Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 15 noiembrie 2015

In legatura cu atacurile teroriste

Pot sa va asigur ca aceasta violenta nu este una normala. Toate acestea sunt efecte colaterale ale abordarii la ceea ce unii numesc “ sfarsitul timpurilor”. Aceasta nu este pur si simplu despre efectele fizice pe care multi l-au anticipat; cutremure si eruptii vulcanice, conditii meteorologice extreme, ci, de asemenea, modul in care aceasta afecteaza pe multi la nivelurile mentale si emotionale,precum si la nivel fizic, ambele pe un nivel fizic personal, precum si la nivelurile fizice globale. Energiile se amesteca si se interfereaza cu energiile “normale” ale planetei si acest nou normal este acum in vigoare pentru multi. Autoritatile, Puterile Care Sunt constiente de acest lucru ,utilizeaza acesti factori in avantajul lor de a continua sa controleze si sa manipuleze situatia.
Cum cresc nivelurile violentei, sunt din ce in ce mai multe solutii radicale care sunt oferite pentru a face fata acestor probleme. Asa cum multi sunt constienti, informatiile au fost date despre compusi care deja au fost construite, trenuri de marfa disponibile sa tracteze persoane fizice la aceste locuri, toate pregatirile Draconice care au fost facute de-a lungul anilor pentru acest moment. Pe planeta momentul este pe unul si toate acum.
Dar ceea ce este acum extrem de important e sa ne reamintim cuvintele acestei Constientizari, ca aceasta este o linie a timpului care este urmat de multi.

Ar fi mai potrivit sa spunem ca toate liniile timpului individuale se unesc si vin impreuna acum in ceea ce aceasta Constientizare numeste un Moment Nexus, un timp de fuzionare, de unire a tuturor liniilor (orizonturilor) timpului, si aducandu-le impreuna, multe sunt partajate. Pentru ca acest eveniment este divin orchestrat si se doreste a fi un punct de criza pentru a schimba constiinta.

Astfel, asa cum aceasta Constientizare a vorbit recent, de data aceasta nu este doar de a vedea in mod negativ, ci si in mod pozitiv. Pentru ca planeta se schimba , va perturba si normele, regulile, chiar si “noua regula”, si asa cum lucrurile se destrama si intra in chinurile mortii, zvarcolindu-se , fie ca este vorba de situatii economice, sau convingeri mentale si atitudini sau probleme emotionale care trebuiesc analizate si revizuite si restructurate. Aceasta este o oportunitate pentru ajustari importante, si de asemenea, pentru un eveniment major a ceea ce nu mai este corespunzator si/ sau necesar pentru a fi in cele din urma chestionat si adus sub control inainte de a fi eliberat.
Asa cum cei care sunt constienti de aceste momente si actioneaza fara teama sau emotii, ei nu vor gasi viata prabusandu-se, ci extindandu-se. Ei vor descoperi ca acestea sunt vremuri in care mari oportunitati sunt prezentate pentru cresterea si dezvoltarea personala la toate nivelurile, in special intr-un sens spiritual.

Oricum, pentru cei care nu pot face fata acestor evenimente de noi deschideri si accelerari , vor gasi viata lor din ce in ce mai dificila. Presiunile asupra lor va fi de asa natura incat multi vor gasi ca nu se mai pot descurca, si in disperare societatile, comunitatile si cultura planetei vor fi toate radical afectate.
Pe masura ce timpul se apropie vor fi chiar mai multe rasturnari evidente, perturbari sociale, si tulburari emotionale, dar se poate opta pentru a recunoaste pur si simplu ce se intampla si de a-si controla reactiile la aceste evenimente, sarind pe oportunitatea care este prezentata. Aceasta ar fi calea recomandata, dar multi vor merge in continuare in panica si cuvintele acestei Constientizari vor fi uitate pe parcurs ce evenimentele din viata lor ii ajung din urma si ei intra intr-un spatiu negativ de teama si dorinta de razbunare.


Aceasta nu este o predictie. Pur si simplu se vede ca evenimentele vor fi atat de coplesitoare pentru multi ca, desi s-ar putea sa stie ca exista lumina la capatul tunelului, ei pot deveni atat de pierduti in intuneric incat vor uita de ei insisi, si vor uita sa mearga mai departe, si astfel vor experimenta ce si-au ales sa experimenteze. Aceasta Constientizare mai degraba ar dori sa reaminteasca de importanta de a controla gandurile negative, de a intra in teama, de teama care provoaca panica, si panica conduce la reactii gresite. Paradoxul e, ca desigur, nu exista reactii “gresite”, si in cele din urma vor experimenta orice au ales sa experimenteze, dar optiunea de a ramane intr-o stare pozitiva este disponibila pe deplin pentru toti, de a aduce Lumina in viata lor si a celorlalti, de a fi constient de oportunitatile incredibile care se prezinta.

Persoanele care raman si merg mai departe cu o stare mentala pozitiva, vor gasi noi cai ale constiintei lor ,deschidere care ii va ajuta sa isi modifice evenimentele extreme cu care se confrunta. Trebuie subliniat ca aceasta nu este pur si simplu o chestiune de a indura framantarile, ci o intelegere ca miscandu-se din ce in ce mai mult in constiinta lor inalta, ei vor putea experimenta multidimensionalitatea care inlocuieste fizicul. Ei vor fi capabili sa se scoate din pericole sau sa schimbe evenimentele din jurul lor in moduri care par miraculoase. Intelege ca cei care vor ramane intr-un spirit mental pozitiv vor fi capabili sa atenueze factorii din jurul lor, astfel incat ei nu se vor confrunta cu extreme cu care se vor confrunta altii.


Prin urmare, aceasta Constientizare va spune:Nu te teme pentru ca este parte a voii lui Dumnezeu, parte a Planului Divin pentru a termina in cele din urma experienta corupta care dainuie de 13.000 de ani sau cam asa ceva, si pentru a ne deschide la noile oportunitati care sunt pregatite a se forma. Aceasta nu este despre distrugere, ci promisiunea unui Viitor Divin.

<*toate drepturile rezervate*>
Trimiteți un comentariu