Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


luni, 22 septembrie 2014

Matricea energetică

Fiinţele umane rareori rămân pe deplin prezente în această dimensiune fizică; ele se deplasează dintr-o dimensiune în alta sau dintr-un orizont temporal în altul. În decursul acestor permutări, ele lasă în urmă o dâră de energie, nişte vestigii energetice sau mireasma propriei vibraţii emoţionale.

Copiii reuşesc să-şi transpună conştienţa dintr-o dimensiune în alta, cu mare repeziciune. Ei nu sunt conştienţi că îşi părăsesc trupul material. Pur şi simplu, ei călătoresc, în mod firesc. Deţin, în special, abilitatea de a pleca dintr-o situaţie de viaţă cumplită. Atunci când se desprind de o situaţie de viaţă atroce, ei aduc cu sine un crâmpei energetic din simţămintele declanşate de abuz sau de traumă, împlântând acele sentimente teribile, înfricoşătoare sau dureroase, vibraţiile lor emoţionale, în cealaltă dimensiune sau orizont temporal.
Atât de multe traume existenţiale şi dinamici ale structurilor familiale lasă reziduuri energetice, care se împletesc în structura sau nuanţează energia orizontului temporal sau a dimensiunii în care au fost purtate.

Permiteţi-ne să recurgem la un exemplu, care vă va oferi o imagine clară şi edificatoare. Imaginaţi-vă o casă spaţioasă, cu numeroase camere; fiecare încăpere este o dimensiune distinctă. Dacă un copil este supus unei traume sau trăieşte fie dureri fizice, fie suferinţe mentale ori emoţionale, el manifestă tendinţa de a-şi transfera conştienţa sau conştiinţa. Se transpune într-o altă dimensiune. Aşadar, în cadrul acestui exemplu imaginar, unde fiecare cameră reprezintă o dimensiune distinctă, copilul lasă în urma sa o dâră de energie. El poate depozita experienţa sau trăirea dureroasă, ori trauma suferită, fie într-un dormitor retras, fie  la subsol ori în mansardă.

Ca adult, atunci când trataţi durerea sau suferinţa din trecut, trebuie să colindaţi dintr-o odaie în alta, eliberând trauma împovărătoare, sau trebuie să călătoriţi dintr-o dimensiune în alta, descurcând, dezlegând şi eliberând structurile emoţionale/ mentale grosiere, pe care le-aţi inserat în noile lăcaşuri.

Anumite traume sunt greu de soluţionat, tămăduit şi eliberat, întrucât persoana tot rătăceşte prin camera sau dimensiunea greşită, pentru a detecta sursa ori vibraţiile fundamentale ale experienţei şi amintirii chinuitoare, de la nivel emoţional sau mental.

Utilizaţi-vă imaginaţia sau recurgeţi la vizualizare, pentru a percepe crâmpeiul energetic pe care este posibil să îl fi lăsat într-un orizont temporal diferit sau într-o altă dimensiune. Eliberarea rezidă într-un act de conştienţă; lumina conştienţei vă este libertatea. Atunci când discerneţi aceste reziduuri emoţionale, aceste vestigii energetice, reasumaţi-vi-le cu dragoste şi blândeţe, convertind, transmutând tiparul de energie nearmonios pe care l-aţi lăsat în urmă. Acest fel de vindecare vă transformă şi vă transfigurează, atât pe voi, cât şi pe toţi ceilalţi. Vindecători din numeroase orizonturi temporale/ dimensiuni au descins aici pentru a sluji ei înşişi, precum şi pentru a oferi îndrumare şi sprijin celor dornici să înfăptuiască acest serviciu divin, să îndeplinească această misiune nobilă în slujba Întregului.

<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: