Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


sâmbătă, 1 septembrie 2012

2. Eu sunt un lucrator de lumina


M-am gandit profund despre ce inseamna a lucra pentru lumina. M-am uitat la aceasta meditatie : 


Chiar imi place, nefiind prea diferita de ce practic eu. Totusi, aceasta lumina, merge dincolo de meditatie.
Noi suntem fiinte fizice, sositi aici pentru a transforma o planeta.

Avem o lume de luminat. Exista doar un singur loc pentru a incepe. Aceasta este propria ta inima. Cateodata, cand vad o marfa , imi imaginez ca este o achizitie buna, si cumpar baterii ieftine. Ce se intampla este marea lor lucrare – pentru un minut sau doua. Cand inevitabil se  descarca, sfarsesc prin a cumpara baterii din nou, doar ca de data aceasta obtin  ultimele.

Timpul in care intram este un timp de aprovizionare, de stocare. Ni s-a spus despre penuria de alimente si marfuri – dar ce zici de restul ? Nu vom merge unde ne-am propus ..cu baterii ieftine. Avem nevoie sa consolidam furnizorul nostru de « iubire ».

Iubirea este sursa luminii tale. Sursa te-a iubit in fiinta si a ales sa experimenteze aceasta iubire prin viata ta. Ai venit in acest timp pentru a imprastia lumina ta in ceea ce a fost un loc foarte intunecat. Aceasta iti va lua timp, putere, tenacitate si vigilenta. Tu va trebui sa fi absolut in convingerile tale.

Tu esti iubire. Aceasta este raspunsul la orice. Plimba-te azi cu capul sus ca o fiinta de lumina ce esti. Nu poti ajuta inca, dar poti lumina intunericul cand esti plin de iubire de sine. Iubirea va emana din toti porii tai si cu cat crezi mai puternic acest adevar, cu atat vei merge mai departe.

Nu este egoism sa te iubesti. Este o pre-conditie pentru tine ca sa poti sa faci lucrul pentru care ai venit. Esti un lucrator de lumina. Tu lucrezi pentru lumina. Actiunile specifice muncii tale sunt potrivite temperamentului tau unic si de indemanare. Ele sunt doar ale tale, nimeni nu poate face lucrarea pentru care esti tu aici, acum. Tu ai venit pentru aceasta munca.

Iubeste-te fara nici o conditie. Stim acum adevarul – intunericul a fost o minciuna -  lumina este adevarul. Intunericul nu poate stinge lumina; este invers.

Nu poti face nimic pentru a dezamagi Sursa. Tu esti perfectiunea – perfect ales ca sa fi acolo unde te afli acum. Incredere. Iubire. Fara exceptii. Fara greseli. Tocmai am exersat. 

Niciun comentariu: