Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


miercuri, 12 februarie 2014

6. Sunt un lucrator de lumina - Ascult, Consider, Observ, Actionez

 Asculta pentru raspuns. Priveste pentru o ideea. Acorda atentie. Raspunsurile se afla toate in jurul tau. Nu este nici un mister fara solutia , nici o problema de nerezolvat. Tu esti aici pentru a experimenta viata si doar asta este ceea ce faci.. La fiecare moment te confrunti cu aceasta intrebare de manifestare. Rezolvarea este data in raspunsul tau- vei reactiona si te vei retrage in frica? - vei reactiona si vei actiona cu iubire? Alegerea este intotdeuna a ta.
Cei mai multi dintre noi s-au retras pe nivel interior, ascunsi in griji si preocupari,  in timp ce viata se roteste in jurul nostru cu usile larg deschise. Azi am auzit strigatul pescarusilor, cheamandu-ma in locuri departate. Vad barci si geamanduri, aud valurile cum se lovesc de corpul navei. Amintirile noastre sunt asociative si, desi pescarusii astazi tipa de pe un CD, pentru mine ei ma cheama de pe tarmurile marii.
 Noi invatam treptat, repetarea devine in cele din urma adevarul. Treziti acum, putem alege in mod constient ceea ce ne dorim sa se repete. O noua informatie curge mai departe intr-un suvoi impreuna cu un nou vocabular .

 Suntem lucratori de lumina. Ramane la latitudinea noastra de a aduce lumina la nou fara sa judecam. Abtine-te de a respinge ceea ce initial este inconfortabil. Uita-te la toate. Aceasta schimbare va aduce neasteptatul.

Exista o gluma care suna de genul asta. Un om aproape de moarte s-a rugat pentru un miracol. Credinta lui l-a lovit si se asteapta sa fie salvat. In timp ce el astepta, a intors spatele tratamentelor medicale si medicilor, sustinand ca nu sunt necesare pentru ca Dumnezeu are de gand sa-l vindece. El a murit. Cand a ajuns pana la cer si [n cele din urma a vorbit cu Dumnezeu, el a intrebat ce s-a intamplat. Dumnezeu a spus: "Ti-am trimis cele mai bune proceduri medicale, medicamente si medici si ai refuzat fiecare dintre ele! La ce te gandeai? "

 Raspunsurile nu vin intotdeauna in pachetele mici ingrijite cum ne-am imaginat. Aceasta schimbare va fi inteles si experimentat continuu, treptat si perfect. Fiecare dintre jucatorii actuali si dramele ne devin folositori pentru un nou mod de gandire. Acestia sunt pasi catre calea spre trezire. S-ar putea sa nu-ti placa traseul pe care il ofera.  Dupa cum ai observat la fiecare piatra de temelie construiesti amintiri cu care sa le asociezi. Inveti. Vei avea nevoie de ele in scopul de a procesa cu succes aceasta schimbare.
 Este modul nostru polarizat de a privi lucrurile care creeaza judecata.

 Esti un lucrator de lumina, aici sa-ti straluceasca lumina peste tot. Asculta, ia in considerare, respecta si continua sa stralucesti. Tu lucrezi pentru lumina.

 Tu recunosti scanteia in fiecare aspect al vietii. Inima ta bate cu iubire constanta. Asculta. Raspunsul pentru tine este chiar aici. Se poate sa sune ciudat si sa te simti un pic nelinistit, dar ai incredere in ceea ce te cheama. Noi am ajuns ca Unul sa completam aceste "vremuri finali". Cand actionam cu iubire mai degraba decat cu frica, devenim  atat de frumosi si puternici.

 Nu exista nimeni care sa faca acest lucru pentru tine. Depinde doar de tine. Acorda-i atentie. Foloseste-ti intelepciunea  si stralucirea pentru a ilumina calea. Asa cum stralucesti pentru toti cei care vor sa vada, noi toti vom aparea ca o singura forta; Iubirea Divina!!! Pentru asta am venit noi aici.

Noi suntem cei pe care ii asteptam.

Niciun comentariu: