Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 14 august 2012

Sunt oamenii cu adevarat fiinte de lumina? partea a II-a


Cum vorbesc celulele intre ele

Atunci cand va taiati sau zgariati pe piele, celulele ranite semnaleaza intr-un fel celulelor sanatoase din jur sa inceapa reproducerea copiilor pentru a completa si repara deschiderea. Atunci cand pielea revine la normal, un semnal este trimis celulelor care le spune sa-si opreasca reproducerea. Oamenii de stiinta s-au intrebat, cum functioneaza exact acest lucru.
Cu emisii de biofotoni, Popp crede ca are un raspuns la aceasta intrebare. Acest fenomen de coordonare si comunicatie ar putea avea loc doar intr-un sistem holistic cu un orchestrator central. Popp a aratat in experimentele sale ca aceste emisii slabe de lumina au fost suficiente pentru a orchestra reparatiile corpului. Emisiile trebuie sa fie de o intensitate scazuta deoarece aceste comunicari au loc pe un nivel intercelular, cuantic. Intensitati mai mari ar avea un efect numai intr-o lume mai larga si ar crea prea mult « zgomot » pentru a fi eficient. Numarul de fotoni emise parea sa fie legata de pozitia organismului pe scara evolutiei – cu cat este mai complex organismul, cu atat mai putini fotoni au fost emise. Animale si plante rudimentare au tendinta de a emite 100 fotoni/ cm2/ sec la o lungime de unda de 200-800nm, corespunzator unui val de foarte inalta frecventa EM si in spectrul vizibil, in timp ce oamenii emit doar 10 fotoni /cm2/ sec la aceeasi frecventa.

Intr-o serie de studii, Popp pe una dintre asistentele sale de 27 ani, stand in camera in fiecare zi timp de 9 luni, lectura fotonii pe o mica zona de pe mana si fruntea ei. Analizand datele a descoperit, spre surprinderea lui, ca emisiile de lumina au urmat un anumit model – ritmuri biologice de 7, 14, 32, 80 si 270 de zile -  si asemanarile au fost notate dupa zile si nopti, saptamani si luni, ca si cum organismul urma bioritmurile lumii, precum si propriul sau ritm.

Cancerul este o pierdere de lumina coerenta

Pana in prezent, Popp a studiat doar persoane sanatoase si a constatat o coerenta excelenta la nivel cuantic. Dar ce fel de lumina este prezenta in cei care sunt bolnavi ?
Popp a incercat masina sa pe o serie de pacienti de cancer. In fiecare caz, acesti pacienti au pierdut aceste ritmuri naturale periodice, precum si coerenta acestora. Liniile de comunicare interna au fost amestecate. Ei au pierdut legatura cu lumea. Intr-adevar, lumina lor a fost iesita afara.
Tocmai opusul este vazut la scleroza multipla : SM este o stare de prea multa ordine. Pacientii cu aceasta boala sunt luati in lumina prea mult, astfel inhiband abilitatea celulelor lor de a-si face treaba. Prea multa armonie de cooperare impiedica flexibilitatea si individualitatea – cum prea multi soldati marsaluind in pas trec un pod, cauzand prabusirea (podului). Coerenta perfecta este o stare optima intre haos si ordine. Cu prea multa cooperare este ca si cum membrii orchestrei nu mai sunt in masura sa improvizeze. De fapt, pacientii cu SM se ineaca in lumina.

Popp a examinat si efectele stressului. Intr-o stare stresata, rata de emisii de biofotoni urca -  un mecanism de aparare conceput pentru a restabili echilibrul pacientului.

Popp a recunoscut acum ca ceea ce el a experimentat a fost chiar mai mult decat un tratament pentru cancer sau morfogeneza.  Aici a fost un model care a oferit o explicatie mai buna decat actuala teorie neo-darwinista pentru modul cum lucrurile vii evolueaza pe planeta. Mai degraba decat un sistem de eroare norocoasa, dar in cele din urma aleatorie, in cazul in care ADN-ul utilizeaza frecventele de toate felurile ca pe un intrument de informare, acest lucru sugereaza un schimb, un sistem de feedback de comunicare perfecta prin valuri care codifica si transfera informatii.

« Vibratiile pozitive » inseamna lumina coerenta

Popp a ajuns sa realizeze ca lumina in organism ar putea detine cheia la sanatate si boala. Intr-un experiment, el a comparat lumina dintr-un ou luat de la o gaina crescuta in aer liber cu un alt ou luat de la o gaina crescuta in avicola. Fotonii au fost mult mai coerente in prima. El a continuat sa foloseasca emisiile bifotoni ca pe un instrument de masurare a calitatii produselor alimentare. Alimentele sanatoase au avut o intensitate mai mica si mai coerenta de lumina. Orice perturbare in sistem a crescut productia de fotoni. Sanatatea este o stare perfecta de comunicare subatomica, iar boala este o rupere a acestei comunicari.

Detectarea emisiilor de biofotoni este in prezent utilizata in scop comercial in industria alimentara. Stiinta agricola se uita la emisiile de biofotoni pentru a determina sanatatea plantelor in scopul de control al calitatii produselor alimentare.
 Mugurii descoperirii dr.Popp

 In 1970 dr. Veljko Veljkovic, care conduce acum Centrul pentru Cercetare Multidisciplinara si Inginerie, Institutul de Stiinte Nucleare Vinca, a descoperit o metoda pentru estimarea a sute de substante chimice noi, realizate de catre industria chimica , care au fost cangerigene, prin calcularea anumitori proprietati electronice biofotonice ale moleculelor. Aceasta metoda este aplicata pentru estimarea produselor chimice organice care au fost mutagene, sau toxice, si chiar antibioticelor, citostaticelor. Institutul Veljkovic in Belgrad  are o echipa care lucreaza cu alte laboratoare europene aplicand aceste metode si pentru descoperirea drogurilor, in special impotriva bolii SIDA.

Terapie biofotonica

Aceasta terapie este aplicarea luminii la anumite zone ale pielii pentru scopuri de vindecare. Lumina, sau fotonii, care sunt emise de catre aceste unitati sunt absorbite de fotoreceptorii pielii care apoi calatoresc prin sistemul nervos al organismului catre creier, unde ajuta la reglarea bio-energiei omului. Prin stimularea anumitor zone ale corpului cu cantitatile specifice de lumina, terapia biofotonica ajuta la reducerea durerii, precum si in procesul de vindecare a organismului.

Teoria din spatele terapiei biofotoni se bazeaza pe munca dr. Franz Morell si a fost extins de catre dr.L.C.Vincent si F.A. Popp, care a teoretizat ca lumina poate afecta oscilatia electromagnetica , sau valurile corpului si reglementa activitatea enzimei.
A fost nevoie de aproximativ 25 de ani pentru ca Popp sa convertesca din randurile comunitatii stiintifice. Incet-incet, oamenii de stiinta din intreaga lume au inceput sa ia in considerare faptul ca sistemul de comunicare a corpului ar putea fi o retea complexa de rezonanta si de frecventa. In cele din urma, ei au format Institutul International de Biofizica, compus din 15 grupuri de oameni de stiinta din centre internationale din intreaga lume.

Popp si noii sai colegi au continuat sa studieze emisiile de lumina de la mai multe organisme din aceeasi specie, in primul rand intr-un experiment cu un tip de purici de apa, genul Daphnia. Ceea ce au descoperit a fost uimitor. Testele cu fotomultiplicatorul au aratat ca purecii de apa au supt, aspirat lumina emisa de fiecare in parte. Popp a incercat acelasi experiment asupra pestilor mici si a obtinut acelasi rezultat. Potrivit fotomultiplicatorului, floarea-soarelui sunt ca niste aspiratoare biologice, miscandu-se in directia fotonilor cele mai solare pentru a le aspira. Chiar si bacteriile inghit fotoni din mediul in care au fost pusi.

 Comunicarea intre organisme

Astfel, si-a dat brusc seama Popp ca aceste emisii au avut un scop in afara corpului. Valul de rezonanta nu a fost folosit doar pentru a comunica in interiorul corpului, ci si intre lucrurile vii. Doua persoane sanatoase implicate in « suptul fotonilor », asa o numea el, schimbul de fotoni. Popp si-a dat seama ca acest schimb ar putea debloca o parte din secretele cele mai persistente a regnului animal : modul in care bancurile de pesti sau cardurile de pasari creaza o perfecta si instantanee coordonare. Multe experiente pe capacitatea de localizare a animalelor au demonstrat ca nu au nimic de a face cu traseele obisnuite, mirosuri sau chiar campurile electromagnetice ale pamantului, ci mai degraba o forma de comunicare tacuta care actioneaza ca o banda de cauciuc invizibil, chiar si atunci cand animalele sunt separate de miile de km distanta.
Pentru oameni, exista o alta posibilitate. Daca am putea lua in fotoni de la alte lucruri vii, am avea posibilitatea de a utiliza informatiile din acestea pentru a corecta lumina noastra daca ceva merge rau.

Transmiterea mortii via Canal « Lumina » Paranormal

Unele experimente extrem de interesante au fost efectuate de catre V.P.Kaznacheyev privind transmiterea paranormala a mortii prin inter- comunicare a luminii.


 Pe scurt, doua grupuri de celule au fost selectate din aceeasi cultura si au fost plasate pe fiecare parte a ferestrei care uneste doua camere protejate de mediu. Culturile de celule sunt in recipiente de cuart. Una dintre culturi de celule a fost folosit ca proba de initiere si supus la un mecanism de moarte – virus, germeni, otrva chimica, iradiere, raze ultraviolete, etc. A doua cultura de celule a fost observata, pentru a stabili eventualele efecte transmise de catre prima cultura. Cand fereastra a fost din sticla obisnuita, a doua cultura a ramas sanatoasa si in viata. Cand fereastra a fost din cuart, si a doua cultura s-a imbolnavit si a murit cu aceleasi simptome ca si prima.
Experimentele au fost facute in intuneric, si peste 5000 au fost raportate de catre Kaznacheyev si colegii sai.. Inducerea complementara de boala si moarte in cea de a doua cultura a urmat o perioada de timp rezonabila – intre 2 si 4 ore – in urma bolii si a mortii primi culturi. Diferenta majora intre fereastra de sticla si cuart este ca, cuartul transmite razele ultraviolete si infrarosii, in timp ce sticla este relativ opac la aceste raze. Atat cuartul, cat si sticla , transmit lumina vizibila. Astfel, sticla este un supresor al canalului paranormal, in timp ce cuartul nu.
In 1950, cercetatorii vestici au descoperit ca celulele pot fi omorate in intuneric cu radiatii ultraviolete, pastrate ferite de lumina vizibila timp de 24 ore sau chiar mai mult, si apoi , daca sunt radiate cu lumina vizibila, celulele vor incepe relansarea cu sutele de mii, chiard aca au fost in moarte clinica.
Mai exact, fiecare celula emite radiatie mitogenetica in domeniul ultraviolet de doua ori : atunci cand se naste si atunci cand moare. Fotoni UV emise la moarte contin exact starea virtuala a conditiei celulei. Celulele sanatoase sunt bombardate cu mesaje de moarte, iar acest model difuzeaza moartea la intreaga cultura sanatoasa.
[V.P. Kaznacheyev et al, "Distant Intercellular Interactions in a System of Two Tissue Cultures," Psychoenergetic Systems, Vol. 1, No. 3, March 1976, pp 141-142.]
Popp a inceput experimentarea acestei idei. Daca substantele chimice cauzatoare de cancer ar putea modifica emisiile corpului biofoton, atunci ar putea ca si alte substante sa reintroduce o comunicare mai buna. Se intreba daca anumite extracte de plante ar putea schimba caracterul emisiilor de biofotoni de la celulele canceroase ,sa le faca sa comunice din nou cu restul corpului.  El a inceput sa experimenteze cu un numar de substante non-toxice , pretinse a fi de succes in tratarea cancerului. In toate, aceste substante au crescut doar fotonii din celulele tumorale, facandu-le si mai mortale corpului.

Singura poveste de succes a fost a vascului, care aparea ca ajuta organismul sa resocializeze emisiile de fotoni a celulelor tumorale inapoi la normal. In una din numeroasele cazuri, a venit la Popp, o femeie de 30 ani, care avea cancer mamar si vaginal. El a descoperit un remediu a vascului care a creat o coerenta in probele de tesut canceroase ale ei. Cu acordul medicului ei, femeia a oprit orice fel de tratament, luand doar extractul de vasc, si dupa un an, toate testele de laborator aratau ca ea si-a revenit la normal.

Pentru Popp, homeopatia a fost un alt exemplu de sugere de fotoni. El a inceput sa se gandeasca la aacest lucru ca la un « absorbant de rezonanta ».  Homeopatia se bazeaza pe ideea ca « cui pe cui se scoate ». Un extract de plante care este prea puternica si poate provoca urticarie, daca este utilizat intr-o forma extrem de diluata, vindeca. Daca o frecventa falsa in organism poate produce anumite simptome, rezulta ca un grad inalt de diluatie a substantei care poate produce aceleasi simptome , trasporta aceleasi frecvente. Ca un diapazon de rezonanta, o solutie homeopatica potrivita ar putea atrage si apoi absorbi oscilatiile anormale, permitand organismului sa revina la sanatatea normala.
Popp crede ca aceasta semnalizare moleculara electro — magnetica chiar ar putea explica acupunctura. Potrivit medicinei traditionale chineze, corpul uman are un sistem de meridiane,  mergand adnc in tesuturi, prin care curge o energie invizibila pe care chinezii il numesc ch’I, sau forta vitala. Se presupune ca ch’i intra in corp prin aceste puncte de acupunctura si inunda adanc structurile organelor (care nu corespund cu cele din biologia vestica), furnizand energie ( sau forta de viata). Boala apare atunci cand aceasta energie este blocata la oricare punct de a lungul cai. Potrivit lui Popp, sistemul de meridiane transmit unde energetice specifice la anumite zone ale corpului.

Cercetarile au aratat ca multe puncte de acupunctura au o rezistenta electrica dramatic redusa in comparatie cu pielea din jur (10 kilo-ohmi , respectiv 3 mega-ohmi) . Chirurgul ortoped dr.Robert Becker, care a facut mari cercetari pe campurile EM ale corpului, a proiectat un electrod special de inregistrare care se rostogoleste de-a lungul corpului ca un taietor de pizza. Studiile sale au aratat mai multe sarcini electrice corespunzatoare punctelor meridiane chineze pe fiecare dintre persoanele testate .
[Extracted from The Field: The Quest for the Secret Force of the Universe, by Lynne McTaggart]

Lumina in constiinta umana

Am mentionat aceasta ultima lucrare pentru cei care doresc sa exploreze granitele cercetarii si teoriei fotonilor. Intr-o lucrare a carui titlu este « "Orchestrated Objective Reduction of Quantum Coherence in Brain Microtubules: The 'Orch OR' Model for Consciousness" de catre Stuart Hameroff si Roger Penrose, creierul este descris ca un computer cuantic al carui principal architect sunt microtubulii cytoskeletal si alte structuri in fiecare dintre neuronii creierului.

Daca examinati un neuron, veti vedea ca exista multe tuburi goale inconjurand axonul. Aceste microtubuli au fost gandite ca un fel de schele pentru a sprijinii fibrele nervoase. Dar ei primesc acum un al doilea aspect , ca o posibila arhitectura a constiintei noastre.
Caracteristicile specifice ale microtubulilor, care le fac potrivite pentru efecte cuantice includ structura lor de cristal-retea , miez gol interior, organizare a functiei celulelor si a capacitatii de prelucrare a informatiilor. Conform cercetarilor, dimensiunea lor pare perfect conceput pentru a transmite fotoni in domeniul UV.
« Privit in mod traditional ca celule « os » schelet, microtubulii si alte structuri cytoskeletale acum par sa umple rolurile de comunicare si informare . Modelele teoretice  sugereaza cum structurile conformationale de tubuline din microtubula cristal-retea pot interactiona cu tubulinele vecine sa reprezinte, sa propage si sa prelucreze informatiile la un nivel molecular. » Hameroff and Watt, 1982; Rasmussen et al, 1990; Hameroff et al, 1992

In lucrarea lor , Hameroff si Penrose prezinta un model de legatura a microtubulilor la constiinta cu ajutorul teoriei cuantice. In modelul lor, coerenta cuantica apare, si este izolat in microtubulii creierului pana cand pragul gravitatiei cuantice este atins. Rezultanta de auto-prabusire creeaza un eveniment instantaneu « acum ». Secventele unor astfel de evenimente creaza un flux de timp, si constiinta.

Nu te teme daca nu intelegi acest lucru. Este o lectura grea, dar arata existenta fotonilor interni – lumina interioara -  este foarte real si efectiv este baza a toate functiilor celulare si sistemice.

Ar putea oamenii de stiinta rusi sa schimbe  intr-adevar cu un laser un embrion de salamandra intr-unul de broasca ? Prefer sa astept pana la detaliile reale ale experimentului, publicat si revizuit – dar eu sunt mult mai putin apt sa resping aceasta fictiune acum, cand stiu despre luminile noastre interioare. preluat si tradus de pe http://viewzone2.com/dna.html

Trimiteți un comentariu