Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 22 septembrie 2012

Test chakra



Incercati acest test chakra pentru a afla cat la % aveti deschis din fiecare cele şapte chakre.
Chestionarul consta din 56 de întrebări, la care puteţi răspunde prin "deloc", sau "cu siguranta". Încercaţi să fiti cât mai onest cu putinţă cu voi insiva, deoarece acest lucru va duce la rezultate precise.
Înainte să vedeti listă care să indice dacă fiecare chakra este sub-activă, deschisă sau supra-activa, rezultatele testului constă dintr-o grafica care afişează activitatea fiecarei chakre.

Niciun comentariu: