Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 31 mai 2012

Oare ce se intampla cu gandurile noastre ?


Unde incepe responsabilitatea noastra?
Raspunzi de toate gandurile tale!


La inceputul Zodiei Pestilor, Domnul nostru Iisus Hristos, ne-a transmis simplificat , o Lege straveche. Aceasta lege spune ca : in lumea pamanteana orice ne merge greu, atata practicam, pana cand , prin noi, in mod spontan, devine un succes.

Ei bine, exact acelasi lucru este valabil pentru gandurile, emotiile, cuvintele si actiunile noastre desfasurate :toate acestea sunt practicate pana cand apare Iubirea Dezinteresata.

Adica : vom primi testele , stricate candva, atata timp, pana cand ne vom da seama de greselile facute , si le vom remedia.
De ce a simplificat Domnul Iisus informatia ?

A subliniat responsabilitatea Gandurilor, pentru ca Esenta ,sa se fixeze mai bine in noi, deoarece in spatele variatiilor stricate se afla Gandul.

Pentru ca EL asa a considerat oportun, sa urmam noi insine calea Gandului, dar sa tinem minte  ca acelasi lucru este valabil pentru emotiile traite, cuvintele rostite si actiunile noastre aplicate, adica :  noi trebuie sa ne asumam responsabilitatea pentru ele ; povara responsabilitatii pentru deciziile noastre.

Majoritatea oamenilor cred (in cazul in care se gandesc efectiv la acest lucru), ca gandurile noastre – dupa formularea lor se “evapora”, “dispare « , nu ne mai ingreuneaza ; nu ramane nici o urma. .se volatizeaza.

Dar Gandul – pe care l-am creat – nu se evapora – deoarece inregistram fiecare gand al nostru in propria noastra aura eterica – si repet ; acelasi lucru se aplica la emotiile, cuvintele, actiunile noastre.

De dragul simplitatii, sa  ne familiarizam cu drumul, soarta formarii si exprimarii Gandului. Nu avem probleme cu Gandurile pana cand tocmai « le gandim ». Dar de unde vin, si ce se intampla cand se inghesuie urmatorul gand ?

Pentru fiecare adult matur, din regiunile sublime, din Constiinta Umana Colectiva, personalizate, ajung impulsurile Gandurilor.( Pe acestea ,in aceasta stare, sa le imaginati ca pe impulsuri de lumina sau germene de ganduri).

E uimitor sa te gandesti ce aparatura mentala, ce activitati de fundal sunt necesare pentru asigurarea fiecarui om de pe Pamant , zilnic 3-5 milioane, de impulsuri, ganduri de lumina, germene de ganduri , si fiecare dintre acestea – personalizate, dupa caracter si proiectat peste Spiritul Sfant – sa fie doar pentru misiunea lui zilnica -  plasmuite, nascocite, aranjate si trimise. In acest mod , gandurile personalizate ajung in Inima si nu in creier. vezi de ce aici:  http://spirituminfinitum.blogspot.com/2012/04/de-ce-inima.html

Pulsatiile gandurilor cu vibratii inalte ajunse in Inima, sunt clasificate datorita muncii pline de responsabilitate a Inimii, si prin Ea se proiecteaza -  o parte in emisferele creierului -  si o alta parte in trunchiul cerebral. Milioanele de pulsatii luminoase trimise din Inima catre emisferele creierului sunt primite de Minte,(activitatea EGO-ului), si care impuls ii convine , se agata de ea si il transforma in Gand. Iar din impulsurile trimise catre trunchiul cerebral vor fi Sentimentele.

In urma constatarilor stiintifice, un om adult -  alegand din multimea acestor impulsuri – prin EGO, cu ajutorul activitatii cerebrale, poate lega, inchega, ghida rational aproximativ 70.000 de ganduri pe zi.

Restul stim…


Dar oare ce se intampla daca in interiorul creierului se formeaza urmatorul gand ?

Gandul precedent se « expulzeaza »  din creier, si in campul energetic al pamantului tridimensional, incepe sa pluteasca deasupra capului persoanei respective. In aceasta stare, ia o forma luminoasa tridimensionala, indepartandu-se plutind de « stapanul lui ».   Din pacate, acest fenomen este vazut de putini oameni , in cea mai mare parte de catre adolescenti, carora le provoaca panica, « socuri nervoase », deoarece habar nu au ce vad, din pacate nu se invata asa ceva la scoala .


Forma luminoasa tridimensionala a Gandurilor frumoase, sigur ca sunt frumoase ; seamana cu petale de flori, aripioare, stelute, dar, din pacate, gandurile frumoase, sunt mult diminuate.
Formele de lumina 3D ale Gandurilor urate, de la sagetile care zboara prin aer pana la craniul clampanitor al crocodilului – o multime de variante blestemate ies din capul omului. (Vizualizarea acestora provoaca sensibililor probleme uimitoare).

Din fericire, aceste forme luminoase 3D stau pentru scurt timp in campurile de energie a pamantului, apoi dispar brusc (seamana cu spargerea unui balon) si trec in planul campurilor energetice 4D.

Fostele noastre ganduri au proprietati « fizice » ciudate in 4D, apoi in multi-dimensiuni : incep sa atraga ,ca un magnet, gandurile similare.
In acest fel, gandurile umanitatii – ca si energii create de catre om – in timp ce « se plimba» pe drumul lor in campurile energetice non-umane – devin din ce in ce mai groase, se ingrasa , cresc, in timp ce ii tine in miscare vie fluxul gandurilor a  constiintei umane.

Dar legea Cauza si Efect, incontinuu are repercursiuni (sau urmari ), si mai devreme sau mai tarziu, va cadea pe acel om , care pe timpul vietii lui pamantesti, le-a creat, le-a gandit.

Si daca Gandul initial a fost frumos, pe persoana respectiva va cadea fericirea si bucuria –adica :  binecuvantarea Cerului Inalt, iar daca acel gand  a fost groaznic, atunci si reactiile vor fi.  Un exemplu : ajunge sa « creezi » un gand cu « ce a-si mai da un sut in cur  acestui om ! » , reactia acestui gand (atunci cand legea creatiei a Cauzei si Efectului ii retrimite persoanei in cauza), este echivalent  cu o lovitura deosebit de dureroasa fizic, pe care respectivul il va simti, si pe care altii il vor aplica pe el.

Aceasta « reactie », in timpul careia Gandul isi strabate drumul in spatiul atemporal, poate sa dureze 5 secunde, o saptamana, 40 de ani, sau 600 de ani ; ne este indiferent.
Posibil sa simtim efectul gandului « rau » instantaneu si dupa 3 secunde sa ne poticnim sau sa cadem in nas, dar este posibil sa ne renastem pe acest Pamant pentru a 4-a oara, cand un gand vechi, din trecut, sa ne loveasca in plin.
« Acolo « , in « Ceruri », chiar si formularea gandului de a asasina pe cineva, este un asasinat autentic. Si cu siguranta poate sa turbeze, sa fie manios oricare aici , pe acest Pamant, ca viata este mizerabila sau ca nu exista Dumnezeu, sa dea vina pe Creator ca i-a murit copilul, cand acesta pata, taciune, negreala in Planul Divin, el singur si l-a adus printr-un gand vechi uitat/ sau actiune, fie asa a tratat alte persoane.

SOLUTIA

Nu avem nevoie de prea multa fantezie ca sa gandim : cum sunt si ce calitate au gandurile Romanilor. Daca ar fi constient « patriotul » nostru de toate expresiile urate folosite, si daca imediat l-ar si simti, precis ca l-ar durea, si urland s-ar scapa de el insusi.

Dar nu exista eliberare,dispensa, scutire ; pentru ca nu exista constiinta. Noi credem ca gandul se evapora, ca nu exista responsabilitate, dar asta nu a fost niciodata asa, deoarece arcul promotor se afla (si) in noi. Se numeste KARMA.
Karma, care nu este pedeapsa, ci Lipsa Experientelor Personale ale Sufletului.
Solutia : Constietizarea.
A-ti veni in fire, a constientiza, a-ti deschide inima, a te trezi, chiar in timpul vietii de pe pamant ! A deveni constient si a cere Iertare in numele Iubirii Christice. Sa ii cautam pe cei pe care i-am ranit. Daca acest lucru nu este posibil, atunci sa incredintam Cerurilor Inalte, dar sa ne cerem iertare oricum este necesar, pentru ca « pericolele » viitoarelor noastre ganduri formulate, sa se dizolve.
Sa credem : merita ! Nu este o exprimare adecvata aici, dar « merita !».
Merita sa Constietizam, si merita sa ne Schimbam !
 GRATIA (HARUL)

Asa ceva inainte nu s-a intamplat, doar sporadic. Aztazi avem posibilitatea, pe care fiecare dintre noi o poate primi, si ajunge :

Daca oricare, in orice moment in timpul vietilor anterioare, sau in aceasta viata, cu gandurile, sentimentele, cuvintele rostite sau cu actiunile, a adus orice prejudiciu oricui, Legea creatiei a Cauzei si Efectului il va pune sa exercite in continuare indeplinirea acestei sarcini. Si daca a calcat pe spatele cuiva, cu proxima ocazie, pe spatele lui se va calca, iar daca a omorat, trebuie sa moara…

Dar in PREZENT, aici si acum printre noi , cu o forta vie, actioneaza GRATIA !

Sa presupunem, ca cineva, in epoci anterioare a omorat o persoana, sau a  avut ganduri de ucidere. Gandul a pornit, si asa el – posibil inca in aceasta viata -  trebuie sa moara, si nu oricum, adica il vor ucide pe el.
Ei bine, persoana respectiva  – desigur, nu stie nimic despre aceste lucruri -  in prezent isi ajuta semenii cu placere, adica e serviabil, saritor, nu duce lipsa de daruire, ajuta dezinteresat, sprijina pe altii, imbratiseaza pe cei cazuti, traieste omeneste. In jurul lui, aura eterica incepe sa straluceasca auriu, deasupra capului poate are chiar si gloria, pe care aproape nimeni nu vede,din nefericire, vezi http://spirituminfinitum.blogspot.com/2011/10/vederea-si-citirea-aurei-partea-ii.html

Si dintr-o data,i se pravaleste brusc , karma veacurilor trecute, a popriilor ganduri si actiunii iresponsabile , din cauza careia trebuie sa moara. Consecintele faptelor trecute se pravalesc asupra lui prin actiuni, intamplari, si prabusindu-se asupra lui, toate acestea, de pe prezenta armura aurala, se preling !
Si, desi in conformitate cu cea mai importanta Lege a Ceatiei, trebuia sa moara ; il ating doar cateva zgarieturi ; greutatea fostei iresponsabilitati nu se mai intoarce niciodata.

Ei bine, aceasta este GRATIA, care s-a dat ,azi, prima data  de la Potop, de cand suflete individuale traiesc in corpuri individuale !  Si asteapta , sa traim in legatura directa cu aceasta optiune, a carei esenta este :

  • a observa durerea altora,
  • a ajuta pe cei in nevoie,
  • a asculta pe cei care se confrunta cu probleme,
  • a practica daruirea si devotamentul.
A Servi * Invata * Accepta * Ierta * oriunde este posibil.

Dar si aceasta GRATIE functioneaza doar pana in ultima clipa a vietii noastre terestre. Daca pana atunci nu-l folosim, dupa, nu exista nici o scutire, eliberare.

« Pe ultima zi atata ti-a ramas, cat ai dat altora ».




Niciun comentariu: