Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 5 mai 2014

Cum te simti cand iti amintesti care este misiunea sufletului tau?Fiecare suflet vine pe Pamant cu propriile haruri. Sufletul nu se incarneaza doar pentru a se vindeca si pentru a-si echilibra energia sau pentru a-si plati datoriile karmice, ci si pentru a-si aduce o contributie prin caracterul sau special. Fiecare suflet satisface, prin configuratia particulara a fortei sale vitale, nevoile "scolii" Pamantului. Face acest lucru cu un scop si cu o intentie.

Inainte de a se incarna, fiecare suflet este de acord sa indeplineasca anumite misiuni pe Pamant. Semneaza un contract sacru cu Universul spre a aduce anumite misiuni pe Pamant. De aceea, atunci cand un suflet reuseste sa isi atinga obiectivul, sa indeplineasca ceea ce a promis, viata acelei personalitati beneficiaza de o bogatie si de un caracter special extraordinar, recunoscut si onorat de alte suflete asemanatoare.

Fiecare suflet isi asuma o anumita misiune. Poate fi misiunea intemeierii unei familii sau cea a comunicarii de idei prin scris sau aceea a transformarii constiintei unei comunitati, de pilda comunitatea oamenilor de afaceri. Poate fi vorba de misiunea de a declansa constientizarea puterii iubirii la nivelul natiunilor sau chiar contributia directa la evolutia contiintei la scara globala. (Michael Jackson)...Oricare ar fi misiunea pe care a acceptat-o sufletul tau, oricare ar fi pactul sau cu Universul, toate experientele vietii tale ajuta la trezirea memoriei acelui pact si te pregatesc sa iti indeplinesti obligatiile asumate.

O personalitate lipsita de putere nu poate indeplini misiunea sufletului sau. Ea lancezeste, prada unei stari interioare de gol. Incearca sa se umple pe sine insasi cu o putere exterioara, insa aceasta nu o va satisface. Sentimentul de gol, ca lipseste ceva sau ca e vorba de o greseala nu poate fi inlaturat prin satisfacerea dorintelor personalitatii. Nevoile bazate pe frica nu va vor conduce la scopul suprem. Nu conteaza cat de mult succes are personalitatea in indeplinirea scopurilor sale, tot nu va fi destul. Doar atunci cand personalitatea incepe sa mearga pe calea pe care a ales-o sufletul sau, isi va potoli foamea.

Puterea autentica si implinirea misiunii sufletului pe Pamant nu sunt, asadar, dinamici separate. Dobandirea puterii autentice este necesara pentru a duce la bun sfarsit misiunea sufletului, desi, pe masura ce ajungi la puterea adevarata, te apropii de indeplinirea pactului sufletului tau cu Universul, iar pe masura ce te apropii de aceasta implinire - adica de energia sufletului tau -, iti castigi puterea. In timp ce una creste si se dezvolta, cealalta trece prin acelasi proces.

Cand se incarneaza un suflet, amintirea sa legata de pactul cu Universul devine neclara. Ajunge sa fie latenta, asteptand experientele care o vor activa. Acestea nu sunt neaparat experientele pe care le-ar alege personalitatea. Sunt, totusi, necesare pentru activarea constiintei puterii si misiunii sufletului in constiinta personalitatii si pentru pregatirea sa in vederea indeplinirii misiunii.

Cum te simti cand iti amintesti care este misiunea sufletului tau?

Cand cea mai profunda parte din tine se implica in ceea ce faci, cand activitatile tale devin multumitoare si au un scop, cand ceea ce faci nu iti foloseste doar tie, ci si celorlalti, cand nu obosesti, ci cauti dulcea satisfactie a vietii si a muncii tale, inseamna ca procedezi asa cum ti-e scris. Personalitatea implicata in lucrarea sufletului tau este sclipitoare, neimpovarata de negativitate. Ea nu se teme, traieste sentimentul scopului si al insemnatatii, se bucura de munca sa si de ceilalti. Este implinita si implineste, la randul ei.


Interactiunile cu prietenii, cu cei cu care ai ales sa-ti imparti intimitatea si cu cei care - din miliardele de suflete de pe planeta noastra - iti imparti viata, contribui la activarea, in interiorul tau, a constiintei propriei persoane si a scopului in viata.

Suferintele pe care le induri, singuratatea pe care o infrunti, experientele dezamagitoare sau suparatoare, dependentele si prabusirile prin care treci de-a lungul vietii, sunt porti catre constientizare. Fiecare iti ofera ocazia sa vezi dincolo de iluzia ce serveste echilibrarii si evolutiei sufletului tau.

In cadrul fiecarei experiente legate de suferinta sau de negativitate exista ocazia de apune la incercare perceptia care se ascunde in spatele acesteia, a fricii mascate, este ocazia de a alege sa inveti cu intelepeciune. Frica nu va disparea imediat, insa se va risipi daca lucrezi cu curaj.Cand frica nu te mai sperie, ea nu mai poate zabovi. Cand alegi sa inveti prin intelepciune, sa evoluezi constient, temerile tale ies la iveala una cate una, tocmai pentru ca tu sa le exorcizezi prin credinta ta interioara. Iti exorcizezi proprii demoni.

Calauzele si Invatatorii tai iti ofera incontinuu Lumina. Ei te incurajeaza in fiecare moment sa iti continui evolutia, dar nu te pot impiedica sa inveti in felul tau sau sa treci prin anumite experiente. Toate acesta se petrec astfel chiar daca poti comunica direct si constient cu ei. Experientele te vor duce cand la dreapta, cand la stanga, iar tu il vei intreba diverse lucruri pe Invatatorul tau. Daca o apuci spre stanga, intrebarea ta va fi total diferita decat daca ai fi luat-o spre dreapta, iar realitatea careia ii dai nastere prin aceasta intrebare va fi, si ea, total diferita.

Nu exista o singura cale optima pentru suflet. Exista multe cai optime. Cu fiecare alegere, creezi numeroase cai, una dintre ele fiind cea mai buna. Cu alte cuvinte, calea optima pentru sufletul tau este constientizarea, calea verticala. Odata facuta aceasta alegere, urmeaza diferitele forme ale punerii in scena a acesteia.

In ce mod te ajuta indrumarea nemateriala?

Este un parteneriat care te provoaca sa accepti dimensiunile puterii adevarate si ale alegerilor responsabile. Nu iti exprimi permisiunea sa fii manipulat inconstient. Practic, iti exprimi permisiunea sa iti fie aratata intreaga masura a puterii tale si sa fii ghidat spre folosirea acesteia.

Cand depinzi intru totul de capacitatea personalitatii tale de a hotari ceea ce este cel mai bine pentru tine, se poate intampla sa stai in calea bogatiei care te asteapta. Cum stii ce anume iti rezerva Universul, daca te poti debarasa de propriile restrictii? Daca esti hotarat sa iti lasi viata sa se deruleze intr-un anumit fel si nu in altul- daca ti-ai pus in gand sa iti folosesti creativitate doar pentru a acumula bani, de exemplu- tine cont de faptul ca iti vei construi intreaga viata in jurul acestui scop. Universul nu te poate ajuta in acelasi mod in care ar putea sa o faca daca te-ai increde in el, deoarece iti patrunde alegerile, Si totusi, daca ceea ce faci este privit mai favorabil in sfera sociala decat in cea economica? Cu alte cuvinte, daca ceea ce incerci sa construiesti este un drum mai potrivit catre o conjuctura pe care nu ai recunoscut-o inca? Acum este baricadata pentru ca insisti sa deschizi o usa care nu duce nicaieri.

Intelegi?
Renunta la ceea ce crezi ca este doar o rasplata. Renunta. Ai incredere. Creeaza. Fii tu insuti. Restul depinde de Invatatorii tai nemateriali si de Univers.

Ia mainile de pe volan. Spune-i Universului: " Faca-se voia ta", si constientizeaza acest lucru prin intentiile tale. Mediteaza, gandeste-te la ce inseamna sa spui "Faca-se voie ta." Si lasa-ti viata in mainile Universului.
Cu mult inainte ca noi, ca specie, sa devenim constienti ca exista o astfel de dimensiune, un taram al calauzirii si al Invatatorilor nemateriali, fiecare fiinta era calauzita de o multime de Invatatori nemateriali. Chiar daca acestia erau nevazuti, calauzirea era totusi perfecta si echilibrata. Aceasta se intampla acuma. Pentru prima data, cand devenim multisenzoriali, suntem constienti de aceste lucru, le putem acorda un nume Invatatorilor nemateriali si putem avea chiar relatii personale cu acestia, desi doar ceea ce traiesti acum este potrivit si tinde catre cea mai mare intelepciune a dezvoltarii tale.

Adu-ti aminte ca esti ajutat, ca nu esti singur pe acest Pamant. Traieste in compania calauzelor si a Invatatorilor nemateriali. Nu face deosebire intre ceea ce poti si ar trebui sa intrebi si sa vorbesti. Presupune doar si traieste in frumusetea legaturii. Nu-ti fie frica de dependenta. Ce este gresit in a fi dependent de Univers, reprezentat de Invatatorii tai sau de Inteligenta divina? Faci ceea ce faci pentru tine insuti, iar  Universul, calauzele si Invatatorii tai sunt acolo pentru a te ajuta. Ei nu vor face niciodata pentru tine ceea ce trebuie sa faci chiar tu. Le este imposibil. Bucura-te de acesta dependenta. Permite-le Invatatorilor si calauzelor tale sa se apropie.<*toate drepturile rezervate*> 
Trimiteți un comentariu