei dragi, lumina este timida doar pentru ca este neutilizata sau neobservata. 
Toata intelepciunea si cunoasterea pe care le cauti de-a lungul calatoriei tale nu vor fi indeplinite pana cand nu vei vedea aceasta Lumina, a Inimii tale frumos iluminate care starneste mintea si sufletul in actiuni pline de iubire.
Toate inţelegerea spirituala este in inima ta. 
De aici, din acest loc  straluceste mai departe in alte parti din viaţa ta.
Toate lucrurile care rezoneaza cu tine (sunt de acord cu tine), ceea ce iti  aduce bucurie incredibila, este acolo, in INIMA TA.
Atunci cand treci printr-o perioada dificila, Lumina ta pe care il ai activat, iti va da mai multa energie, curaj si incredere. 
Inima ta este un loc nesfarsit de Iubire si Lumina. 
Si in interiorul aceastei parti incredibile din tine, plina de bucurie , detii toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a te propulsa de-a lungul calatoriei tale spirituale in Lumina si Inima lui Dumnezeu,  unificand Inima ta cu a Lui, cu o legatura mult mai puternica decat inainte de inceperea calatoriei tale.
Cand esti capabil de a lasa trecutul in urma, nevoia de ai judeca pe altii, durerea pe care altii cauzeaza prin judecata lor – prin iertare,curatare, si iubindu-te pe tine si pe celelalte creaturi a lui Dumnezeu neconditionat, cu cea mai pura compasiune din inima mereu iubitoare, atunci vei incepe sa te muti in constiinta ta mai inalta. O mare Pace te asteapta acolo. Si cu adevarat esti impacat cu tine insuti.

Pace in tine si cu restul lumii si cu Dumnezeu.