Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 17 februarie 2014

7. Sunt un lucrator de lumina ~ Cum sa luminez calea


Suntem in "vremurile din urma". Afacerile ca de obicei, nu se mai aplica. Ceea ce a fost intotdeauna polarizat pur si simplu nu va supravietui. Ne indreptam in unitate. E timpul de a da drumul, indiferent de partea cui  ai fost si permiteti  sa te deplasezi in centrul inimii tale. Acest val puternic ne trage pe noi la fel, vom ajunge toti acolo in cele din urma. Fiecare dintre noi este dragostea. Suntem fiecare divini. S-ar putea sa nu fim de acord si sa rupem relatiile, dar noi nu suntem niciodata separati. Suntem una.

 Ca Unul terminam un capitol, si scriem finalul. Aici e ceea ce vad - din intunericul absolut apare o lumina minuscula, apoi altul, apoi din ce in ce mai multi. In acest intuneric cea mai stralucitoare lumina este perceputa. Tu esti acea lumina. In curand, acesta va fi tot ceea ce poate fi vazut.

Sursa de lumina este iubirea. Aceasta iubire nu este rezervata doar pentru cativa speciali. Aceasta iubire este stropita peste tot si se scurge in afara la toata lumea. Este recunostinta si curtoazie, bunatate si compasiune, ascultare si afirmare, asteptare si actiune pozitiva. Aceasta dragoste arata ca un zambet. Ar putea fi o retinere atunci cand frustrarea interna erupe.

Suntem lucratori de lumina. Noi lucram pentru lumina. Este timpul sa te predai  iubirii care esti si da-ti drumul, elibereaza-te, rupe-ti catusele. Ai cheltuit prea multa energie ascunzand, aparand si protejand. Tot ce trebuie sa faci este sa recunosti dragostea ta.

Iubirea nu este intotdeauna inimi si flori. Iubirea este respect. Acesta este adevarul. Aceasta este viata. Cum se face ca ne-am indepartat pana acum? Totul conteaza.  Dragostea cere ascultare si apoi actiune. 

Nedreptatea nu este iubire. Politicile corporative criminale nu sunt iubire. Coruptia guvernamentala nu este iubire. Saracia, prejudecatile si violenta nu sunt iubire. Ochii tai sunt deschisi acum. Poti vedea adevarul. Poti simti ceea ce se intampla. Se intampla in interiorul si in jurul tau.
Eruptiile solare literalmente "ne gatesc"; ADN-ul nostru este in schimbare:  http://consciouslifenews.com/scientific-proof-galactic-energies-triggered-worldwide-consciousness-expansion/114819/

Suntem extremi de obositi pe durata transformarii corpurilor noastre. Tot ce mi-am dorit sa fac recent este sa dorm. Cinsteste apelul corpului tau. Iubeste-te. Tu nu esti gresit sau bolnav, tu esti perfect.

Asculta - in primul rand pentru corpul tau fizic si apoi la orice apare. Copiii tai, postarile prietenilor de pe facebook, animalele de companie, e-mailurile, gradina ta, bunicii tai, orasul tau - toti folosesc un pic de iubire. Ce iti cer ? Ei sunt reflectiile tale, aici , pentru a ajuta aceasta transformare. Respecta si raspunde daca auzi apelul. Pastreaza  intotdeauna in inima ta - "ce ti-ar placea sa iubesti acum?"

Vei sti. Tu esti iubirea si fiecare raspuns se afla in inima ta. Nici unul dintre noi nu scapa acest final. Parti din acesta striga pentru a-mi atrage atentia. Se pare ca odata ce raspunde un aspect, se ridica urmatorele in vederea completarii, cerand concentrarea mea. A.S. are o zicala "Intr-o zi , la un moment dat". Cu aceasta viteza curenta a  timpului liniar, as schimba asta pentru "Un moment, la un moment dat".

 Raspunde cu iubire. Tine ochii deschisi si capul sus. Vei vedea in curand un alt loc de chemare pentru lumina ta. Acesta este motivul pentru care ai venit. Sta in puterea si dragostea ta. Acum este momentul. 

Noi suntem cei pe care ii asteptam.

Niciun comentariu: