Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


marți, 5 noiembrie 2013

Inceputul viitoruluiMiscarea „Da mai departe”

As dori sa recomand un film minunat, care are un mesaj foarte serios. Dedicarea plina de dragoste al unui baietel „de a schimba lumea” a ajutat sute de oameni sa-si schimbe mentalitatea.

Aceasta este o poveste cinematografica...dar merita sa ne gandim ca pentru a schimba Lumea, mai intai trebuie sa ne schimbam pe noi insine. Totul incepe doar cu un pas mic.
Daca noi ne schimbam, atunci si mediul inconjurator se va schimba, deoarece mediul pe noi ne reflecta inapoi.
Ce este in tine, ce gandesti, se manifesta si in realitatea ta.
Ca un prim pas, schimbandu-ti gandurile, esti capabil la schimbari incredibile.
Daca ai pornit pe acest drum, pur si simplu se trezeste in tine dorinta de ai ajuta si pe ceilalti semeni ai tai.
In om exista dorinta, dar se intampla sa ne gandim ca lucrurile vor iesi prost, daca nu am putut ajuta. Exista momente cand ne confruntam cu lucruri serioase, si in spatele cuvintelor nu se simte glasul dragostei si a inimii. Si eu cad in aceasta greseala, ca nu las ca doar prin intelect sa mi se vorbeasca, daca nu aud glasul inimii, trece prin mine.
Daca nu folosesc limbajul inimii, si cuvintele mele sunt neintelese, posibil, sa ard cu ele.
Cu toate acestea, exista unele lucruri in viata pe care nu strica sa le curatam in noi insine, in acest caz puterea focului va fi cel mai bun, deoarece focul este cel mai puternic purificator.

Si la Maistrul meu a fost un exercitiu, cand trebuia sa ne apropiem foarte aproape de foc, atat de aproape pe cat am putut si sa ne uitam in el, atat de mult timp cat am putut.
Deci focul distruge...dar distrugerea poate fi o binecuvantare, pentru ca prin el, se va naste ceva nou (ex.pasarea Phoenix).
Daca exista iubirea , atunci oricand se poate recladi pe zona „curatata”. Este nevoie de o baza solida de iubire...daca este dragostea sincera si curata, pe ea se poate construi, daca nu este sau nu a fost niciodata, atunci castelul asezat pe o baza labila, se va prabusi.
Eu iubesc!
Pe cel pe care il iubesc cu adevarat, stie. In inima lui (ei) incepe sa vorbeasca o voce, care spune: da, exista o sansa.
Daca exista sansa pentru schimbare, construirea relatiei pe o noua fundatie, atunci exista sansa propriei noastre schimbari.
Daca noi ne schimbam, atunci suntem capabili de a ajuta, de a iubi.
A iubi
A iubi

Neconditionat!
Am deviat un pic de ce doream sa spun, dar am cotit inapoi...esenta este unul si acelasi.

Schimba-te, ca sa se schimbe Lumea!
Ajuta-ma, ca sa pot ajuta!
Salveaza-ma, ca sa pot salva si pe altii!
Da-mi mana, ca sa pot oferi mana!
Imbratiseaza-ma, ca sa pot imbratisa si pe altii!
Iubeste-ma, ca sa pot iubi si pe altii!
Spune cu voce tare cuvintele...
Ai observat?
Sinele tau vorbeste...”Copilul Interior” ...Tu insuti...


Te iubesti?

Iubeste-te, si atunci vei fi capabil sa iubesti si pe altii...

Cine incepe sa vorbeasca din tine?
A cui voce auzi din tine?
Spune din nou cuvintele...

Dumnezeu te cheama, EL este Sinele tau...Sursa, de unde ai pornit...si ai sosit.
Ai sosit...

Daca ai constientizat astea in tine, porneste! Nu intarzia! Nu ezita...

IUBESTE
IUBESTE
IUBESTE

Intorcandu-ne la film:
Noul profesor nu da o tema usoara elevilor sai: sa schimbe lumea. Cine doreste o nota buna la sfarsitul anului, sa faca ceva, de la care lucrurile se schimbe in mai bine. Aceasta este desigur doar o gluma. Dar Trevor o ia in serios. Are un plan fantastic, care, daca are succes, treptat ii va schimba pe toti...
Trebuie doar sa ajute trei oameni, care promit ,ca la randul lor, sa ajute alte trei persoane. Primul pas a lui Trevor este sa primeasca in casa o persoana fara adapost. Mama nu tolereaza oaspetele, il da afara, dar acest lucru nu il va descuraja pe fiul ei. Din contra: fiul planifica alte actiuni de ajutorare, si nici macar el nu banuieste, cat de mult va influenta viata tuturor”.

 
Trimiteți un comentariu