Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 18 aprilie 2015

Curatare energetica cu ajutorul luminii albe. Protectie



Pentru a-ti curata mintea, corpul, spiritul sau casa, biroul si orice loc unde petreci mult timp - foloseste lumina alba pentru a indeparta energia negativa care te afecteaza. Foloseste vizualizarea creativa pentru a-ti imagina lumina alba care iti spala corpul, si cum ai fi pasit sub o cascada. Simte-i puterea cum te inunda, din cap pana in picioare, si cum te curata de probleme si energia ostila atasata de tine, in acelasi timp ridicantu-ti vibratia. Odata ce simti cum pulsezi plin de pozitivitate, imagineaza-ti fluxul luminii albe mergand sub picioarele tale, unde formeaza o bula in jurul tau, care te protejeaza de sus pana jos. Acum imagineaza-ti niste oglinzi atasate de aceasta bula de protectie. Scopul acestor oglinzi este sa reflecte orice tip de energie negativa care incearca sa se reataseze de tine.

Poti folosi lumina alba si protectia sa pentru casa, masina sau orice loc pe care doresti sa-l purifici. Acest exercitiu iti demosntreaza cum sa aplici curatarea si protectia luminii albe asupra casei tale, apoi poti folosi aceasta metoda asupra oricarui loc doresti. Incepe la usa din fata si misca-te prin casa, inundand fiecare camera cu lumina alba. Fa lumina atat de puternica incat sa ajunga in fiecare coltisor , chiar si in locurile pe care nu le vezi, pana cand nu ramane nici un locsor din camera neacoperit de lumina. Treci prin fiecare camera din casa facand acelasi lucru.
Imagineaza-ti ca lumina alba este o spuma care se misca repede si umple fiecare camera pana cand casa e plina. Trimite lumina alba prin casa pana ajungi la usa din spate si imagineaza-ti ca iese pe usa afara si se transforma intr-un dom sau o bula protectoare, in forma de oua, care iti acopera intreaga casa. Poti sa-ti imaginezi chiar ca patrunde sub fundatia casei, astfel incat casa sa fie complet imprejmuita. Pune oglinzi de protectie in jurul bulei si foloseste intentia pentru a-i da un scop luminii albe. Scopul este indepartarea influentelor negative in timpul curatarii si pastrarea lor la distanta, cu ajutorul bulei protective si a oglinzilor. Poti face acest exercitiu in cateva secunde , dupa ce ai parcurs viziualizarea de cateva ori. E rapid, eficient, te va curata si te va proteja instantaneu.
Cel mai important, functioneaza!
Poti realiza protejarea prin lumina alba pentru tine, pentru altii (cu permisiunea lor), oriunde si la orice ora.

Lumina alba este o nergie puternica, pe care o poti accesa oricand.

Puteti ajuta intregul pamant....



<*toate drepturile rezervate*>

2 comentarii:

Unknown spunea...

Multumiri infinite🌹🌹🌹

Unknown spunea...

Multumim cu recunostinta!!!