Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


duminică, 14 septembrie 2014

Fii Lumina care lumineaza Viata

- Cu ce să încep?
- Fii o lumină asupra omenirii şi nu îi face rău. Încercă să construieşti,nu să distrugi. Adu-Mi poporul acasă. 
- Cum?
- Prin exemplu tău luminos.Caută numai Bunătatea. Vorbeşte numai întru adevăr. Acţionează numai întru dragoste. Trăieşte Legea Iubirii, acum şi întotdeauna.

Dă totul, nu pretinde nimic. Evită tot ce e nedemn. Nu accepta inacceptabilul. Învaţă-i pe toţi cei care caută să afle despre Mine.


Fă din fiecare moment al vieţii tale o revărsare de iubire.  Foloseşte fiecare clipă ca să gândeşti gândul cel mai înalt, să spui cuvântul cel mai înalt, să faci fapta cea mai înaltă. Prin aceasta, preamăreşte-ţi Sinele tău Sfânt şi, astfel, preamăreşte-Mă şi pe Mine.

Adu pace pe Pământ, aducând pace celor a căror viaţă o atingi. Fii pace. Simte şi exprimă în fiecare clipă Legătura ta Divină cu Totul, cu fiecare persoană, loc şi lucru. 

Îmbrăţişează fiecare împrejurare, însuşeşte-ţi fiecare vină, împărtăşeşte fiecare bucurie, contemplă fiecare mister, pune-te în pielea fiecăruia, iartă orice jignire (inclusiv cea adusă de tine), vindecă fiecare inimă ,respectă adevărul fiecărei persoane, iubeşte Dumnezeul fiecărei persoane, protejează drepturile fiecărei persoane, păstrează intactă demnitatea fiecărei persoane, promovează interesele fiecărei persoane, îngrijeşte-te de nevoile fiecărei persoane, acceptă că fiecare persoană este sfântă, scoate în evidenţă cele mai mari daruri ale fiecărei persoane, fa să se vadă binecuvântările coborâte asupra fiecărei persoane şi afirmă că viitorul fiecărei persoane este garantat în dragostea sigură a lui Dumnezeu.Fii un exemplu viu, însufleţit, al Celui mai Înalt Adevăr care sălăşluieşte în tine.Vorbeşte despre tine cu smerenie, ca nu cumva Cel mai Înalt Adevăr al tău să fie interpretat, în mod greşit, ca o lăudăroşenie.Vorbeşte blând, ca nu cumva să se creadă că încerci doar să captezi atenţia.Vorbeşte cu bunătate, pentru ca toţi să poată cunoaşte Dragostea.Vorbeşte deschis, ca nu cumva să se creadă că ai ceva de ascuns.Vorbeşte sincer, ca să nu fii înţeles greşit. Vorbeşte adesea, astfel încât cuvântul tău să nu fie uitat.Vorbeşte cu respect, ca nimeni să nu fie jignit. Vorbeşte cu dragoste, astfel încât fiecare silabă să vindece.Vorbeşte despre Mine cu fiecare sunet pe care-l rosteşti.

Fă din viaţa da un dar. 

Aminteşte-ţi mereu că tu eşti darul!
Fii un dar pentru oricine care-ţi intră în viaţă şi pentru oricine în a cărui viaţă intri. 
Fii atent să nu intri în viaţa altuia, dacă nu poţi să fii un dar. (Tu poţi fi întotdeauna un dar, pentru că întotdeauna eşti un dar - deşi uneori nu îţi dai voie să ştii acest lucru.)
Când cineva intră pe neaşteptate în viaţa ta, află ce dar trebuie să primească această persoană de la tine.

- Ce mod extraordinar de a prezenta lucrurile. 
- De ce altceva crezi că vine cineva la tine? Adevăr îţi spun Eu ţie: fiecare persoană care a venit vreodată la tine a venit ca să primească un dar. Primindu-l, el îţi dă ţie un dar - darul de a trăi experienţa şi împlinirea lui Cine Eşti. Când vezi acest adevăr simplu, când îl înţelegi, vezi cel mai mare adevăr dintre toate: V-AM TRIMIS NUMAI ÎNGERI.


<*toate drepturile rezervate*>
Trimiteți un comentariu