Drag Vizitator!

Drag Vizitator! Te salutam! Dorim sa –ti lumineze viata comorile spirituale gasite pe acest blog.Fii un ganditor independent ! Nu doar sa te uiti, ci sa si vezi ! Nu crede tot ce se spune, mai bine cerceteaza. Iubeste-ti aproapele, ca pe tine insuti ! Nu fii suparacios, razbunator, iarta pe toti, si cere iertare, daca ai gresit.Cauta si gaseste-ti Fericirea in aceasta viata ! Fii dezinteresat ! Respecta cunoasterea straveche, inteleptii, gaseste-ti propriile radacini, deoarece doar asa poti trai o viata plina.Nu intoarce spatele la nimeni ! Traieste curat si in adevar ! Vezi si Cauta Unimea in Toate si in Toti ! Creaza Ordine in tine,si cu asta imprejurul tau si astfel in Lume ! Iubeste si respecta in tine, in semenii tai si in tot ce exista Constiinta Divina Nemuritoare si Spiritualitatea Cereasca ! Proclama Iubirea Divina, tu insuti sa fii Lumina, care lumineaza Viata !


joi, 2 octombrie 2014

Vibraţii la frecvenţa bucuriei


Ieri este un vis, mâine o viziune. Dar bine trăitul AZI face fiecare ieri un vis de fericire, și fiecare mâine o viziune de speranță. Uită-te bine, prin urmare, la această zi!

Numeroase, extrem de numeroase fiinţe umane nu conştientizează niciodată că sunt mai presus de mintea lor. Ele vieţuiesc în mod reflex şi acţionează în mod automat. Vin pe lume, programele emoţionale lăuntrice sunt instalate, iar ei nu îşi pun niciodată la îndoială credinţele sau reacţiile faţă de aceste programe. Nutresc convingerea că este, pur şi simplu, comportamentul lor, că este cine şi ce sunt. 


Aceste fiinţe sunt uşor de manipulat şi controlat, în special prin mass-media, prin filme şi prin jocurile video violente. Trupul lor dezvoltă dependenţă faţă de substanţele chimice generate, atunci când fiinţa umană este înspăimântată sau euforică - stimulată, în orice fel.

ACUM, în clipa de faţă, unii dintre voi se trezesc spiritual şi îşi cresc nivelul de conştiinţă.

O fiinţă umană cu un nivel elevat de conştiinţă recurge la capacităţile extraordinare ale minţii, pentru a crea noi moduri de a fi, precum şi modalităţi inedite de a percepe realitatea şi de a interacţiona cu realitatea.

Iată care este latura delicată: tiparele anacronice sunt strâns împletite în matricea societăţii. Ele constituie un aspect al conştiinţei de masă. Sunt caracterizate de o frecvenţă puternică şi reprezintă mecanisme de activare şi declanşare a credinţelor limitative, înspăimântătoare, precum şi a sentimentului de neputinţă.

Procesul de menţinere a stării înalte de conştienţă şi trezire, cu scopul de a eleva şi rafina frecvenţa vibratorie, acel proces care curmă reacţiile automate, trebuie să fie permanent, acoperind fiecare clipă a existenţei.

Vă reamintesc să vă ridicaţi frecvenţa de vibraţie. Secretul rezidă în emoţiile voastre. Atunci când vibraţi la frecvenţa bucuriei, recunoştinţei şi aprecierii, precum şi la frecvenţa supremă a Iubirii, vă aflaţi într-o stare de conştienţă lucidă. Sunteţi conectaţi la nivelul inimii. Sunteţi conectaţi la canalul deschis, prin care se revarsă călăuzirea şi inspiraţia. Atrageţi şi acceptaţi mai multă forţă vitală pozitivă, care vă energizează propriul câmp.


<*toate drepturile rezervate*>

Niciun comentariu: